2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Dogrudur canim ya bakalim insallah ben cok agresifim iste ondan kaynaklaniyor

Ayyy teşekkür ederim tatlım amin inşallah sen daha güzel olursun inş

Tatildeyiz diye sesim çıkmıyor evde olsak yicek cemkiri :) sen daha güzel bir gelin olacaksın bebeğim

iyi bari benimki izlemiyor acaba nasıl olucamm bende cok gerginim valla sen böyle yazıyorsun ya rahatlıyorum gerci benim gergilinligim dügünde cok ailevi

Benim de oyle olacak canim
Ayrica simdi oturdugumuz evde de bu halidan kullaniyoruz ve inanir misin hic kir sac falan gostermiyor sadece supurunce bile sanki silinmis yikanmis gibi piril piril parliyor annem de cok memnun ki o benden kat kat titizdir

canım babaetine bayıldım bende babet giyicem cünkü boylarımız aynı
canım halının markası ne birde benm bakayım hangi marka önerirsin :44:

Canim cok tesekkur ederim hali pierre cardin bakmani tavsiye ederim daha guzellerini bile bulabilirsin canim

oyyy maşallah size çok güzel bi çift olmuşsunuuz hayırlı olsun Allah bi yastıta kocatsın inşallah..

ne zamandır uğramıyorum buraya yada arada uğruyorum gidiyorum takıldım siyaset topilerine kurtulamadım oralardan... ne öğrenciliğim ne gelinliğim kaldı yahu.. herkesin genel olarak düğün tarihi yaklaşmış görünüyor oh ne kadan güzeeel rabbim güpgüzel gelin olmayı nasip etsin hepücüğümüze.. topikten uçuuup giden taze gelinlerimizede bi ömür mutluluklar dilerim..
darısı başımıza demedende gitmeyeyim... iyi akşamlar güzeller...

kızlarrr yarın misafir gelecek benim arkadaslarım ve anneleri ( biri akrabamız ) niye belirttim bunu bilmiyorum ve annem sen kalkamazsın yapamazsın diyor en son sevdigim ilk kavaltıya geldiginde bunu demişti vee ben azimle ceşit çeşit sofra hazırlayıp susturmustum
yine öyle olsun istiyorum şimdiii salyangoz börek mi ne diyorlar büzmeli ondan buldum denicem yanına mercimek köftesine karar verdim tarif arıyorum varsa şöyleee ne güzel olmus denecek bir tarif mutlaka paylasın birimizin savası hepimizin savası ( normal sartlarda annemle anlasamadıgımız için aynı anda mutfaga giremiyoruz) sonra yanına ne yapablirim baska :44: ve inşallah köfte tutar

Rahatla bebeğim bu zamanlarda geçecek düğünü atlatacaksiniz takılarınız bol olacak borç olmayacak eşinle çok huzurlu bi tatil yapacaksiniz

Amin canım inşallah daha iyisi tez vakitte sanaaa =)

takılar inan en son düşündügüm şey ama nasılsa o kadar cok olmaz

Rabbim gönlünüze göre verir canım ben bunu çok gördüm evlilik hazırlığında huzurunuz yerinde olsun yeter =) inan hepsi geçiyor canim ikiniz kafa kafaya verdi mi hersey ballı lokma oluyor

Rabbim gönlünüze göre verir canım ben bunu çok gördüm evlilik hazırlığında huzurunuz yerinde olsun yeter =) inan hepsi geçiyor canim ikiniz kafa kafaya verdi mi hersey ballı lokma oluyor
ahh ahh canım inşallah hatırlıyorum bundan az zaman önce senin 1 ayın kaldıgında içimden ayy ne kadar az kalmıs 1 ay neki diyordum

inş gçnlünü alır cnm denck bişey yok dogrudur bnmkindn iyi biliyorum uykusnda neler dyr bna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…