2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Tabi tatlım olabilir illa ki ama ne bilim yani bi kere olur bu durum 2. 3. kez oluşunda ona uyku demem :44: Şahsen ben olsam uykumda biri arayacak önce bi meşgule atarım sonra mesaj atarım uyuyorum diye ama tık yoktu!
Çok enteresan davranıyor inşallah sen yanlış düşünüyorsundur çabucak çözersiniz canım:26:
Kuzum ben söz için düşünmüştüm düz dar bir elbisegelinlik için bustiyer olacak tabi bazen gelinlik içi de bustiyer gibi olabiliyor zaten yanlış anladık birbirimizi

Dediğin gibi gerçekten yalan söylememiş olsa mesaj atmaz karşısındaki kişiye haklı olduğunu göstermeye çalışır :26: Bilemiyorum valla kuzucum hakikaten çok çok haklısın :26:

Ben mecbur platform giydim kuzum . Nişanlım uzun benden epey. Düz taban giysem aşırı sırıtırdı ve nişanlığımın modeli görünmez boyumda daha da kısa dururdu :26: Bu nedenle giydim. Yinede güzeldi ayaklarım nişan sonuna doğru kötü olsada herşeye değerdi Bu sefer deneyimliyim. Bir kaç yöntem buldum onları deneyeceğim

Converse harika canım. İmkanın varsa mükemmel olur Hatta bende giyebilseydim toz pembe düşünüyordum converse

Böyle

Pembede el çiçeği

Söz için basenlerin var ise tavsiye etmiyorum Yada koyu renk giyersen çok daha iyi olur.

Yanlış anlamışız evet Olsun onun içinde fikir vermiş oldum Benim nişanlığım içinde de vardı canım ama o yinede tek giyildiğinde tavsiye etmiyorum fotoğraf çekiminde berbat görünür gelinlik oturup kalksan kat kat katlanacak

O yüzden korse alıcam bacaklar üst bir bütün halinde zayıflayamazsam istediğim gibi 48 kiloya düşmem gerekHakllısın kuzum bustiyer şart zaten çok güzeller ben bayılıyorum onlara

O yüzden korse alıcam bacaklar üst bir bütün halinde zayıflayamazsam istediğim gibi 48 kiloya düşmem gerekHakllısın kuzum bustiyer şart zaten çok güzeller ben bayılıyorum onlara

Şuan kaç kilosun ki ?

Ve boyun kaç kuzum? 48'i kilodan sayma bildiğin çöp gibi olmak istiyosun

zeynocum cnm olabiliyor yaa benim nişanlımında uykusu agır hemde çok fena açar benimkide mesgule alır telefon kulagında olur fln ama tık olmaz onda mesela ya horlama sesi duyarım yada hiç ses gelmez tv sesi gelir fln bazen bence dinle konusun yalan çok kötü bişey ufacık bişey için bile olsa kötü bişey açıklama yapmasına gelince nişanlını en iyi sen bilrsin benimkide haklı olsada açıklama yapar arar yanlıs anladın diye hatalıda olsam o arar beni yanlıs anladın şu yuzdn öle oldu fln filan açıklar sonra ben onu anlayınca özür bekler dilerim olur biter ama herkezde farklı işler bu o yuzdn bilemem ama dinlemek herzaman iyidir dinle derim inşda yalan söylemiyordur konvers de süper fikir

53 kiloyum boyum 1.60 geliyor gelmiyor kilolarım alt basen kısmında özellikle o yüzden o bölgeye yoğunlaşacağım

Bende kilolusun sanmıştım

Boşuna dememişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı makbuldür. Çok fazla takma kafana kuzum

Canim bizim market sitenin icinde alinacak acil birsey olursa alinir tabii de gunluk haftalik alisveris pek ordan yapilmaz gibi pazara falan zaten ben gitmem nisanlim gider hic sevmem pazaribir de oyle kenar mahallede pazara gitmekten korkarim ben kimbilir ne insanlar yasiyordur ya alismisim ben misler gibi uygar nilufer ilcesine simdi isin yoksa git yildirim ilcesine ordakilere ayak uydur hic bana gore degil ama iste idare edicem bir sure napalim
Canim haliyi serecegin mekanda esyalarin yerleri disinda ne kadar yerin var?mesela bos veya orta sehpanin duracagi alan 8m2 ise 4m2lik hali al derim ben sana hele bir de desensiz duz ve de naturel tonlarda alirsan super durur

odamız bitti şükü amma uzun sürdü ya aşkım şimdi bana camda gezdirdi o kadar temiz ak pak duryoki beyaz ve pudra pembesi nasılda ferah olmuşş çok tatlı görünüyooo bian önce odama yerleşmek istyorumm bennnnnnnnnnnnnnnn şimdi benim pudra nevresimlerimde serilince harika olacak

slm cnm nasılsın güneşi ördünüz kilo dertleri döküldü dime bendede varya bende 60 kiloyum netcez bu kilolarıyaa :18:
Evet vermek gerek o kilolar gidecek işte o kadar
Verirsin kuzum merak etme. Ramazan geliyor illaki verirsin
Ramazanda sabit kalıyor kilom benim kuzum ama akşamları spor yapacağım
Canım Rabbim ağız tadıyla kullanmayı oturmayı nasip etsin inşallah
Kizzz 53kiloymus bi de utanmaz soyluyor cirpi cirpi bacaklarin vardir simdi senin ne sikayet ediyorsun fistik gibisin iste

Çok çırpılar gerçektenAlt kısım kalın tatlım işte basenler kalın kötü duruyor

Ben 5 kilo vermiştim :26: Hemde o kadar yiyerek

Canim benim de basenlerim var o az yemeyle gecmiyor spor yapmak falan lazim ama ben de yapmiyorum vakit yok diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…