2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Hayırlı cumalar,günaydınlar bebişlerim Rabbim bugün açılan ellerin ve edilen duaların hiç birini geri çevirmesin inşaAllah

edoşumm canımmm benimtakımların çok güzel halıların da ayrı güzel ama şunu söylemek isyorum köşe açık renk ya o yüzden halını zıt rengi tercih etsen daha iyi edersin ikincisi daha uygun gibi ama ilk halında çok hoş kahve köşe takımına süper olurdu mesela merinostan şüphen olmasın derim evde de kullanıyoruz benimkilerde merinos canımm

Foto getirdim size ballarimm

maşaAllah size kuzummmm resmi alıntılamadım belli rahatsız olursun diye canım

Bende kilolusun sanmıştım

Boşuna dememişler yemeğin salçalısı kadının kalçalısı makbuldür. Çok fazla takma kafana kuzum

bak hele baaak yine mevzu gelmiş kilolaraa yaa hepiniz benden incesiniz ne konuşuyorsunuz sen olsun nehir olsunn dün kuaföre gittim saçlarımı bal köpüğü yaptım karamelden çok açık oldu ama nişanlım beğendi bide üstüne gözle görülür şekilde zayıfladın sen demez mi ee benden mutlusu olur mu hiiçç

konseptimiz aynı deryacımm Rabbim içinde huzurlu günler nasip etsin inşaAllah

kuzummm bi kaç yorumunu okudum da konuşmuyormuşsunuz güvensizlik varmış falan noldu böyle size bebem yaa ama o evreleri atlattığım için söylüyorum her insan bir değil tabi istisnai bi durum olur mu bilmem bizimde böyle çekişmelerimiz oldu hatta biri bana ayrıl istersen biz senin arkandayız deseydi kendi ailemden bahsediyorum ayrılmıştım bile ama anladım ki bu durum geçici kendimiz bile değişiyoruz stresten kuaförüm bana saçların kalmamış senin dedi bende farkındayım son zamanlarda döküldüğünün ama başkası söyleyince olayı çok ciddiye aldığımı farkediyorum üzme kendini geçecek bunlar falan dedi bana yani o da yani sizinde böyle bi evreden geçtiğiniz çok belli:26:Rabbim hasarsız bi şekilde atlatmamızı nasip etsin kuzum ne diyim ama üzme kendini hiç bişey ve hiç kimse için olan sana oluyor

bende converse delisiyim kii bu renkte çok şirin ayrıca

:) 9 agustos 2014 geliniyim bendee

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hoşgeldin canım burada eksikleri fıkırlerle azaltıyoruz ben cok fıkır aldım dogru yerdesın

Günaydın kızlarr, nasılsınız?

Fotoğrafçı işini de hallettik

cok sevındım canım lıste gıt gıde eksılıyo desene

Herkese günaydın,hayırlı cumalar 😊

hayırlı cumalar canım

Cümleten günaydın, cumanız mübarek, dualarımız kabul olsun inşAllaahh

Dün gelemedim, neler kaynattınız kim bilir.

Hayirlii cumalarrrr :) malesefki benim nisanlim uzakta ya ben boyle telase giremiyorum ama 29 temmuzda bursadayim ve ozaman baslicak benim gelinlik bakmam vs vs :) nikahim dugunde olacagi icin nikah sekeri yaptiriyorum ama ne kadar yaptirsam sizce

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hoşgeldin canım burada eksikleri fıkırlerle azaltıyoruz ben cok fıkır aldım dogru yerdesın

cok sevındım canım lıste gıt gıde eksılıyo desene

hayırlı cumalar canım

evet canım yaa çok şükür yavaş yavaş eksiliyor

Cümleten günaydın, cumanız mübarek, dualarımız kabul olsun inşAllaahh

Dün gelemedim, neler kaynattınız kim bilir.

Günaydın canımmm hayırlı cumalarr bende dün pek giremedim yaa :26:

Nasılsınızz meselaa ben çok heyecanlyım

bizdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Hayırlı cumalar,günaydınlar bebişlerim Rabbim bugün açılan ellerin ve edilen duaların hiç birini geri çevirmesin inşaAllah

Günaydın bebeğimm,merak ettim saçlarını
bende saçlarımı boyatıcam ama 1-2 hafta kala boyatim diyorum :44:
bende karamel tonları mı yapsam :26:

kızlar direk konuya dalıyorum ama içim kıpır kıpır düğünüme çok az kaldı ve hala gelinlik bakmadım yarın saçlarımı boyatıyorum pazar günüde geliniğimi almaya gidiyorum

Naber canım, iyisin dimi, gelinliiğinin son durumu nedir

Çok yanlış yaptığı. Sevdiğin insanla, eşin olacak insanla lan'lı lun'lu konuşmakta nedir. Canım inşallah bu olay dahada kötüye gitmeden farkeder ve gereken neyse yapar. :26:

Hımm evet el çiçeğinde serpme olarak mor varsa krem converse iyi durur canım. Ben tek renk düşündüğüm için çiçeğimi ayakkabımıda ona uygun bir renk alacağım

Kimseyi aldırma sen. Gayet güzel ve değişik olacak

Kilolar kilolar hiç bitmeyen dert

Hımm eminim çok güzel olmuşsundur canım benim. Nişanlın beğendiyse gerisi mühim değil

Ooooo Bak nişanlında farketmiş zayıfladığını

Günaydın bebeğimm,merak ettim saçlarını
bende saçlarımı boyatıcam ama 1-2 hafta kala boyatim diyorum :44:
bende karamel tonları mı yapsam :26:

bende ilk defa bu kadar açık bi ton yaptım ama gözüm alıştı ya sevdim bu rengi altında karamel var ya benim kızılmsı duruyor birazda düğün haftası boyatcam bende kuzum bende beyaz çok o yüzden 1-2 gün kala gel dedi kuaförüm bu arada karamel hep favori rengimdir ama kızıl karamel

kızlar direk konuya dalıyorum ama içim kıpır kıpır düğünüme çok az kaldı ve hala gelinlik bakmadım yarın saçlarımı boyatıyorum pazar günüde geliniğimi almaya gidiyorum

gelinliğin için çok geç değil mi canım keşke daha önce baksaydın :26: hazır mı alacaksın, özel dikim mi olacak?

Naber canım, iyisin dimi, gelinliiğinin son durumu nedir

iyiyim bebeğim, sen nasılsın? gelinliğim şahane birşey oluyor, baştan sona değiştirdik :) çok çok güzel oldu, inşallah istediğim gibi güzel bi şekilde dikerler,
giyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum

sen beyazsın, güzel olur canım :)
Bende de beyazlar çoğalmaya başladı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…