- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Her rengin tonu seviliyor gerçekten nerede nasıl duracağı önemli toz pembe gelin ayakkabısı müthiş olur kuzum ona göre kuşak ya da el çiçeğiyle tamamlarsın olmazsa beyazla bile yakışırHiç kullanmayacağım renkleri biliyorum ama Sarı,Turuncu,Koyu kahve,Yeşilin belki birkaç tonu bir de morun bir kaç tonu onun dışında sevmem bu renkleri
Çünkü bugün Salı her Salı gününe bakın geçmez
Bende bugün salladım işlerimiSalı çok sallanıyo be nehirim
Vallahi dogru gecmiyor arkadas bitmiyor gun
Canim cok sagol evet ailelere ulasan her haber pek de hayirli olmuyor olay farkli yerlere giddbiliyor
Benim durum boyle iste
sana hiç geçmez bu sebeplerden
Salı çok sallanıyo be nehirim
Bir ortak yön dahaAynen kuzum öyle düşünüyorum gelin çiçeğimide ayakkabımın renginde yada ona yakın bir tonunda
Bende sevmem sarı, turuncu, koyu kahve, moru sadece çiçeklerde seviyorum. Yeşili ise sadece zümrüt yeşilini oda takıda
Evet kuzum haklısın ya genelde öyle oluyor dimi
Bir ortak yön daha
Evet öyle oluyor
ahahahhhaha koptumGeçmezde geçmez vallahi
Ay bak sıkıldım valla ruhum daraldıTutup ben çeviricem akrebi, yelkovanı
bende sallayıp duruyodum dün hallettim , kafam rahatBende bugün salladım işlerimi
Evet öyledir Edayla biz bunu daha önceden çözdük her Salı günü bugün geçmiyor diyorduk bir bakıyorduk Salı günündeyiz artık Salıya geldiğinde gün diyorum içimden bugün geçmez gerçekten de geçmiyor
Baattin haklı
ahahahaha cok doğru bi tespit
Evet çok enteresan
Ne kadar çok benziyorus yahu
bende sallayıp duruyodum dün hallettim , kafam rahat
ahahahhhaha koptum
bende sallayıp duruyodum dün hallettim , kafam rahat
Ben diyorum işte sendromsuz bir gün
Evet çok enteresan
Benim iş bitmiyor sanki bugün telefon açıp konuşasım yok birkaç firma kaldı mutabakat için
yarın yaparsın dicem de çarşamba da çarşafa dolanıyoEvet çok enteresan
Benim iş bitmiyor sanki bugün telefon açıp konuşasım yok birkaç firma kaldı mutabakat için
Boncukum öyle amaÇok naz yapıyolar
yarın yaparsın dicem de çarşamba da çarşafa dolanıyo
muhabbet ederken vakit daha cabuk geciyo. burda biri varken giremiyorum rahat yazamıyorum diye saat hiç ilerlemiyo o zaman
Gün sendromsuzda bize vakit geçmiyor diye sendromlandık gibi sankim
Ne dedim ben karışık oldu biras
Evet sendrom lazım bize pazartesinin bile bir sendromu varCidden öyle kuzum. Boncukumlada bazı yönlerimis benzer
Perşembe de perişandıryarın yaparsın dicem de çarşamba da çarşafa dolanıyo
Evet sendrom lazım bize pazartesinin bile bir sendromu varBoncukla da benziyorum o zaman
Perşembe de perişandırYarın yaparım yapar süsleneyim azıcık belkim yarın daha iyi olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?