2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Meraba ezgiii ben pınarrr çok memnun oldumm

Aynen kuzum ya
Daha çeyiz alamıyorum bizde inşallah en kısa zamanda işe girip çeyizlerimizi almaya başlarız canım

aslında ben ne alacagımıda bilmiyorum tıkandım şu aşamada

Bende eda canım İstanbuldan katılmaktayım uzun zamandır tek takılıyordum burada yavaş yavaş arkadaşla geldi bugünde sizler geldiniz artıkın tek degilim

Meraba ezgiii ben pınarrr çok memnun oldumm
Aynen kuzum ya
Daha çeyiz alamıyorum bizde inşallah en kısa zamanda işe girip çeyizlerimizi almaya başlarız canım

çok memnun oldum kızlar. artık beraberiz pınarcım ve edacım inşallah en kısa zamanda gönlünüze göre iş bulursunuz

Son düzenleme:
aslında ben ne alacagımıda bilmiyorum tıkandım şu aşamada

çok memnun oldum kızlar. artık beraberiz pınarcım inşallah en kısa zamanda gönlüne göre iş bulursun

Canım çok teşekkür ederim inşallahh..
Edacığımın da dediği gibi herşeyin vardır bi zamanı gerçekten en iyisi akışına bırakmak sanırım

hepımız mutluuu olucaz gör bak

kızlar işgall etmiş gibi olduk topiğii yaa rahatsız etmıyooruuuzz dimii

siz biz yok artık hepimiz biziz yani öyle birşeyler

çok memnun oldum kızlar. artık beraberiz pınarcım ve edacım inşallah en kısa zamanda gönlünüze göre iş bulursunuz

Amin canım bizde memnun oldukk

Elimizde para olsa alcak o kadar çok şey buluruz ki şu aşamada tıkanmak normal canım

Gerçi oda var haklısın

anammm bizim bütün kızlar buraya gelmiş
bizi ihmal ederseniz gelir bu topiği basarım
şaka bi yana Allah hepinizin gönlüne göre versin kızlar, zaman su gibi akıp geçsin hepimiz için

planladıgımızz gbi gitmiyoki işteee güyaa 2012 yazda evlenıodukk bizzz olmuyoo hep bi engel çıkıyoo sağlık olsun aşk olsundaa olurr zaaar diip avutuyoruzz kendimiziii

Aşkkkooooooooooo hoşgeldinizz ben teeee ne zaman yazdıydım buraya ama o zamanlar fazla hareketli değildi yavaştan patlama yaşııyycaaakk sanırsam

aşkooooooooooooo mavişimmmmm patladııı bileee baakk ahahaa :))

siz biz yok artık hepimiz biziz yani öyle birşeyler

ozamann yaşaasııınnn 2014 gelinleri

bende tanıtıım kendımı dun azbucuktan bahsetmıstımm , eski nickim minnk sltan genelde kk'da öle tanınırım Özel sebeplerden değiştirdim nickimi, gerçek adım naz

asker topiklerinden, 2013 gelinlerine ordandan 2014 gelinlerine transfer oldum inşallah burdanda hep beraber evli mutlu cocuklu toppiclere terfii ederiiiz

istanbulda oturuoorum, bzim 2013 gelinlerinde cok samimii bi dostlugumuz oldu gercek hayattada bi çoğumuz görüştü , beraber nişanladık , çeyiz alışverişleri yaptık inş burdada aynı dostlugu yakalarıızz herseyımıze ortak oluruz kızlaar

dogru dıyosun kuzuuum olsun ama kocamaaan aaşklarımız var yıllara meydan okuyaan

aaa beynellllmineeellll gözüüm ısırııoo senii 2014emi tranfer oldun sendeeee

Günaydın gelincikler nasılsınız bu sabah?
aa sen burdamıydın hatice yoktun ortalarda
anammm bizim bütün kızlar buraya gelmiş
bizi ihmal ederseniz gelir bu topiği basarım
şaka bi yana Allah hepinizin gönlüne göre versin kızlar, zaman su gibi akıp geçsin hepimiz için

sizi ihmal edermiyizzz hiç özgemmm ilk göz ağrım benimm

Yaşasınnn
Memnun oldum Naz
Rabbimin izniyle inşallah tüm heyecanlarımızı birlikte atlatırız Bende sanırım 6 yıl falan oldu kk yı takip ediyorum gerçi daha uzaktan uzaktandı Bende aşkımın istegi üzerine bu üyelikle yeni bir giriş yaptım kk ya
Ne kadar güzel canım bitmesin dostlugunuz hatta bizimle çogalsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…