inşallah canm şuan fazla fazla yolunda inşallah hep böyle giderrr sevdiceğinn gelior askerdenn aa çok az kalmış gözün aydınn canımmmm1 aycıkk iştee..ama sakin göğsün daralmasınnherşey çook güzel olur inşallahh
inşallah canm şuan fazla fazla yolunda inşallah hep böyle giderrr sevdiceğinn gelior askerdenn aa çok az kalmış gözün aydınn canımmmm
Çok enteresan davranıyor inşallah sen yanlış düşünüyorsundur çabucak çözersiniz canım:26:
Tabi tatlım olabilir illa ki ama ne bilim yani bi kere olur bu durum 2. 3. kez oluşunda ona uyku demem :44: Şahsen ben olsam uykumda biri arayacak önce bi meşgule atarım sonra mesaj atarım uyuyorum diye ama tık yoktu!
Kuzum ben söz için düşünmüştüm düz dar bir elbise
Çok yaşa sen nehirim
Kıs alt tarafın kabarık olacak bir gram bile basenli olduğun belli olmaz rahat ol
Bende de var basenAma altına zaten tarlatan giyiyorsun ya o kabartıyo üstünede gelinliği giydin mi tamamdır
İlk tarlatanı giydiğimde ay ne garip bişey demiştim bu ama birde baktım ki tüm cevher ondaymışNişanlığımın güzelliğini ortaya çıkarmak tamamen onunla mümkünmüş
Bende öyle canım, çok şaşırdım zaten gittikçe saçmalıyorlar.
Gün boyu mesajlar attı hiç cevap vermedim sonra dün gece mesaj attı 'Ben seni üzecek birşey yapmam, seni çok seviyorum' diye.. Cevap vermedim. Ya bi mantıklı düşünüyorum yalancılıkla suçlanan bi insan mesaj atmaz bekler karşı tarafın hatasını düzeltmesine.. Hem diyor beni yalancılıkla suçluyorsun, hem de mesajlar atıyor. Yalan söylediği apaçık ortada sadece doğruyu söylemiyor ama sırlanışıyor
Tünaydın solişşşşBen bugünde keyifsizim, dün gece uyku ilacı aldım yatarken hala sersem gibiyim
Kahvaltı hazırlıyor annem onu bekliyorum sonra arkadaşlarla buluşacağım bi aksilik çıkmazsa
Bende conversee hastasıyıımm
Hani sen nişanlığını aldığında topuklu ayakkabıya göre ayarladıkları için zorlanmışsındır kuzum..
Gelinlik için ölçü verdiğimde düz taban giyeceğimi söyledim direk ona göre ölçümü aldılar
Her zaman rahatlık en önemlisi yav, dolgu topuk sandelet te çok rahat günlük hayatta giymek bile çok rahat
Ben bu tarz düşünüyorum
Krem olacak tabi
Eki Görüntüle 1061649
Çok enteresan davranıyor inşallah sen yanlış düşünüyorsundur çabucak çözersiniz canım:26:
Kuzum ben söz için düşünmüştüm düz dar bir elbisegelinlik için bustiyer olacak tabi bazen gelinlik içi de bustiyer gibi olabiliyor zaten yanlış anladık birbirimizi
Söz için basenlerin var ise tavsiye etmiyorumYada koyu renk giyersen çok daha iyi olur.
Yanlış anlamışız evetOlsun onun içinde fikir vermiş oldum Benim nişanlığım içinde de vardı canım ama o yinede tek giyildiğinde tavsiye etmiyorum fotoğraf çekiminde berbat görünür gelinlik oturup kalksan kat kat katlanacak
O yüzden korse alıcam bacaklar üst bir bütün halinde zayıflayamazsam istediğim gibi 48 kiloya düşmem gerekHakllısın kuzum bustiyer şart zaten çok güzeller ben bayılıyorum onlara
Şuan kaç kilosun ki ?
