Kızlaaarrr
Biz bugün annemle sevgilime sözde annemin hediyesi olak vermek için kol düğmesi ve kravat bakmaya gidiyoruz. Nasıl olur sizce? Uygun düşer mi?
Selam kızlar aranıza yeni kaltıldım... kendimden bahsedeyim öğretmenim bir dersane de çalışıyorum. 10 şubatta 1.yılına girecek bir birlikteliğim var. Erkek arkadaşım mı desem sözlüm mü o da öğretmen. Bu yaza söz ve nişan düşünüyoruz nasipse 2014 te de gelin olacağım. günler geçmek bilmiyor.. sizler ne alemdesiniz
Amin canımmm çok teşekkür ederimm :)
Bence de canımm hem bir sürü tarif öğrenmiş oluruz hem de anısı olur:) Ben sizlerden aldığım tariflere Ebiss'in kurabiyesi, Pınar'ın keki gibi başlıklar atmayı düşünüyorum.
Canımm bende de aynı dert var maalesef, saçlarımı taramaya korkar oldumAz buz dökülme değil sanki hepsi elimde kalıcakmış gibi kopuyor resmen Bende de kansızlık var sanırım, doktora gideceğim yakında, bir arkadaşıma eczacı vitaminlerden doğal bir saç serumu hazırlamış tam içeriğini bilmiyorum ama bu gidişle ondan alıcam ben de. İnşallah senin dökülmen geçer canımm ben de Elseve arginine kullanıyorum kokusu çok güzel onun haricinde bir yararı olmadı bana. Arkadaşından tarifi alırsan paylaşırsın canımm zahmet olmazsa, çok memnun olurum.
herkes sevdiği insanla mutlu olsun :)
Çokta güzel olur canım aldınız mı
Aynı şekilde canım senin ne kadar süredir devam ediyor..ve ben inceldigini hissediyorum çok fazla hemdeNeden oluyor böyle..
Bu arada bugün Kuaföre gittim saçımı kesen kişi olmadıgı için yarın sabahtan gidecegim
Kuafördeki kız şampuanların etkisi olmaz boşuna degiştirme dedi hepsi ortalama aynıdır dedi..
Eczaneye ugradım sagolsun çok yardımcı olmaya çalıştı..kansızlıgında etkisi büyüktür fakat şampuanında etkisi vardır dedi o da marka olarak olmadıgını hani yaglı saclara normal saclara falan yazıyor ya onu iyi ayırt etmek gerektigini tek bunun önemli oldugunu marka farketmedigini söyledi elseve yi alma boşuna sonuç aynı olur dedi..bende marka aynı alırdım hep ama yaglı sac kuru sac anlamadan alır kullanırımBioksin kullanıyor arkadaşım onun erkek tipi dökülme var ve genetik olarak..piyasada en çok ondan memnun kaldıgını söyledi biraz daha az dökülüyor dedi..olmadı ona bakıyım diyorum ama benim saç tipim ne içinden çıkamıyorum mesela gün aşırı yıkıyorum genelde eger yıkamazsa diger gün yaglanıyor bu ne oluyor :44:
Peki o ilaç işe yaramış mı canım ?
Selam kızlar aranıza yeni kaltıldım... kendimden bahsedeyim öğretmenim bir dersane de çalışıyorum. 10 şubatta 1.yılına girecek bir birlikteliğim var. Erkek arkadaşım mı desem sözlüm mü o da öğretmen. Bu yaza söz ve nişan düşünüyoruz nasipse 2014 te de gelin olacağım. günler geçmek bilmiyor.. sizler ne alemdesiniz
Kızlar merhaba Nasılsınız bayadır giremiyordum iş yoğunluğu sebebiyle.Keyfiler Nasıll
aaa ne güzel 2014 gelinciklerimizde vaarmııışş biziiimm
merhabaa gelincikleeer
nisan 2008'den beri devam eden ilişkimde 2013 diye yola çıktığımız evlilik yolunu 2014'e uzatmak zorunda kaldık evimizin yıkımı ve yapımı uzadıgı ıcıntaze sözlüyüm 6 kasımda sevdiceğimin doğum gününde en güzel hediye olarak beni verdiler ona ve sözlendik nasipse yaza nişan yapmayı düşünüyoruz tam kesin değil belkıde boşa masraf yapmayız direk kınaya düğüne balayına harcarız parayı bılemıyorum o konuda hala karmaşadayız yanii
Hepinizee mutluluklllaar diliiyooorummm
Keyifler fena değil canım, burda zamanı beraber geçirmeye çalışıyoruz
Biz de 2008'den beri birlikteyiz sevgilimle. 25 Ocak'ta sözleniyoruz. Hoşgeldin pufing
hoşbullduuummm ebiiiisssHayırlı olsunnn şimdideeennnn canım bohçada yapıosunuz galbaa dimiii?
