2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

anladım canım..güvendigin bir magaza varsa olur ama dönem uzun olunca insan güvenemiyor
Bornoz takımı çeyizine bakınca ilk o aklıma geldi ankit mi alacaksın tekstil ürünlerini canım

en guzelı valla canııımm ben mutfaga en son gırmeyı dusunuorum ufak tefek seylerı hallettım sadece hedıye olarak geldı coguda cok ıvır zıvıra gırmeden bu sene halledıcem ıns. yatak odasında pek eksık kalmadı gıbı bı yorgan ve pıke alıcam, gelın yatagını bızde erkek tarafı alıoo 2014e girmedende sanırım bizde beyaz esyalarıda halletmıs oluruzzz cıksın aradannn onlardaaa

yerim seni ömrrrüüükoooooo amiin su gibi geçsin vedee gitsiin buu günleeer hepımız cok mutlu olalııım

eveeeeettt yılmakk yıkıllmaaakk yooook Aşkla devaammm canııım

Geçiceekkk aşkımmm inşallahh Allahınn izniylee yicezz günleriii

anladım canım..güvendigin bir magaza varsa olur ama dönem uzun olunca insan güvenemiyor
Bornoz takımı çeyizine bakınca ilk o aklıma geldi ankit mi alacaksın tekstil ürünlerini canım
Evet Canım aslında fiyatlarından tamda bi bilgim yok nakit alırım nevresmleri flan ama diğerleri bilmiyorum Kendime gaz veriyorumm Sen ne durumdasın çok zor ya bu çeyiz

Ohhhh ne güzell kafan rahat vallaa

Evet Canım aslında fiyatlarından tamda bi bilgim yok nakit alırım nevresmleri flan ama diğerleri bilmiyorum Kendime gaz veriyorumm Sen ne durumdasın çok zor ya bu çeyiz

Vaalla canım alacagın nevresime baglı mesela ben taç almıştım bornuzu 270 tl vermiştim ben aldıktan 2 gün sonra gittigimde 300 yazıyordu tabi ben taksitle aldım nakit alsam biraz daha uygun olurdu belki..mesela pamuk saten nevresim tanesi 210 tl iki tanesi inidirimle 315 tl ye almıştım canım..alacagın markaya göre degişir fiyatlar..ben elektronikleri en son düşünüyorum..beyaz eşyayı daha düşünmedim bile o kadar çok eksik varki ıvır zıvırlarada giriştim ben beyaz eşyaya gelmeme çok var

Ohhhh ne güzell kafan rahat vallaa

cıdden cok zooor ya ben onceden 1 gunde dızerım evı yaaaa dıodumm ama lafta kalıyoo hıcbısey tam anlamıylaa bıtmıyoo

özdileğin havlularını cok ovuyolar , ben nevresımlerımı englısh home ve ozdılekten aldım battanıyemıde gene englısh homedan aldım ama minktende alıcam bitane cok yumusaaakk ve koccamaaann polar battanıyemıde gene ozdılekten aldım ve ara verdım artık ev nevresım doldu

selam kızlar.bende 2014 gelini olacağım sanırım:)şu an çeyiz hazırlıkları yapıoyorum da nevresim takımlarında marka tavsiyeniz nelerdir acaba?

selam kızlar.bende 2014 gelini olacağım sanırım:)şu an çeyiz hazırlıkları yapıoyorum da nevresim takımlarında marka tavsiyeniz nelerdir acaba?

Hoşgeldin ben Taç, özdilek ve days ın colours aldım..Karaca home nevresim kalitesi nasıldır bilmiyorum ama modellere mutlaka bak canım..english home kullanmadım ama herkes begeniyor

ben geldimmmm kızlarrrr

Hoşgeldin canımmm Nasılsın

Son düzenleme:

İyiyim canım sen nasılsın bakalım

Çok şükür iyiyim canım

Kızzlar benim şimdi ödediğim taksit bitti sizce küçük ev aletlerinimi alayım yoksa beyaz eşyaya mı gireyim sizce hangisi

Efuli bence beyaz eşyaya giriş tatlım. küçük eşyayı düğüne doğru elin sıkışırsa evlendikten sonra bile alabilirsin, ama beyaz eşya önemli. Hem azar azar ödeyerek halletmiş olursun, nasıl olsa daha vakit var...

Hoşgeldiiiinnn

İlacı daha yeni kullanmaya başlamış canımm işe yararsa ben de yaptırıcam kendime eczanede, aile hekimi yazmış arkadaşıma. Eczanede karışım yapıp hazırlanıyormuş, işe yararsa sana da söylerim canımm inşallah şifa olur. Bende son 2 senedir baya arttı dökülme, önceleri de vardı ama son zamanlarda baya arttı, mevsimsel de oluyor diyorlar, stresten, diyet yapmaktan da oluyormuş. Canım sende yağlanma varsa eğer bitkisel sabunlardan al. Otacı'nın ısırganlı sabunu çok çok iyi tavsiye ederim, ablam kullanıyor baya memnun. O sabunu aldıktan sonra iki günde bir yıkamaya alıştır kendini, zaten yağlanmayı baya önlüyor bu sabun.

Kızlar henüz söz ya da nişan tarihimiz belli olmadığı için düğün şafağımı yazdım çizelgeme :) Baya çooooook olduğu için gözünüzü korkutmuş gibi olucam kusura bakmayın lütfen.

Beeeen geldiiiimmm :) :) bugün aşkımla tam 11 ayımıza girdik

hayırlısı olsun canım kızlarrrr bizde söz tarihimizi belirledik ailelere duyurmaya geldi sıra 10 ağustos

hayırlısı olsun canım kızlarrrr bizde söz tarihimizi belirledik ailelere duyurmaya geldi sıra 10 ağustos

Suracığım hayırlı olsun :)) Allah tamamına erdirsin inşallah. Hiç daha çok var diye düşünme. Biz de 25 Ocak tarihini taa eylül başında belirlemiştik, nasıl geçti bu aylar anlamadık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…