2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Hemde nasıl bitmek annem sabah beni uyandırırken çöp odanın sahibi diye seslendi cidden öyle koliler büyük poşetler nevresimleri koyayım diye Allah'ım ne ararsan odamda mevcut toplayacak bi yer yok şuan tam karsımda cezve bana bakıyor mesela
canım mesela benim aldıgım 147 x 233 bir kücügü 123x200 uffff inan şuan tamamen eve ceyize halılara vs odaklıyım bu pazar gecsin artık dügüne yogunlasıcam inanılmaz işim var keske bir ben daha olsaydı 2 ben olunca ne güzel hallederdik

Merhaba edacim evet ya iki haftamiz kaldi gidiyoruz hayirlisiyla
Ben de dun davetiye dagittim gene carsi pazar dolastim birkac pankart tarzi sey aldim just married yazan falan cok hosuma gitti nisanlimda bayildi hep icir zivirla gecti dunyarin egitime istanbula gidiyorum gunubirlik cumartesi de cikip kumas bakicam dugun gunu kapiya asmak icin celenk yapacagim bir de salondaki sandalyelere lame kumastan fiyonklar yapip baglayacagim sevimli durur diye dusundum normal isler bitti ya simdi incik boncuga sardim
Senin de baya kolaylanmis islerin tatlim hadi hayirlisiyla bitsin de balayina gidelim dimi

Hahaha cop odanin sahibi supermis olsun tatlim hallolsun da

bende dagıtıcam ama haftaya hafta içine kaldı artık cünkü yarın eve gecicez..cumartesi yengemin mevlüdü var pazar ceyiz gidiyor evet canım cok şirin olurr ee detaylarda önemli ne yapıcaksın valla hayırlısıyla bitsin bir ohh diyelim :18:

Merhaba cimcimeler
Dun nisanlimla konustuk bizim kina persembe aksami olacagi icin kimse gelemeyecek sadece iki uc teyze ve annem olacak diye uzuluyordum neyse var olan insanlarla kinayi yapariz bindallimi giyerim dedim sonra nisanlim dedi ki cikariz genclerle biryerlere gezmeye gideriz abiye birseyler giyersin dedi ben de cok sevindim sirf uzulmeyeyim diye boyle birsey dusunmesi cok hosuma gitti yaaa

bak gördün mü ne iyi akıl etmiş nişanlın hem gelirler canım niye gelmesinler benimde cuma günü :44:

kuzum sende benim gibi aslında masa altına halı sevmiyordun ama aldım artık bi kere cok bos kalıyor sence hangi ebat ?

Evet tatlim ya ben hic sevmem ama sen bana bakma ben genel olarak hali sevmem zaten ama bnce ebat gayet uygun madem gonlunden gecmis iyi yapmis almissin canim hem sonradan sıkılırsan kaldirir baska yere serersin nolacak ben mesela evdeki dekorasyonu surekli degistiririm ayni anneme cekmisim baska eve tasinmis gibi oluyor insan yenileniyor sen de oyle yap canim icine sinmezse baska yere serersin

ben düşünüyorum canım foto koyabilirmisin

tabıkı canım begendıgın model olursa yarımcı olurum hepsını gonderıyım

CANIM BISIKLETLU UGUR BOCEKLI VE SARAY ARABASINDA OLANLAR LAVANTALI VE MIKNATISLI ISTEDIGIN RENK KURDELE VE TULLE SUSLENIYOR. FIYATLARI 0,60 DIERLERINDEN BEGENDIGIN MODEL WARSA YARDIMCI OLURUM 0,75 KRS TAN BASLIYORLAR. NE KADARLIK BISEY ISTIYORSUN ONA GORE BASKA MODELLERDE GONDEREBILIRIM.

Eklentiler

• $470_78.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 58
  • $108314329_tn70_0.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 54
  • $48457cc36affc140674868d9c9790c.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 53
  • $2497-home_default.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 52
  • $2492-large_default.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 43
  • $1474-large_default.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 67
  • $1474-home_default.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 56
  • $1471-home_default.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 61
  • $1467-home_default.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 50
  • $109569213_tn24_0.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 57

ne bileyim kuzum ya ben o büyüklükte olur diye düşündüm aldım birden öyle güzel ama aynı halıyı baska odaya koymak istemem kii

yok yaa geçmedi mailini gördün mü
Daha saat 11 kız dur bitecek iştegördüm sen görmedin mi Avatarını yesinler
Çöp odakuzum çok normal hepimiz böyle olacağız eminim çeyiz serildikten sonra oda rahatlayacak bu sefer boş kaldı diye duygulanacaksınama artık evinizde düzenli bir şekilde yerleşmiş olacak o yanını düşünhalı konularında bilgim yok biliyorsun edam bir halı bir perdeden anlamam diğer herşeyi sorabilirsingözüne nasıl güzel geliyorsa öyle olsun bence kullanışlı güzelhalledeceksin sen herşeyi bak bitiyor bile

Canım ne kadar güzel olmuş bak inşallah gönlünce geçer belkide kalabalık bir kına olur halin kalmaz dışarıda eğlenecek kadarbir dinlenme yemeği yersiniz o da güzel

Son düzenleme:
bak gördün mü ne iyi akıl etmiş nişanlın hem gelirler canım niye gelmesinler benimde cuma günü :44:

Ay cok zor gelmeleri canim ya hafta ici diye kimse sallamadi beni bozuldum cok ama napayim gele gele tryzeler ve nisanlimin cagiracagim birkac akrabasi gelecek onun tarafi duyarli neyse ki benimliker gibi odun degil

evet kuzum bu seferde bos kalacak ama dedigin gibi evimiz kurulacak heyecanda var bir yandan özenle aldıgım ceyizlerimizin evde nasıl duracagını merak ediyorum..cidden yuvayı yuva yapan kadınmıs şuan ev bombos ve ceyizler gelecek ev ev gibi olacak inşallah
karar veremeiyorum işte sorun orada kafayı yicemmmm nişanlım bırak kalsın biraz dısarı cıksın halı diyo annemse olmaz cok büyük kalır halı altına olmaz o diyo bu arada masayı koydugum bölüm 220 geliyor yani o kısma olan perde ölcüsü bu

Ay cok zor gelmeleri canim ya hafta ici diye kimse sallamadi beni bozuldum cok ama napayim gele gele tryzeler ve nisanlimin cagiracagim birkac akrabasi gelecek onun tarafi duyarli neyse ki benimliker gibi odun degil

canım bende aslında kınayı merakla bekliyorum kimi görsem yolda senin kınana gelicez diyolar bakalım görücez..tabi bizim kına mahallede ve burada cevre cok gelmeleri cok zor olmaz oda var bakalım damat tarafı nasıl gelecek

gördüm canım yeee serbest

ufff acıktım gibi

yukardaki nikah şekerlerini beğenmedim pek senin mi
Çilek mi yiyor o :125:bende açıktım rahat yarım saat daha beklemem gerek ama :79:hangi nikah şekeri canım benim bir nikah şekerim yok henüz

İnşallah çok güzel duracaklar canım durmaz mı hiç ne özenle alınıyor o güzelliklerah o cm lerden anlasam yardımcı olacağım ama masanın dışına fazla çıkmıyorsa sorun olmaz bence canım :26:

evet yemek 12 de :2::2:b

çilek sen yeme ama

ne bılıyım yukarda vardı

Kıslarrr günaydınlarrr

Ben şimdi günaydın diyebiliyorum. İş yerinde elektrikler yoktu Yeni geldi

Keşke gelmeseydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…