oyyy sen saniyesi saniyesine gördün hemde:78::78::81:
kızlarrrrrrrrr odamı gösterim miiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Evetttt herbişeyciğine tanık oldummm
evettttttttiyiki oldun mutlu anımı paylaşmak süper seninle:13:
meraba şekerlerrr1 ay edoşşş heyecan durumun nasılll
O zaman deneyeyim canım bustiyer bir alt kalçaları ne yapacağım peki
Halledersiniz canım her şey para gerçekten hayat zorBenimde çalışasım yok ama ay başı mutabakat her şey bana bakıyorum bu hafta çok yoğunum
Nasıl heyecanlısındır şimdi
Tünaydın edam bu aralar kendime bile bakamıyorum hep yoğunum hafta sonları da kişisel olarak yoğunum alıp başımı kaçıcamHemen bakıcam topiğine kuzum bende az kaldı hafta sonu belki birkaç güzellik eklerim
hee sen orada degilsinnn ne zaman görmeye gidiccennçok yakından takipteyizz demii büşrammm
aylar önceden hazırladık eda baka baka eskiticez vallakına malzemelerni
valla çok uzun süryo bitmedi halaaşkımda bana sık sık foto atıyo ustacıklar çalışıo biri perde biri dolap biri yatak ayyyy bayılcammmmm ağzım gözüm kaydı heycandan
Canim bizim market sitenin icinde alinacak acil birsey olursa alinir tabii de gunluk haftalik alisveris pek ordan yapilmaz gibi pazara falan zaten ben gitmem nisanlim gider hic sevmem pazaribir de oyle kenar mahallede pazara gitmekten korkarim ben kimbilir ne insanlar yasiyordur ya alismisim ben misler gibi uygar nilufer ilcesine simdi isin yoksa git yildirim ilcesine ordakilere ayak uydur hic bana gore degil ama iste idare edicem bir sure napalim
Canim haliyi serecegin mekanda esyalarin yerleri disinda ne kadar yerin var?mesela bos veya orta sehpanin duracagi alan 8m2 ise 4m2lik hali al derim ben sana hele bir de desensiz duz ve de naturel tonlarda alirsan super durur
converse süper fikirrr
Bilemiyorum canım ama hislerime güveniyorum ya :26:Çok enteresan davranıyor inşallah sen yanlış düşünüyorsundur çabucak çözersiniz canım:26:
Dediğin gibi gerçekten yalan söylememiş olsa mesaj atmaz karşısındaki kişiye haklı olduğunu göstermeye çalışır :26: Bilemiyorum valla kuzucum hakikaten çok çok haklısın :26:
Ben mecbur platform giydim kuzum . Nişanlım uzun benden epey. Düz taban giysem aşırı sırıtırdı ve nişanlığımın modeli görünmez boyumda daha da kısa dururdu :26: Bu nedenle giydim. Yinede güzeldi ayaklarım nişan sonuna doğru kötü olsada herşeye değerdiBu sefer deneyimliyim. Bir kaç yöntem buldum onları deneyeceğim
Converse harika canım. İmkanın varsa mükemmel olurHatta bende giyebilseydim toz pembe düşünüyordum converse
Böyle
Eki Görüntüle 1061766
Pembede el çiçeği
zeynocum cnm olabiliyor yaa benim nişanlımında uykusu agır hemde çok fena açar benimkide mesgule alır telefon kulagında olur fln ama tık olmaz onda mesela ya horlama sesi duyarım yada hiç ses gelmez tv sesi gelir fln bazen bence dinle konusun yalan çok kötü bişey ufacık bişey için bile olsa kötü bişey açıklama yapmasına gelince nişanlını en iyi sen bilrsin benimkide haklı olsada açıklama yapar arar yanlıs anladın diye hatalıda olsam o arar beni yanlıs anladın şu yuzdn öle oldu fln filan açıklar sonra ben onu anlayınca özür bekler dilerim olur biter ama herkezde farklı işler bu o yuzdn bilemem ama dinlemek herzaman iyidir dinle derim inşda yalan söylemiyordur konvers de süper fikir
en iyi sen bilrsin diyorumya cnm kız benimkide öle ya 100 kezde arasam duymaz duyuyor kapatıyor geri uyuyor sabahları kaldırıyoru telefonlada agladıgım oluyor kalkmadıgındn çıldırtıyor
Bilemiyorum canım ama hislerime güveniyorum ya :26:
Bugünde attı mesaj baktı cevap vermiyorum lan'lı lun'lu konuşmaya başladı. Hiç cevap vermedim. Aklı sıra trip atıyor, uğraşamam vallahi
Ohh ne güzel ya bi nişanlısıyla hemen hemen aynı boyda olan benim anlaşılanBen renkli istemedim canımm aslında olabilir de gelinlik krem tonu kırık beyaz yani, el çiçeğim de krem aralarında mor çiçekler var. O yüzden en uygun krem converse olacak sanırım
Herkes diyor yok saçmalama, absürt durur falan. Banane diyorum.
