2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hepsini öyle sıralayınca hoş olmamış

evet senın sandım

bende yaz meyvelerini severim dün siyah dut gördüm pazarda ne tatlıydı

Açıktık ya yemek yapıyorum işte sana yanında çay içeriz falan diye düşündüydüm Eki Görüntüle 1084600 sana da yaranılmıyor

Ahahha dikkatli bakmamışsın canikom Çok tatlıdır ama sen yemeAhududuyu çok severim bak aslında sevdiğim meyveler çok

dut mu ahududu mu

aaa öyle mi tamam tatlılar bendne o zaman :13:

ne bileyim kuzum ya ben o büyüklükte olur diye düşündüm aldım birden öyle güzel ama aynı halıyı baska odaya koymak istemem kii

Ortada aciklik alanin yok mu kuzucuk oraya serersin masa altinda begenmezsen?

İnsallah canim ya napalim gelenlerle yapicaz artik

Olsun canim damat tarafindan az kisi de gelse kina sonucta genel olarak kiz tarafinin eglencesi gelecek olanlar senin esin dostun akraban tanidigin oluyor insallah gonlune gore olur canim damat tarafinin hanimlarindan bir grup kayinvalidenle beraber gelirler ne guzel olur avcunu acma sakin kiz bir guzel altin koyuversin kaynanan

Son düzenleme:
merhaba kızlar

kuaför işi tamam bugunde gelinlik provama gidiyorum

minnak evimize tadilat başlıyor

10 mayısta mobilyalarım gelicek enemm daha beyaz eşyalar da var

çok hızlıyım bu aralar kendim bile kendime yetişemiyorum

davetiye ve nikah şekeri beğendim sizde fikrinizi söylermisiniz

ben deniz düğün deniz kenarı davetiye deniz kabuğu nikah şekeri deniz yıldızı

ya bu arada nikah şekerine gerek varmı:26::26
:

Kına sonuçta senin eğlencen insan kalabalık istiyor tabi ki ama kına yakılacak göbecikler atılacaklar çok yoğun geçmez düğün gibi genelde o yüzden sen içini ferah tut

Evet canim ya ben kuzenlerim gelsin istemistim ama kismet degilmis herkes sehir disindan gelecegi icin dugun gunu burda olacaklar kinada tek kalicam diye uzuluyordum nisanlim bosver kinayi yakarsiniz aile buyukleriyle sonra arkadaslarimizi alir disari cikariz deyince ferahladim
Biz kinayi evde yapacagimiz icin yabanci cagirmadik sadece akrabalardan gelen olursa olacak o kadar

Biblom cok begendim ben senin secimlerini kac lira bunlar ayiptir sormasi?

Kizlar bu arada kuafor isimi de hafta sonu hallettim salonun kuaforuyle anlastim yalniz yanimda iki kisi goturebilecegim sadece cok yuksek fiyatlar ya da bana oyle geldi sac makyaj 80tl istediler yaaa

Biblom cok begendim ben senin secimlerini kac lira bunlar ayiptir sormasi?

canım çok sağol öyle çok araştırmadım.katalogtan bakarken beğendim hemen

davetiyeyi bilmiyorum iş yerimde komşum matbaacı o basıcak..işçilik almaz artık maliyetine ama sorarım tabi

nikah şekeri de 1 yere sordum daha 1.10 tl dedi

ya bir sürü masraf benimki nikahlı düğün olucak nikah şekeri şartmı ?

Kizlar bu arada kuafor isimi de hafta sonu hallettim salonun kuaforuyle anlastim yalniz yanimda iki kisi goturebilecegim sadece cok yuksek fiyatlar ya da bana oyle geldi sac makyaj 80tl istediler yaaa

hadi gözün aydın canım bi işin daha halloldu benden sana küçük bir tavsiye maddi durumun ne bilmiyorum ama gelin başı için 80 tl çok az bir para bence o kuaförü bir araştır netten falan bak nedir ne değildir diye

800 dur belkı cnm yanlıs yazılmıştır benım gorustugum yerlerde hep o cıvarda fıyat verdi yuh yanı tüm gün fotoğraf çektirsem aynı para nasıl iş bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…