- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Meraba ezgiii ben pınarrr çok memnun oldumm
Aynen kuzum ya
Daha çeyiz alamıyorumbizde inşallah en kısa zamanda işe girip çeyizlerimizi almaya başlarız canım
senin o olumlu enerjinii yerim beennnnevet nazlimuu en güzeline kavuşucaz inşallahhh
Bende eda canım İstanbuldan katılmaktayımuzun zamandır tek takılıyordum burada yavaş yavaş arkadaşla geldi bugünde sizler geldiniz artıkın tek degilim
Meraba ezgiii ben pınarrr çok memnun oldumm
Aynen kuzum ya
Daha çeyiz alamıyorumbizde inşallah en kısa zamanda işe girip çeyizlerimizi almaya başlarız canım
aslında ben ne alacagımıda bilmiyorum tıkandım şu aşamada
aslında ben ne alacagımıda bilmiyorum tıkandım şu aşamada
çok memnun oldum kızlar. artık beraberizpınarcım inşallah en kısa zamanda gönlüne göre iş bulursun
hepımız mutluuu olucaz gör bak
kızlar işgall etmiş gibi olduk topiğii yaa rahatsız etmıyooruuuzz dimii
hepımız mutluuu olucaz gör bak
kızlar işgall etmiş gibi olduk topiğii yaa rahatsız etmıyooruuuzz dimii
çok memnun oldum kızlar. artık beraberizpınarcım ve edacım inşallah en kısa zamanda gönlünüze göre iş bulursunuz
Elimizde para olsa alcak o kadar çok şey buluruz ki şu aşamada tıkanmak normal canım
Günaydın gelincikler nasılsınız bu sabah?
Kızlar ben kahvaltıya gidiyorum
Görüşürüz yine
ay ay ay ben kımlerı goruoorum kımleeerııııııııı güllbiğimde burdaayymıs
valla bende evlencemız zaman 1 bucuk senelııkk sözlü nişanlı olcaak kuzuuummm annem okadarr en fazla 6 ayyy nişanlı tutarım desede olmayınca olmuomus acaba annem buyuk konustu dıyemı bole olduk
Aşkkkooooooooooo hoşgeldinizz ben teeee ne zaman yazdıydım buraya ama o zamanlar fazla hareketli değildi yavaştan patlama yaşııyycaaakk sanırsam
siz biz yok artık hepimiz biziz yani öyle birşeyler
Günaydın gelincikler nasılsınız bu sabah?
Günaydınn iyi canım sen
Tamam canım afiyet bal şeker olsun
aaaa haticeee sendemii bizdensinnn
Kızlar siz kaç başlıkta yazışıyorsunuz yetişemiyorum nereye yazdığımıda bilmiyorum
Sağolun kızlarr. hoşbuldumm teşekkür ederim. hadi tanışıp kaynaşalım sizinledeee ben ezgi
planladıgımızz gbi gitmiyoki işteee güyaa 2012 yazda evlenıodukk bizzzolmuyoo hep bi engel çıkıyoo sağlık olsun aşk olsundaa olurr zaaar diip avutuyoruzz kendimiziii
aşkooooooooooooo mavişimmmmmpatladııı bileee baakk ahahaa :))
aa sen burdamıydın hatice yoktun ortalardaGünaydın gelincikler nasılsınız bu sabah?
anammm bizim bütün kızlar buraya gelmiş
bizi ihmal ederseniz gelir bu topiği basarım
şaka bi yana Allah hepinizin gönlüne göre versin kızlar, zaman su gibi akıp geçsin hepimiz için
ozamann yaşaasııınnn 2014 gelinleri
bende tanıtıım kendımı dun azbucuktan bahsetmıstımm , eski nickim minnk sltan genelde kk'da öle tanınırımÖzel sebeplerden değiştirdim nickimi, gerçek adım naz
asker topiklerinden, 2013 gelinlerine ordandan 2014 gelinlerine transfer oldum inşallah burdanda hep beraber evli mutlu cocuklu toppiclere terfii ederiiiz
istanbulda oturuoorum, bzim 2013 gelinlerinde cok samimii bi dostlugumuz oldu gercek hayattada bi çoğumuz görüştü , beraber nişanladık , çeyiz alışverişleri yaptıkinş burdada aynı dostlugu yakalarıızz herseyımıze ortak oluruz kızlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?