2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Yatak odam için tüllerimin ölçülerini verdim ondan sonra yatak örtüsü battaniye klozet takımı bilmem ne falan derken bir dünya alışveriş yaptık annemle Su bardağı alıcaktım mağazaya girdim su bardağı dışında ne var ne yok aldım çıktım

ne güzel canım eee esksik olunca mecbur sanada sorayım dur 6 kişilik yemek masam var odada aslında halı istemiyordum ama cok bos kalacak belli L şeklinde bir salon.. 3.5 m2 almıstım ben masa altına aynı koltuk önüne aldıgım gibi ama annem görünce cok büyük dedi sence ne yapyım hazır eve gelmeden 2.5 m2 ile degiştireyim mi :44:

Bencede eve gelmeden 2.5 m2 ile değiştirmelisin canım sonra kalır sürekli keşke değiştirseydim dersin değiştir

Bende izin günlerimde hiç dinlemiyorum anneme yardım ediyorum tarif deniyorum dışarı çıkıyorum yani mesaim devam ediyor gibiboşverme boşverme sen
Canım keyifsiz olma lütfen nişanlın süpriz yapmak istemiş o zaman hangi an fikrin değişirse bundan sonra hemen söyle sen değiştirme şansı varmış zaten o yüzden güzel şeyler olacak panik yokKayınvaliden iyi birşeyler yaptığını göstermeye çalışıyor sanırım gül geç

Edam Rabbim yardımcın olsun işler bitiyor bir bir ama sende bitiyorsun kuzum haklısın inşallah her şey güzel oldukça yorgunluğuna değecek merak etme senm2 nedir bilmiyorum ama ayaklarının hafif dışarısına çıktımı halı ayakların geleceği yerde oldu mu yeterli olur gibistresten oluyor o uyanmalar azıcık kaldı yarine kavuşuyorsun bunları düşünerek rahatlamaya çalış ama bu sefer kavuşma heyecanından mutluluğundan uyuyamazsın ne yapalım

selam kızlarrrrrrrrr
Selam eylülcüm
İzin verir mi bu insafsızlar

tatil diye kaç kişi geldi buraya , tatilde de cok gelen giden oluyo buraya canım.

Sen izinliydin sanırım, gözükmedin dün kimse yoktu buralarda

Sizin işin en kötü yanı bu sanırım canım ya normal izin günlerinde siz izin yapamıyorsunuz çok kötü bu yanı insanlar izin gününde bakıyor diyeevet izinliydim ben canım dün fazla kimse uğramamış buraya farkettim bende gündüz bıraktığım gibi kalmış akşam edalar konuşmuş bir

napıyosun nehircim

evet malesef öylee

facebookta solişle knuştuk biz. kk ya bakmadım pek

İyiyim canım işe zor geldim uykum var zaten ne zaman yok ki bu hafta geçecek gibi bekliyorumsen ne yapıyorsun

İyi yapmışsınız canım ohh

uff bugun p.tesi gibi

sorma bu hafta bi geçseydi iyiydi işteyim öyle ne olsun datlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…