Evet daha var yani Eki Görüntüle 1084562 Eki Görüntüle 1084563 Eki Görüntüle 1084565
Niye yemeyeceğim ben pek çilek aramam zaten muz,erik,kivi olsaydı yerdim
Olan her şey bana ait oluyor yaniben severim böyle şeyler paylaşmayı ondan sandın dimi seni seni
hepsini öyle sıralayınca hoş olmamış
evet senın sandım
bende yaz meyvelerini severimdün siyah dut gördüm pazarda ne tatlıydı
Açıktık ya yemek yapıyorum işte sana yanında çay içeriz falan diye düşündüydüm Eki Görüntüle 1084600 sana da yaranılmıyor
Ahahha dikkatli bakmamışsın canikomÇok tatlıdır ama sen yeme Ahududuyu çok severim bak aslında sevdiğim meyveler çok
dut mu ahududu mu
aaa öyle mi tamam tatlılar bendne o zaman:13:
ne bileyim kuzum ya ben o büyüklükte olur diye düşündüm aldım birdenöyle güzel ama aynı halıyı baska odaya koymak istemem kii
Huu huuuu nasılsınız kızlarrr
Ne zamandır sessizce de olsa takip edemiyorum burayıBulduğum ilk fırsatta daldım
Daha saat 11 kız dur bitecek iştegördüm sen görmedin mi Avatarını yesinler
Çöp odakuzum çok normal hepimiz böyle olacağız eminim çeyiz serildikten sonra oda rahatlayacak bu sefer boş kaldı diye duygulanacaksın ama artık evinizde düzenli bir şekilde yerleşmiş olacak o yanını düşün halı konularında bilgim yok biliyorsun edam bir halı bir perdeden anlamam diğer herşeyi sorabilirsin gözüne nasıl güzel geliyorsa öyle olsun bence kullanışlı güzel halledeceksin sen herşeyi bak bitiyor bile
Canım ne kadar güzel olmuş bak inşallah gönlünce geçer belkide kalabalık bir kına olur halin kalmaz dışarıda eğlenecek kadarbir dinlenme yemeği yersiniz o da güzel
canım bende aslında kınayı merakla bekliyorum kimi görsem yolda senin kınana gelicez diyolar bakalım görücez..tabi bizim kına mahallede ve burada cevre cok gelmeleri cok zor olmaz oda var bakalım damat tarafı nasıl gelecek
Huu huuuu nasılsınız kızlarrr
Ne zamandır sessizce de olsa takip edemiyorum burayıBulduğum ilk fırsatta daldım
Kıslarrr günaydınlarrr
Ben şimdi günaydın diyebiliyorum. İş yerinde elektrikler yoktuYeni geldi
Keşke gelmeseydi
İnsallah canim ya napalim gelenlerle yapicaz artik
Kına sonuçta senin eğlencen insan kalabalık istiyor tabi ki ama kına yakılacak göbecikler atılacaklar çok yoğun geçmez düğün gibi genelde o yüzden sen içini ferah tut
merhaba kızlar
kuaför işi tamam bugunde gelinlik provama gidiyorum
minnak evimize tadilat başlıyor
10 mayısta mobilyalarım gelicek enemm daha beyaz eşyalar da var
çok hızlıyım bu aralar kendim bile kendime yetişemiyorum
davetiye ve nikah şekeri beğendim sizde fikrinizi söylermisiniz
ben deniz düğün deniz kenarı davetiye deniz kabuğu nikah şekeri deniz yıldızı
ya bu arada nikah şekerine gerek varmı:26::26:Eki Görüntüle 1084676 Eki Görüntüle 1084677
Biblom cok begendim ben senin secimlerini kac lira bunlar ayiptir sormasi?
Kizlar bu arada kuafor isimi de hafta sonu hallettim salonun kuaforuyle anlastim yalniz yanimda iki kisi goturebilecegim sadece cok yuksek fiyatlar ya da bana oyle geldi sac makyaj 80tl istediler yaaa
hadi gözün aydın canım bi işin daha halloldu benden sana küçük bir tavsiye maddi durumun ne bilmiyorum ama gelin başı için 80 tl çok az bir para bence o kuaförü bir araştır netten falan bak nedir ne değildir diye
Merhaba solisimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?