- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
Amin herkesinkini canim... ya siz ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizim kısmet ise haftaya düğünümüz var canım.
Ayy ne güzel az kalmis. Simdiden mutluluklar. Heyecan var mi canim :) ♥
teşekkür ederim canım. :)
Olmaz mı heyecan var tabi.
ama kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. :) darısı başınıza canım.
Hersey inşallah istediğiniz gibi gecer :) dugun nerede olacak
Babamın tanıdığı canım. yarın babam tekrar arayıp sorucak.
Bu arada digitürk için de aradık bugün. gelip takarlar inşallah.
evet edacım ya az kaldı. kınama da 1 hafta kaldı. Kısmetse haftaya bu saatlerde başlıycak.
senin de işler yoğunlaşmış canım. Allah kolaylık versin hepimize.
Temizlik işi bitmez valla. :)
Bu alışveriş hiiiçç bitmiyoooo
o zaman yapılır kuzum
inşallah canım uff ugrasmak hepsi zor valla hepsiyle ayrı ayrı ya benim şu masanın altına olan halı hakkında fikrin varmı
ne güzel canım yaaa
Amin canım amin evi bi görsenn o kadar dagınıkki birde annem fazla titizdir kafayı yiyo valla ben bizim evi hic böyle dagınık görmedim heryerden davetiye ceyiz vs vs birseyler cıkıyo
masanın altına ben de halı koyardım canım.
ben de dağınık olunca her yer sinirli oluyorum.
ama toparlanacak elbette.
Bu arada Allah'ın izni ile yarın akşam dini nikahım var canım.
işte kac m2 şöyleki gittim ben ortaya aldıgım gibi 3.4 m2 aldım 147x233 ölcülerifazla olur diyorlar gidip degiştirsem mi inşallah sorun olmazda 123x200 bir kücügü ve 6 kişilik masa ve masanın oldugu kısmında genişligi 220 kadar
valla canım şu pazarda gecerse pek birsey kalmamıs olacak inşallah hep eve yogunlastık pazardan sonra inşallah kendime ve dügüne yogunlasıcam
öylemiiRabbimin huzurunda evli olacaksınız yarın aksam he bu arada blgin varmı canım hocaya sormadık daha ama dini nikahta şahit anne baba olabiliyor mu:44:
içine sinmiyorsa değiştirirsin canım. ya da halıcıya sorabilirsin.
evet canım Allah'ın huzurunda eş olucaz inşallah. değişik bir duygu.
ben de dün onu araştırdım. dini sitedelerde olabilir diyor.
benimde şahitim babam olur diye düşündük. yarın gece yazarım sana canım sorunun cevabını.
canım ben alırken sormadım direk 2 tane ver dedim sonra annemle birgün sonra gittik adreste hata var diye annem o arada baktı sonra bunlar olmaz cok büyük dedi dünden beri bunaldım ilkten iade olsun bir tanesi halı koymıyım dedim ama iade kabul etmezler yinede sorar dönüş yaparım sana dedi tabi dönen olmadı ama evine gidince olmazsa degiştiririm diyodu ev zaten cok uzak degişim yapmak büyük sorun sen kac m2 koydun ?
tamam bakalım canım hayırlısıyla bekliyorum cevabı inşallah bizimde haftaya pazar olacak
o zaman en iyisi ben yarın gideyim ve kücügünü isteyim..cok haklısın canım hep seni dinledim hep dedigin gibi oldu Rabbim senden razı olsunbir tanesi 4 metrakere canım, diğeri de 2 metrakere.
sorun etme canım. Allah'tan hayırlısını dile. güzel sonuçlanacaktır.
o zaman en iyisi ben yarın gideyim ve kücügünü isteyim..cok haklısın canım hep seni dinledim hep dedigin gibi oldu Rabbim senden razı olsunkatalog fiyatı 500 dü 370 e indirdi tanesini bir kücügü 357 gibi birsey normal fiyatı kesin o konuda sorun cıkarır ama Rabbim büyüktür belkide öyle olmaz
tugceee gercek mi ya biz evleniyormuyuz şimdi
Bakarsın çok kolay hallolur canım.
sen Allah'tan hayırlısını diliceğin için ne olursa senin için en iyisi olacaktır.
Amin canım. Allah senden de razı olsun.
Evet Edacım ben de inanamıyorum ama Allah'ın izni ile evleniyoruz.
yeni hayatımıza adım atmamıza günler kaldı.
Haklısın canım
gercekten günler kaldıherkes edanın nikaha sunu yaparız edanın kınada bunu yaparız bunu giyeriz vs diye dolanıyor etrafta çok garip..
bugün bebek görmeye gittik 1 haftalık daha annesi darısı basına dedi Amin dedim ama sesim titredi utandım annemdensonra kucagıma verdi bebegi annesi korkarım dedim ama birsey olmaz dedi ilk defa böyle kücük bir bebegi kucakladım birde 8 aylık dogmus masallah öyle tatlıydıki kucagıma aldıgım an o kadar heyecanlandım ki insan daha bir cok istiyor sonra yavrusunun olmsını Allah hepimize hayırlı saglıklı evlatlar versin inşallah
Amin canımevet canım bana da garip geliyor. herkes süslenme telaşında. provalara gidiyorlar elbise diktiriyorlar. herkes te bir telaş hali. :)
bebek için de dün ben kuzenimin çocuğunun mevlütüne gittim. senin hissettiğin gibi duygular hissettim.
Amin edacım. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin. bizlere de inşallah.
Amin canımeee senin ne eksikler kaldı bu arada ? gelinligi teslim aldın mı
gelinliği son 3 nkala alıcam canım. evde buruşmasın.
duvağımı aldım. yarın kuaföre provaya gidicez.
eksik olarak evin eksikleri kaldı canım.
onları alıcam yarın kısmetse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?