2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Eki Görüntüle 1062963

Günaydınlar ben gülemiyorum sabah yağmurda ayağımı burktum

Günaydın kızlar Bugün cok iş bırıktı dunden fena durumdayım bana şans dıleyın

Herkese günaydın,hayırlı cumalar 😊

Günaydın kızlarr, nasılsınız?

Fotoğrafçı işini de hallettik

Hayırlı cumalar,günaydınlar bebişlerim Rabbim bugün açılan ellerin ve edilen duaların hiç birini geri çevirmesin inşaAllah

Cümleten günaydın, cumanız mübarek, dualarımız kabul olsun inşAllaahh

Dün gelemedim, neler kaynattınız kim bilir.

Günaydın gelinciklerrrr Hayırlı Cumalar

Nasılsınız bakalım? Keyifler yerinde mi

Nehirim nasılsın kuzum? Keşke bi doktora falan gitseydin? Ayağın ne durumda şuan? :26:

kimse benimle konuşmicak mı

selam canım niye konuşmayalım kii hoşgeldin aramıza gelincik

Kilolar kilolar hiç bitmeyen dert

Hımm eminim çok güzel olmuşsundur canım benim. Nişanlın beğendiyse gerisi mühim değil

Ooooo Bak nişanlında farketmiş zayıfladığını

aynen aynen bitmeyen dert 5 kilo daha gideydi düğüne kadar iyiydii farketmesi beni ayrıca mutlu etti zaten ama benim tatmin olmam için 60 olmam lazım kuzumm

haha sağol bebegimmmmmmm

naber tatlımm??

sen beyazsın, güzel olur canım :)
Bende de beyazlar çoğalmaya başladı :26:

evet koyu tonlar daha hoş duruyo o yüzden ama bu da fena değilmiş ya dakka başı aynadan bakıyorum kendime alışayım diye

kızlar nikah tarihimi yazdım alt kısma, düğünden yaklaşık 1 ay önce yapılcak nikahım..
bi anda 1ay 14güne düştü :26: ne kadar az kalmış

iyiym bende canım.

ay ne güzeeelll , herşey gönlünce olsun,içine sinsin herşeyin

Günaydın canımm, hayırlı cumalarrr :)
ben iyiyim sen nasılsın :)

yaa ben uzun zamandır saçlarımı boyatmıyorum, (uzun zaman dediğimde en son ağustos-eylül gibi boyatmıştım)
çok yıprandı saçlarım uzun olduğu için,dökülmemesi için nikahtan hemen önce boyatmayı düşünüyorum
düğünden sonra da saçlarımı omuzlarıma kadar kestirmeyi düşünüyorum

Verirsin canım benim emin ol. Son 15 gün kalsın tartıl bak o zaman anlarsın verdiğini. Şuan koşuşturmaların falan daha da yoğunlaşacak istemesende vereceksin yani

İyiyim bende tatlım. Keyfim yerinde çok şükürr

Nikaha az kalmış

Nehirim nasılsın kuzum? Keşke bi doktora falan gitseydin? Ayağın ne durumda şuan? :26:

Günaydın kuzum orası biraz ezildi sanırım ateşli arada ağrıyor önemli değildir diye gitmedim geçmezse akşam gidicem canım

İyiyim bende tatlım. Keyfim yerinde çok şükürr

Nikaha az kalmış

evet yaa çok az kaldı cok pisss heycan başladı
haftasonu kuzenimin nişanı var, ne giysem ya :26: siyah mini etek beyaz gömlek çok mu anormal durur :26: saçlarımı da maşa yapsam

Günaydın kuzum orası biraz ezildi sanırım ateşli arada ağrıyor önemli değildir diye gitmedim geçmezse akşam gidicem canım

Hemen buz koysandın canım. En azından şişmesini önlersin.

Böyle şeylerde biraz daha dikkatli ol kuzum. Allah korusun ayak sonuçta. Tüm vücudumuzun yükünü o taşıyor. Daha sonra ciddi problemler çıkabilir. :26:

Teyzemden biliyorum :26:

evet yaa çok az kaldı cok pisss heycan başladı
haftasonu kuzenimin nişanı var, ne giysem ya :26: siyah mini etek beyaz gömlek çok mu anormal durur :26: saçlarımı da maşa yapsam

Neden anormal dursun canım. Bende kuzenimin kınasında öyle giyinmiştim. Siyah etek beyaz gömlek. Sonuçta bu nişan

Abiye bir elbise giyinmiyorsan bence gayet uygundur o kıyafet

çok iyiyimmm canım senden naber

İşe geliyordum ya geldiğimde ofiste de buz yok kaldı öyle kuzumevet anneminde 1 ay alçıda kalmıştı ayak çok önemli :26:

benimde çok yıprandı düğünü bekliyorum kesmek için bi atlatim kısacık kescem ya kendine gelsin saçlarım birazcık sağlıklı uzar inşaAllah bu sefer acayip inceldi zaten

Verirsin canım benim emin ol. Son 15 gün kalsın tartıl bak o zaman anlarsın verdiğini. Şuan koşuşturmaların falan daha da yoğunlaşacak istemesende vereceksin yani

İnşaAllah beebğimm ya telaşlarımı hatırlatma zaten canım yaa düşündükçe kafayı sıyırcak gibi oluyorum bu gidişle sigaraya da başlicam

Ama tatlı telaş canım. Böyle sıkıntılı düşündüğün zamanlarda aklına hemen. Sevdiğin gelsin. Yuvanız gelsin

Onunla artık aynı evde yaşayacağınız gelsinn

Mutluluk için çekilen her sıkıntı sizi daha çok birbirinize bağlar canım

İnşallah canımcım çok sağol

Benim en çok korkularımdan biri nişanımda salona girerken o koca merdivenleri inmek olmuştu. Ama çok şükür ki nişanlımın elini sımsıkı tuttum ve bir aksilik olmadan indim Bide o yüksek topuklarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…