Özellikle son 2 hafta çok gergin geçiyor canim bizde öyleydi hele çeyizde fittirmistim resmen ama şimdi gülüyorum boşuna kendimi sevdiceğimi yipratmisim, erkekler maddi anlamda da başka sorumlulukları olduğundan biraz alttan almak gerekiyor ama sizde asacaksiniz
Ayyy teşekkür ederim tatlım amin inşallah sen daha güzel olursun inş
Tatildeyiz diye sesim çıkmıyor evde olsak yicek cemkiri :) sen daha güzel bir gelin olacaksın bebeğim
Benim de oyle olacak canim
Ayrica simdi oturdugumuz evde de bu halidan kullaniyoruz ve inanir misin hic kir sac falan gostermiyor sadece supurunce bile sanki silinmis yikanmis gibi piril piril parliyor annem de cok memnun ki o benden kat kat titizdir
canım babaetine bayıldım bende babet giyicem cünkü boylarımız aynı
iyi bari benimki izlemiyoracaba nasıl olucamm bende cok gerginim valla sen böyle yazıyorsun ya rahatlıyorum gerci benim gergilinligim dügünde cok ailevi
canım halının markası ne birde benm bakayım hangi marka önerirsin :44:
Canim cok tesekkur ederim hali pierre cardin bakmani tavsiye ederim daha guzellerini bile bulabilirsin canim
iyi bari benimki izlemiyoracaba nasıl olucamm bende cok gerginim valla sen böyle yazıyorsun ya rahatlıyorum gerci benim gergilinligim dügünde cok ailevi
canım halının markası ne birde benm bakayım hangi marka önerirsin :44:
Rahatla bebeğim bu zamanlarda geçecek düğünü atlatacaksiniz takılarınız bol olacak borç olmayacak eşinle çok huzurlu bi tatil yapacaksiniz
oyyy maşallah size çok güzel bi çift olmuşsunuuzhayırlı olsun Allah bi yastıta kocatsın inşallah..
ne zamandır uğramıyorum buraya yada arada uğruyorum gidiyorum takıldım siyaset topilerine kurtulamadım oralardan... ne öğrenciliğim ne gelinliğim kaldı yahu.. herkesin genel olarak düğün tarihi yaklaşmış görünüyor oh ne kadan güzeeel rabbim güpgüzel gelin olmayı nasip etsin hepücüğümüze.. topikten uçuuup giden taze gelinlerimizede bi ömür mutluluklar dilerim..
darısı başımıza demedende gitmeyeyim...iyi akşamlar güzeller...
takılar inan en son düşündügüm şeyama nasılsa o kadar cok olmaz
meniye ıslak kekte eklenmiştir
ahh ahh canım inşallahRabbim gönlünüze göre verir canım ben bunu çok gördüm evlilik hazırlığında huzurunuz yerinde olsun yeter =) inan hepsi geçiyor canim ikiniz kafa kafaya verdi mi hersey ballı lokma oluyor
Hmmm patates salatasida güzel olur yavrum
daha dogrusu yapıcam bak Allah söyletti demekki kıvamı tutacak
sen yaptın mı hic püf nokta varmıTutar tutar canimmmm
Nişanlımda cevap verir ama anca tekmele yastıkla vur suratına öyleVerdiği cevapta 'hı hı' oluyordu genelde Hele bi kere askerden izne geldiğinde sabah kaldırmak için yanına gittim 'devrem sen git geliyorum' dedi zoruma gitti
Konuşmuyoruz canım hiç bi şekilde konuşmuyoruz. :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?