Bende bende
Uyanık yengeNe güzel canım maşallah sesini de çıkarmamış çayda da tuz mu oluyordu gibisinden yanlışlıkla oldu herhalde falan derdi yani benim sevdiceğimin de midesi hassas bir ara düşündüm acaba yapmasam mı herkes tuzlu zannetsin ama ben normal hatta çikolatalı kahve ikram edeyim ballı olsun bizim kahve diye ama adet işte hoş güzel oluyor o yüzden yaşasın tuzlu kahve
Hosbuldum canım akşamdan beri ara ara uğruyorum foto bile paylaştım :) nasılsın canimm
Anemm fotoğrafların nerede hemen görmem gerekHosbuldum canım akşamdan beri ara ara uğruyorum foto bile paylaştım :) nasılsın canimm
Evet kuzum adettendir ne kadar sevdiğini gösterirmiş o kahveyi içmesi
Sende adettendir afiyet bal şeker olsun dersin ve uzatırsın tuzlu kahveni
Öyle yapacağız artık yanında çifte kavrulmuş lokum ikram edeceğim onunla idare eder dengeler
Bende öyle yaptım kuzum lokum ikram ettim. Lokumları şu şekilde ikram ettim ben. Kahvelerin yanına birer tane kürdana lokum batırıp koydum. Kürdanlarımın başında da toz pembe kristaller şeklinde boncuk vardı. Çokta şeker olmuştu
güzel düşünmüşsün canımm..peki tuzlu kahve diğerleriylea karışmasın diye de bişi yaptın mı?
Bende öyle yaptım kuzum lokum ikram ettim. Lokumları şu şekilde ikram ettim ben. Kahvelerin yanına birer tane kürdana lokum batırıp koydum. Kürdanlarımın başında da toz pembe kristaller şeklinde boncuk vardı. Çokta şeker olmuştu
Bende kürdan düşünüyorum canım kristalleri nereden buldun kuzum bende istiyorum nasıl taktın uçlarına pembişmiydi birde
Canım tuhafiyelerde falan bulabilirsin yada hobi malzemeleri satan yerde. Ortası delik oluyor kürdanı oturtturuyorsun çok şık duruyor
Ama dikkat et alırken kürdana taktığında çok aşağı inmesin ucunda dursun düşmeyecek şekilde. Valla ben çok aradım taradım hatta olur mu olmaz mı diye düşüneceğime aldım elime kürdanı gittiğim tuhafiyede denedim aldımEvet kuzum pembeydiii
Kızlar bursada dış çekim,10 yaprak albüm ,2 aile albümü ve 1 büyük çerçeveli fotoğraf fiyatı 550 tl nasıl sizce ?
napıosunuz kızlarrr? azcık dedikodu yapalım sıkıldımm
Bende sıkıldım benim tabakları konuşuyorduk
ne tabağı bebeğim?
Çok iyiymiş canım çok sağol aklımda bulunsun elimde kürdan gidip alayım plastik sert tabaklarımı saks mavisi düşünüyorum belki onlara uygun olanını bulurum ya da pembemi olsa tabaklar benim elbisem siyah ve takılarım gold sarısı olacak şekilde süsleyecek tüllerimi krem rengi olarak düşünüyordum hepsi uyumlu olsun diyorum pembiş tabaklar daha mı hoş olur ki acep:26:
Hoş geldin Özlemm
Nasıl gidiyor tazecik evliliğinn
Anemm fotoğrafların nerede hemen görmem gerekİyiyim canım sen nasılsın nasıl geçti herşey çok güzel oldu değil mi balayındasınız sanırım ohh keyfini çıkar sevdiğin yanında artık
Öyle yapacağız artık yanında çifte kavrulmuş lokum ikram edeceğim onunla idare eder dengeler
Iyiyim canimm benim sen nasilsinn valla suan cicim günlerindeyiz hersey çok iyi masallah yarın İstanbul'a donus ve evde bir ton iş beni bekliyor sen nasılsın canim
Aman Allah bozmasin canım, aminnnnnn :)Ohh ohh güzel cicim günleri bile olsa sorunsuz olması harika
Bende iyiym kuzucum çalışıyorum iş güç devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?