Ve boyun kaç kuzum? 48'i kilodan sayma bildiğin çöp gibi olmak istiyosun
zeynocum cnm olabiliyor yaa benim nişanlımında uykusu agır hemde çok fena açar benimkide mesgule alır telefon kulagında olur fln ama tık olmaz onda mesela ya horlama sesi duyarım yada hiç ses gelmez tv sesi gelir fln bazen bence dinle konusun yalan çok kötü bişey ufacık bişey için bile olsa kötü bişey açıklama yapmasına gelince nişanlını en iyi sen bilrsin benimkide haklı olsada açıklama yapar arar yanlıs anladın diye hatalıda olsam o arar beni yanlıs anladın şu yuzdn öle oldu fln filan açıklar sonra ben onu anlayınca özür bekler dilerim olur biter ama herkezde farklı işler bu o yuzdn bilemem ama dinlemek herzaman iyidir dinle derim inşda yalan söylemiyordur konvers de süper fikir
Tabi tatlım olabilir illa ki ama ne bilim yani bi kere olur bu durum 2. 3. kez oluşunda ona uyku demem :44: Şahsen ben olsam uykumda biri arayacak önce bi meşgule atarım sonra mesaj atarım uyuyorum diye ama tık yoktu!
Bende öyle canım, çok şaşırdım zaten gittikçe saçmalıyorlar.
Gün boyu mesajlar attı hiç cevap vermedim sonra dün gece mesaj attı 'Ben seni üzecek birşey yapmam, seni çok seviyorum' diye.. Cevap vermedim. Ya bi mantıklı düşünüyorum yalancılıkla suçlanan bi insan mesaj atmaz bekler karşı tarafın hatasını düzeltmesine.. Hem diyor beni yalancılıkla suçluyorsun, hem de mesajlar atıyor. Yalan söylediği apaçık ortada sadece doğruyu söylemiyor ama sırlanışıyor
17 yaşında olan bi ergenus'tan ne beklenir ki balım
AaaaaaaaaaaAyy keşke bizim aramızda da fark olsaydı, bende platform topuklu giyerdim
Arada kalmak en zoru zaten bebeğim bi tarafta baban, bi tarafta eşin olacak adam. Of zor gerçekten durum ama sen seviyorsun, illa ki iş bulur. Aşkınızla atlatırsınız inşallah bu zorlu zamanları
Tünaydın solişşşşBen bugünde keyifsizim, dün gece uyku ilacı aldım yatarken hala sersem gibiyim
Kahvaltı hazırlıyor annem onu bekliyorum sonra arkadaşlarla buluşacağım bi aksilik çıkmazsa
Bende conversee hastasıyıımm
Hani sen nişanlığını aldığında topuklu ayakkabıya göre ayarladıkları için zorlanmışsındır kuzum..
Gelinlik için ölçü verdiğimde düz taban giyeceğimi söyledim direk ona göre ölçümü aldılar
Her zaman rahatlık en önemlisi yav, dolgu topuk sandelet te çok rahat günlük hayatta giymek bile çok rahat
Ben bu tarz düşünüyorum
Krem olacak tabi
Eki Görüntüle 1061649
53 kiloyum boyum 1.60 geliyor gelmiyor kilolarım alt basen kısmında özellikle o yüzden o bölgeye yoğunlaşacağım
Bende kilolusun sanmıştım
Boşuna dememişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı makbuldür. Çok fazla takma kafana kuzum
Çok takmıyorum vereceğim inşallah kuzum ama o 5 kilo gitmişti bir ara o kadar iyi olmuştu ki yüzümde incelmişti
Çok takmıyorum vereceğim inşallah kuzum ama o 5 kilo gitmişti bir ara o kadar iyi olmuştu ki yüzümde incelmişti
Günaydın yada tünaydın
canımmm inşallah gönlündeki gibi mobilyalar bulursunnn
haklısın canım kesinlikle şuan hersey o kadar yakınki bana cocuklugumdan beri böylede alısmısım..evimizde tamam sokakta bir bakkal var ama bloklar gibi oldugundan kesin pahalıdır sonra az asagıda bir kücük market var tahminimce daha uygundur ama pazar ve bım ( napalım uygun fiyat) 10-15 dk sürüyor diyolar..bana cok ıssız geldi yani tamam insan var ama bbburada yasayıp alısmıs biri için cok sessizsenin bakkal marfket yakınmı bari :44:
