2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Benim en çok korkularımdan biri nişanımda salona girerken o koca merdivenleri inmek olmuştu. Ama çok şükür ki nişanlımın elini sımsıkı tuttum ve bir aksilik olmadan indim Bide o yüksek topuklarla

Bende onu düğün için düşünüyorum bir düğünde gelin merdivenlerden inerken kaydı Allahtan eşi tuttu hemen kolundan sıkıca yumarlanmadan kurtardı ama ayağı incinmişti tabi çok kötü bir durum:18:

çok iyiyimmm canım senden naber

Rabbim daha iyi etsn bende çok şükür canımm iyiim işte biraz sancım var dün regli oldum da 1 hafta erkenden geldi pazara kadar kalmaz inşaAllah yaa ssz

öyle düşüneyim di mi ben kendi kendimi motive edim herşey yolundaa sakin ol

Benim en çok korkularımdan biri nişanımda salona girerken o koca merdivenleri inmek olmuştu. Ama çok şükür ki nişanlımın elini sımsıkı tuttum ve bir aksilik olmadan indim Bide o yüksek topuklarla

aynen bende öyle korkmuştum ama sorun olmadı çok şükür nişanda darısı nikah ve düğünde pek alışık değilim o ayakkabılara da

Evet canım ya ne var sanki öyle uzun uzun merdiven yaparlar anlamam :26: İnşallah o zamanları bir kaza olmadan atlatırıs

Aynen bizi ufak tefek sorunlar yıldıramas

Aminn aminn inşallah olmaz kuzum. Bende çok alışık değilim uzun uzun topuklara sürekli giymem

pazarmı nikahın canım? kız 1 haftada 1.100 kilo vermişimmmm ondan mutluyummmmm amin aminnnnn

inşallah geçer şişkinliğinnnn canım

İnşallah canımcım ama kır düğünü olmazsa gönlümde uzun merdivenlerden inebileceğim şekilde düğün salonu var

Kuzum dediğin gibi romantik olur ama işte işin birde riskli tarafı var. Bide düşün üstünde ağır bir gelinlik elinde el çiçeğin aynı zamanda o elinle gelinliğini tutacaksın diğer elinle de kocişinin elini tutucan Ay ne kadar zor biz kadınların işi var. Düğünde bile eziyet çeker gibiyiz Yok el çiçeği yok kabarık gelinliği

Ama ben hepsine razıyım ya Nişanında nasıl kıyafet giyersin bilmiyorum da kuzum eğer kabarık giyersen kesinlikle arkadan birinin tutmasına izin verme. O zaman işte ayağın tarlatana takılır ve düşme oranın %90 larda olur Ben özellikle tembihledim ve kimse tutmadı arka eteklerimden. Güzelce önden hafif bir şekilde kaldırdım ve yürüdüm gayette rahat indim Ayy o günler gelsin yineeeee

Kuzum nişan yapmayacağız biz nasipse sadece söz elbisem var o da evde işte söz-nişan gibi olacak düz sade siyah bir elbise Gelinlik için tutturmayı düşünmüyorum ben kendim kaldırırım artık zor işimiz düğün gibi bile rahat olamıyoruz en güzel yanı ne giyeceğimizi biliyoruz o gün

nehirim ellerine sağlık, çok tatlı şeyler
eminönüne gitmem lazım en kısa zamanda

Hımm anladım canım benim hadi hayırlısı olsun yinede zor iş vesselam. O kahveler yok mu o kahvelerrr Eller titriyor buz kesiliyor resmen

Evet ne giyeceğimiz belli ama o belirlene kadarda kararsızlıktan ölüyoruz.Acaba burası böyle mi olsaydı şöyle mi olsaydı diye 1-2 ay düşün, araştır, diktir yada bul ömrümüzden ömür gidiyor

Allahım bu mutlu günlerde kimseyi utandırmasın inşallahh

Amin kuzum benim inşallahİsteme ve söz çok önemli isteme özellikle sankii en önemli anlarımızdan biri gibi heyecandan ölmezsem iyidir kahveye tuz attınmı bakıyım kurdeleyle süslemeyi düşünüyorum bende kafamda çok söz hazırlığı ayrıntısı var ki sorma

Tünaydın gelincikler Sizler nasılsınızz ?
Ne konuşmuşsunuz bu kadar sayfalara hiç geri dönmeden burdan devam etcem
Bu sabah çok çok güzel uyandım Kuzenim elma şekeri ve çikolatalarla kapıya dayandı sabah

Nişanlımda bütün gece aradı, mesajlar attı. Cevap vermedim.
Güveniyor musun demişsiniz.. Güveniyorum tabi güvenmesem bu yola girmem sonuçta bi yuva sevgi'den çok güvenle kuruluyor, ama kadınız biz her hangi bi şeyden şüphe duyabiliyoruz. Hislerimize güveniyoruz. Biliyorum ki bu durumu da aşacağız. Ona da hak veriyorum düşününce askerden geldi, ertesi gün çalışmaya başladı. Neden? Benim, bizim için.. O çalışmasaydı bu kadar şuan oturacak bi evimiz bile olmayacaktı belkide..
Şuan kırgınım, kızgınım da ama bi gram azaltmıyor ona olan sevgimi bu durum. Açmıyorum telefonları, mesajlarına cevap vermiyorum kendimle baş başa kalmak istediğimden açıkçası bu durum daha çok. Biraz düşünmek, biraz yalnızlık. Kendisini affettireceğini biliyorum belkide o yüzden biraz süründürmek isteyişimden
Allah'ın izniyle çıktık bu yola, hayırlısıyla devam edeceğiz.

Tünaydın canım iyiyim çok şükür sende iyisin elma şekeri çikolata dedin içimi yaktın Duygularını düşüncelerini çok güzel açıklıyorsun canım doğru da yapıyorsun ve biliyorsun kendini nişanlını ilişkinizi o zaman şuan durumun oturmasını bekliyorsun bazen gereklidir en güzeli

Evet tatlım bencede öyle çok çok önemli hemde

Tabikide attım. Sevdiceğimde dibine kadar içti

Evet kurdele çok şık olur canım. Bende düşünüyordum ama heyecandan unutmuşum da

Tatlıım Allah iyilik versin Aşk olsun sana da alırım Kahvaltı yapmadan yedim bi de bi sürahi suyu bitirdim
Zaman vermek lazım evet canım askerlik, düğün stresi derken çok yıprandık.
Özledim ama sonra diyorum ki 'Kızım 12 ay sabrettin 1 hafta sık dişini'

İlk olarak Amiinnnnnn diyeyimm

Söylediğin gibi sevgiden çok güven önemli tatlım. İçindeki sevgiyi sen daha iyi biliyorsundur. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur canım. Bu zamana kadar iyi kötü engebeli yolları aşarak gelmişsiniz ben asla bozulmasını istemem. Bir emek, bir sevgi var. İnşallah sevdiğinde bunu farkeder ve gönlünü alır. Güzel güzelde hazırlıklarınızı tamamlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…