Evet canim hayirlisiyla insallah gidicez balayina sizin niye bir ay sonraya oldu ki?ben sicaklarda dayanamam diye erken olsun dedim bir de isler yogunlasir tekstilde bu aylar sonra hic firsat bulamayiz dedik
Düğünden 1 hafta sonra ramazan olduğundan bebeğim. Şu açıdan düşündüm düğünün ertesi günü çıksak gitsek gideriz ama benim açımdan eve alışma evresi geçirmeden direk ramazana girmekte biraz zor olacak. O yüzden bayramın 2. günü çıkıp gitcez bi yerlere Allah nasip ederse
İyi yapmışsınız tabi canım gidin sen de dinlenirsin hem güzel olur
benim nişanla kına bir arada olacak mecburen çünkü nişanlım başka sehirde ailesi ve yakınları hem kınaya hem nişana ayrı ayrı gelemicekleri için bizde kınanın önüne bi nişan merasimi sıkıştırdıkbu yüzden önce nişan elbisesi giyecem sonrasındada ya abiye ya bindallı ikisinden birini giyecem :26:
aynı sıkıntı bendede var hiç sorma bide benm kayın pederim bizim nişan olmadan önce ev almış kredi çekmiş oturmuş bi güzel düşüncesiz herifnişanlımla beraber eşya masraflarını biz karşılıcaz kayınpederimde altını alacaktı şimdi kredide çekemez ne b.k yiyecek bilmiyorum bizim işler karısacak gibi :26:
Kızlarrr benden haberlerle geldim cok yogun geciyor günler..
Pazar günü ceyizler gidecek :18:
cuma günü halı ve perdeler gelecek inşallah halı ile ilgili sorun yasamam masa altınada aldım cünkü baktım ev yarım gibi kalacak3.5 m2 aldım ortayada masa altınada annem cok büyük masa için diyor ama bende kücük alıp koymakta istemiyorum..cuma gelince inşallah aklımdaki gibi olur inşallahhhhh öyle olmazsa degiştirmek zorunda kalıcam ve sorun yasayabilirim yapılan indirim konusunda neyse inşallah güzel olur..ve sizce masa altına alınırsa kac m2 alınmalı
çok tuhaf duygular bunlar cok geceleri hep aklımda birsey kac defa uyanıyorum gece :18:
şu ceyizlerde gitsinde bir eminönü yapıcam gelin cicegim ve kına sacım için aksesuar bakıcam
davetiye dagıtıcam :18: daha saymak istemiyorum inanılmaz yogunum ve 2 hafta kaldı sayılır :18:
Hepsi yetişir inşallah edacım. ufak tefek şeyleri de evlendikten sonra halledersiniz.
biz de bugün evimize gidip tekrar temizledik.
Şimdi dinleniyorum.
İnan eksikler çıkıyor. benim daha zigon sehpalarım gelmedi.
1,5 ay önce sipariş vermeme rağmen. sinirlendim ama her şey olcağına varıyor.
Nasıl olsa yakında gelir.
inşallah canım ayakkabılık arıyorum isteeedigim renk bulamadım birde bulsamda sipariş alırız diyorlar oda gec teslim oluyor bizim ceyizle birlikte götürmemiz lazım
bizde cuma temizlicz tekrar tabi ceyizlerden sonrada temizlenecek
ne diyorlar ne zaman bitecekmiş ? bana yatak odasından hediye verdiler tam istedigim gibi olmasada suanlık kalsın dedik..
sinir oluyorum ya bu tür esnaflara sözünün eri olmalı insan 2 haftada yapılacaksa 3 hafta de 1 ay de ama eksik söyleme yani
gelir tabiki kuzum arada sor ama :44:
9 günün kalmıs masallah
Kizlar iyi aksamlar :) ben de simdi geldim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoş geldin canım...
Nasılsın?
Teşekkür ederim iyiyim sukur sen nasilsin canim. Telefonuma da kk uygulamasini indirdim artik surekli takipteyim :)
Dun sayin k.v adayim biz erkek arkadasimla spordayken aradi gelin bir cay icin yemek yiyin diye erkek arkadasim da aile apartmani oldugu icin resmiyet olmadan gitmemo istemiyor.ben de istemiyorum. Annesine bu sebeple olmaz dedi. Annesi de o zaman biran once olsun artik dedi. Beni sevmese istemezdi dimi soz nisan biran once olmasini :) insallah sonradan da devam eder sevgisi :)
elbette canım. öyle dediğine göre seni gelini olarak görmek istiyor.
Insallah canim , yine de korkuyorum sonradan degismez insallah. Kendisine de soyledim umarim her zaman iliskimiz guzel olur hayirli islerimizi de agzimizin tadiyla yapariz beraberce dedim. Bize gore daha geleneksel bir kadin annesi Karadeniz kadini icinde tutmaz herseyi soyleyiverir ondan iste biraz korkuyorum :)
zaten hayırlı bir iş ise ve yazılmışsa iyi de olur merak etme canım.
Ne zamandır berabersiniz erkek arkadaşınla?
2 yil oluyor , aralik gibi de soz nisan birarada yapacagiz Allah kismet ederse :)
inşallah canım. Hayırlısı olsun.
Allah tamamına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?