- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
bak o da çözüm
hiç bişeyle uğraşmadan önce işleri yapmaya kalkışınca gerisi geliyo.
ama kk ya girdin mi çıkılmıyo
Evet sendrom lazım bize pazartesinin bile bir sendromu varBoncukla da benziyorum o zaman
Perşembe de perişandırYarın yaparım yapar süsleneyim azıcık belkim yarın daha iyi olurum
Evet kk bu yönden etkiliyor şu konuya bakayım buna yorum yazayım bir cumartesi 15 dakika geç çıktım işten resmen
Sendrom istemiyoruz ! Sendrom istemiyoruz '
ahahhaa sen abartmışsınben saatim geldi mi tanımam kk falan zaten akşam olsa da eve gitsem diye bakıyorum
Bu ara kimin düğününe gittiysem dan şarkısı ------> Kış Masalı
Bu şarkı olmasaymış neyde dans edeceklermiş acebasııııı
Kış masalı şarkısı ne ola ki adını bile bilmiyorum bak dans şarkısı olarak düşünmemişim
Sendroma hayır sendromsuz bir hayat
Akşam tabisi zaten servisim var ama cumartesi 1de ya çıkış bir şey olmaz diye bakındım gideceğim yerde de bekleyecektim
Bu ara kimin düğününe gittiysem dan şarkısı ------> Kış Masalı
Bu şarkı olmasaymış neyde dans edeceklermiş acebasııııı
adını dağlara yazdıııımmmmm yarimmm
buğula camlara kazdım
kışın masal dinlemek zor yarim
hem ağladım hem anlattım
Duymadım bi dinliyim bakıyım. En güseli benimkiydiii.. Hiç kimsede duymadım bu zamana kadar. Ay nasıl seviyorum o şarkıyı. Tüylerim diken diken olmuştu, dizlerimin bağı çözülmüştü resmen, karnımda kelebekler, kalbim ise pır pırdı
Sen servise en önce binen biriydin dimi doğruuuu
Yargılamak bana düşmez ama bundan güzel dans olmaz ki şarkı güzel ama fazla duygusal ya da dans için uygun değil tabi burada kullanan arkadaşımız yoktur inşallah onları tenzih ederek söyleyeyim bariFarklı çok duyulmamış bir şey olmasını tercih ederim ki öyle olacak inşallah
adını dağlara yazdıııımmmmm yarimmm
buğula camlara kazdım
kışın masal dinlemek zor yarim
hem ağladım hem anlattım
İlk defa duydum
Ama yok çok arabesk bu sevmedim
Aaa hangi şarkı o bakıyım, dinliyim
ya bu şarkı bana cok komik geliyo, dans içinde fazla hızlı bence. Sibel Can söylemiş bide
Sen hangi şarkıyı düşünüyosun canım?
Bence de cok kro
Milletin hoşuna gitmiş bi de dans şarkısı yapmışlar , ay amma yerdik valla inş bu topicde dans şarkısı yapan yoktur bu şarkıyı :18:
Seven olabilir ama göre dans şarkısı tadında değil ve bana hiç bir duygu vermedi.
Ben şarkıda en çok içime işlesini severim
Bizim şarkımız Tarkan: Asla. bu şarkıyı düşünüyoruz düğün için. zaten sadece düğünde dans edicez o da iki kere ikinci şarkıyı düşünmedimKesin verdiğim bir karar yok kuzum düşünüyorum ama farklı olacağı kesin en azından dansa uyacağıSenin var mı kafanda birşeyler
Mariah Carey - Without You
Sevdiceğimle ezbere biliyorus bu şarkıyı ve hem söyledik hem dans ettikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?