- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
İlacı daha yeni kullanmaya başlamış canımm işe yararsa ben de yaptırıcam kendime eczanede, aile hekimi yazmış arkadaşıma. Eczanede karışım yapıp hazırlanıyormuş, işe yararsa sana da söylerim canımm inşallah şifa olur. Bende son 2 senedir baya arttı dökülme, önceleri de vardı ama son zamanlarda baya arttı, mevsimsel de oluyor diyorlar, stresten, diyet yapmaktan da oluyormuş. Canım sende yağlanma varsa eğer bitkisel sabunlardan al. Otacı'nın ısırganlı sabunu çok çok iyi tavsiye ederim, ablam kullanıyor baya memnun. O sabunu aldıktan sonra iki günde bir yıkamaya alıştır kendini, zaten yağlanmayı baya önlüyor bu sabun.
Kızlar henüz söz ya da nişan tarihimiz belli olmadığı için düğün şafağımı yazdım çizelgeme :) Baya çooooook olduğu için gözünüzü korkutmuş gibi olucam kusura bakmayın lütfen.
hayırlısı olsun canımkızlarrrr bizde söz tarihimizi belirledik ailelere duyurmaya geldi sıra 10 ağustos
Günaydın Kızlarrr
Günaydın kızlaaaaaarrrrrr
Nasılsınız Kızlarr
Günaydın canım hoşgeldindün yoktun
iyi canım sen
İyiyim canım bendeeKasvetli bi hava var bugün burda iş yapasım yok hiç Gerçi ne zaman olduki
Kızlar bu arada bernardo nun sitesinde %50 ye yakın indirim var
Beeeen geldiiiimmm :) :) bugün aşkımla tam 11 ayımıza girdik
hayırlısı olsun canımkızlarrrr bizde söz tarihimizi belirledik ailelere duyurmaya geldi sıra 10 ağustos
Kızlar henüz söz ya da nişan tarihimiz belli olmadığı için düğün şafağımı yazdım çizelgeme :) Baya çooooook olduğu için gözünüzü korkutmuş gibi olucam kusura bakmayın lütfen.
hehe çalışıyormusun canım sen
Bernardo sürekli indirim yapıyor ama sanki dedikleri kadar indirim olmuyor canım :44:
günaydınnnnnnnlarrrrr 2013 hayalleree suyaa düşenn geliinciklerr burayaa transferr oluyoo
biride benimm byaaa hareketlenmiş burası
siibeeliiimm günayydııınnlaaargünaydınnnnnnnlarrrrr 2013 hayalleree suyaa düşenn geliinciklerr burayaa transferr oluyoo
Günaydınn canım hoşgeldinnBazen bize laf söylelyenler oldu daha kaç sene var nerden biliyorsunuz bu kadar hayale kapılmayın gerçekci olun diye
Ama bilmezlerkii Aşkk buu Aşşşşkkk
hoşbuldukkk canımmmm
evett çok gibi görünüyo aslında amaa zaman akıpp geçiyoo zamanlaa bu topicde patlama yaşancakk ben diimm sizee
siibeeliiimm günayydııınnlaaar
artık hayallerımızz suyaa düşmesiinn pıtırııımmm 2014 aşk yılımız olsun
günaydınnnnnnnlarrrrr 2013 hayalleree suyaa düşenn geliinciklerr burayaa transferr oluyoo
Evet canım çalışıyorum bennBi şirkette muhasebe departmanındayım Sen çalışıyormusun.
Bende kahvaltı takımlarına baktım baya indirim var onlarda ama reçeliği flan yokanlamadım
günaydınnnnnnnnn miniiminnaaaammm evettt 2014 de bizimmm yılımızz olsunn
aşalımmm engelllerriii
Günaydın canım hoşgeldindün yoktun
iyi canım sen
Nasılsınız Kızlarr
Günaydın canım hoşbuldumm.. Dün çok yorgundum o yüzden giremedim hiç erkenden de uyudum
Günaydın canımmm iyiyim sen nasılsın
Günaydın canım bende iyiymm çalışıyor gibi gözüküyorum ama burda kaynatıyorumSen napıosun çalışıyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?