Kızlar merhaba,
Sanırım bende 2014 gelini olacağım, daha çok var gibi geliyor bana :)
Konuları da baya kaçırmışım ama sağlık olsun. :)
Kızlarrrrrrrrr geç uyandım sizden ayrı kaldım..
Burasıda soguk
Oleyyyyy tarif defteri seferberligi başlamışşKızlar ben ajandamın dışında yazılar oldugu için kaplayacagım hem daha güzel görünür. Hani şu yapışkanlı kagıtlar varya dolap falan kaplıyorlar onunla birazdan dışarı çıkacagım onada bakıyım unutmazsam
Bu arada sura canım ben elimle yazmak istiyorum tarif defteri denildiginde aklıma hep böyle gelir
Bu arada kızlar Simge içinde demiştim arkadaşımda geçen bir tatlı yedim internetten bulmuş ama aynısını yapmamış kendide birşeyler katmış ondan tarifi alır almaz yazarım burayaBenim çok hoşuma gitmişti
Bu arada ebiss küçük küçük notlar derken neler yazıyorsun ?
pnrcn canım sende bugün başla
Offff çenem çok düştü
Bu arada kızlar benim saçlarım çok dökülüyor..doktora gittim kansızlık dedi ilaç verdi 3 ay kullan dedi 2.5 aydır kullanıyorum hala dökülüyor..3 ay doldugunda tekrar test yapacakmış ama o zamana saç kalmayacak
Buradan elseve arginine serisinin iyi oldugunu duydum bugün o şampuanı alacagım..
Kansızlık için keçi boynuzu pekmezi iyi gelirmiş gidip onuda alacagım..
Son olarakta annem uzun saçlarını kes az dökülür düyor..Dökülmenin uçla alakası yok fakat uzun oldugu için elime montuma falan takılıp kopuyor bende kestirmeye karar verdimSaç dökülmem gitsinde artık 2014 e kadar uzar
Kızlar merhaba,
Edacımm hoşgeldin
Tariflerin yanına yaparken kullandığım farklı bi yöntem varsa onu yazıyorum, ya da insanların yedikten sonraki yorumlarını yazıyorum, mesela 'babam çok beğendi, yine yap' gibi
Saç dökülmesinde kestirmek işe yarıyor diye biliyorum ben. Saçların güçleniyor çünkü. Uzan saç maalesef bakımı zor ve güçsüz oluyor ne kadar güzel görünse de:100:
Kızlarrrrrrrrr geç uyandım sizden ayrı kaldım..
Burasıda soguk
Oleyyyyy tarif defteri seferberligi başlamışşKızlar ben ajandamın dışında yazılar oldugu için kaplayacagım hem daha güzel görünür. Hani şu yapışkanlı kagıtlar varya dolap falan kaplıyorlar onunla birazdan dışarı çıkacagım onada bakıyım unutmazsam
Bu arada sura canım ben elimle yazmak istiyorum tarif defteri denildiginde aklıma hep böyle gelir
Bu arada kızlar Simge içinde demiştim arkadaşımda geçen bir tatlı yedim internetten bulmuş ama aynısını yapmamış kendide birşeyler katmış ondan tarifi alır almaz yazarım burayaBenim çok hoşuma gitmişti
Bu arada ebiss küçük küçük notlar derken neler yazıyorsun ?
pnrcn canım sende bugün başla
Offff çenem çok düştü
Bu arada kızlar benim saçlarım çok dökülüyor..doktora gittim kansızlık dedi ilaç verdi 3 ay kullan dedi 2.5 aydır kullanıyorum hala dökülüyor..3 ay doldugunda tekrar test yapacakmış ama o zamana saç kalmayacak
Buradan elseve arginine serisinin iyi oldugunu duydum bugün o şampuanı alacagım..
Kansızlık için keçi boynuzu pekmezi iyi gelirmiş gidip onuda alacagım..
Son olarakta annem uzun saçlarını kes az dökülür düyor..Dökülmenin uçla alakası yok fakat uzun oldugu için elime montuma falan takılıp kopuyor bende kestirmeye karar verdimSaç dökülmem gitsinde artık 2014 e kadar uzar
Kızlar merhaba,
Anladım canım ne güzel yapıyorsun o zamanayy ne güzel ya dügünümüz geç olacak ama herşey el emegi kimse anlamaz ama bizim için o defter bile çok kıymetli
Gerçekten mi inşallah yarar canım çünkü inanılmaz dökülüyor :44:şimdi ufak bir işim var tekrar gelirim biraz bakar sonra giderim saçlarıma kıymaya
Günaydın kuzuummmm
Evet evet bende başlayacağım bugün karar vardim
Geçmiş olsun canım bende de var kansızlık keçiboynuzu pekmezi iyi geliyor gerçekten bide az çay tüket çayda kansızlık yapıyor..
