2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Tipik balayı klasiği olan kurtlar vadisine denk geldik =)

Ayyyyyy coook heyecanli cok heyecanliiiii nasil gidiyo evlilikkkkk inanmiyorum ya tebrik ederm tekrr :) benm aram cok bozuk sözlumle nisana 2gun kaldi ama hic konusmak dahi istemiyorm

Allaha Şükür çok güzel hersey canım ya, düğün öncesi bizde çok stresliyik kavga ederdik hatta bugün eski msjlarimi okudum ayy ne güldük ne triplenmisim hepsi geçiyor inan bidenem, başbaşa kalıp kafa dinlemeye başlayınca hersey unutuluyor

Canim bence kesinlikle koyu bej tonlarinda bir hali dusunmelisin hata hafif parlakli simli duz renk desensiz olursa bence cok hos durur canim sana kendi halimin da fotosunu koyayim hatta belki fikir verir benimki kendiliginden desenli acik renk

canım halı cok güzel güle güle kullan ama ben korkuyorum oturma odamda salonumda burası olacak cok kirlenmez mi

canım halı cok güzel güle güle kullan ama ben korkuyorum oturma odamda salonumda burası olacak cok kirlenmez mi

Benim de oyle olacak canim
Ayrica simdi oturdugumuz evde de bu halidan kullaniyoruz ve inanir misin hic kir sac falan gostermiyor sadece supurunce bile sanki silinmis yikanmis gibi piril piril parliyor annem de cok memnun ki o benden kat kat titizdir

Bitti gibi birsey canim artik gun sayiyoruz iste bazen kavga bazen sessizlik devam

Özellikle son 2 hafta çok gergin geçiyor canim bizde öyleydi hele çeyizde fittirmistim resmen ama şimdi gülüyorum boşuna kendimi sevdiceğimi yipratmisim, erkekler maddi anlamda da başka sorumlulukları olduğundan biraz alttan almak gerekiyor ama sizde asacaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…