Söz için plastik ama güzel sert plastikten tabak alacağım ya hangi renk olsun diyordum saks mavisi mi yoksa pembe mi elbisem siyah aksesuarlarım gold sarısı evi süsleyeceğim tüller de krem olacak
Düz beyaz tabağımız yok işte ya desenli ya da cam varPembe daha güzel olur bence kuzumAma ben plastik tabak kullanmadım açıkcası. Kendim sevmiyorum günlük yaşamımda da plastik kullanmam. Bu nedenle en güzel günümde de basit kaçmasın diye plastik kullanmadım. Annemin ve yengemin yemek takımları çok benziyordu. İkisi sade beyazdı ve kabartmalıydı. Onların büyük servis tabaklarını kullandık. Genel konsepti pembe yapabilirsin mesela bayanlara pembe peçete erkeklere gök mavisi peçete verebilirsin. Kürdanlarda bu şekilde renk ayrımı yapabilirsin. Bence hoş olur
Rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın canımcım atmışsınızdır bütün stresi yorğunluğu ilaç gibi gelmiştirValla inanamıyoruz hala ama mutluyuz tabi yarın donus vakti tatilde o kadar dinledim ki anlatamam bütün yorgunluğu stresi attık
Eki Görüntüle 1063776
Buyur bebeğim foto :)
sanırım çok kalabalık olacak canımbize gösterebileceğin resim var mı? öyle karar verelim
netten baktım ama, pembeler çok şeker
Düz beyaz tabağımız yok işte ya desenli ya da cam varBende pembe ve mavi yapayım dekoru dedim aslında krem tüller falan sonra dedim pembe mavi çocuk gibi mi olur ama çok hoşlar aslında normal tabak düşündüm de böyle daha uyumlu oluyor sonra tabak yıkamayla uğraşmayalım diyorum
Hımm öyle tabağınız yoksa o zaman kalın plastik tabak alman daha doğru olur canım. Yeniden yemek takımı alacak değilsin o zaman o uygun olur. Yok dekoru bencede mavi pembe yapma. Sen yine süsleme işini daha sade renkler kullan. Dediğin gibi krem olabilir. Benim demek istediğim tabakları beyaz kullanabilme imkanın olsaydı peçetelerle renklendirebilirdin.
Ama öyle bir imkanında yoksa tabi tek renk kullan canım. Ama erkeklere pembe tabak vermek nasıl olur bilemiycem :26:
Bencede kuzumm
Erkeklere pembe tabakta birşeyler yedirmek nasıl olur orasını bilemem ama bayanlar mavi tabakta yer. Bilirsin erkekler bu konuda fazlasıyla oyun bozanlar
Ama ikili kombinde hoş duruyor
Artık ya böyle bir kombin olacak ya da sadece saks mavisiHangisi en güzeli olur ki acaba elbisem siyah aksesuarlarım gold sarısı
Bilemedim ki kuzum. Kıyafetine her iki kombinde uyum sağlar aslında. Ama sen hangisini görmek istiyorsan bence onu yap
Düz beyaz tabağımız yok işte ya desenli ya da cam varBende pembe ve mavi yapayım dekoru dedim aslında krem tüller falan sonra dedim pembe mavi çocuk gibi mi olur ama çok hoşlar aslında normal tabak düşündüm de böyle daha uyumlu oluyor sonra tabak yıkamayla uğraşmayalım diyorum
Rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın canımcım atmışsınızdır bütün stresi yorğunluğu ilaç gibi gelmiştirÇok güzel olmuşsun gelinliğin saçın makyajın harika Ayakkabı altında kk kızları silindimi bakıyım
50 kişiye yakın olur diye düşünüyorum kuzum örnek birşeyler koyabilirim aslında dur klasörümü bulayım hemen
Rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın canımcım atmışsınızdır bütün stresi yorğunluğu ilaç gibi gelmiştirÇok güzel olmuşsun gelinliğin saçın makyajın harika Ayakkabı altında kk kızları silindimi bakıyım
50 kişiye yakın olur diye düşünüyorum kuzum örnek birşeyler koyabilirim aslında dur klasörümü bulayım hemen
Kk hatunlari diye yazmıştım hiç yazı kalmamış altında yavrucumm
Çok heyecanlı daha zaman var ama beni şimdiden sardı
bul bakalım merak ettim bebeğim :)))
ay çok güzel ya şimdi ne heycan sarmıştır seniyerimm
Kk hatunlari diye yazmıştım hiç yazı kalmamış altında yavrucumm
Valla inanamıyoruz hala ama mutluyuz tabi yarın donus vakti tatilde o kadar dinledim ki anlatamam bütün yorgunluğu stresi attık
Eki Görüntüle 1063776
Buyur bebeğim foto :)
inanılmaz güzel olmuşsun maşallah kuzum ALLAH mutlu etsin darısı bizlere olsunn
Amin amin kuzum daha iyisi güzeli hayırlısı tez vakitte başınıza hepinizin =)
ben de sürekli takıntı modundayım. bunu yaptırmasamıydım şu böyle mi olsaydı. zihnim çok çalışıyor ve yoruluyorum.
canım basarıyla atlattım bu günü mercimek köftesi gercekten mükemmel olduHamarat gelin hanim
Dert etme benim annem de sen yapamazsin sen beceremezsin der durur hep hic ustunde durmam her seferinde yaptigimi da gorur sonra
Ellerine saglik bitanem elbet yaparsin guzel de olur
öylemidir canım bugünde arkadasım kıl toplar dedi :26:Canim takimlar cok cok guzel ben begendim
Merinos hali iyidir kalitelidir gaziantepte yapiliyor diye biliyorum ipligi herseyi guzel kullanirsin senelerce
heh tamam kuzum al benimde cıkasım geldi dısarıAlmadım henüz ama nasipse inşallah alacağım
Halı harika edam açık ferah renk dikkatli kullanacaksınızmarkası da iyi
ohh canım ne güzel nasıl tarz istiyorsun bakalımGünaydın kızlarBugün cok iş bırıktı dunden fena durumdayım bana şans dıleyın
Canım galıba halledıyoruz mobilya işini haftasonu kafamızda oturdu bişeyler maşallah yolunda gıdıyo ısler
Memnun oldum eda evet ben ebru bu konuyu sen mi actin actiysan benim tarihide yazarmisin basliga .?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?