- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Bende versem keşke belki bu sene veririm de kurtarırımBen 5 kilo vermiştim :26: Hemde o kadar yiyerek
Canim benim de basenlerim var o az yemeyle gecmiyor spor yapmak falan lazim ama ben de yapmiyorum vakit yok diye
Bende versem keşke belki bu sene veririm de kurtarırım
Bende spor yapıcam canım iyice havalar ısınsın da akşamları yürüyüş koşu beni bekler bacak hareketleri de yapmam gerek tabi basenler için
Kuzum verirsin ama Darkmore ninda dediği gibi yeme içmeyle ilgisi yok bunun. Dediğin gibi spor şart. Özelliklede koş ve yürü. Faydasını çok fazla görürsün emin ol. Ben dün akşamdan itibaren tekrardan başladım bisikletime. Yavaş yavaş spora devam yani
Bisiklet gerekli bana da ama spor salonuna gitmeye ne vaktim var ne de param her şey çeyize gidiyor
benimde spor salonuna gitmeye vaktim olmadığından eve aldım
Nişanımdan hatta ve hatta isteme olayı olmadan önce almıştım. Şimdi taksiti bitmek üzere. Evlenincede götüreceğim inşallah ama faydasını gördüm tavsiye ederim
Bende yürüme bandı düşünüyorum borçları bitirelim de düğünden sonra falan çalışma odamıza bisikleti hiç sevmiyorum bandı alsam olmaz mı ki
Kesinlikle band daha iyi canım. Onu al. Bisiklete hiç mi hiç gerek kalmaz o zaman. Band daha pahalı olduğu için bende gün içinde hiç hareket etmiyorum en azından bisiklet hareketimi sağlar diye aldım. Evlendikten sonra band da almayı düşünüyorusEvi spor salonu yapcas bu gidişle
Yürüme bandı ile daha çok kalori yakıyorsun
Çok istiyorum onu çokİnşallah almak nasip olur:78:
Günü bitirmeye çalışıyorum canımcım senkızlar napıyosunuz
Alırsın canım benim. Taksitle almak çok daha iyi oluyor
Marka olarak Voit öneririm
Günü bitirmeye çalışıyorum canımcım sen
Bilmiyordum canım voiti not alayım
Larissacım merhabaaa
Benim araştırdıklarım da fiyat olarakda uygundu canım ve çok fazla kullanan var. Memnun olduklarını söylemişlerdi. Bende o şekilde aldım. Nerden baksan 7-8 aydan fazla olacak. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ve dedikleri günde getirip kurulumu yaptılar.
Alırsın canım benim. Taksitle almak çok daha iyi oluyor
Marka olarak Voit öneririm
Bende istiyorum bende aklıma girme kız dur düğünden sonra
Canım Rabbim ağız tadıyla kullanmayı oturmayı nasip etsin inşallah
Ona buyuk ev de lazim ayyyy ben taktim kafayi eve yaaaa
Günü bitirmeye çalışıyorum canımcım sen
Bilmiyordum canım voiti not alayım
O da istiyor ama düğünden sonra inşallah kuzumTamam tamam sonra eniştecik bana kısmasın
Düğünden sonra al Nehirim Tamam mı
Amin canım inşallahaminn canım çok sağolllhepimize nasip etsin
bende canım neyseki az kaldı :)
kızlarrrrrrrrr odamı gösterim miiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ben gördüm ben gördümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?