- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Saçının ne derece ince olduğunu bilmiyorum kuzum. Belki süngerle topuz yaparsa süngeride saç rengine göre alırsa kapatır diye düşündüm. Heralde kapatmayacak kadar ince değildir.
Kuaför ya ben saçım makyajım için bi ton para veriyorum. Ne istesem yapmak zorundalar. Benim kuaförümün maşallahı var zaten. ayrıca kendisi Türkiye Topuz Birincisi olurda
Kuzum bizim burda en kötü kuaföre bile gitsen yani mahalle aralarındaki oralarda bile var saç. Hatta ben sormuştum. Kiralamayı bana 6 tanesini yanılmıyorsam 50 tl falan demişti. Ama kuaförüm gerek görmedi. Ben senin saçını yaparım dedi. Omuzlarımda olan saçı bir dağınık topuz yaptı ki şaşırdım.
canim isinin ehli insan yapiyor valla benim normalde gittigim kuaforum de oyle ama simdi salonun anlasmali kuaforune gidicem ben istedim ozellikle yabanci olsun daha guzel yapar diye benim normalde gittigim kuafore hic ozel bir gun icin sac yaptirmadim hep agda kas biyik duz fon icin gittim ki bence gelin basi konusunda asiri yeteneksiz napayim sonucta kiytirik kenar mahalle kuaforu benim istedigim saci yapamaz diye dusunuyorum salonun kuaforu marka bir yer
Bugün zaman çok mu yavaş geçiyor ne :26::26:
Evet çoooooooooooooook ağırdan gidiyor dakikalar, saatler :26:
Yoksa bize mi öyle geliyor
5. Ay'ınız kutlu olsun tatlışş
Yok yok cidden yavaş geçiyorAkşamı bekliyorus diye mi acep
Ayyy çok teşekkür ederim Zeynomm
Tatlım yinede düğününden önce provaya git derim. Prova için vaktim yok dersen daha önce yapmış oldukları saç modellerinin fotoğrafını illaki çekmişlerdir. Onlara bak. En azından birebir aynısını göremesen bile el yeteneklerini görmüş olursun.
Bende kuaförüme görüşme ve randevu için gittiğimde bana binlerce resim gösterdi ister bunlardan istersen de kendi bulduğun bir modeli yaptırabilirsin dediler. Bende nişan günü gittim bendeki fotoğrafı gösterdim yaptılar aynısını. Çokta memnun ettiler beni. Bir aksilik olmaz ise düğünümde ve kınamda da orayla anlaşmayı düşünüyorum..
Tuttuduğum düğün salonunun anlaştığı yer neresi olur bilmiyorum ama onuda göz önünde bulundururum
Kızlar ben şey diyorum. Ne diyorum hemen anlatayım
Hani biz nikah günü alacağız ya, nikah gününü 21 Mayıs'a alalım. Hem nişanlımın doğum günü.. Diye düşündüm yani bundan 1 ay 4 gün sonrası falan oluyor
Ama ben o gün ona birşey yapmak istiyorum. Özel birşey ama nee
genelde kötü oluyor canım anlaşmalı yerler ya benimde nişan için salonun anlaşmalı kuaförü içime sinmedi başka yerle anlaştım. sonuçta anlaşmalı diyorlar ama porselen makyajı kirpiği en ufak bşi her şey para giderim daha iyi yere veririm o parayı en azından içime siner iyi yapmışsın canım
aynen canım hepsine ayrı ayrı para istedi o kadar para vercek olduktan sonra başka kuaföre gider mis gibi yaptırırım herşeyimi
Aaa ayri ayri para istenir miymis adi ustunde anlasmali yer
Kadin bana telefonda saydi doktu porselen makyajiniz takma kirpiginiz ve tirnaginiz arti dekolteye tek kullanimlik ayri paketinde piriltili kreminiz bile dahil dedi dur bakayim gidince ne cikacak
ohooo seninki çok iyimiş canım ya benimki bi saç makyaj o kadar geri kalan herşeyden para istiyo provadan bile düşün artık seninki benimkinin yanında süpermiş yani
gelincikler nöriniz özledm ya sizleri giremiyorum işyerinde artık
canım ya canım sıkkın gelinlgiin sırt kısmı ile ilgili..gelinligin arkası ip model hani altında ek parca gibi oluyar ya öyle ve o ip parca büzük büzük duruyor güya yapacaktı olmamıs..ip inci ipti şimdi onuda kalın ip yapacak sence kalın iple düzelir mi ? ve cıldırcam yabenim de belim ağrıyor son zamanlarda canım.
Benim de gelcek şeyler var evime. ama haftaya herhalde.
Ama gerekli şeyler yerleşti şükür.
son hafta tekrar bir temizlik yaparız. ayrıca 1 hafta kala eşyalarımı götürüp yerleştirmem gerek.
İş bitmez canım.
Sizin de sırasıyla oluyor bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?