Evet bugün pazartesi gibi bende öyle sanıyorum ama en güzel yanı hafta çabuk geçecek
Bende izin günlerimde hiç dinlemiyorum anneme yardım ediyorum tarif deniyorum dışarı çıkıyorum yani mesaim devam ediyor gibiboşverme boşverme sen
Canım keyifsiz olma lütfen nişanlın süpriz yapmak istemiş o zaman hangi an fikrin değişirse bundan sonra hemen söyle sendeğiştirme şansı varmış zaten o yüzden güzel şeyler olacak panik yok Kayınvaliden iyi birşeyler yaptığını göstermeye çalışıyor sanırım gül geç
Edam Rabbim yardımcın olsun işler bitiyor bir bir ama sende bitiyorsun kuzum haklısın inşallah her şey güzel oldukça yorgunluğuna değecek merak etme senm2 nedir bilmiyorum ama ayaklarının hafif dışarısına çıktımı halı ayakların geleceği yerde oldu mu yeterli olur gibi stresten oluyor o uyanmalar azıcık kaldı yarine kavuşuyorsun bunları düşünerek rahatlamaya çalış ama bu sefer kavuşma heyecanından mutluluğundan uyuyamazsın ne yapalım
Kızlarrr benden haberlerle geldim cok yogun geciyor günler..
Pazar günü ceyizler gidecek :18:
cuma günü halı ve perdeler gelecek inşallah halı ile ilgili sorun yasamam masa altınada aldım cünkü baktım ev yarım gibi kalacak3.5 m2 aldım ortayada masa altınada annem cok büyük masa için diyor ama bende kücük alıp koymakta istemiyorum..cuma gelince inşallah aklımdaki gibi olur inşallahhhhh öyle olmazsa degiştirmek zorunda kalıcam ve sorun yasayabilirim yapılan indirim konusunda neyse inşallah güzel olur..ve sizce masa altına alınırsa kac m2 alınmalı
çok tuhaf duygular bunlar cok geceleri hep aklımda birsey kac defa uyanıyorum gece :18:
şu ceyizlerde gitsinde bir eminönü yapıcam gelin cicegim ve kına sacım için aksesuar bakıcam
davetiye dagıtıcam :18: daha saymak istemiyorum inanılmaz yogunum ve 2 hafta kaldı sayılır :18:
Hemde nasıl bitmek annem sabah beni uyandırırken çöp odanın sahibi diye seslendicidden öyle koliler büyük poşetler nevresimleri koyayım diye Allah'ım ne ararsan odamda mevcut toplayacak bi yer yok şuan tam karsımda cezve bana bakıyor mesela
canım mesela benim aldıgım 147 x 233 bir kücügü 123x200uffff inan şuan tamamen eve ceyize halılara vs odaklıyım bu pazar gecsin artık dügüne yogunlasıcam inanılmaz işim var keske bir ben daha olsaydı 2 ben olunca ne güzel hallederdik
bende dagıtıcam ama haftaya hafta içine kaldı artık cünkü yarın eve gecicez..cumartesi yengemin mevlüdü var pazar ceyiz gidiyorMerhaba edacim evet ya iki haftamiz kaldi gidiyoruz hayirlisiyla
Ben de dun davetiye dagittim gene carsi pazar dolastim birkac pankart tarzi sey aldim just married yazan falan cok hosuma gitti nisanlimda bayildi hep icir zivirla gecti dunyarin egitime istanbula gidiyorum gunubirlik cumartesi de cikip kumas bakicam dugun gunu kapiya asmak icin celenk yapacagim bir de salondaki sandalyelere lame kumastan fiyonklar yapip baglayacagim sevimli durur diye dusundum normal isler bitti ya simdi incik boncuga sardim
Senin de baya kolaylanmis islerin tatlim hadi hayirlisiyla bitsin de balayina gidelim dimi
Hahaha cop odanin sahibi supermisolsun tatlim hallolsun da
Merhaba cimcimeler
Dun nisanlimla konustuk bizim kina persembe aksami olacagi icin kimse gelemeyecek sadece iki uc teyze ve annem olacak diye uzuluyordum neyse var olan insanlarla kinayi yapariz bindallimi giyerim dedim sonra nisanlim dedi ki cikariz genclerle biryerlere gezmeye gideriz abiye birseyler giyersin dedi ben de cok sevindim sirf uzulmeyeyim diye boyle birsey dusunmesi cok hosuma gitti yaaa
kuzum sende benim gibi aslında masa altına halı sevmiyordun ama aldım artık bi kere cok bos kalıyorsence hangi ebat ?
