Günaydın kızlarBugün cok iş bırıktı dunden fena durumdayım bana şans dıleyın
Herkese günaydın,hayırlı cumalar 😊
Günaydın kızlarr, nasılsınız?
Fotoğrafçı işini de hallettik
Hayırlı cumalar,günaydınlar bebişlerim Rabbim bugün açılan ellerin ve edilen duaların hiç birini geri çevirmesin inşaAllah
Cümleten günaydın, cumanız mübarek, dualarımız kabul olsun inşAllaahh
Dün gelemedim, neler kaynattınız kim bilir.
kimse benimle konuşmicak mı
Kilolar kilolar hiç bitmeyen dert
Hımm eminim çok güzel olmuşsundur canım benim. Nişanlın beğendiyse gerisi mühim değil
OooooBak nişanlında farketmiş zayıfladığını
haha sağol bebegimmmmmmm
sen beyazsın, güzel olur canım :)
Bende de beyazlar çoğalmaya başladı :26:
iyiyim bebeğim, sen nasılsın? gelinliğim şahane birşey oluyor, baştan sona değiştirdik :) çok çok güzel oldu, inşallah istediğim gibi güzel bi şekilde dikerler,
giyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum
Günaydın gelinciklerrrrHayırlı Cumalar
Nasılsınız bakalım? Keyifler yerinde mi
aynen aynen bitmeyen dert 5 kilo daha gideydi düğüne kadar iyiydiifarketmesi beni ayrıca mutlu etti zaten ama benim tatmin olmam için 60 olmam lazım kuzumm
evet koyu tonlar daha hoş duruyo o yüzden ama bu da fena değilmiş yadakka başı aynadan bakıyorum kendime alışayım diye
selam canım niye konuşmayalım kii hoşgeldin aramıza gelincik
aynen aynen bitmeyen dert 5 kilo daha gideydi düğüne kadar iyiydiifarketmesi beni ayrıca mutlu etti zaten ama benim tatmin olmam için 60 olmam lazım kuzumm
naber tatlımm??
evet koyu tonlar daha hoş duruyo o yüzden ama bu da fena değilmiş yadakka başı aynadan bakıyorum kendime alışayım diye
Günaydın canımm, hayırlı cumalarrr :)
ben iyiyim sen nasılsın :)
yaa ben uzun zamandır saçlarımı boyatmıyorum, (uzun zaman dediğimde en son ağustos-eylül gibi boyatmıştım)
çok yıprandı saçlarım uzun olduğu için,dökülmemesi için nikahtan hemen önce boyatmayı düşünüyorum
düğünden sonra da saçlarımı omuzlarıma kadar kestirmeyi düşünüyorum
Günaydın gelinciklerrrrHayırlı Cumalar
Nasılsınız bakalım? Keyifler yerinde mi
Nehirim nasılsın kuzum? Keşke bi doktora falan gitseydin? Ayağın ne durumda şuan? :26:
İyiyim bende tatlım. Keyfim yerinde çok şükürr
Nikaha az kalmış
Günaydın kuzum orası biraz ezildi sanırım ateşli arada ağrıyor önemli değildir diye gitmedim geçmezse akşam gidicem canım
evet yaa çok az kaldıcok pisss heycan başladı
haftasonu kuzenimin nişanı var, ne giysem ya :26: siyah mini etek beyaz gömlek çok mu anormal durur :26: saçlarımı da maşa yapsam
selam canım niye konuşmayalım kii hoşgeldin aramıza gelincik
naber tatlımm??
Canım herşey gönlünce olsun inşallah azıcık kalmış maşallahkızlar nikah tarihimi yazdım alt kısma, düğünden yaklaşık 1 ay önce yapılcak nikahım..
bi anda 1ay 14güne düştü :26: ne kadar az kalmış
iyiym bende canım.
ay ne güzeeelll , herşey gönlünce olsun,içine sinsin herşeyin
Hemen buz koysandın canım. En azından şişmesini önlersin.
Böyle şeylerde biraz daha dikkatli ol kuzum. Allah korusun ayak sonuçta. Tüm vücudumuzun yükünü o taşıyor. Daha sonra ciddi problemler çıkabilir. :26:
Teyzemden biliyorum :26:
yaa ben uzun zamandır saçlarımı boyatmıyorum, (uzun zaman dediğimde en son ağustos-eylül gibi boyatmıştım)
çok yıprandı saçlarım uzun olduğu için,dökülmemesi için nikahtan hemen önce boyatmayı düşünüyorum
düğünden sonra da saçlarımı omuzlarıma kadar kestirmeyi düşünüyorum
Verirsin canım benim emin ol. Son 15 gün kalsın tartıl bak o zaman anlarsın verdiğini. Şuan koşuşturmaların falan daha da yoğunlaşacak istemesende vereceksin yani
İşe geliyordum ya geldiğimde ofiste de buz yok kaldı öyle kuzumevet anneminde 1 ay alçıda kalmıştı ayak çok önemli :26:
benimde çok yıprandı düğünü bekliyorum kesmek için bi atlatim kısacık kescem ya kendine gelsin saçlarım birazcıksağlıklı uzar inşaAllah bu sefer acayip inceldi zaten
İnşaAllah beebğimm ya telaşlarımı hatırlatma zaten canım yaadüşündükçe kafayı sıyırcak gibi oluyorum bu gidişle sigaraya da başlicam
Hımm inşallah birşey olmaz kuzum benimm
İnşallah canımcım çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?