Eda eda edaaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 1062470 Eki Görüntüle 1062471
canım bunlar mobilyalarım ama köşe koltuk böyle koyu degil acık vizon renk
kac kez yazdım yazdım sildim o bölümebir kere yazsam biri alıntı yapacak sonra bende devam edicem derken dedigin gibi bann dedim eda sen ceyiz bölümüne devam
özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yeni gelin napıyosunn
Ayyyyyy coook heyecanli cok heyecanliiiii nasil gidiyo evlilikkkkk inanmiyorum ya tebrik ederm tekrr :) benm aram cok bozuk sözlumle nisana 2gun kaldi ama hic konusmak dahi istemiyorm
Ayyyyyy coook heyecanli cok heyecanliiiii nasil gidiyo evlilikkkkk inanmiyorum ya tebrik ederm tekrr :) benm aram cok bozuk sözlumle nisana 2gun kaldi ama hic konusmak dahi istemiyorm
Eda eda edaaaaaaaaaaaaaa
Ozlemcik tekrar tebrikler canim hosgeldin iyisindir insallah
Cokkkk guzel cikmissiniz bebegim yaaa Allah mutlu mesut beraber yasamanizi nasip etsin insallah canim
Eki Görüntüle 1062470 Eki Görüntüle 1062471
canım bunlar mobilyalarım ama köşe koltuk böyle koyu degil acık vizon renk
kac kez yazdım yazdım sildim o bölümebir kere yazsam biri alıntı yapacak sonra bende devam edicem derken dedigin gibi bann dedim eda sen ceyiz bölümüne devam
özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yeni gelin napıyosunn
Amin amin canım sardı size tez vakitte bak 1 hafta olcak evleneli sizde evlenince evliler topigi acalimm
Tipik balayı klasiği olan kurtlar vadisine denk geldik =)
Çok iyiyim canım sen nasılsın hazırlıklar nasil
balayı klasigi heeoyyy canım masallah size nazar degmesin cok tatlı olmussunuz ve cok güzel bir gelin olmussun
Vayy...
Sorma ya,bulaştın mı oraya çıkamıyorsun,kaç kez banlandım o sebepten ama bırakamıyorum.
Canim bence kesinlikle koyu bej tonlarinda bir hali dusunmelisin hata hafif parlakli simli duz renk desensiz olursa bence cok hos durur canim sana kendi halimin da fotosunu koyayim hatta belki fikir verir benimki kendiliginden desenli acik renkEki Görüntüle 1062486
balayı klasigi heeoyyy canım masallah size nazar degmesin cok tatlı olmussunuz ve cok güzel bir gelin olmussun
canım halı cok güzel güle güle kullan ama ben korkuyorumoturma odamda salonumda burası olacak cok kirlenmez mi
Bitti gibi birsey canim artik gun sayiyoruz iste bazen kavga bazen sessizlik devam
Tatildeyiz diye sesim çıkmıyor evde olsak yicek cemkiri :) sen daha güzel bir gelin olacaksın bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?