Evet harika şarkılar buldu bise
Kıs ben hem ek işimi yapıyorum hem sizle konuşuyorum yok anacım geçmiyor
saçlarım uzun ama zayıf ince telli topayınca azıcık görünüo... :/
internetten görmeden almak istemiyorum ama dışarda da çok pahallı 350 tl, kiralasan o da gnlk 70 tl...
nasıl nerden alcam başka bilemiyorum :2:
Kuaförün nerede sorması ayıp ? Adı ne?
Valla kuzum bende sordum aynı parayı söylediler. Ama bence 1 günlük alacağına topuzlar için süngerler var onlardan alıp yaptırman daha mantıklı. Kuaförün nasıl bir kuaför ki sana alternatif sunmamışta direkt git saç al demiş :26: Biraz saçmalamış. Her kuaförde saç vardır ayrıca. Senin kuaföründe yok mu?
Oda olmadı peruk satan yerlerde bile bulabilirsin. Yada herhangi bir kuaföre git sor onlar bile yardımcı olurlar sana. Ama bence saç almaktan öte bir kaç kuaföre git alternatif neler var araştır. Kuaförün işin kolayına kaçmış biraz :26:
Valla canim o kadar para hayatta verilmez
Ben sadece yan saclar icin kullanilan 5cm enindekilerden almistim senelerdir kullaniyorum 7-8 yil oldu herhalde internetten alirsan cok ucuza alma ihtimalin var sonucta ne diye o kadar para vercen ki 50 liraya alirsin dunya kadar
Saclarinda boya varsa acik renk al ayni sac rengine de boyarsin evde mis gibi olur
Ben bi yandanda oyun oynuyorum
maaşşallah kız, işlerine rağmen anında yazıyosun
saçlarımda boya yok da aslında ama işte internete güwenilir mi deiye düşünüyorum sana iyi denk gelmiştir ya b ana kötü denk gelirse diye de geçio aklımdan :S
kuaförüm ümraniyede Ağaoğlu my city de Seyfi Sağlam Kuaför..
Nostaljiye bayılırım sende mi öyleEn son şarkılar olsun nostalji falan hepsi çalıyor. Ben çok keyif alıyorum
Nehir'in keşif günü heralde bugün
muhabbete dalınca geciyo canım.ellerimiz calışsın haydiii
Artik internet alisverisleri gercekten guvenilir canim
Ben sirf meraktan almistim iki parca 5cmlik yan sac diye satiliyordu ben arka ortaya yan yana takmistim hevestencok da memnun kaldim hala tas gibi duruyorlar sac rengim siyah ve boya hic surmedim daha aldigim saclari da buna gore aldim ama sanirim topuz icinse senin yan saclardan degil 8-15cmlik arka saclardan alman lazim fiyatlari uygun arti begenmeyince iade edebiliyorsun gittigidiyora bak derim bir uyelik acarsin alirsin sen onay vermeden para saticiya gecmiyor arti begenmezsen iade edip parani geri alabiliyorsun saticiyla da konus mutlaka yardimci olurlar
Evet iyi takipçiyimdir
Nostaljiye bayılırım sende mi öyle
Keşfe çıktım bugün
O kadar iyi bir yerde olan kuaförde saç yok mu :26:
Bence başka kuaförlere danış tatlım. En azından kafandaki soru işareti gider ve eğer hepside saç al derse ona göre seni yönlendirirler zaten. Verilir mi o kadar para 1 gün için yazık vallahi parana :26:
Boyle de sersem kuaforler var iste kendisi isin kolayina kacacak diye
Sadece sunger komik durur bence canim yaaa az bise gercek sac alip onu citcit yapmak daha mantikli belki de bit pazarinda burda vardir birilerinde bakmak lazim dimi ama solicann
Nostaljiye bayılırım sende mi öyle
Keşfe çıktım bugün
aynen onlar biz saç satmıyoruz kiralatmıyoruz da yönlendirriyoruz sadece dediler...
ewet sormak lazım kendi her hafta gittiğim kuaföre de bi sorayım bakalım onlar ne diyecekler....
Tamam bende o işsen yeni bişiler cıktıkca bize haber sal panpa
Evettt bende severimmm
Sor tabiki kuzum. Araştır, danış. Tek bir yere bağlı kalma bence
Tamam bende o iş
Zıt olduğumuz bir şey var mı merak ediyorum
Bende merak ettim bak şimdikBelki yemekler konusunda olabilir, meyve, sebze konusunda olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?