2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

:) 9 agustos 2014 geliniyim bendee

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım hosgeldin aramıza eda ben sende ebru sanırım memnun olduımm

Mercimek köftesi yapmadım bebeğim ys ama kek demeseydin Revani dicektim

gecen gün 2 defa hashaslı revani yaptım sürekli yapıyo demesinler ufff evlenince ne yapıcaz biz en iyisi birkap menü belirleyip onları yapmak gerci sen evli bir hatunsun artık istanbula dön agırlamaya baslarsın artık misafir ilk menün hazırmı

benim köşe vizon renk kızlar buda koltuk modeli
diger mesajlarda koymustum gerci ama

Eki Görüntüle 1062688

bu halı nasıl sizce :44: gerci cok acık renk ama cesaret aldım tabi birde merinos marka :44: yorumlarınızı bekliyorum :44:

iyi geceler canımm nasılsın peki
temizlik zor olurmu sence cabuk kirlenir mi hem oturma odam hem salonum malum :44: bide merinos hakkında bilgin varmı

benim de aynı şekilde canım.
artık salonda oturuluyor genelde.
kirlenirse de yıkatmaya verirsin arada.
merinos hakkında pek bir bilgim yok.
ben iyiyim canım fakat bu dönemlerde her konuda kararsızlıklar oluyor. beğenip beğenmeme olayları gibi.

koltuğun koyuysa açık renk halı daha iyi gider canım.

evet baya kararsızlık bunlar kücük şeyler degilki uzunca yıllar kullanıcaz bu yüzdende kararsızlık :44:kimi iyi demiş markaya kimi kötü.

evet baya kararsızlık bunlar kücük şeyler degilki uzunca yıllar kullanıcaz bu yüzdende kararsızlık :44:kimi iyi demiş markaya kimi kötü.

ben de sürekli takıntı modundayım. bunu yaptırmasamıydım şu böyle mi olsaydı. zihnim çok çalışıyor ve yoruluyorum.

Hamarat gelin hanim
Dert etme benim annem de sen yapamazsin sen beceremezsin der durur hep hic ustunde durmam her seferinde yaptigimi da gorur sonra
Ellerine saglik bitanem elbet yaparsin guzel de olur

Günaydın kızlar Bugün cok iş bırıktı dunden fena durumdayım bana şans dıleyın

Günaydın yada tünaydın

canımmm inşallah gönlündeki gibi mobilyalar bulursunnn

Canım galıba halledıyoruz mobilya işini haftasonu kafamızda oturdu bişeyler maşallah yolunda gıdıyo ısler

Memnun oldum eda evet ben ebru bu konuyu sen mi actin actiysan benim tarihide yazarmisin basliga .?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…