ben düşünüyorum canım foto koyabilirmisin
Evet tatlim ya ben hic sevmem ama sen bana bakma ben genel olarak hali sevmem zatenama bnce ebat gayet uygun madem gonlunden gecmis iyi yapmis almissin canim hem sonradan sıkılırsan kaldirir baska yere serersin nolacak ben mesela evdeki dekorasyonu surekli degistiririm ayni anneme cekmisim baska eve tasinmis gibi oluyor insan yenileniyor sen de oyle yap canim icine sinmezse baska yere serersin
Daha saat 11 kız dur bitecek işteyok yaa geçmedimailini gördün mü
Çöp odaHemde nasıl bitmek annem sabah beni uyandırırken çöp odanın sahibi diye seslendicidden öyle koliler büyük poşetler nevresimleri koyayım diye Allah'ım ne ararsan odamda mevcut toplayacak bi yer yok şuan tam karsımda cezve bana bakıyor mesela
canım mesela benim aldıgım 147 x 233 bir kücügü 123x200uffff inan şuan tamamen eve ceyize halılara vs odaklıyım bu pazar gecsin artık dügüne yogunlasıcam inanılmaz işim var keske bir ben daha olsaydı 2 ben olunca ne güzel hallederdik
Merhaba cimcimeler
Dun nisanlimla konustuk bizim kina persembe aksami olacagi icin kimse gelemeyecek sadece iki uc teyze ve annem olacak diye uzuluyordum neyse var olan insanlarla kinayi yapariz bindallimi giyerim dedim sonra nisanlim dedi ki cikariz genclerle biryerlere gezmeye gideriz abiye birseyler giyersin dedi ben de cok sevindim sirf uzulmeyeyim diye boyle birsey dusunmesi cok hosuma gitti yaaa
Daha saat 11 kız dur bitecek iştegördüm sen görmedin mi Avatarını yesinler
[BB]
bak gördün mü ne iyi akıl etmiş nişanlın hem gelirler canım niye gelmesinler benimde cuma günü :44:
Daha saat 11 kız dur bitecek iştegördüm sen görmedin mi Avatarını yesinler
Çöp odakuzum çok normal hepimiz böyle olacağız eminim çeyiz serildikten sonra oda rahatlayacak bu sefer boş kaldı diye duygulanacaksın ama artık evinizde düzenli bir şekilde yerleşmiş olacak o yanını düşün halı konularında bilgim yok biliyorsun edam bir halı bir perdeden anlamam diğer herşeyi sorabilirsin gözüne nasıl güzel geliyorsa öyle olsun bence kullanışlı güzel halledeceksin sen herşeyi bak bitiyor bile
Canım ne kadar güzel olmuş bak inşallah gönlünce geçer belkide kalabalık bir kına olur halin kalmaz dışarıda eğlenecek kadarbir dinlenme yemeği yersiniz o da güzel
Ay cok zor gelmeleri canim ya hafta ici diye kimse sallamadi beni bozuldum cok ama napayim gele gele tryzeler ve nisanlimin cagiracagim birkac akrabasi gelecek onun tarafi duyarli neyse ki benimliker gibi odun degil
Çilek mi yiyor o :125:bende açıktım rahat yarım saat daha beklemem gerek ama :79:hangi nikah şekeri canım benim bir nikah şekerim yok henüzgördüm canımyeee serbest
ufff acıktım gibi
yukardaki nikah şekerlerini beğenmedim pek senin mi
evet kuzum bu seferde bos kalacak ama dedigin gibi evimiz kurulacak heyecanda var bir yandan özenle aldıgım ceyizlerimizin evde nasıl duracagını merak ediyorum..cidden yuvayı yuva yapan kadınmıs şuan ev bombos ve ceyizler gelecek ev ev gibi olacak inşallah
karar veremeiyorum işte sorun orada kafayı yicemmmmnişanlım bırak kalsın biraz dısarı cıksın halı diyo annemse olmaz cok büyük kalır halı altına olmaz o diyo bu arada masayı koydugum bölüm 220 geliyor yani o kısma olan perde ölcüsü bu
Çilek mi yiyor o :125:bende açıktım rahat yarım saat daha beklemem gerek ama :79:hangi nikah şekeri canım benim bir nikah şekerim yok henüz
İnşallah çok güzel duracaklar canım durmaz mı hiç ne özenle alınıyor o güzelliklerah o cm lerden anlasam yardımcı olacağım ama masanın dışına fazla çıkmıyorsa sorun olmaz bence canım :26:
evet yemek 12 de :2::2:b
çilek sen yeme ama
ne bılıyım yukarda vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?