- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Benim en çok korkularımdan biri nişanımda salona girerken o koca merdivenleri inmek olmuştu. Ama çok şükür ki nişanlımın elini sımsıkı tuttum ve bir aksilik olmadan indimBide o yüksek topuklarla
çok iyiyimmm canım senden naber
Ama tatlı telaş canım. Böyle sıkıntılı düşündüğün zamanlarda aklına hemen. Sevdiğin gelsin. Yuvanız gelsin
Onunla artık aynı evde yaşayacağınız gelsinn
Mutluluk için çekilen her sıkıntı sizi daha çok birbirinize bağlar canım
Benim en çok korkularımdan biri nişanımda salona girerken o koca merdivenleri inmek olmuştu. Ama çok şükür ki nişanlımın elini sımsıkı tuttum ve bir aksilik olmadan indimBide o yüksek topuklarla
Bende onu düğün için düşünüyorum bir düğünde gelin merdivenlerden inerken kaydı Allahtan eşi tuttu hemen kolundan sıkıca yumarlanmadan kurtardı ama ayağı incinmişti tabi çok kötü bir durum:18:
Rabbim daha iyi etsn bende çok şükür canımm iyiim işte biraz sancım var dün regli oldum da 1 hafta erkenden geldi pazara kadar kalmaz inşaAllah yaa ssz
öyle düşüneyim di mi benkendi kendimi motive edim herşey yolundaa sakin ol
aynen bende öyle korkmuştum ama sorun olmadı çok şükür nişanda darısı nikah ve düğünde pek alışık değilim o ayakkabılara da
Rabbim daha iyi etsn bende çok şükür canımm iyiim işte biraz sancım var dün regli oldum da 1 hafta erkenden geldi pazara kadar kalmaz inşaAllah yaa ssz
öyle düşüneyim di mi benkendi kendimi motive edim herşey yolundaa sakin ol
aynen bende öyle korkmuştum ama sorun olmadı çok şükür nişanda darısı nikah ve düğünde pek alışık değilim o ayakkabılara da
Evet canım ya ne var sanki öyle uzun uzun merdiven yaparlar anlamam :26: İnşallah o zamanları bir kaza olmadan atlatırıs
İnşallah canımcım ama kır düğünü olmazsa gönlümde uzun merdivenlerden inebileceğim şekilde düğün salonu var
gelinliğin için çok geç değil mi canım keşke daha önce baksaydın :26: hazır mı alacaksın, özel dikim mi olacak?
Kuzum dediğin gibi romantik olur ama işte işin birde riskli tarafı var. Bide düşün üstünde ağır bir gelinlik elinde el çiçeğin aynı zamanda o elinle gelinliğini tutacaksın diğer elinle de kocişinin elini tutucanAy ne kadar zor biz kadınların işi var. Düğünde bile eziyet çeker gibiyiz Yok el çiçeği yok kabarık gelinliği
Ama ben hepsine razıyım yaNişanında nasıl kıyafet giyersin bilmiyorum da kuzum eğer kabarık giyersen kesinlikle arkadan birinin tutmasına izin verme. O zaman işte ayağın tarlatana takılır ve düşme oranın %90 larda olur Ben özellikle tembihledim ve kimse tutmadı arka eteklerimden. Güzelce önden hafif bir şekilde kaldırdım ve yürüdüm gayette rahat indim Ayy o günler gelsin yineeeee
Larissam sana ve tüm hazırlık yapan gelinciklere gelsin biraz geç kaldım amaUfak tefek bir şeyler oluşturdum buldukça da ekleyeceğim
Kınada kullanılacak güzellikler
Eki Görüntüle 1063110 Eki Görüntüle 1063111 Eki Görüntüle 1063112 Eki Görüntüle 1063114 Eki Görüntüle 1063114 Eki Görüntüle 1063115 Eki Görüntüle 1063117 Eki Görüntüle 1063118 Eki Görüntüle 1063119 Eki Görüntüle 1063119 Eki Görüntüle 1063120 Eki Görüntüle 1063121 Eki Görüntüle 1063122 Eki Görüntüle 1063124 Eki Görüntüle 1063124 Eki Görüntüle 1063125 Eki Görüntüle 1063126 Eki Görüntüle 1063127 Eki Görüntüle 1063128 Eki Görüntüle 1063129 Eki Görüntüle 1063130 Eki Görüntüle 1063131 Eki Görüntüle 1063132 Eki Görüntüle 1063150 Eki Görüntüle 1063151
Kınada hediye olarak dağıtılabilecek güzellikler
Eki Görüntüle 1063133 Eki Görüntüle 1063134 Eki Görüntüle 1063135 Eki Görüntüle 1063136 Eki Görüntüle 1063137 Eki Görüntüle 1063139 Eki Görüntüle 1063140 Eki Görüntüle 1063141 Eki Görüntüle 1063142 Eki Görüntüle 1063144 Eki Görüntüle 1063146 Eki Görüntüle 1063149 Eki Görüntüle 1063152 Eki Görüntüle 1063154 Eki Görüntüle 1063155 Eki Görüntüle 1063156 Eki Görüntüle 1063157 Eki Görüntüle 1063160 Eki Görüntüle 1063161 Eki Görüntüle 1063162 Eki Görüntüle 1063163 Eki Görüntüle 1063164 Eki Görüntüle 1063165 Eki Görüntüle 1063167 Eki Görüntüle 1063168 Eki Görüntüle 1063169 Eki Görüntüle 1063170 Eki Görüntüle 1063171 Eki Görüntüle 1063172 Eki Görüntüle 1063179 Eki Görüntüle 1063184 Eki Görüntüle 1063185 Eki Görüntüle 1063186 Eki Görüntüle 1063188 Eki Görüntüle 1063189
Vur dedik öldürdün dediğinizi duyar gibiyim ama napayım huyum kurusun
nehirim ellerine sağlık, çok tatlı şeyler
eminönüne gitmem lazım en kısa zamanda
Kuzum nişan yapmayacağız biz nasipse sadece söz elbisem var o da evde işte söz-nişan gibi olacak düz sade siyah bir elbiseGelinlik için tutturmayı düşünmüyorum ben kendim kaldırırım artık zor işimiz düğün gibi bile rahat olamıyoruz en güzel yanı ne giyeceğimizi biliyoruz o gün
Hımm anladım canım benim hadi hayırlısı olsun yinede zor iş vesselam. O kahveler yok mu o kahvelerrrEller titriyor buz kesiliyor resmen
Evet ne giyeceğimiz belli ama o belirlene kadarda kararsızlıktan ölüyoruz.Acaba burası böyle mi olsaydı şöyle mi olsaydı diye 1-2 ay düşün, araştır, diktir yada bul ömrümüzden ömür gidiyor
Allahım bu mutlu günlerde kimseyi utandırmasın inşallahh
Tünaydın gelinciklerSizler nasılsınızz ?