Bohça gibi değil de söz hediyesi diyebiliriz. Aslında bizde bohça adeti yok ama annem istedi müstakbel damadına hediye almayı
heee anladımmmm canıımm , kol dugmesı gomlek falan gorunce bohca yapıosunuz sandıımbizdede ya nişanda ya düğünde yapılır bohça ama sözde sevgilimin doğum günü diyee saat hediye almıştııık söz pastası harıcınde dogum gunu ıcınde pasta getırıp dogum gununu kutlamıstııkk
merhabaa gelincikleeer
nisan 2008'den beri devam eden ilişkimde 2013 diye yola çıktığımız evlilik yolunu 2014'e uzatmak zorunda kaldık evimizin yıkımı ve yapımı uzadıgı ıcıntaze sözlüyüm 6 kasımda sevdiceğimin doğum gününde en güzel hediye olarak beni verdiler ona ve sözlendik nasipse yaza nişan yapmayı düşünüyoruz tam kesin değil belkıde boşa masraf yapmayız direk kınaya düğüne balayına harcarız parayı bılemıyorum o konuda hala karmaşadayız yanii
Canım ne güzel umarım çok mutlu olursunuzzz..Biz 2014 gelinleriyizzzzz
Annem çocuk sana yüzük taktı, karşılıksız bırakmayalım dedi tatlım. Bizim de ona bir hediyemiz olsun diye düşündü. Aslında bana kalsa nişanda yapılması daha mantıklı, ama anne diyince emir demiri kesiyor
Saçlarımı kestirdimmmm çok içime sindiAldık canım. Vakko'dan Beyaz gömlek, Kol Düğmesi ve siyah kravat aldık. Fotoğraflarını bulursam internetten koyarım, yorumlarınızı merak ediyorum.
Bu arada benim saçımda da yağlanma sorunu var. Cildiye doktoruna gitmiştim. Saçlarını fazla yıkamaya alıştırma, o yağdan alacağı mineraller var dedi. Biraz yağlanması iyiymiş yani. Ben sabredemiyordum ama yavaş yavaş alışıyor saç. 3 günde bir yıkamaya çalış. İlk zamanlar çok huzursuz oluyor insan, ama sonra saç da sen de alışıyorsun.
merhabaa gelincikleeer
Kızlar merhaba Nasılsınız bayadır giremiyordum iş yoğunluğu sebebiyle.Keyfiler Nasıll
Annem çocuk sana yüzük taktı, karşılıksız bırakmayalım dedi tatlım. Bizim de ona bir hediyemiz olsun diye düşündü. Aslında bana kalsa nişanda yapılması daha mantıklı, ama anne diyince emir demiri kesiyor
amiiiin tatlııımmm , hepimiz cok mutlu olalııımm2014 bari bizim yılımız olsuuunnn, 2013'e kendımı cok alıstırmıstımm ama kısmet degılmıs
dogru dusunmuuss canımm anneler her zamannn dogruyuu bılırllleeer
evlenme teklifiinii nasıl ettii
Canım burda topik açıp anlatmıştım, burdan bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/kiz-isteme/583667-surpriz-evlenme-teklifi.html
hoşşbullduuumm canııımmmSaçlarımı kestirdimmmm çok içime sindi
Evet canım öyleymiş ama duramıyor insan
Çok güzel canım aldıklarınız güle güle kullansın inşallah..
Hoşgeldin canım..
gerceeekkteeenn süppriiz ollmuuuşş canıııımmmmMaşallahh sizeee
http://www.kadinlarkulubu.com/soz-k...ultanla-kurbikide-aska-soz-verdii-9829-a.html
buda benım sözz toopiikcciimm
hoşşbullduuumm canııımmmdarısı basımaa bende onumuzdekı hafta kestırıceem ınss annemii ikna edersem eğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?