- 14 Şubat 2014
- 187
- 33
- 118
- 35
slm kızlar nıkah sekerı dusunuyoarsanız eger cok uygun fıyatlarla yardımcı olabılırım. ısteyen olursa orneklı resım gonderebılırım. 60 kr dan baslayan sekerler mevcut.
babam gelirse gerilirim diye istemiyorum aslında babam benimkiyle bizi bilmiyor ya
tamam inşallah alcam gelcem
anlat kız bekliyorum merak ettım
Aaa doğru canım gelmez inşallah rahat takılırsınBekliyorum geri dönüşünü Bir burası sakinleşsin yazıcam
evett yoksa rahat rahat bakamam benimkine
burası sakin zatennnn:44::44:
Tabi canım rahat bakışınBizim ofisten bahsediyorum kız dur sakinleşti yazıcam
kızlar bişi sorcam ya kına gecesinde ne giymeyi düşünüyorsunuz ? benim kayınvalidemgil bindallı alalım diolar bende karasızım bindallıyı bir seferliğine almak istemiyorum.çünkü başka nerde giyecem onun yerine abiye güzel bir elbise alıyımki başka zamanda giyeyim diorum??:44::44::44::44: siz ne düşünüyorsunuz ??
İkisini de al canimben oyle yaptim degistirip giycem
nasılsınız canlarımbenim azcık canım sıkkın ya ne zor işler bu düğün işleri ya 1ay sonra nişan var ama devlet saolsun altında taksidide kaldırdı napcaz nasıl alacaz ne etcez bilmem birde ben okuyorum 3.sınıfım nasıl olacak bakalım iş sıkıntım yok mezun olsam ah bir. düğün sıkıntı değil büyük ev eşyaları için falan kredi çektiririm babama öderim diom ama nişan bizi baya sıkıştıracağa benzio
canımcım çok şükür hallettim perde ve halı tamamdır birde ayakkabılık baktım 150 tl iyimi dolaplı şekilde ? onuda gidip alsam iyi olacak :44:
Ayyy minicik gelincik bu daha 20yasindaaaamasallah sana tam 10ya buyugum senden nerdeyse evde kaliyormusum ya ben kiiiiiz ))
Ben evlilik islemlerini gecen hafta hallettim ama saglik ocaginda degil aile hekimine gittim kan verdim oradan da evlilik danismanligi dispanserine gittim rontgen icin her yerde farkli oluyor demek ki
Bugun isyerinde davetiye dagittim artik calismak cok zor geliyor oyle yorgunum ki hic is yapmak gelmiyor icimden ne guzel sen calismiyorsun ben calisiyorum da noluyor
AhahahOrdulu seni azıcık sevmeye çalış bırakamayacaksın Ruh haline göre arada geliyorlar işte insana konuyu gördüm gerçekten bu kadar ben erkeğim diye bağırmaz
Canım benim durumum çok farklı nöbet gibi bişi oluyor başımın döndüğünü bile anlamıyorum bazen kendimi bir anda yerde buluyorum ayaklarımı hep havada görüyorum
Ama ne olursa olsun bu korkunun üstüne gitmeliyim ben bi başlıyımda gör
Selam gelincikler
Bugün biraz geç oldu ama sonuç olarak gelip selamımıda verdim
Dün nişanlım saat 12 de geldi yanıma, beraber vakit geçirdik. Sonra teyzemin arayıp bizi çağırmasıyla bi gittik, çay muhabbet derken gece 1 de eve döndü. Bende teyzemde kaldım henüz geldim eve
Sizler nasılsınız, napıyosunuuzzzzzzzzz
Sevemiyorum kii sevemem olmaz ayıp olur sonra lahana dolmasına bebeğim
Az gülmedim konuyu görünce Allahımm ne insanlar var ya
Gelincik eğlenmişsinya gerisi mühim değilBende iyiyim Salı gününün bahtsızlığından kurtulmaya çalışıyoruz Lahana dolmasına niye ayıp olsun kuzum sevinir bence arkadaşlarımdan da tadıyorlar diye bana getir o vakit sarma olduğunda ben yiyeyim bugün bir konuya denk geldim erkek resmen belli aynen şöyle yazıyor bir erkeğe benden vazgeçsin diye yat benimle dedim
