2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Aynen kuzum öyle düşünüyorum gelin çiçeğimide ayakkabımın renginde yada ona yakın bir tonunda

Bende sevmem sarı, turuncu, koyu kahve, moru sadece çiçeklerde seviyorum. Yeşili ise sadece zümrüt yeşilini oda takıda

Canim cok sagol evet ailelere ulasan her haber pek de hayirli olmuyor olay farkli yerlere giddbiliyor
Benim durum boyle iste

İnşallah evinize yerleştikten sonra nişanlın durumu farkederde bir şekilde çözersiniz kuzum :26: Bol bol dua et

Bir ortak yön daha
Evet kuzum haklısın ya genelde öyle oluyor dimi

Evet öyle oluyor

Geçmezde geçmez vallahi

Ay bak sıkıldım valla ruhum daraldı Tutup ben çeviricem akrebi, yelkovanı
ahahahhhaha koptum
bende sallayıp duruyodum dün hallettim , kafam rahat

Evet çok enteresan

Benim iş bitmiyor sanki bugün telefon açıp konuşasım yok birkaç firma kaldı mutabakat için
yarın yaparsın dicem de çarşamba da çarşafa dolanıyo
Boncukum öyle ama Çok naz yapıyolar

muhabbet ederken vakit daha cabuk geciyo. burda biri varken giremiyorum rahat yazamıyorum diye saat hiç ilerlemiyo o zaman

muhabbet ederken vakit daha cabuk geciyo. burda biri varken giremiyorum rahat yazamıyorum diye saat hiç ilerlemiyo o zaman

Evet kuzum burda konuşunca cidden çabuk geçiyor zaman

Gün sendromsuzda bize vakit geçmiyor diye sendromlandık gibi sankim

Ne dedim ben karışık oldu biras

Cidden öyle kuzum. Boncukumlada bazı yönlerimis benzer
Evet sendrom lazım bize pazartesinin bile bir sendromu var Boncukla da benziyorum o zaman
Perşembe de perişandırYarın yaparım yapar süsleneyim azıcık belkim yarın daha iyi olurum

Evet sendrom lazım bize pazartesinin bile bir sendromu var Boncukla da benziyorum o zaman

Perşembe de perişandırYarın yaparım yapar süsleneyim azıcık belkim yarın daha iyi olurum

bak o da çözüm

hiç bişeyle uğraşmadan önce işleri yapmaya kalkışınca gerisi geliyo.

ama kk ya girdin mi çıkılmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…