Benimde saçlarım uzun aynen montuma falan takılıyor çok zorlanıyorum ama kıyamıyorum da
Saçlarının dökülmeside inşallah düzelir tatlımm o şampuanı hiç kullanmadım o yüzden bişey diyemicem inşallah iyi gelir
Bu arada ajandayı kaplama fikride süper
Bende bugün bi iş görüşmesi için telefon bekliyorum ama hala aramadılar
hoşgeldin canımzaten anlamıyoruz hakikatende güzel oluyor ay bana ağırlık geliyor ya yazmak zaten derslerden kaafamı kaldıramıyorum boş olsam yada vaktim olsa bende çok severek yaparım ama diğer yöntem internetten alma tarifler için benim çok yararıma olacak cuma akşamı bi tarif yazacağım size mutlaka deneyin eşinizde ailenizde çok sevecek neden cuma çünkü sınavlarım yoğun bu iki gün bende kitap tarzı düşündüm gene istediğimi yazarım ama netten kopyala yapıştır ekle daha kolay olur sonra çıkarıncada üstüne not alırım canım ne var hem tatlılar tuzlular bölümünüde kolay yaparım hahhaha
Pınarcım inşallah hayırlısı olur, gönlündeki olur canım.
Suracım senin ki de güzel yöntem valla. Ayrımı da kolay dediğin gibi:13:
Pilavlı Kaşarlı Et Yemeği
Kaç Kişilik: 1-2 kişilik Hazırlama:15dk Pişirme:45dk
MALZEMELER
300- 400 gr dana kuşbaşı
1,5 tatlı kaşığı domates salçası
1,5 tatlı kaşığı biber salçası
tuz
karabiber
pulbiber
1 su bardağı pilavlık pirinç
yarım çay bardağı arpa şehriye
1 yemek kaşığı tereyağı veya margarin
1,5 su bardağı sıcak su
1 tatlı kaşığı tuz
1 su bardağı kaşar peynir rendesi
Kuşbaşı etlerinizi tavaya alarak suyunu salıp çekinceye kadar pişirin. Etler suyunu çekince tereyağını tavaya ekleyin, iyice kavurun. Salçayı yarım su bardağı suda incelterek etin üzerine dökün ve çekinceye kadar kapağını kapatarak pişmeye bırakın.
Diğer tarafta pirinç pilavını yapın.
Pirinçleri iyice yıkayın. Arpa şehriyeleri tencere alıp karıştırarak hafif kızarana kadar kavurun. Tencereye yağı ilave ederek eriyene kadar karıştırın. Pirinçlerin suyunu süzerek tencereye ilave edin. Pirinçler tane tane ayrılana kadar kavurun. Kaynamış suyu ve tuzu ekledikten sonra kapağını kapatıp orta hararetli ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Piştikten sonra tencere ile kapak arasına bir kağıt havlu koyup, pilavı demlenmeye bırakın.Pilav dinlendikten sonra büyük bir kaseyi ıslatın ve pirinç pilavından koyun. Et sotemizi pişirdiğimiz sacın ortasını açın ve pilavı oraya ters çevirin. Et sotenin üzerine kaşar peyniri rendeleyin ya da benim gibi sebze soyacağıyla dilimlerek koyun . Eriyene kadar kısık ateşte pişirin.
et sote yaparak da sunumu böyle yapabilirsiniz.
Sofraya bu şekilde getirip değişik bir sunum elde edebilirsiniz. daha sonra tabaklarla servis edebilirsiniz. Afiyet olsun…
Alın bakalım kızlar ilk tarif benden değişik ve çok güzel
Günaydın kuzuummmm
Evet evet bende başlayacağım bugün karar vardim
Geçmiş olsun canım bende de var kansızlık keçiboynuzu pekmezi iyi geliyor gerçekten bide az çay tüket çayda kansızlık yapıyor..
Benimde saçlarım uzun aynen montuma falan takılıyor çok zorlanıyorum ama kıyamıyorum da
Saçlarının dökülmeside inşallah düzelir tatlımm o şampuanı hiç kullanmadım o yüzden bişey diyemicem inşallah iyi gelir
Bu arada ajandayı kaplama fikride süper
Bende bugün bi iş görüşmesi için telefon bekliyorum ama hala aramadılar
hoşgeldin canımzaten anlamıyoruz hakikatende güzel oluyor ay bana ağırlık geliyor ya yazmak zaten derslerden kaafamı kaldıramıyorum boş olsam yada vaktim olsa bende çok severek yaparım ama diğer yöntem internetten alma tarifler için benim çok yararıma olacak cuma akşamı bi tarif yazacağım size mutlaka deneyin eşinizde ailenizde çok sevecek neden cuma çünkü sınavlarım yoğun bu iki gün bende kitap tarzı düşündüm gene istediğimi yazarım ama netten kopyala yapıştır ekle daha kolay olur sonra çıkarıncada üstüne not alırım canım ne var hem tatlılar tuzlular bölümünüde kolay yaparım hahhaha
Alın bakalım kızlar ilk tarif benden değişik ve çok güzel
Öyle düşünme canım, saçlarına iyi bir şey yapıyorsun aslında.
yok benim söylediğim bu değilbenim dediğim tatlı onu kendi elcağızlarımla yazıcam size bu internetten beğenip sevdiklerim
Tatlı mı
Harika olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?