- 23 Aralık 2008
- 874
- 77
- 323
- 36
sen yaptın mı hic püf nokta varmı
:) 9 agustos 2014 geliniyim bendee
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mercimek köftesi yapmadım bebeğim ys ama kek demeseydin Revani dicektim
benim köşe vizon renk kızlar buda koltuk modeli
diger mesajlarda koymustum gerci ama
Eki Görüntüle 1062688 Eki Görüntüle 1062689
Eki Görüntüle 1062691
bu halı nasıl sizce :44: gerci cok acık renk ama cesaret aldımtabi birde merinos marka :44: yorumlarınızı bekliyorum :44:
gayet uyumlu canım...
iyi geceler canımm nasılsınpeki
temizlik zor olurmu sence cabuk kirlenir mi hem oturma odam hem salonum malum :44: bide merinos hakkında bilgin varmı
benim de aynı şekilde canım.
artık salonda oturuluyor genelde.
kirlenirse de yıkatmaya verirsin arada.
merinos hakkında pek bir bilgim yok.
ben iyiyim canım fakat bu dönemlerde her konuda kararsızlıklar oluyor. beğenip beğenmeme olayları gibi.
koltuğun koyuysa açık renk halı daha iyi gider canım.
evet baya kararsızlık bunlar kücük şeyler degilki uzunca yıllar kullanıcaz bu yüzdende kararsızlık :44:kimi iyi demiş markaya kimi kötü.
kızlarrr yarın misafir gelecek benim arkadaslarım ve anneleri ( biri akrabamız ) niye belirttim bunu bilmiyorumve annem sen kalkamazsın yapamazsın diyor en son sevdigim ilk kavaltıya geldiginde bunu demişti vee ben azimle ceşit çeşit sofra hazırlayıp susturmustum
yine öyle olsun istiyorum şimdiii salyangoz börek mi ne diyorlar büzmeli ondan buldum denicem yanına mercimek köftesine karar verdim tarif arıyorum varsa şöyleee ne güzel olmus denecek bir tarif mutlaka paylasınbirimizin savası hepimizin savası ( normal sartlarda annemle anlasamadıgımız için aynı anda mutfaga giremiyoruz) sonra yanına ne yapablirim baska :44: ve inşallah köfte tutar
Rahatla bebeğim bu zamanlarda geçecek düğünü atlatacaksiniz takılarınız bol olacak borç olmayacak eşinle çok huzurlu bi tatil yapacaksiniz
Eki Görüntüle 1062691
bu halı nasıl sizce :44: gerci cok acık renk ama cesaret aldımtabi birde merinos marka :44: yorumlarınızı bekliyorum :44:
aldınmı birseylerrrr
Bilemiyorum canım ama hislerime güveniyorum ya :26:
Eki Görüntüle 1062691
Günaydın yada tünaydın
canımmm inşallah gönlündeki gibi mobilyalar bulursunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?