Teşekkür ederimm canımmmmmBeğendin mi gerçekten
Canim valla anlatinca acildim gercekten cok iyi geldi normalde kimseye anlatamam bunlari etrafimda pek kimse yok anneme anlatsam o da hrmen patlar gider cok kotu yerlere gidrbilir durum ben ortaligi karistirmak istemedigim icin anneme anlatamiyorum
Cok begendim canim deli misin begenmemek mumkun mucok zevkli cok agir duruyorlar
Neden kıs sevmiyo musun :26:
ayy pembe sevilmez mii yaaa..benim çeyizim de kesin pembişlerden oluşucakkama ortada daha hiç bişi yokk
Bende çok severimmm
Olur tatlım benim zamanla alırsın merak etmeBenimde nişandan önce çokta bişeyim yoktu. Nişanım oldu başladık almaya
inşallah yaa o günler bi gelsin dee
Neden kıs sevmiyo musun :26:
Ooo Boncuk hanımlarda burdaymış. Naber Boncukum
Ara dokunuşlarda pembeyi düşünebilirim canım ama favorim saks mavisi,vişne çürüğü,lacivert,beyaz,pudra pembesi,gök mavisi,bej,grirenk kalmadı herhalde beğenecek
Burdayım canım.
Sıkıldım
Sen napıyosunn bakıyım.
Bende napıyım hem kıslarla konuşuyorum hemde ek işimi yapıyorum
Kolay gelsin kuşum..
Bugün zaman geçmedi gibi geldi bana.
Çünkü patron burdaydı
Kıs pembe dedikte çırtlak pembe demedikBende öylesini sevmem. Ana renk adı olarak pembeyı severim ama kullandığım eşyalar genelde tonları olur. Mesela gelin ayakkabımı toz pembe almayı düşünüyorum tabi istediğim gibi bulursam
Alacağım ürüne göre tonları değişebiliyor yani
Saydığın tüm renklere bende bayılırım. Saks mavisi
Kolay gelsin kuşum..
Bugün zaman geçmedi gibi geldi bana.
Çünkü patron burdaydı
Banada geçmedi çünkü hala saat 3
Çünkü benim yemek takımım gelmiş
Çünkü hala daha ek işim bitmedi
Çünkü, çünkü , çünküü
Haklısın kuzum. Sen olayı yaşadığın için annen senin açından bakamayabilir yada o an anlatmak istediğini ifade edemezsin yanlış anlaşılabilirsin oda kötü bir durum. Bende nişanlım beni bazı konularda üzdüğünde anneme anlatmam. Nişanlımdan da bunu rica ederim. Aramızda her ne kadar kötü bir kavga geçse bile bunu ailenle paylaşma. Aramızda halledelim. Çünkü ben nişanlımı anneme kötü gösterebilirim o an farkında olmadan. Nişanlımda o an öyle izah edebilir. İnsanların içinde gereksiz yere kin oluşmasına sebep oluruz. :18:
Biz nişanlıyız sonuçta bir dargın bir barışık geçiniriz çok büyük bir problem olmadığı sürece
İstediğin zaman anlatabilirsin kuzum ben her zaman dinlerim
sana hiç geçmez bu sebeplerdenBanada geçmedi çünkü hala saat 3
Çünkü benim yemek takımım gelmiş
Çünkü hala daha ek işim bitmedi
Çünkü, çünkü , çünküü
Çünkü bugün Salı her Salı gününe bakın geçmez
Çünkü bugün Salı her Salı gününe bakın geçmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?