2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Valla canim o kadar para hayatta verilmez
Ben sadece yan saclar icin kullanilan 5cm enindekilerden almistim senelerdir kullaniyorum 7-8 yil oldu herhalde internetten alirsan cok ucuza alma ihtimalin var sonucta ne diye o kadar para vercen ki 50 liraya alirsin dunya kadar
Saclarinda boya varsa acik renk al ayni sac rengine de boyarsin evde mis gibi olur

Boyle de sersem kuaforler var iste kendisi isin kolayina kacacak diye
Sadece sunger komik durur bence canim yaaa az bise gercek sac alip onu citcit yapmak daha mantikli belki de bit pazarinda burda vardir birilerinde bakmak lazim dimi ama solicann

saçlarımda boya yok da aslında ama işte internete güwenilir mi deiye düşünüyorum sana iyi denk gelmiştir ya b ana kötü denk gelirse diye de geçio aklımdan :S

saçlarımda boya yok da aslında ama işte internete güwenilir mi deiye düşünüyorum sana iyi denk gelmiştir ya b ana kötü denk gelirse diye de geçio aklımdan :S

Artik internet alisverisleri gercekten guvenilir canim
Ben sirf meraktan almistim iki parca 5cmlik yan sac diye satiliyordu ben arka ortaya yan yana takmistim hevestencok da memnun kaldim hala tas gibi duruyorlar sac rengim siyah ve boya hic surmedim daha aldigim saclari da buna gore aldim ama sanirim topuz icinse senin yan saclardan degil 8-15cmlik arka saclardan alman lazim fiyatlari uygun arti begenmeyince iade edebiliyorsun gittigidiyora bak derim bir uyelik acarsin alirsin sen onay vermeden para saticiya gecmiyor arti begenmezsen iade edip parani geri alabiliyorsun saticiyla da konus mutlaka yardimci olurlar

kuaförüm ümraniyede Ağaoğlu my city de Seyfi Sağlam Kuaför..

O kadar iyi bir yerde olan kuaförde saç yok mu :26:

Bence başka kuaförlere danış tatlım. En azından kafandaki soru işareti gider ve eğer hepside saç al derse ona göre seni yönlendirirler zaten. Verilir mi o kadar para 1 gün için yazık vallahi parana :26:

internetten hiç alışweriş yapmadığım için bilmiyordum canımmm o zaman öleyse bendee araşırmaya başlıyorum o zaman ordan =)

aynen onlar biz saç satmıyoruz kiralatmıyoruz da yönlendirriyoruz sadece dediler...

ewet sormak lazım kendi her hafta gittiğim kuaföre de bi sorayım bakalım onlar ne diyecekler....

Boyle de sersem kuaforler var iste kendisi isin kolayina kacacak diye
Sadece sunger komik durur bence canim yaaa az bise gercek sac alip onu citcit yapmak daha mantikli belki de bit pazarinda burda vardir birilerinde bakmak lazim dimi ama solicann

Saçının ne derece ince olduğunu bilmiyorum kuzum. Belki süngerle topuz yaparsa süngeride saç rengine göre alırsa kapatır diye düşündüm. Heralde kapatmayacak kadar ince değildir.

Kuaför ya ben saçım makyajım için bi ton para veriyorum. Ne istesem yapmak zorundalar. Benim kuaförümün maşallahı var zaten. ayrıca kendisi Türkiye Topuz Birincisi olurda

Kuzum bizim burda en kötü kuaföre bile gitsen yani mahalle aralarındaki oralarda bile var saç. Hatta ben sormuştum. Kiralamayı bana 6 tanesini yanılmıyorsam 50 tl falan demişti. Ama kuaförüm gerek görmedi. Ben senin saçını yaparım dedi. Omuzlarımda olan saçı bir dağınık topuz yaptı ki şaşırdım.

aynen onlar biz saç satmıyoruz kiralatmıyoruz da yönlendirriyoruz sadece dediler...

ewet sormak lazım kendi her hafta gittiğim kuaföre de bi sorayım bakalım onlar ne diyecekler....

Sor tabiki kuzum. Araştır, danış. Tek bir yere bağlı kalma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…