2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

aşııcaaz aşıııcaaazzz hiiç merak etmeee pıtıırıımm umudumuzu yitirmeek yook

2014 olmassa 2020ye kadar beklesiiin beni sevgiliciim evlenmiceemmm valla :101:

yokkk tabisiiiiiii ben de az dahaa beklersemm kendi kendmee meyvee veriiiciimm
1.5 sene olcakkk sözlüü kalınırmıı yeaaaaaa isyeaaaannn edesimmm varrr amaa sabır diyorummm

gülibimmmmmmmm

Evet canım ya benimde istediğim parçalar yok çoğunda Ama güral ve krc ya bakabilirsn orann parçaları daha fazla kuzu

günaydınlarrr
bende geldimmm yanınızaaa 2013 hayalleri suya düşen bir gelincik olarak

Evet canım ya benimde istediğim parçalar yok çoğunda Ama güral ve krc ya bakabilirsn orann parçaları daha fazla kuzu

Haklısın onlar daha kullanışlı ama ben karar bverdim canım tüm parçalar beyaz olacak ben peçete ve örtülerle renklendirecegim
günaydınlarrr
Üzülmeee
Herşeyde bir hayır vardır öyle düşün veeee hoşgeldinn

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm

Kimleri görüyorum burda kimleriiiiiiiii

ay ay ay ben kımlerı goruoorum kımleeerııııııııı güllbiğimde burdaayymıs

1.5 sene olcakkk sözlüü kalınırmıı yeaaaaaa isyeaaaannn edesimmm varrr amaa sabır diyorummm

gülibimmmmmmmm

valla bende evlencemız zaman 1 bucuk senelııkk sözlü nişanlı olcaak kuzuuummm annem okadarr en fazla 6 ayyy nişanlı tutarım desede olmayınca olmuomus acaba annem buyuk konustu dıyemı bole olduk

günaydınlarrr

ezgootuuummmmm hayallerımızz suyaa düşmediiii kiiiiiii hayallerımızden daha guzelıne kavusucaaazz :!6:

Hoşgeldin canım 2014 de şans seninle olsunn

Sağolun kızlarr. hoşbuldumm teşekkür ederim. hadi tanışıp kaynaşalım sizinledeee ben ezgi

gülibimmmmmmmm

beniiiiiiiiiiiiiiiiii minnaaaaaaaaaaaa dahaa çok kişi geliceek ayrıcanaa gör bak

Aşkkkooooooooooo hoşgeldinizz ben teeee ne zaman yazdıydım buraya ama o zamanlar fazla hareketli değildi yavaştan patlama yaşııyycaaakk sanırsam

günaydınlarrr

Kuzumm hoşgeldin ama hayal kırıklığı yok snein belli değil henüzz dualarımızla herşey her an değişebilir kiii

Sağolun kızlarr. hoşbuldumm teşekkür ederim. hadi tanışıp kaynaşalım sizinledeee ben ezgi

Bende eda canım İstanbuldan katılmaktayım uzun zamandır tek takılıyordum burada yavaş yavaş arkadaşla geldi bugünde sizler geldiniz artıkın tek degilim

Meraba ezgiii ben pınarrr çok memnun oldumm

pnrcn canım seni şuan en iyi ben anlıyorum sanırım çeyiz bile alamıyorum nereye evlenmek

Aynen kuzum ya
Daha çeyiz alamıyorum bizde inşallah en kısa zamanda işe girip çeyizlerimizi almaya başlarız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…