2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canim valla anlatinca acildim gercekten cok iyi geldi normalde kimseye anlatamam bunlari etrafimda pek kimse yok anneme anlatsam o da hrmen patlar gider cok kotu yerlere gidrbilir durum ben ortaligi karistirmak istemedigim icin anneme anlatamiyorum

Haklısın kuzum. Sen olayı yaşadığın için annen senin açından bakamayabilir yada o an anlatmak istediğini ifade edemezsin yanlış anlaşılabilirsin oda kötü bir durum. Bende nişanlım beni bazı konularda üzdüğünde anneme anlatmam. Nişanlımdan da bunu rica ederim. Aramızda her ne kadar kötü bir kavga geçse bile bunu ailenle paylaşma. Aramızda halledelim. Çünkü ben nişanlımı anneme kötü gösterebilirim o an farkında olmadan. Nişanlımda o an öyle izah edebilir. İnsanların içinde gereksiz yere kin oluşmasına sebep oluruz. :18:

Biz nişanlıyız sonuçta bir dargın bir barışık geçiniriz çok büyük bir problem olmadığı sürece

İstediğin zaman anlatabilirsin kuzum ben her zaman dinlerim

ayy pembe sevilmez mii yaaa..benim çeyizim de kesin pembişlerden oluşucakkama ortada daha hiç bişi yokk

Bende çok severimmm

Olur tatlım benim zamanla alırsın merak etme Benimde nişandan önce çokta bişeyim yoktu. Nişanım oldu başladık almaya

Ara dokunuşlarda pembeyi düşünebilirim canım ama favorim saks mavisi,vişne çürüğü,lacivert,beyaz,pudra pembesi,gök mavisi,bej,grirenk kalmadı herhalde beğenecek

Kıs pembe dedikte çırtlak pembe demedik Bende öylesini sevmem. Ana renk adı olarak pembeyı severim ama kullandığım eşyalar genelde tonları olur. Mesela gelin ayakkabımı toz pembe almayı düşünüyorum tabi istediğim gibi bulursam

Alacağım ürüne göre tonları değişebiliyor yani

Saydığın tüm renklere bende bayılırım. Saks mavisi

Her rengin tonu seviliyor gerçekten nerede nasıl duracağı önemli toz pembe gelin ayakkabısı müthiş olur kuzum ona göre kuşak ya da el çiçeğiyle tamamlarsın olmazsa beyazla bile yakışırHiç kullanmayacağım renkleri biliyorum ama Sarı,Turuncu,Koyu kahve,Yeşilin belki birkaç tonu bir de morun bir kaç tonu onun dışında sevmem bu renkleri

Canim cok sagol evet ailelere ulasan her haber pek de hayirli olmuyor olay farkli yerlere giddbiliyor
Benim durum boyle iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…