- 21 Haziran 2013
- 2.222
- 170
- 123
benim köşe vizon renk kızlar buda koltuk modeli
diger mesajlarda koymustum gerci ama
Eki Görüntüle 1062688 Eki Görüntüle 1062689
Eki Görüntüle 1062691
bu halı nasıl sizce :44: gerci cok acık renk ama cesaret aldımtabi birde merinos marka :44: yorumlarınızı bekliyorum :44:
Foto getirdim size ballarimm
Bende kilolusun sanmıştım
Boşuna dememişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı makbuldür. Çok fazla takma kafana kuzum
odamız bitti şükü amma uzun sürdü ya aşkım şimdi bana camda gezdirdi o kadar temiz ak pak duryoki beyaz ve pudra pembesi nasılda ferah olmuşşçok tatlı görünüyooo bian önce odama yerleşmek istyorumm bennnnnnnnnnnnnnnn şimdi benim pudra nevresimlerimde serilince harika olacak
17 yaşında olan bi ergenus'tan ne beklenir ki balım
AaaaaaaaaaaAyy keşke bizim aramızda da fark olsaydı, bende platform topuklu giyerdim
Arada kalmak en zoru zaten bebeğim bi tarafta baban, bi tarafta eşin olacak adam. Of zor gerçekten durum ama sen seviyorsun, illa ki iş bulur. Aşkınızla atlatırsınız inşallah bu zorlu zamanları
Eki Görüntüle 1061649
:) 9 agustos 2014 geliniyim bendee
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kızlarr, nasılsınız?
Fotoğrafçı işini de hallettik
Herkese günaydın,hayırlı cumalar 😊
hoşgeldin canım burada eksikleri fıkırlerle azaltıyoruz ben cok fıkır aldım dogru yerdesın
cok sevındım canım lıste gıt gıde eksılıyo desene
hayırlı cumalar canım
Cümleten günaydın, cumanız mübarek, dualarımız kabul olsun inşAllaahh
Dün gelemedim, neler kaynattınız kim bilir.
Nasılsınızz meselaa ben çok heyecanlyım
Hayırlı cumalar,günaydınlar bebişlerim Rabbim bugün açılan ellerin ve edilen duaların hiç birini geri çevirmesin inşaAllah
[sıze=3]evet canım yaa çok şükür yavaş yavaş eksiliyor[/sıze]
[sıze=3]günaydın canımmm hayırlı cumalarr [/sıze][sıze=3] bende dün pek giremedim yaa [/sıze]:26:
[sıze=3]
bizdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee[/sıze]
[sıze=3]günaydın bebeğimm,merak ettim saçlarını [/sıze]
[sıze=3] bende saçlarımı boyatıcam ama 1-2 hafta kala boyatim diyorum :44:
Bende karamel tonları mı yapsam :26:[/sıze]
evet canım yaa çok şükür yavaş yavaş eksiliyor
Günaydın canımmm hayırlı cumalarrbende dün pek giremedim yaa :26:
bizdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Günaydın bebeğimm,merak ettim saçlarını
bende saçlarımı boyatıcam ama 1-2 hafta kala boyatim diyorum :44:
bende karamel tonları mı yapsam :26:
Bilemiyorum canım ama hislerime güveniyorum ya :26:
Bugünde attı mesaj baktı cevap vermiyorum lan'lı lun'lu konuşmaya başladı. Hiç cevap vermedim. Aklı sıra trip atıyor, uğraşamam vallahi
Ohh ne güzel ya bi nişanlısıyla hemen hemen aynı boyda olan benim anlaşılanBen renkli istemedim canımm aslında olabilir de gelinlik krem tonu kırık beyaz yani, el çiçeğim de krem aralarında mor çiçekler var. O yüzden en uygun krem converse olacak sanırım
Herkes diyor yok saçmalama, absürt durur falan. Banane diyorum.
Ama düşündüğün fikirde çok güzel yaa
Tatlım nişanlımın uykusu normal ağırlıkta bi uyku değil, şöyle örnek vereyim askerdeyken arkadaşları nöbet için uyandırmaya çalışıyormuş kalkmamış. Kolidora götürüp bırakmışlar sabah uyandığımda kolidordaydım komutan tepemde diyordu
Normalde bile olsa ararım duymaz 10 kere arasam bile duymaz. O yüzden aslında bu kadar şüphe duymam, hani tamam bi kere meşgule alır atar telefonu bi köşeye uyuyorum der yada vs. Ama normal değil bu durum. Ve hatası olmasa asla aramaz, benim özür dilememi yalnış tavır aldığımı söyler ve susar ben arayana kadar. Ama hatası olmasa bunu yapmaz. Bilemiyorum tatlım.
Evet kesinlikle converse giyeceğimmm
naber nehirimm?
hayırlısı be gülümiki gündür dilime takıldı şaka bi yana hayırlısı olsun canım benimm
bak hele baaak yine mevzu gelmiş kilolaraa yaahepiniz benden incesiniz ne konuşuyorsunuz sen olsun nehir olsunn dün kuaföre gittim saçlarımı bal köpüğü yaptım karamelden çok açık oldu ama nişanlım beğendi bide üstüne gözle görülür şekilde zayıfladın sen demez mi ee benden mutlusu olur mu hiiçç
Ekranına mı bakıyor hep bizi senden mahrum bırakıyor
Kuzum detaylı yazıcam araştırdım benburası sakinleşsin bir
İyiyim kuzum sen nasılsın
mecbur bakıyor canım iş öğretiyorum
Günaydın bebeğimm,merak ettim saçlarını
bende saçlarımı boyatıcam ama 1-2 hafta kala boyatim diyorum :44:
bende karamel tonları mı yapsam :26:
kızlar direk konuya dalıyorum ama içim kıpır kıpır düğünüme çok az kaldı ve hala gelinlik bakmadım yarın saçlarımı boyatıyorum pazar günüde geliniğimi almaya gidiyorum
Naber canım, iyisin dimi, gelinliiğinin son durumu nedir
kimse benimle konuşmicak mı
bende ilk defa bu kadar açık bi ton yaptım ama gözüm alıştı ya sevdim bu rengi altında karamel var ya benim kızılmsı duruyor birazda düğün haftası boyatcam bende kuzum bende beyaz çok o yüzden 1-2 gün kala gel dedi kuaförüm bu arada karamel hep favori rengimdir ama kızıl karamel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?