Ne konuşmuşsunuz bu kadar sayfalara hiç geri dönmeden burdan devam etcem
Bu sabah çok çok güzel uyandımKuzenim elma şekeri ve çikolatalarla kapıya dayandı sabah
Nişanlımda bütün gece aradı, mesajlar attı. Cevap vermedim.
Güveniyor musun demişsiniz.. Güveniyorum tabi güvenmesem bu yola girmem sonuçta bi yuva sevgi'den çok güvenle kuruluyor, ama kadınız biz her hangi bi şeyden şüphe duyabiliyoruz. Hislerimize güveniyoruz. Biliyorum ki bu durumu da aşacağız. Ona da hak veriyorum düşününce askerden geldi, ertesi gün çalışmaya başladı. Neden? Benim, bizim için.. O çalışmasaydı bu kadar şuan oturacak bi evimiz bile olmayacaktı belkide..
Şuan kırgınım, kızgınım da ama bi gram azaltmıyor ona olan sevgimi bu durum. Açmıyorum telefonları, mesajlarına cevap vermiyorum kendimle baş başa kalmak istediğimden açıkçası bu durum daha çok. Biraz düşünmek, biraz yalnızlık. Kendisini affettireceğini biliyorum belkide o yüzden biraz süründürmek isteyişimden
Allah'ın izniyle çıktık bu yola, hayırlısıyla devam edeceğiz.
Amin kuzum benim inşallahİsteme ve söz çok önemli isteme özellikle sankii en önemli anlarımızdan biri gibi heyecandan ölmezsem iyidir kahveye tuz attınmı bakıyım kurdeleyle süslemeyi düşünüyorum bende kafamda çok söz hazırlığı ayrıntısı var ki sorma
Larissam sana ve tüm hazırlık yapan gelinciklere gelsin biraz geç kaldım amaUfak tefek bir şeyler oluşturdum buldukça da ekleyeceğim
Kınada kullanılacak güzellikler
Eki Görüntüle 1063115 Eki Görüntüle 1063131 Eki Görüntüle 1063132
Tünaydın canım iyiyim çok şükür sende iyisin elma şekeri çikolata dedin içimi yaktınDuygularını düşüncelerini çok güzel açıklıyorsun canım doğru da yapıyorsun ve biliyorsun kendini nişanlını ilişkinizi o zaman şuan durumun oturmasını bekliyorsun bazen gereklidir en güzeli
Tünaydın gelinciklerSizler nasılsınızz ?
Ne konuşmuşsunuz bu kadar sayfalara hiç geri dönmeden burdan devam etcem
Bu sabah çok çok güzel uyandımKuzenim elma şekeri ve çikolatalarla kapıya dayandı sabah
Nişanlımda bütün gece aradı, mesajlar attı. Cevap vermedim.
Güveniyor musun demişsiniz.. Güveniyorum tabi güvenmesem bu yola girmem sonuçta bi yuva sevgi'den çok güvenle kuruluyor, ama kadınız biz her hangi bi şeyden şüphe duyabiliyoruz. Hislerimize güveniyoruz. Biliyorum ki bu durumu da aşacağız. Ona da hak veriyorum düşününce askerden geldi, ertesi gün çalışmaya başladı. Neden? Benim, bizim için.. O çalışmasaydı bu kadar şuan oturacak bi evimiz bile olmayacaktı belkide..
Şuan kırgınım, kızgınım da ama bi gram azaltmıyor ona olan sevgimi bu durum. Açmıyorum telefonları, mesajlarına cevap vermiyorum kendimle baş başa kalmak istediğimden açıkçası bu durum daha çok. Biraz düşünmek, biraz yalnızlık. Kendisini affettireceğini biliyorum belkide o yüzden biraz süründürmek isteyişimden
Allah'ın izniyle çıktık bu yola, hayırlısıyla devam edeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?