Kızlar ben hemen kullanmaya başladım evlilik panosunu
kestir canım güzel olur
Ben burada da yazmıştım hiç istemiyordum zorla kestirdim
ben sacımı zar zor uzattım bakımlarla canım totoma yakın şuan uçlar sarı onları kestırmek ıstıyorum ama sözlüm dahil herkes karsı cıkıo elleme dıyebende komple doğal olmak ıstıyorum artık annem kuafor ondan baskasına kestıremem o yuzden annemın ıknasını ve ayın büyümesini beklıyorum
ay bende panoyuuu kullandım hemencııık ama sayıyı goruuunceee gözlerim cıktı yerınden
Edacım saçların hayırlı olsun, inşallah dökülmesi azalır
Sözlün böyle kalsın diyorsa elleme canım..gerçi senin çok fark olmayacakmış
Bende yapacaktımm ama bizim net bir tarih yok en geç Rabbimin izniyle mayıs 2015 ama daha erken olma ihtimalide varen iyisi netleşene kadar yapmamak
ay bende panoyuuu kullandım hemencııık ama sayıyı goruuunceee gözlerim cıktı yerınden
bende tahmını yaptım canııımm bızımde kesın bı tarıhımız yok ev hala yıkılmadı bu haftasonu babanesıne kahvaltıya gıdıcez belkı konu acılırsa konusuruz aşa yukarı bı tarıh bellı olur :44:
Pufingcim keşke nişandan falan başlasaydın, daha kolay olurdu, böyle koca koca sayılardan gözümüz korkuyooo
Pufingcim keşke nişandan falan başlasaydın, daha kolay olurdu, böyle koca koca sayılardan gözümüz korkuyooo
Canım evin içimi yapılacak..
Öyleyse arkadaşımın evi yapıldı 1 ay kadar sürede hemde her yeri yıkıldı..
En fazla 2 ay sürsün..Usta ile anlaşıldımı canım..
hasklısın şafak azaldıkca daha kolay insanın moreli düzeliyor
bende tahmını yaptım canııımm bızımde kesın bı tarıhımız yok ev hala yıkılmadı bu haftasonu babanesıne kahvaltıya gıdıcez belkı konu acılırsa konusuruz aşa yukarı bı tarıh bellı olur :44:
Senn ne araaa buraya geldinn aşkocannn
ahanda yakalandıım2014e terfii ettiimya ömrüüükkk psikolojık olarak kendımı alıstırdımmm sımdı yoldaşlarımda tanışmaya basladım 2013 gelınlerıne 2 senemii verdiiimmm artık kariyerime 2014 gelınlerınde devam edicem
ahanda yakalandıım2014e terfii ettiimya ömrüüükkk psikolojık olarak kendımı alıstırdımmm sımdı yoldaşlarımda tanışmaya basladım 2013 gelınlerıne 2 senemii verdiiimmm artık kariyerime 2014 gelınlerınde devam edicem
Seni bole çekeleştircem aşkımmm
bu pozisyonda uygun kariyer hedefi yokmuss askımm o sebeplee seni yeniden 2013 e alıoruuzzz
Kızlaarr şaka bi yanaHepiniiz için hayırlı olsunnn inşallah günler su gibi geçer ve kavuşursunuzz sevdiceklerinizeeee bii ann öncee:123:
Güldürdünnn beni yaa akşam akşammAzmettik başarıcaz canımmm
nişana tam kesin karar vermediikk canımm 460 gun asker bekledık 507de beklerız didim ama 507 yani dile bile zoor
yok canım kentsel dönüşüm olarak bina yıkılıcak ama mütaitle daire sahipleri bi türlü anlaşamadı yıkım uzadı yıkım uzayınca yapılmasıda uzadı anliican canımm
Meeennnn Geldiimmmmmmmmmmmmmm
Kızzlar benim şimdi ödediğim taksit bitti sizce küçük ev aletlerinimi alayım yoksa beyaz eşyaya mı gireyim sizce hangisi
Kızzlar benim şimdi ödediğim taksit bitti sizce küçük ev aletlerinimi alayım yoksa beyaz eşyaya mı gireyim sizce hangisi
Anladım canım hayırlısıyla anlaşırlar inşallah
Hoşgeldinnküçük ev aletlerini al madem canım..peki ondan önce eksik yokmu başka şeyler alsan
canım bence beyaz esyaya gır, sole bısı varmıs , sen sımdı begendıgın modelı alıosun ama magazada kalıo onlaar taksıtlerını oduyosun eger evlendıgın tarıhte baska bı modelı begenırsen ustune para ekleyıp onu alıomussun hem yer kaplamaz hemde buyuk bı butceden kurtulmus olursun yavas yavass, kucuk ev aletlerı sureklı gelısıyo son aylardada alabılırsın onları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?