Bende eskişehirdeyim tatlım
Ay bayılırım Eskişehir'e. Hızlı trenden sonra çok gelip gittik. Soğuğu da fena çarpar adamı, Allah kolaylık versin bugünlerde Pınarcım.
Edacım ben aslen İstanbulluyum. Orayı da bi ayrı severim.
Ay bayılırım Eskişehir'e. Hızlı trenden sonra çok gelip gittik. Soğuğu da fena çarpar adamı, Allah kolaylık versin bugünlerde Pınarcım.
Edacım ben aslen İstanbulluyum. Orayı da bi ayrı severim.
Kızlarrrr
Ben yemek yapmayı hele ki pasta kurabiye yapmayı çok severimAma yaptıgım tarifi küçük kagıtlara yazar sonra onları kaybederim Ve 10 defada yapsam o tarif aklımda kalmıyor Evlenince evimize internet almamaya karar verdik..Bu yüzdennn bende kendime kullanılmayan bir ajandayı süsleyerek çeyizime tarif defteri yapıyorum..2 tarif yazdım şimdilik Sizin çeyizinizde tarif defteri varmı
Canımm ben de senin gibiyim tarifleri aklımda tutamıyorum, daha doğrusu yazılı bir tarife bakmadan yapınca içim rahat etmiyor, bir şeyleri eksik mi koydum diye düşünüp stres oluyorum.
O yüzden bir ajandaya yazmaya karar verdim, annemin ajandasından kendi ajandama geçiriyorum tarifleri, şimdilik 10 tarif yazabildim canım burdan paylaşımda bulunursak süper olur.
Pınarcımm hoş geldin aramıza, Allah tamamına erdirsin canımm..
Canımm ben de senin gibiyim tarifleri aklımda tutamıyorum, daha doğrusu yazılı bir tarife bakmadan yapınca içim rahat etmiyor, bir şeyleri eksik mi koydum diye düşünüp stres oluyorum.
O yüzden bir ajandaya yazmaya karar verdim, annemin ajandasından kendi ajandama geçiriyorum tarifleri, şimdilik 10 tarif yazabildim canım burdan paylaşımda bulunursak süper olur.
Pınarcımm hoş geldin aramıza, Allah tamamına erdirsin canımm..
Günaydın kızzzlaaaaaarrr
Ankara felaket soğuk, işe gelene kadar dondum dondum.. Sizin oralarda havalar nasıl?
O zaman bir tarif defteri seferberliği başlatalım. Herkesin bir defteri olsun, birbirimizin tarifleriyle dolduralım sayfalarını.
ayy o kadar çok yazı yazıyorum ki ben üşenirim onu yapmayasiz yazın ben kopyalar dosya oluşturur sonra onu çıkarttırım bence bu daha mantıklı kızlar yazmayın okadar şeyi ya az değil yaniii az bir fiyata kitap gibi çıkarıyorlar.
Suracığım sen de haklısın ama ben o tariflerin yanına küçük küçük notlar alıyorum. İlerde kızım olursa ona bırakmayı hayal ediyorum
ayy o kadar çok yazı yazıyorum ki ben üşenirim onu yapmayasiz yazın ben kopyalar dosya oluşturur sonra onu çıkarttırım bence bu daha mantıklı kızlar yazmayın okadar şeyi ya az değil yaniii az bir fiyata kitap gibi çıkarıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?