Ama düşündüğün fikirde çok güzel yaa
Tatlım nişanlımın uykusu normal ağırlıkta bi uyku değil, şöyle örnek vereyim askerdeyken arkadaşları nöbet için uyandırmaya çalışıyormuş kalkmamış. Kolidora götürüp bırakmışlar sabah uyandığımda kolidordaydım komutan tepemde diyordu
Normalde bile olsa ararım duymaz 10 kere arasam bile duymaz. O yüzden aslında bu kadar şüphe duymam, hani tamam bi kere meşgule alır atar telefonu bi köşeye uyuyorum der yada vs. Ama normal değil bu durum. Ve hatası olmasa asla aramaz, benim özür dilememi yalnış tavır aldığımı söyler ve susar ben arayana kadar. Ama hatası olmasa bunu yapmaz. Bilemiyorum tatlım.
Evet kesinlikle converse giyeceğimmm
en iyi sen bilrsin diyorumya cnm kız benimkide öle ya 100 kezde arasam duymaz duyuyor kapatıyor geri uyuyor sabahları kaldırıyoru telefonlada agladıgım oluyor kalkmadıgındn çıldırtıyoraskerde arkadasını bas ucunda aglarken bulmus ben,mkide çocuguda aglatmıs nasıl bir uyku bilmiyorum birde benimki konusur hayatını döker o konuda anslıyım sor cvp verir arada saçmalasada günü anlatıyor hala konusmuyormusun peki :26:
Nişanlımda cevap verir ama anca tekmele yastıkla vur suratına öyleVerdiği cevapta 'hı hı' oluyordu genelde Hele bi kere askerden izne geldiğinde sabah kaldırmak için yanına gittim 'devrem sen git geliyorum' dedi zoruma gitti
Konuşmuyoruz canım hiç bi şekilde konuşmuyoruz. :26:
canım ya üzülüyorum gercekten yazdıklarına yanlıs anlama sakın ama anladıgım kadarıyla güvenin yok onabelliki o yaptı davranıslarıyla...
ilk zamanda sana diyecektim yanlıs düşünme gercekten uyuyordur belki diye..
insanlık hali bazen insan yorgun olur birsey olur ne biliyim normalde uyanmaz sese falan ama o gün birsey olmustur uyanacagı tutmustur..
ama bunu en iyi sen bilirsin tabiki
yanlıs anlamazsan birsey sorucam evlenince ne olacak güvenmeyince
Günlerdir yazmak istiyorum yazamadım,yazman iyi olmuş,senden destek alıp yazıyorum.
Zeyno sana defalarca söyledim hala söylüyorum.Yol yakınken dön.Hiçbir şey için geç değil.Sen bu adamla mutlu olamayacaksın.
canım sanırım sen daha iyi tanıyorsun
Ben tecrübelerimden ve yazdıklarından yola çıkarak yazdım canım.Yazılarını çok uzun zamandır takip ederim.Askerlik,düğün telaşı vs...Kırılsın,kızsın ama ben gördüğümü söylüyorum.
anladım canım arkadasımızın hakkında hayırlısı
hosgeldinarada bir gelip selam vermen güzel olur bu arada bende seni takipteyim bayadır
çok şükür canım baya azaldıHoş buldum fıstığım,ne güzel az kalmış günün.Kız benim neyim var,anca kpss topiklerindeyim.
valla canım morel zaten 0 inan baska streslerden sıkıntılardan heyecanımı yasayamıyorum1 ay sonra kurtulus diye bakabiliyırum artık bu dönemde insanları o kadar iyi tanıdım ki ailemi bile ya ailemi bile..ne garipki ailem dısındakiler ailem oldu ama ailemde hic..kusura bakma canım bi soru sordun tam anına denk geldin döküldüm böyle
aldınmı birseylerrrr
hee sen orada degilsinnn ne zaman görmeye gidiccenn
ben severim pazarı hem taze ve daha uygunkız olurmu ne korkusu
canım 4 m2 halı daha rahat sıgar 6m2 koltuk altına girmek zorunda kalabilir o kadar yani ama uzunluk olarak baktıgında 4 de kısa gibi olur ama ben yinede bos kalsın diyorum :44:düz renk alsam cok koyu almıyım diyorum acıkta kirlenir bu halı işi ne olacak bilmiyorum :44:
çok şükür canım baya azaldıTürkiye ve Dünya Gündemi işte Siyaset Meydanı genede buraya yazdıklarını
anladım canım arkadasımızın hakkında hayırlısı
hosgeldinarada bir gelip selam vermen güzel olur bu arada bende seni takipteyim bayadır
Canim haliyi acik renk al mobilyalarin koyu ise evi genis gosterir
Vayy...
Sorma ya,bulaştın mı oraya çıkamıyorsun,kaç kez banlandım o sebepten ama bırakamıyorum.
Eda eda edaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?