ooo desene tam denk geldim evet canım alırsam 2 mi oluyo 2.5 mu ancak ondan almam lazım kücücük sadece masa altına banada komik geliyo halı ucacakmıs gibi masayıda alıp :44:ucan halıdüşünüyorum mesela burası yemek masası tam yerken olacak şey yemekte dökülür yani misafiri engelleyemeyiz
evet kuzum cok şükür sen artık topigime bakmıyosun ikea alısverişimide koydumgerci bende eskisi kadar koymuyorum ama
canım inşallah bu sefer allttan renk görünmeyecek..koyu renk olması cok kötüyokkk kızzzz perdeler olurmu set üstü ocak ve fırın o fiyat iyi o zaman canım dün almıs oldugunuz fiyatın yarı fiyatına ama nasıl ya perde o kadar pahalımı ya iki cam 400 de galiba bizim tv almaya para yetmeyecek dün karar verdik en son perde halıyıda altından sonraya bırakıcaz baktık yetmiyo dügünden sonra alıcaz üfff hadi ya merinosta en cok model begendim ve 4 m2 ye 200-300 arası fiyatlar verdi merinosta ama kötü yorum okudum .. mesela cok kıl vs topluyormu sacım cok dökülür mesela son aldıgımız o yolluklardan kesinlikle süpürge cekmiyor elimizle topluyoruz resmen hem yumusak kalsın hemde kolay süpürülsün istiyorum bu anlamda merinostan memnunmusun kuzum
bende kına malzemelerini senin gibi erkenden bitirdim canım aylardır hazırbi teflerime kurdelemi yapsam diyorum yada sadece kendi tefimemi yapsam gerci sürekli elimde tef oynamam ben ama :44: offf deme ayyy ne güzel canım ya darısı basımızaaa
eee kolaymı yuvamızı kuruyoruzz
perim neredesin ya cok özledim seni
53 kiloyum boyum 1.60 geliyor gelmiyor kilolarım alt basen kısmında özellikle o yüzden o bölgeye yoğunlaşacağım
Evet vermek gerek o kilolar gidecek işte o kadarslm cnm nasılsın güneşi ördünüz kilo dertleri döküldü dime bendede varya bende 60 kiloyum netcez bu kilolarıyaa :18:
Ramazanda sabit kalıyor kilom benim kuzum ama akşamları spor yapacağımVerirsin kuzum merak etme. Ramazan geliyor illaki verirsin
Canım Rabbim ağız tadıyla kullanmayı oturmayı nasip etsin inşallahodamız bitti şükü amma uzun sürdü ya aşkım şimdi bana camda gezdirdi o kadar temiz ak pak duryoki beyaz ve pudra pembesi nasılda ferah olmuşşçok tatlı görünüyooo bian önce odama yerleşmek istyorumm bennnnnnnnnnnnnnnn şimdi benim pudra nevresimlerimde serilince harika olacak
Kizzz 53kiloymus bi de utanmaz soyluyorcirpi cirpi bacaklarin vardir simdi senin ne sikayet ediyorsun fistik gibisin iste
Evet vermek gerek o kilolar gidecek işte o kadar
Ramazanda sabit kalıyor kilom benim kuzum ama akşamları spor yapacağım
Canım Rabbim ağız tadıyla kullanmayı oturmayı nasip etsin inşallah
Çok çırpılar gerçektenAlt kısım kalın tatlım işte basenler kalın kötü duruyor
Evet vermek gerek o kilolar gidecek işte o kadar
Ramazanda sabit kalıyor kilom benim kuzum ama akşamları spor yapacağım
Canım Rabbim ağız tadıyla kullanmayı oturmayı nasip etsin inşallah
Çok çırpılar gerçektenAlt kısım kalın tatlım işte basenler kalın kötü duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?