2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bende eskişehirdeyim tatlım

Ay bayılırım Eskişehir'e. Hızlı trenden sonra çok gelip gittik. Soğuğu da fena çarpar adamı, Allah kolaylık versin bugünlerde Pınarcım.

Edacım ben aslen İstanbulluyum. Orayı da bi ayrı severim.

Evet canım güzel yer..ama bende ankarayı ve izmiri çok merak ederim

Gerçekten çok soğuk çok ayaz varr fena dışarısı..
Hızlı tren çok kolaylaştırdı gerçekten çok iyi oldu benimde günü birlik ankaraya gidip gelmişliğim olmuştur

Canımm ben de senin gibiyim tarifleri aklımda tutamıyorum, daha doğrusu yazılı bir tarife bakmadan yapınca içim rahat etmiyor, bir şeyleri eksik mi koydum diye düşünüp stres oluyorum.
O yüzden bir ajandaya yazmaya karar verdim, annemin ajandasından kendi ajandama geçiriyorum tarifleri, şimdilik 10 tarif yazabildim canım burdan paylaşımda bulunursak süper olur.

Pınarcımm hoş geldin aramıza, Allah tamamına erdirsin canımm..

Olur tabi canım..arkadaşlarımın annelerinden alıyorum tarif sonra kaybediyorum :26: Bir daha arkadaşlarımın annesinden tarif alırsam paylaşırım Ama bir arkadaşımda bir tatlı yemiştim tarifini istesem iyi olur alınca burayada yazarım harika ötesi bir tadı vardı
Şimdi saydım benim 23 tarifim olmuş hepsi kahvaltı için kk dan aldım
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri/526586-kahvaltilik-tarifler.html burası canım çok güzel tarifler var
Dedigim gibi farklı tarif bulunca hemen paylaşalım evlenince kocişlerimize yaparız inşallah

Son düzenleme:
Günaydın kızzzlaaaaaarrr

Ankara felaket soğuk, işe gelene kadar dondum dondum.. Sizin oralarda havalar nasıl?

Hoşbuldummm canımm, çok teşekkür ederim
Sizinde Allah tamamına erdirsin, günler çabucak geçsin

Günaydın kızzzlaaaaaarrr

Ankara felaket soğuk, işe gelene kadar dondum dondum.. Sizin oralarda havalar nasıl?

Günyadın kuzumm Eskişehir'de öyle gerçi dışarı çıkmadım ama camdan bile belli oluyor ne kadar dondurucu olduğu
Buarada bende defter tutmak istiyorum, beğendiğim tarifleri hep kaybediyorum içim yanıyo sonra

Son düzenleme:
O zaman bir tarif defteri seferberliği başlatalım. Herkesin bir defteri olsun, birbirimizin tarifleriyle dolduralım sayfalarını.

ayy o kadar çok yazı yazıyorum ki ben üşenirim onu yapmaya siz yazın ben kopyalar dosya oluşturur sonra onu çıkarttırım bence bu daha mantıklı kızlar yazmayın okadar şeyi ya az değil yaniii az bir fiyata kitap gibi çıkarıyorlar.

Suracığım sen de haklısın ama ben o tariflerin yanına küçük küçük notlar alıyorum. İlerde kızım olursa ona bırakmayı hayal ediyorum

Haklısın canım o da güzel bir fikir ama ben yazmak konusunda hiç üşenmiyorum yazmayı seviyorum
zaten bütün herşeyi yazmam heralde yapabileceğim, beğendiğim, sevdiğim unutmak istemediğim şeylerii

Kızlarrrrrrrrr geç uyandım sizden ayrı kaldım..
Burasıda soguk
Oleyyyyy tarif defteri seferberligi başlamışş Kızlar ben ajandamın dışında yazılar oldugu için kaplayacagım hem daha güzel görünür. Hani şu yapışkanlı kagıtlar varya dolap falan kaplıyorlar onunla birazdan dışarı çıkacagım onada bakıyım unutmazsam
Bu arada sura canım ben elimle yazmak istiyorum tarif defteri denildiginde aklıma hep böyle gelir
Bu arada kızlar Simge içinde demiştim arkadaşımda geçen bir tatlı yedim internetten bulmuş ama aynısını yapmamış kendide birşeyler katmış ondan tarifi alır almaz yazarım buraya Benim çok hoşuma gitmişti
Bu arada ebiss küçük küçük notlar derken neler yazıyorsun ?
pnrcn canım sende bugün başla
Offff çenem çok düştü
Bu arada kızlar benim saçlarım çok dökülüyor..doktora gittim kansızlık dedi ilaç verdi 3 ay kullan dedi 2.5 aydır kullanıyorum hala dökülüyor..3 ay doldugunda tekrar test yapacakmış ama o zamana saç kalmayacak
Buradan elseve arginine serisinin iyi oldugunu duydum bugün o şampuanı alacagım..
Kansızlık için keçi boynuzu pekmezi iyi gelirmiş gidip onuda alacagım..
Son olarakta annem uzun saçlarını kes az dökülür düyor..Dökülmenin uçla alakası yok fakat uzun oldugu için elime montuma falan takılıp kopuyor bende kestirmeye karar verdim Saç dökülmem gitsinde artık 2014 e kadar uzar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…