İlk olarak Amiinnnnnn diyeyimm
Söylediğin gibi sevgiden çok güven önemli tatlım. İçindeki sevgiyi sen daha iyi biliyorsundur. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur canım. Bu zamana kadar iyi kötü engebeli yolları aşarak gelmişsiniz ben asla bozulmasını istemem. Bir emek, bir sevgi var. İnşallah sevdiğinde bunu farkeder ve gönlünü alır. Güzel güzelde hazırlıklarınızı tamamlarsınız
Bende atıcamEvet tatlım bencede öyle çok çok önemli hemde
Tabikide attım. Sevdiceğimde dibine kadar içti
Evet kurdele çok şık olur canım. Bende düşünüyordum ama heyecandan unutmuşum da
Darısı başıma sakızı kuzum aslında daha az maliyetli olarak bizde yapabiliriz gibi geldi büyük bir kutu alınır normal sakız alınır A4 kağıdına yazıp çıkarabiliriz sonra katlarız bağlarız tülle falan hoş birşey genç kızların ilgisini çekecektirNehiiiirr bu 3'ü ne ya çok merak ettim
Tatlıım Allah iyilik versinAşk olsun sana da alırım Kahvaltı yapmadan yedim bi de bi sürahi suyu bitirdim
Zaman vermek lazım evet canım askerlik, düğün stresi derken çok yıprandık.
Özledim ama sonra diyorum ki 'Kızım 12 ay sabrettin 1 hafta sık dişini'
Darısı başıma sakızı kuzum aslında daha az maliyetli olarak bizde yapabiliriz gibi geldi büyük bir kutu alınır normal sakız alınır A4 kağıdına yazıp çıkarabiliriz sonra katlarız bağlarız tülle falan hoş birşey genç kızların ilgisini çekecektirDiğeri de kına peçetesi canım kendimiz yapabilir miyiz bilmiyorum denerim ama peçetenin üzerine tabi hepsi maliyet işte
Elma şekerine bayılıyorum tellerimden sonra hiç yiyemedim bir çıksınlar da yapacak çok şey varsu içmen iyi olmuş Askerlik kolay değil biz 5 ay yaptık o bile etkiliyor 12 ay çok daha fazla canım hiç dinlenmeden çalışmaya başladı diyorsun biraz daha sabredebilirsin ki sen sabırlı bir hatunsun
Ben bi de bunu görmüştüm bak hemen ekliyorumKitap ayracı bundan da yapabiliriz
Eki Görüntüle 1063282
Bana da tel takılacaktı düğün yaklaştı diye taktırmadım, babam hele tak ne olacak diyordu
Sağol canımıniçi desteğin için
Amin deyişine kurban
Ne güzel yazdın kız sen öyle solişş. O zaman bende de kocamanından bi amin
Bende atıcamÖncesinden hazırlamalıyım yoksa kesin unuturum
Evet kuzum heyecandan unutabilirsin
Baharatta atacaktım ama sonra çok karışır diye vazgeçtim acaba tuzun ölçüsü ne kadar olmalı mide bulandırmadan rahatça içmek adına kaç kaşık attın
Mide kesin bulanır canım bulanmaması imkansızBenim önceden de bir geçmişim olduğu için yani ilk tanışmaya geldiklerinde benim yengem sağolsun benden habersiz çayına tuz atmış Bizimki garibimde ben yaptım sanmış kızara bozara içmiş çayı bişeyde diyememiş benim kuzumm
Ondan dolayı acıdım ve yarım çay kaşığı tuz attımAz atmışım dimi
Bayağı az atmışsın ben bir kere abarttım kendim deneyeceğim 1 tatlı kaşığından fazlasını attım bakıyım dedim biz veriyoruz bu içilecek bir şey mi midemi salladı anında içemedim daha doğrusu anladım ki şekersiz yapılacak şekilde içine az tuz eklenecek sadeceYengende çok fenaymış hani eniştenin herşeyine tuz ekleyecek elinden gelse meyve suyuna kolasına falan da eklemedi dimi
canım hosgeldin aramıza eda ben sende ebru sanırımmemnun olduımm
gecen gün 2 defa hashaslı revani yaptım sürekli yapıyo demesinlerufff evlenince ne yapıcaz biz en iyisi birkap menü belirleyip onları yapmak gerci sen evli bir hatunsun artık istanbula dön agırlamaya baslarsın artık misafir ilk menün hazırmı
meraba kızlarr..yaa ben de tuz atmak istiyorumm artıkkk
Bende bendemeraba kızlarr..yaa ben de tuz atmak istiyorumm artıkkk
Yok kuzum eklemediKız onuda hangi ara yaptı görmedim. Normalde tanışmaya geldiklerinde çayları hep ben servis ettim, ben doldurum ama yengem aklına koymuş hangi ara aldı da koydu göremedim valla Ama o günden tüm ailemin gözdesi oldu nişanlım. Teyzemler bayıldılar. Ne kadar seviyosa artık hiç sesini çıkartmadı içti dediler. Başka biri olsa tuz atmışsınız buna der içmezdi dedi ama sevdiceğim daha beni istemeye gelmeden tuzlu çayı içti
Her zamanda der yine olsa yine içerim diye
Midesinin çok hassas olduğunu bildiğim için o günde zorlamak istemedimBeni almadan hastanelik etmek istemedim
aynen bitsin artık yaaa
Ya zaten burada 1 haftadır yemeye alıştık eve gidince önüme gelmicek tabi, köfte istiyor beyefendi ama bilmiyorum dönünce iş var çamaşır yikicam ütü var offf
Bir özlemcik gördüm sankiTaze gelin hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?