2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Yerden goge kadar haklisin tatlim
Beyinsizlikten baska birsey degil
Bn baktim cok da o ille bu mahalleyi soyledi yasasin ve gorsun dunya kac bucak

Yerden goge kadar haklisin tatlim
Beyinsizlikten baska birsey degil
Bn baktim cok da o ille bu mahalleyi soyledi yasasin ve gorsun dunya kac bucak

Israrla istedi yani. Evet dediğin gibi bakalım memnun kalacak mı evden mahalleden. Sabret canım. Rabbim senin dualarına karşılık verecektir en yakın zamanda merak etme

Çok şükür canım çok cici bir şey bu ya fazla kalabalık takıntım olmasa ben bile bakacağım bayıldım aşkla kullan tekrar

Benimde takıntım yok değil var ama bende kendimi biliyosam bunlara yer çıkarırım

Sağol kuzum benimmm daha daha güzelleri sizlere olsunnn

Beğenmenize çok çok sevindimm

Israrla istedi yani. Evet dediğin gibi bakalım memnun kalacak mı evden mahalleden. Sabret canım. Rabbim senin dualarına karşılık verecektir en yakın zamanda merak etme

İnsallah canim ya kafani sisirdim saatlerdir

İnsallah canim ya kafani sisirdim saatlerdir

Estağfurullah canım benim olur mu hiç öyle şey. Sıkıntını paylaş ki bizde nacizane fikirlerimizi söyleyelim. Sana çözüm olur olmaz orasını bilemeyiz ama en azından anlattığın için rahatlarsın

Canim valla anlatinca acildim gercekten cok iyi geldi normalde kimseye anlatamam bunlari etrafimda pek kimse yok anneme anlatsam o da hrmen patlar gider cok kotu yerlere gidrbilir durum ben ortaligi karistirmak istemedigim icin anneme anlatamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…