2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

meraba şekerlerrr 1 ay edoşşş heyecan durumun nasılll

valla canım morel zaten 0 inan baska streslerden sıkıntılardan heyecanımı yasayamıyorum 1 ay sonra kurtulus diye bakabiliyırum artık bu dönemde insanları o kadar iyi tanıdım ki ailemi bile ya ailemi bile..ne garipki ailem dısındakiler ailem oldu ama ailemde hic..kusura bakma canım bi soru sordun tam anına denk geldin döküldüm böyle

aldınmı birseylerrrr

hee sen orada degilsinnn ne zaman görmeye gidiccenn

ben severim pazarı hem taze ve daha uygun kız olurmu ne korkusu
canım 4 m2 halı daha rahat sıgar 6m2 koltuk altına girmek zorunda kalabilir o kadar yani ama uzunluk olarak baktıgında 4 de kısa gibi olur ama ben yinede bos kalsın diyorum :44:düz renk alsam cok koyu almıyım diyorum acıkta kirlenir bu halı işi ne olacak bilmiyorum :44:

converse süper fikirrr

Çok enteresan davranıyor inşallah sen yanlış düşünüyorsundur çabucak çözersiniz canım:26:
Bilemiyorum canım ama hislerime güveniyorum ya :26:

Bugünde attı mesaj baktı cevap vermiyorum lan'lı lun'lu konuşmaya başladı. Hiç cevap vermedim. Aklı sıra trip atıyor, uğraşamam vallahi

Ohh ne güzel ya bi nişanlısıyla hemen hemen aynı boyda olan benim anlaşılan Ben renkli istemedim canımm aslında olabilir de gelinlik krem tonu kırık beyaz yani, el çiçeğim de krem aralarında mor çiçekler var. O yüzden en uygun krem converse olacak sanırım

Herkes diyor yok saçmalama, absürt durur falan. Banane diyorum.

Ama düşündüğün fikirde çok güzel yaa

Tatlım nişanlımın uykusu normal ağırlıkta bi uyku değil, şöyle örnek vereyim askerdeyken arkadaşları nöbet için uyandırmaya çalışıyormuş kalkmamış. Kolidora götürüp bırakmışlar sabah uyandığımda kolidordaydım komutan tepemde diyordu
Normalde bile olsa ararım duymaz 10 kere arasam bile duymaz. O yüzden aslında bu kadar şüphe duymam, hani tamam bi kere meşgule alır atar telefonu bi köşeye uyuyorum der yada vs. Ama normal değil bu durum. Ve hatası olmasa asla aramaz, benim özür dilememi yalnış tavır aldığımı söyler ve susar ben arayana kadar. Ama hatası olmasa bunu yapmaz. Bilemiyorum tatlım.

Evet kesinlikle converse giyeceğimmm

en iyi sen bilrsin diyorumya cnm kız benimkide öle ya 100 kezde arasam duymaz duyuyor kapatıyor geri uyuyor sabahları kaldırıyoru telefonlada agladıgım oluyor kalkmadıgındn çıldırtıyor askerde arkadasını bas ucunda aglarken bulmus ben,mkide çocuguda aglatmıs nasıl bir uyku bilmiyorum birde benimki konusur hayatını döker o konuda anslıyım sor cvp verir arada saçmalasada günü anlatıyor hala konusmuyormusun peki :26:

Nişanlımda cevap verir ama anca tekmele yastıkla vur suratına öyle Verdiği cevapta 'hı hı' oluyordu genelde Hele bi kere askerden izne geldiğinde sabah kaldırmak için yanına gittim 'devrem sen git geliyorum' dedi zoruma gitti
Konuşmuyoruz canım hiç bi şekilde konuşmuyoruz. :26:

canım ya üzülüyorum gercekten yazdıklarına yanlıs anlama sakın ama anladıgım kadarıyla güvenin yok ona belliki o yaptı davranıslarıyla...
ilk zamanda sana diyecektim yanlıs düşünme gercekten uyuyordur belki diye..
insanlık hali bazen insan yorgun olur birsey olur ne biliyim normalde uyanmaz sese falan ama o gün birsey olmustur uyanacagı tutmustur..
ama bunu en iyi sen bilirsin tabiki
yanlıs anlamazsan birsey sorucam evlenince ne olacak güvenmeyince

Günlerdir yazmak istiyorum yazamadım,yazman iyi olmuş,senden destek alıp yazıyorum.

Zeyno sana defalarca söyledim hala söylüyorum.Yol yakınken dön.Hiçbir şey için geç değil.Sen bu adamla mutlu olamayacaksın.

canım sanırım sen daha iyi tanıyorsun

canım sanırım sen daha iyi tanıyorsun

Ben tecrübelerimden ve yazdıklarından yola çıkarak yazdım canım.Yazılarını çok uzun zamandır takip ederim.Askerlik,düğün telaşı vs...Kırılsın,kızsın ama ben gördüğümü söylüyorum.

anladım canım arkadasımızın hakkında hayırlısı
hosgeldin arada bir gelip selam vermen güzel olur bu arada bende seni takipteyim bayadır

Son düzenleme:
anladım canım arkadasımızın hakkında hayırlısı
hosgeldin arada bir gelip selam vermen güzel olur bu arada bende seni takipteyim bayadır

Hoş buldum fıstığım,ne güzel az kalmış günün. Kız benim neyim var,anca kpss topiklerindeyim.

Canim haliyi acik renk al mobilyalarin koyu ise evi genis gosterir

Canim haliyi acik renk al mobilyalarin koyu ise evi genis gosterir

canım bunlar mobilyalarım ama köşe koltuk böyle koyu degil acık vizon renk

Vayy...

Sorma ya,bulaştın mı oraya çıkamıyorsun,kaç kez banlandım o sebepten ama bırakamıyorum.

kac kez yazdım yazdım sildim o bölüme bir kere yazsam biri alıntı yapacak sonra bende devam edicem derken dedigin gibi bann dedim eda sen ceyiz bölümüne devam

Eda eda edaaaaaaaaaaaaaa

özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yeni gelin napıyosunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…