Tatlım nişanlını sen daha iyi tanırsın ama genel olarak birşey demek istiyorum. Bazı erkekler başta benim babam olmak üzere kafalarına birşey takarlarsa o yanlış olsa bile yapmak isterler. Sen istediğin kadar doğrusunu anlatsanda illa ki onun yanlış olduğunu yaşayıpta görmek isterler. Bende anlam veremiyorum. Yahu zaten detaylı olarak görüyorsun herşeyi yetmiyor nişanlın söylüyolar sana herşeyi ama kafasına taktıysa sen bedavadan da ev bulsan yanaşmayacaktır. Sende bekle ve gör canım. İllaki dediklerin çıkacaktır. Biz bayanlar bu konuda çokta yanılmayız.
Ondan sonrada sana der sen seç evi diye. İş yerine yakın sadece o ev yoktur sanırım. Azıcık daha bekleyip keşke başka bir ev bulsaydı. Senin bakma imkanın yok muydu? İnternetten falan ?
Çok iyiyim Nehirim... Yemek takımım gelmişşAy herkese söyledim sanırsam
Sen nasılsın bakalım
Çok iyiyim Nehirim... Yemek takımım gelmişşAy herkese söyledim sanırsam
Sen nasılsın bakalım
Yerden goge kadar haklisin tatlim
Beyinsizlikten baska birsey degil
Bn baktim cok da o ille bu mahalleyi soyledi yasasin ve gorsun dunya kac bucak
Oyy oyy hayırlı olsun güle güle kullan kuzucum söyle tabi ki bu güzel haber söylenmez mi
çokk güzel canımcımm güle güle kullan
Teşekkür ederim Nehirimm
Sağ salim gelmiş çok şükür. Kırık çıkık yokmuş
Teşekkür ederim tatlım benimmDaha güzelleri sizlere olsun
Çok şükür canım çok cici bir şey bu ya fazla kalabalık takıntım olmasa ben bile bakacağımbayıldım aşkla kullan tekrar
Israrla istedi yani. Evet dediğin gibi bakalım memnun kalacak mı evden mahalleden. Sabret canım. Rabbim senin dualarına karşılık verecektir en yakın zamanda merak etme
Benimde takıntım yok değil var ama bende kendimi biliyosam bunlara yer çıkarırım
Sağol kuzum benimmm daha daha güzelleri sizlere olsunnn
Beğenmenize çok çok sevindimm
İnsallah canim ya kafani sisirdim saatlerdir
Fistigim cok guzel gule gule kullan insallah en mutlu gunlerinde
Sağol kuzum Amin inşallahBeğenilmeyecek bir şey değil
Pembe olsun bide çeyiz olsun yeter bise
Pembiş pembişHenüz pembiş birşeyim yok bak hep renksiz
Estağfurullah canım benim olur mu hiç öyle şey. Sıkıntını paylaş ki bizde nacizane fikirlerimizi söyleyelim. Sana çözüm olur olmaz orasını bilemeyiz ama en azından anlattığın için rahatlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?