2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Tamam canım inşallah iyi geliyodur bu saydıklarının hepsi bende var birde kansızlık olunca demekki saç kalmadı

olsun canım 1000 den az

hayırlısı olsun canım kızlarrrr bizde söz tarihimizi belirledik ailelere duyurmaya geldi sıra 10 ağustos

Hayırlı olsun canım

Günaydın Kızlarrr

Günaydın efuli

Günaydın canım hoşgeldin dün yoktun

iyi canım sen

İyiyim canım bendee Kasvetli bi hava var bugün burda iş yapasım yok hiçGerçi ne zaman olduki

Kızlar bu arada bernardo nun sitesinde %50 ye yakın indirim var

İyiyim canım bendee Kasvetli bi hava var bugün burda iş yapasım yok hiçGerçi ne zaman olduki

Kızlar bu arada bernardo nun sitesinde %50 ye yakın indirim var

hehe çalışıyormusun canım sen
Bernardo sürekli indirim yapıyor ama sanki dedikleri kadar indirim olmuyor canım :44:

Günaaydıınn kızzlaaar

Beeeen geldiiiimmm :) :) bugün aşkımla tam 11 ayımıza girdik

nice aylara yıllaraaaa canıımm

hayırlısı olsun canım kızlarrrr bizde söz tarihimizi belirledik ailelere duyurmaya geldi sıra 10 ağustos

hayırlııı olsuuunn suraaaaa Allah tamamına erdirsiiin Bu arada sura gerçek ismin mi? ayrı bi hayranlıgım vardırda o isme karşı

olsun 1 günü daha yeeediiik şafaklar bitmeyee mahkuuummm

günaydınnnnnnnlarrrrr 2013 hayalleree suyaa düşenn geliinciklerr burayaa transferr oluyoo
biride benimm byaaa hareketlenmiş burası

hehe çalışıyormusun canım sen
Bernardo sürekli indirim yapıyor ama sanki dedikleri kadar indirim olmuyor canım :44:

Evet canım çalışıyorum benn Bi şirkette muhasebe departmanındayım Sen çalışıyormusun.

Bende kahvaltı takımlarına baktım baya indirim var onlarda ama reçeliği flan yokanlamadım

günaydınnnnnnnlarrrrr 2013 hayalleree suyaa düşenn geliinciklerr burayaa transferr oluyoo

Günaydınn canım hoşgeldinn Bazen bize laf söylelyenler oldu daha kaç sene var nerden biliyorsunuz bu kadar hayale kapılmayın gerçekci olun diye

Ama bilmezlerkii Aşkk buu Aşşşşkkk

siibeeliiimm günayydııınnlaaar

artık hayallerımızz suyaa düşmesiinn pıtırııımmm 2014 aşk yılımız olsun

Günaydınn canım hoşgeldinn Bazen bize laf söylelyenler oldu daha kaç sene var nerden biliyorsunuz bu kadar hayale kapılmayın gerçekci olun diye

Ama bilmezlerkii Aşkk buu Aşşşşkkk

hoşbuldukkk canımmmm
evett çok gibi görünüyo aslında amaa zaman akıpp geçiyoo zamanlaa bu topicde patlama yaşancakk ben diimm sizee

Olsun canım hoşgeldiniz

Evet canım çalışıyorum benn Bi şirkette muhasebe departmanındayım Sen çalışıyormusun.

Bende kahvaltı takımlarına baktım baya indirim var onlarda ama reçeliği flan yokanlamadım

Yok canım geçici işsizim
Kahvaltı takımları çok hoş görünüyor fakat parçası az olanda bana göre gereksiz (örnek yumurtalık ve fincan ) ben tek tek beyaz renk alıp kendim tamamlamayı düşünüyorum

günaydınnnnnnnnn miniiminnaaaammm evettt 2014 de bizimmm yılımızz olsunn
aşalımmm engelllerriii

aşııcaaz aşıııcaaazzz hiiç merak etmeee pıtıırıımm umudumuzu yitirmeek yook

2014 olmassa 2020ye kadar beklesiiin beni sevgiliciim evlenmiceemmm valla :101:

Günaydın canım hoşbuldumm.. Dün çok yorgundum o yüzden giremedim hiç erkenden de uyudum

Günaydın canımmm iyiyim sen nasılsın

Günaydın canım bende iyiymm çalışıyor gibi gözüküyorum ama burda kaynatıyorum Sen napıosun çalışıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…