2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kızlar ben hemen kullanmaya başladım evlilik panosunu

kestir canım güzel olur
Ben burada da yazmıştım hiç istemiyordum zorla kestirdim

ben sacımı zar zor uzattım bakımlarla canım totoma yakın şuan uçlar sarı onları kestırmek ıstıyorum ama sözlüm dahil herkes karsı cıkıo elleme dıye bende komple doğal olmak ıstıyorum artık annem kuafor ondan baskasına kestıremem o yuzden annemın ıknasını ve ayın büyümesini beklıyorum

ay bende panoyuuu kullandım hemencııık ama sayıyı goruuunceee gözlerim cıktı yerınden

Edacım saçların hayırlı olsun, inşallah dökülmesi azalır

Sözlün böyle kalsın diyorsa elleme canım..gerçi senin çok fark olmayacakmış
Bende yapacaktımm ama bizim net bir tarih yok en geç Rabbimin izniyle mayıs 2015 ama daha erken olma ihtimalide var en iyisi netleşene kadar yapmamak

Edacım saçların hayırlı olsun, inşallah dökülmesi azalır

İnşallah canım çok etkisi olmaz ama en azından kısa oldugundan farketmem Kuaför boşa canını sıkıyorsun doktora gidiyorsan sabret hem ortadan erkek gibi dökülen kellik kalıcı olur dedi (Allah korusun) Ama işte insanın içi gidiyor

bende tahmını yaptım canııımm bızımde kesın bı tarıhımız yok ev hala yıkılmadı bu haftasonu babanesıne kahvaltıya gıdıcez belkı konu acılırsa konusuruz aşa yukarı bı tarıh bellı olur :44:

ay bende panoyuuu kullandım hemencııık ama sayıyı goruuunceee gözlerim cıktı yerınden

Pufingcim keşke nişandan falan başlasaydın, daha kolay olurdu, böyle koca koca sayılardan gözümüz korkuyooo

Canım evin içimi yapılacak..
Öyleyse arkadaşımın evi yapıldı 1 ay kadar sürede hemde her yeri yıkıldı..
En fazla 2 ay sürsün..Usta ile anlaşıldımı canım..

Pufingcim keşke nişandan falan başlasaydın, daha kolay olurdu, böyle koca koca sayılardan gözümüz korkuyooo

hasklısın şafak azaldıkca daha kolay insanın moreli düzeliyor

nişana tam kesin karar vermediikk canımm 460 gun asker bekledık 507de beklerız didim ama 507 yani dile bile zoor

yok canım kentsel dönüşüm olarak bina yıkılıcak ama mütaitle daire sahipleri bi türlü anlaşamadı yıkım uzadı yıkım uzayınca yapılmasıda uzadı anliican canımm

Senn ne araaa buraya geldinn aşkocannn

Senn ne araaa buraya geldinn aşkocannn

ahanda yakalandıım 2014e terfii ettiimya ömrüüükkk psikolojık olarak kendımı alıstırdımmm sımdı yoldaşlarımda tanışmaya basladım 2013 gelınlerıne 2 senemii verdiiimmm artık kariyerime 2014 gelınlerınde devam edicem

Güldürdünnn beni yaa akşam akşamm Azmettik başarıcaz canımmm

Seni bole çekeleştircem aşkımmm

bu pozisyonda uygun kariyer hedefi yokmuss askımm o sebeplee seni yeniden 2013 e alıoruuzzz

Kızlaarr şaka bi yana Hepiniiz için hayırlı olsunnn inşallah günler su gibi geçer ve kavuşursunuzz sevdiceklerinizeeee bii ann öncee:123:

Son düzenleme:

yerim seni ömrrrüüükoooooo amiin su gibi geçsin vedee gitsiin buu günleeer hepımız cok mutlu olalııım

Güldürdünnn beni yaa akşam akşamm Azmettik başarıcaz canımmm

eveeeeettt yılmakk yıkıllmaaakk yooook Aşkla devaammm canııım

Kızzlar benim şimdi ödediğim taksit bitti sizce küçük ev aletlerinimi alayım yoksa beyaz eşyaya mı gireyim sizce hangisi

Anladım canım hayırlısıyla anlaşırlar inşallah

Meeennnn Geldiimmmmmmmmmmmmmm

Kızzlar benim şimdi ödediğim taksit bitti sizce küçük ev aletlerinimi alayım yoksa beyaz eşyaya mı gireyim sizce hangisi

Hoşgeldinn küçük ev aletlerini al madem canım..peki ondan önce eksik yokmu başka şeyler alsan

canım bence beyaz esyaya gır, sole bısı varmıs , sen sımdı begendıgın modelı alıosun ama magazada kalıo onlaar taksıtlerını oduyosun eger evlendıgın tarıhte baska bı modelı begenırsen ustune para ekleyıp onu alıomussun hem yer kaplamaz hemde buyuk bı butceden kurtulmus olursun yavas yavass, kucuk ev aletlerı sureklı gelısıyo son aylardada alabılırsın onları

Son düzenleme:
Anladım canım hayırlısıyla anlaşırlar inşallah

Hoşgeldinn küçük ev aletlerini al madem canım..peki ondan önce eksik yokmu başka şeyler alsan

evet canım o şekilde aldı hep arkadaşlarım benmde mağazada duruyor hepsnnkini üst model çıkınca değiştirme şansları var .Bned eöyle alıcam eğer alırsa Canım diğer şeylerden pahalı olanları aldım taksite girmeden alabilceğim şeyler kaldı hep o yüzden bu demirbaşları aradan çıkarmak istiyorum biranönce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…