2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Süper canım ama 2014 gelinleri oldugumuz belli olsun başlıkta
Dün biz ebiss ilede konuştuk çok iyi olur

Dün biz de konuşmuştuk bunu, bence de bi topiğimiz olmalı. biz olduğumuzu belirten bir topik olsun ama :)

ayy canım süperr oldu bu tarifte
fırın olsa kalkıp yapmak istedim ben diyetteyim ama evdekiler yer ama fırınımız bozukk yeni fırın alana kadar sadece bakmak ile yetmeliyim davul fırın var ondada kurabiye kek falan pişmiyor

Tizbeciğim güzel görünüyor, kahve çekirdeği şekli değişik olabilir sunumda. Denemeye değer bir tarif. Teşekkür ederiz.

Bende bir an önce denemek istiyorum :)
Resimlerini koyacağım hemen sonrasında gözümüz şenlensin. :)

Ebissss çok teşekkür ederim. :)

Bu arada başlık çok iyi olmuş. :)

neyse kızlar ben çıkıyım sınava çalışıyım arada gelirim yoksa yarın sınavda tarif yazıcam haydi görüşürüz ay çok iyi oldu yaaa

Bende bir an önce denemek istiyorum :)
Resimlerini koyacağım hemen sonrasında gözümüz şenlensin. :)

Ebissss çok teşekkür ederim. :)

Bu arada başlık çok iyi olmuş. :)

Bekliyoruzzz resimleri

neyse kızlar ben çıkıyım sınava çalışıyım arada gelirim yoksa yarın sınavda tarif yazıcam haydi görüşürüz ay çok iyi oldu yaaa

ilahi güldürdün beni görüşürüz canım

Kızlaaarrr

Biz bugün annemle sevgilime sözde annemin hediyesi olak vermek için kol düğmesi ve kravat bakmaya gidiyoruz. Nasıl olur sizce? Uygun düşer mi?

Selam kızlar aranıza yeni kaltıldım... kendimden bahsedeyim öğretmenim bir dersane de çalışıyorum. 10 şubatta 1.yılına girecek bir birlikteliğim var. Erkek arkadaşım mı desem sözlüm mü o da öğretmen. Bu yaza söz ve nişan düşünüyoruz nasipse 2014 te de gelin olacağım. günler geçmek bilmiyor.. sizler ne alemdesiniz

Hoşgeldin bal_hatun, bende yeniyim aslında :)

Mutluluklar dilerim. Biz nişanlıyız 3 aydır, daha düğüne çok var, 2014'e kalıcak, zor geçiyor ama 4 yıldır birlikteyiz, bir buçuk yıl daha geçer herhalde. :)

İnşaallah tizbe :) Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşaallah :)

hoşgeldin bizde 2014 gelini olmayı bekleyenlerdeniz simgede çetelemizi tutuyor hahahah

Son düzenleme:
Hoşbuldummm canımm, çok teşekkür ederim
Sizinde Allah tamamına erdirsin, günler çabucak geçsin
Amin canımmm çok teşekkür ederimm :)

O zaman bir tarif defteri seferberliği başlatalım. Herkesin bir defteri olsun, birbirimizin tarifleriyle dolduralım sayfalarını.
Bence de canımm hem bir sürü tarif öğrenmiş oluruz hem de anısı olur:) Ben sizlerden aldığım tariflere Ebiss'in kurabiyesi, Pınar'ın keki gibi başlıklar atmayı düşünüyorum.

Canımm bende de aynı dert var maalesef, saçlarımı taramaya korkar oldum Az buz dökülme değil sanki hepsi elimde kalıcakmış gibi kopuyor resmen Bende de kansızlık var sanırım, doktora gideceğim yakında, bir arkadaşıma eczacı vitaminlerden doğal bir saç serumu hazırlamış tam içeriğini bilmiyorum ama bu gidişle ondan alıcam ben de. İnşallah senin dökülmen geçer canımm ben de Elseve arginine kullanıyorum kokusu çok güzel onun haricinde bir yararı olmadı bana. Arkadaşından tarifi alırsan paylaşırsın canımm zahmet olmazsa, çok memnun olurum.

Tizbe ve bal hatun hoş geldiniz.
Güzel paylaşımlar diliyorum kızlar, hepimiz muradımıza ereriz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…