Çok eğlendim canım çok şükür kiAskerden geldiğinden evdir düğündür işdir vakit geçirememiştik sonunda oldu
Salı günü sendromuuOda geçecekk geçecek aha saatin 4 olmasına ne kalmış Olmaz o beyaz, o yeşil Zaten daha yeni yeni öğreniyorum yemeklern adını kafamı karıştırma yavrum Tabii hemencecikk getiririm sende lahanayı bana getir
Ohaaa artıkk
Salak olan türlerdekiler kk kadınlarını kandırmaya çalışıyorlar zekaya bak
Maşallah canım iyi gelmiştir iyiGeçti bitti bile 2 saatcik kaldı ki tamam karıştırmayayım ben beyaz lahanayı gönderirim sana gerçekten kendini akıllı sanan insanlar var
İyi geldi gelmesine ama boğazlarım şişti galiba ağrıyor ya hu :26: Dün tutturdum çocuk gibi dondurma diye tek bana aldı. :131: Şimdi boğazım ağrımaya başladı ah ah :18: O değil yiyeceğim azardan korkuyorum
Nehir için son 2 saat'e sesleniyoruz ; su gibi geç git !
Aynen öyle şekerim, çok akıllılar hatta o zaman çok ki
Bebeğim ben çıkıyorum, biraz dinlensem iyi olacak. Öpüyorum kocaman senii
Selam gelincikler
Bugün biraz geç oldu ama sonuç olarak gelip selamımıda verdim
Dün nişanlım saat 12 de geldi yanıma, beraber vakit geçirdik. Sonra teyzemin arayıp bizi çağırmasıyla bi gittik, çay muhabbet derken gece 1 de eve döndü. Bende teyzemde kaldım henüz geldim eve
Sizler nasılsınız, napıyosunuuzzzzzzzzz
Ay şükür edoş halletmene sevindim.Dolaplı ayakkabılık bence fiyatıda uygun canım. Git al bence yavrum
Hadi ya maşallah sanaNe evde kalması enişte bey bırakmazdı seni
Evet her yerde farklı olabiliyormuş, şükür yarın bitiyor benim evraklarım. Bi kimlik fotokopisi kalıyor, nişanlımın da akciğer filmini çektircez bakalım bi aksilik çıkmaz umarım :44:
Naptınız siz gün aldınız mı büyücükk gelincik
Çalışma canım biraz ara ver düğün üstü stresi yorgunluğu bide iş yorgunluğu üst üste geliyor. :26:
Yok canım ben çalışmıyorum, zaten satış elemanlığından başka bi iş bildiğim yok
Sevemiyorum kii sevemem olmaz ayıp olur sonra lahana dolmasına bebeğim
Az gülmedim konuyu görünce Allahımm ne insanlar var ya
AnaaaaO nasıl birşey ya. Çok geçmiş olsun canımm :26::26:
Sen başla beni de gaza getir bekliyorum :18:
Aman dikkat et kendine kuzum şurada kalmış bir buçuk ay aman :26:geçmiş olsun yat dinlen tabi ki ben yiyorum dondurma bana bir şey olmuyor yahu sıcak su içiyorum ama hemen sonra
Biz gun aldik bebegim ya dugun salonuna gelicek nikah memuru artik bekliyoruz hayirlisi canim
Ben artik kusucam calismakta cok yoruldum balayinda dinlenmek istiyorum yaa tekstil muhendisiyim ben de
Bossver keyfine bak calisma tatlim en guzeli
Temizlik yapmak dinlenmek sayılıyorsa sanırım dinlenemedimAnnem fırsat vermiyor ki, baktım yatamıyorum bende geldim canımm yeniden
İşte bende onu unuttumm malesef ki. Babam yanımızda yok ya herşeyi boşverdim
Azıcıcıkk kalmış canımm, Allahın izniyle o günüde atlatırsanız evli mutlu olacaksın
Benim yerimide tadını çıkart balayının, biz evlendikten bi ay sonra gidiyoruz :26:
Tekstil işi başlı başına zor Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?