- 16 Ocak 2014
- 411
- 187
- 133
o zaman yapılır kuzum
inşallah canım uff ugrasmak hepsi zor valla hepsiyle ayrı ayrı ya benim şu masanın altına olan halı hakkında fikrin varmı
ne güzel canım yaaa
Amin canım amin evi bi görsenn o kadar dagınıkki birde annem fazla titizdir kafayı yiyo valla ben bizim evi hic böyle dagınık görmedim heryerden davetiye ceyiz vs vs birseyler cıkıyo
ne güzel canım eee esksik olunca mecburYatak odam için tüllerimin ölçülerini verdimondan sonra yatak örtüsü battaniye klozet takımı bilmem ne falan derken bir dünya alışveriş yaptık annemle Su bardağı alıcaktım mağazaya girdim su bardağı dışında ne var ne yok aldım çıktım
ne güzel canım eee esksik olunca mecbursanada sorayım dur 6 kişilik yemek masam var odada aslında halı istemiyordum ama cok bos kalacak belli L şeklinde bir salon.. 3.5 m2 almıstım ben masa altına aynı koltuk önüne aldıgım gibi ama annem görünce cok büyük dedi sence ne yapyım hazır eve gelmeden 2.5 m2 ile degiştireyim mi :44:
Bencede eve gelmeden 2.5 m2 ile değiştirmelisin canım sonra kalır sürekli keşke değiştirseydim dersin değiştir
Temizlik yapmak dinlenmek sayılıyorsa sanırım dinlenemedimAnnem fırsat vermiyor ki, baktım yatamıyorum bende geldim canımm yeniden
İşte bende onu unuttumm malesef ki. Babam yanımızda yok ya herşeyi boşverdim
Canım keyifsiz olma lütfen nişanlın süpriz yapmak istemiş o zaman hangi an fikrin değişirse bundan sonra hemen söyle senSelam kızlaaarrr
Bugün biraz keyifsiz geldim açıkçası.. Mutfak dolaplarında önceden kırmızı beyaz beğenmiştim, sonra dan fikrim değişti beyaz istedim. Hani şu mantıkta düşündüm. ''Mutfak zaten baya büyük, masa ya renk katarız kırmızı olur. Duvar kağıdı atarız falan.. Aksesurlar, fon perde derken renklenir'' diye düşündüm.
Biraz önce de kv ile konuştum. Evin durumu ne diye sordum, sormaz olaydım.. Meğer nişanlım bana süpriz olsun diye kırmızı olsun demiş mutfak dolabının alt kısımları, kapıları amerikan kapı beğenmiştim, uymamış. Nişanlımı aradım ve hemen onu beyaza cevirmesini söyledim :26:
Bugün ebeveyn ve normal banyonun kalebodur'ları yapılıyor. Onları ben seçemedim, orda olmadığımdan dolayı nişanlıma bıraktım.
İnşallah yarın güzel birşeyle karşılaşırım :44:
Bi de kv'nin sürekli şunu şöyle beğendim, bunu böyle beğendim demesi açıkçası sinirimi bozdu.
Oysa ben olmadığım zamanlarda, fikir yürüten nişanlım..
Sizler nasılsınız ? Napıyosunuz gelincikleeerrr
Kızlarrr benden haberlerle geldim cok yogun geciyor günler..
Pazar günü ceyizler gidecek :18:
cuma günü halı ve perdeler gelecek inşallah halı ile ilgili sorun yasamam masa altınada aldım cünkü baktım ev yarım gibi kalacak3.5 m2 aldım ortayada masa altınada annem cok büyük masa için diyor ama bende kücük alıp koymakta istemiyorum..cuma gelince inşallah aklımdaki gibi olur inşallahhhhh öyle olmazsa degiştirmek zorunda kalıcam ve sorun yasayabilirim yapılan indirim konusunda neyse inşallah güzel olur..ve sizce masa altına alınırsa kac m2 alınmalı
çok tuhaf duygular bunlar cok geceleri hep aklımda birsey kac defa uyanıyorum gece :18:
şu ceyizlerde gitsinde bir eminönü yapıcam gelin cicegim ve kına sacım için aksesuar bakıcam
davetiye dagıtıcam :18: daha saymak istemiyorum inanılmaz yogunum ve 2 hafta kaldı sayılır :18:
İyiym bende.İyiyim canım çok şükür sen nasılsın
İyiym bende.
Dün izinlimiydin neler yapıyorsun bakıyım
Selam eylülcümselam kızlarrrrrrrrr
İzin verir mi bu insafsızlar
tatil diye kaç kişi geldi buraya , tatilde de cok gelen giden oluyo buraya canım.
Sen izinliydin sanırım, gözükmedin dün kimse yoktu buralarda
Selam eylülcüm
Sizin işin en kötü yanı bu sanırım canım ya normal izin günlerinde siz izin yapamıyorsunuz çok kötü bu yanı insanlar izin gününde bakıyor diyeevet izinliydim ben canım dün fazla kimse uğramamış buraya farkettim bende gündüz bıraktığım gibi kalmış akşam edalar konuşmuş bir
Selam eylülcüm
Sizin işin en kötü yanı bu sanırım canım ya normal izin günlerinde siz izin yapamıyorsunuz çok kötü bu yanı insanlar izin gününde bakıyor diyeevet izinliydim ben canım dün fazla kimse uğramamış buraya farkettim bende gündüz bıraktığım gibi kalmış akşam edalar konuşmuş bir
İyiyim canım işe zor geldim uykum var zaten ne zaman yok kinapıyosun nehircim
evet malesef öylee
facebookta solişle knuştuk biz. kk ya bakmadım pek
İyiyim canım işe zor geldim uykum var zaten ne zaman yok kibu hafta geçecek gibi bekliyorum sen ne yapıyorsun
İyi yapmışsınız canım ohh
uff bugun p.tesi gibi
sorma bu hafta bi geçseydi iyiydiişteyim öyle ne olsun datlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?