2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Söz için plastik ama güzel sert plastikten tabak alacağım ya hangi renk olsun diyordum saks mavisi mi yoksa pembe mi elbisem siyah aksesuarlarım gold sarısı evi süsleyeceğim tüller de krem olacak

sanırım çok kalabalık olacak canım bize gösterebileceğin resim var mı? öyle karar verelim
netten baktım ama, pembeler çok şeker

Düz beyaz tabağımız yok işte ya desenli ya da cam varBende pembe ve mavi yapayım dekoru dedim aslında krem tüller falan sonra dedim pembe mavi çocuk gibi mi olur ama çok hoşlar aslında normal tabak düşündüm de böyle daha uyumlu oluyor sonra tabak yıkamayla uğraşmayalım diyorum
Valla inanamıyoruz hala ama mutluyuz tabi yarın donus vakti tatilde o kadar dinledim ki anlatamam bütün yorgunluğu stresi attık

Eki Görüntüle 1063776
Buyur bebeğim foto :)
Rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın canımcım atmışsınızdır bütün stresi yorğunluğu ilaç gibi gelmiştirÇok güzel olmuşsun gelinliğin saçın makyajın harikaAyakkabı altında kk kızları silindimi bakıyım
sanırım çok kalabalık olacak canım bize gösterebileceğin resim var mı? öyle karar verelim
netten baktım ama, pembeler çok şeker

50 kişiye yakın olur diye düşünüyorum kuzum örnek birşeyler koyabilirim aslında dur klasörümü bulayım hemen

Hımm öyle tabağınız yoksa o zaman kalın plastik tabak alman daha doğru olur canım. Yeniden yemek takımı alacak değilsin o zaman o uygun olur. Yok dekoru bencede mavi pembe yapma. Sen yine süsleme işini daha sade renkler kullan. Dediğin gibi krem olabilir. Benim demek istediğim tabakları beyaz kullanabilme imkanın olsaydı peçetelerle renklendirebilirdin.

Ama öyle bir imkanında yoksa tabi tek renk kullan canım. Ama erkeklere pembe tabak vermek nasıl olur bilemiycem :26:

Olmadı hepsini tek renk saks mavisi alacağım

Bencede kuzumm

Erkeklere pembe tabakta birşeyler yedirmek nasıl olur orasını bilemem ama bayanlar mavi tabakta yer. Bilirsin erkekler bu konuda fazlasıyla oyun bozanlar

Ama ikili kombinde hoş duruyor

Artık ya böyle bir kombin olacak ya da sadece saks mavisi Hangisi en güzeli olur ki acaba elbisem siyah aksesuarlarım gold sarısı

Artık ya böyle bir kombin olacak ya da sadece saks mavisi Hangisi en güzeli olur ki acaba elbisem siyah aksesuarlarım gold sarısı

Bilemedim ki kuzum. Kıyafetine her iki kombinde uyum sağlar aslında. Ama sen hangisini görmek istiyorsan bence onu yap

bul bakalım merak ettim bebeğim :)))
ay çok güzel ya şimdi ne heycan sarmıştır seni yerimm

Kk hatunlari diye yazmıştım hiç yazı kalmamış altında yavrucumm

bul bakalım merak ettim bebeğim :)))
ay çok güzel ya şimdi ne heycan sarmıştır seni yerimm
Çok heyecanlı daha zaman var ama beni şimdiden sardı ön sayfa da belirttiğim gibi ya pembeli mavi kombin kuzum resimlerini eklemştim ya da resmini bulamadım ama hepsini saks mavisi olarak alıcam bardak çatal birlikte peçeteler de renkli olabilir
Kk hatunlari diye yazmıştım hiç yazı kalmamış altında yavrucumm

Evde kalmayacağım yani yuppi

ben de sürekli takıntı modundayım. bunu yaptırmasamıydım şu böyle mi olsaydı. zihnim çok çalışıyor ve yoruluyorum.

demek hepimiz aynı durumdayız ama kolayda degilki canım
Hamarat gelin hanim
Dert etme benim annem de sen yapamazsin sen beceremezsin der durur hep hic ustunde durmam her seferinde yaptigimi da gorur sonra
Ellerine saglik bitanem elbet yaparsin guzel de olur
canım basarıyla atlattım bu günü mercimek köftesi gercekten mükemmel oldu börekte öyle cok farklıydı zaten midye gibi birde ıslak kek yaptım ama kuru oldu nedense onu hep güzel yapardım ama neyse kakaolu kek gibi oldu oda birde annem dün pogaca gibi brsey yapmıstı onu koydum baya begenildi vallahi hatta tarif aldılar
annem bir laf bile etmedi hatta tam tersine kavga ettik hatta arkadasımın annesi börek cok güzel olmus diyince annem tadına bakmadıgı halde benm arkadasım yapmıstı gecen asıl o güzeldi dedi bu neki der gibi kadında onu bilmem ama ben bunu cok begendim dedi..annem bütün gün tavırlıydı zaten..cok canım sıkkın nasıl durumu kurtaracagımı bilemedim sonunda patladı annem zaten ama neyse gecti bugünde

Canim takimlar cok cok guzel ben begendim
Merinos hali iyidir kalitelidir gaziantepte yapiliyor diye biliyorum ipligi herseyi guzel kullanirsin senelerce
öylemidir canım bugünde arkadasım kıl toplar dedi :26:

Almadım henüz ama nasipse inşallah alacağım
heh tamam kuzum al benimde cıkasım geldi dısarı
Halı harika edam açık ferah renk dikkatli kullanacaksınızmarkası da iyi

işte o sorun oturacagımız oda ama karar verdim ya karısık desenlerdense sadeler yine daha güzel sanki :44:

ohh canım ne güzel nasıl tarz istiyorsun bakalım

Memnun oldum eda evet ben ebru bu konuyu sen mi actin actiysan benim tarihide yazarmisin basliga .?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yok canım perimin konusu özel msj atarsan ekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…