- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
evet canım o şekilde aldı hep arkadaşlarım benmde mağazada duruyor hepsnnkini üst model çıkınca değiştirme şansları var .Bned eöyle alıcam eğer alırsaCanım diğer şeylerden pahalı olanları aldım taksite girmeden alabilceğim şeyler kaldı hep o yüzden bu demirbaşları aradan çıkarmak istiyorum biranönce
evet canım o şekilde aldı hep arkadaşlarım benmde mağazada duruyor hepsnnkini üst model çıkınca değiştirme şansları var .Bned eöyle alıcam eğer alırsaCanım diğer şeylerden pahalı olanları aldım taksite girmeden alabilceğim şeyler kaldı hep o yüzden bu demirbaşları aradan çıkarmak istiyorum biranönce
yerim seni ömrrrüüükooooooamiin su gibi geçsin vedee gitsiin buu günleeer hepımız cok mutlu olalııım
eveeeeettt yılmakk yıkıllmaaakk yooookAşkla devaammm canııım
Evet Canım aslında fiyatlarından tamda bi bilgim yok nakit alırım nevresmleri flan ama diğerleri bilmiyorumanladım canım..güvendigin bir magaza varsa olur ama dönem uzun olunca insan güvenemiyor
Bornoz takımıçeyizine bakınca ilk o aklıma geldi ankit mi alacaksın tekstil ürünlerini canım
en guzelı valla canııımm ben mutfaga en son gırmeyı dusunuorum ufak tefek seylerı hallettım sadece hedıye olarak geldı coguda cok ıvır zıvıra gırmeden bu sene halledıcem ıns. yatak odasında pek eksık kalmadı gıbı bı yorgan ve pıke alıcam, gelın yatagını bızde erkek tarafı alıoo2014e girmedende sanırım bizde beyaz esyalarıda halletmıs oluruzzz cıksın aradannn onlardaaa
Evet Canım aslında fiyatlarından tamda bi bilgim yok nakit alırım nevresmleri flan ama diğerleri bilmiyorumKendime gaz veriyorumm Sen ne durumdasın çok zor ya bu çeyiz
Evet Canım aslında fiyatlarından tamda bi bilgim yok nakit alırım nevresmleri flan ama diğerleri bilmiyorumKendime gaz veriyorumm Sen ne durumdasın çok zor ya bu çeyiz
Ohhhh ne güzell kafan rahat vallaa
selam kızlar.bende 2014 gelini olacağım sanırım:)şu an çeyiz hazırlıkları yapıoyorum da nevresim takımlarında marka tavsiyeniz nelerdir acaba?
ben geldimmmm kızlarrrr
Hoşgeldinben Taç, özdilek ve days ın colours aldım..Karaca home nevresim kalitesi nasıldır bilmiyorum ama modellere mutlaka bak canım..english home kullanmadım ama herkes begeniyor
ben de özdilekle days in colours aldım ama soley begendım bır tane kalıtesı nasıl emin olamadım.karaca home bakayım bi.english home bakmıştım benden ziyade annem cok begendi onları:)
İyiyim canımsen nasılsın bakalım
Hoşgeldinben Taç, özdilek ve days ın colours aldım..Karaca home nevresim kalitesi nasıldır bilmiyorum ama modellere mutlaka bak canım..english home kullanmadım ama herkes begeniyor
ben de özdilekle days in colours aldım ama soley begendım bır tane kalıtesı nasıl emin olamadım.karaca home bakayım bi.english home bakmıştım benden ziyade annem cok begendi onları:)
Soley hakkında hiç bir fikrim yok canımbak canım karaca home markasına ama dedigim gibi çevremde kullanan olmadıgı için kalitesini bilmiyorum
Kızzlar benim şimdi ödediğim taksit bitti sizce küçük ev aletlerinimi alayım yoksa beyaz eşyaya mı gireyim sizce hangisi
selam kızlar.bende 2014 gelini olacağım sanırım:)şu an çeyiz hazırlıkları yapıoyorum da nevresim takımlarında marka tavsiyeniz nelerdir acaba?
İlacı daha yeni kullanmaya başlamış canımm işe yararsa ben de yaptırıcam kendime eczanede, aile hekimi yazmış arkadaşıma. Eczanede karışım yapıp hazırlanıyormuş, işe yararsa sana da söylerim canımm inşallah şifa olur. Bende son 2 senedir baya arttı dökülme, önceleri de vardı ama son zamanlarda baya arttı, mevsimsel de oluyor diyorlar, stresten, diyet yapmaktan da oluyormuş. Canım sende yağlanma varsa eğer bitkisel sabunlardan al. Otacı'nın ısırganlı sabunu çok çok iyi tavsiye ederim, ablam kullanıyor baya memnun. O sabunu aldıktan sonra iki günde bir yıkamaya alıştır kendini, zaten yağlanmayı baya önlüyor bu sabun.Çokta güzel olur canım aldınız mı
Hoşgeldin aramızaaa
Aynı şekilde canım senin ne kadar süredir devam ediyor..ve ben inceldigini hissediyorum çok fazla hemdeNeden oluyor böyle..
Bu arada bugün Kuaföre gittim saçımı kesen kişi olmadıgı için yarın sabahtan gidecegim
Kuafördeki kız şampuanların etkisi olmaz boşuna degiştirme dedi hepsi ortalama aynıdır dedi..
Eczaneye ugradım sagolsun çok yardımcı olmaya çalıştı..kansızlıgında etkisi büyüktür fakat şampuanında etkisi vardır dedi o da marka olarak olmadıgını hani yaglı saclara normal saclara falan yazıyor ya onu iyi ayırt etmek gerektigini tek bunun önemli oldugunu marka farketmedigini söyledi elseve yi alma boşuna sonuç aynı olur dedi..bende marka aynı alırdım hep ama yaglı sac kuru sac anlamadan alır kullanırımBioksin kullanıyor arkadaşım onun erkek tipi dökülme var ve genetik olarak..piyasada en çok ondan memnun kaldıgını söyledi biraz daha az dökülüyor dedi..olmadı ona bakıyım diyorum ama benim saç tipim ne içinden çıkamıyorum mesela gün aşırı yıkıyorum genelde eger yıkamazsa diger gün yaglanıyor bu ne oluyor :44:
Peki o ilaç işe yaramış mı canım ?
hayırlısı olsun canımkızlarrrr bizde söz tarihimizi belirledik ailelere duyurmaya geldi sıra 10 ağustos
hayırlısı olsun canımkızlarrrr bizde söz tarihimizi belirledik ailelere duyurmaya geldi sıra 10 ağustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?