2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Amin deyişine kurban

Ne güzel yazdın kız sen öyle solişş. O zaman bende de kocamanından bi amin

Evet tatlım bencede öyle çok çok önemli hemde

Tabikide attım. Sevdiceğimde dibine kadar içti

Evet kurdele çok şık olur canım. Bende düşünüyordum ama heyecandan unutmuşum da
Bende atıcam Öncesinden hazırlamalıyım yoksa kesin unuturum
Nehiiiirr bu 3'ü ne ya çok merak ettim
Darısı başıma sakızı kuzum aslında daha az maliyetli olarak bizde yapabiliriz gibi geldi büyük bir kutu alınır normal sakız alınır A4 kağıdına yazıp çıkarabiliriz sonra katlarız bağlarız tülle falan hoş birşey genç kızların ilgisini çekecektirDiğeri de kına peçetesi canım kendimiz yapabilir miyiz bilmiyorum denerim ama peçetenin üzerine tabi hepsi maliyet işte

Elma şekerine bayılıyorum tellerimden sonra hiç yiyemedim bir çıksınlar da yapacak çok şey var su içmen iyi olmuşAskerlik kolay değil biz 5 ay yaptık o bile etkiliyor 12 ay çok daha fazla canım hiç dinlenmeden çalışmaya başladı diyorsun biraz daha sabredebilirsin ki sen sabırlı bir hatunsun

Ben bi de bunu görmüştüm bak hemen ekliyorum Kitap ayracı bundan da yapabiliriz

Bana da tel takılacaktı düğün yaklaştı diye taktırmadım, babam hele tak ne olacak diyordu
Sağol canımıniçi desteğin için

Ayracı bende buldum evet ama kullanmazsınız belki diye eklemedim ama kitap severler için güzel bir düşünce olmuş olur tabisi Düğünden sonra taktırırsın bende bekliyorum ki söze kadar çıkarsınlar inşallah yoksa düğüne kadar bekleyeceğim dişlerimi göstermek için

Baharatta atacaktım ama sonra çok karışır diye vazgeçtim acaba tuzun ölçüsü ne kadar olmalı mide bulandırmadan rahatça içmek adına kaç kaşık attın

Mide kesin bulanır canım bulanmaması imkansız Benim önceden de bir geçmişim olduğu için yani ilk tanışmaya geldiklerinde benim yengem sağolsun benden habersiz çayına tuz atmış Bizimki garibimde ben yaptım sanmış kızara bozara içmiş çayı bişeyde diyememiş benim kuzumm

Ondan dolayı acıdım ve yarım çay kaşığı tuz attım Az atmışım dimi

Son düzenleme:

Bayağı az atmışsın ben bir kere abarttım kendim deneyeceğim 1 tatlı kaşığından fazlasını attım bakıyım dedim biz veriyoruz bu içilecek bir şey mi midemi salladı anında içemedim daha doğrusu anladım ki şekersiz yapılacak şekilde içine az tuz eklenecek sadeceYengende çok fenaymış hani eniştenin herşeyine tuz ekleyecek elinden gelse meyve suyuna kolasına falan da eklemedi dimi

Son düzenleme:

Yok kuzum eklemedi Kız onuda hangi ara yaptı görmedim. Normalde tanışmaya geldiklerinde çayları hep ben servis ettim, ben doldurum ama yengem aklına koymuş hangi ara aldı da koydu göremedim valla Ama o günden tüm ailemin gözdesi oldu nişanlım. Teyzemler bayıldılar. Ne kadar seviyosa artık hiç sesini çıkartmadı içti dediler. Başka biri olsa tuz atmışsınız buna der içmezdi dedi ama sevdiceğim daha beni istemeye gelmeden tuzlu çayı içti

Her zamanda der yine olsa yine içerim diye

Midesinin çok hassas olduğunu bildiğim için o günde zorlamak istemedim Beni almadan hastanelik etmek istemedim

Ya zaten burada 1 haftadır yemeye alıştık eve gidince önüme gelmicek tabi, köfte istiyor beyefendi ama bilmiyorum dönünce iş var çamaşır yikicam ütü var offf

meraba kızlarr..yaa ben de tuz atmak istiyorumm artıkkk
Bende bende

Uyanık yengeNe güzel canım maşallah sesini de çıkarmamış çayda da tuz mu oluyordu gibisinden yanlışlıkla oldu herhalde falan derdi yanibenim sevdiceğimin de midesi hassas bir ara düşündüm acaba yapmasam mı herkes tuzlu zannetsin ama ben normal hatta çikolatalı kahve ikram edeyim ballı olsun bizim kahve diye ama adet işte hoş güzel oluyor o yüzden yaşasın tuzlu kahve

Ya zaten burada 1 haftadır yemeye alıştık eve gidince önüme gelmicek tabi, köfte istiyor beyefendi ama bilmiyorum dönünce iş var çamaşır yikicam ütü var offf

oyşş tazecik gelin gelmişş ee anlatsana birazz tavsiye ediyomusun evlenelim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…