- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Çok güzeller canım bence yüzüne çok yakışacak kullanımı da kolay oluyor sanırım topuzların ben topuz seviyor olsaydım bu tarz yapardımBenim beğendiğim modeller bunlar. Aslında bir tanesi var tam istediğim çok daha hoş şuan bulamadım ama telefonumda var atarım
Eki Görüntüle 1088454
Eki Görüntüle 1088455
Bakalım bir çaresini bulucam hediyenin :26:
Edam Rabbim yardımcın olsun çok zordur tahmin ediyoruz yaşamadan bilinmez ama az çok anlıyorum hislerini inşallah hayallerinin evinde daha güzel duracaklar dolaplardaKızlar gecmişi okumadım alıntılar vardı ama bakıcam..
Sadece yazmak istedim..
Kıyafetlerimi ütülüyorum dolabım baya bosaldı..
Pardon annemlerin dolabı artık
Eşyalarım gidecek yarın sabah..saat 9 da inmeye baslayacak eşyalar ne desem ne yazsam bilmiyorum ama büyük duygu patlaması yasıyorum suan
Uzun yıllardır zevkle adıgım hayal kurarak aldıgım esyalarımız yarın o hayallerimizdeki evimize gidecek kısmetse..
Çokta kolay degilmiş be
Çok güzel olmuşsun özlemcim maşallah sana anneyle vedalaşma gecesi çok zor ya bende duygulandım buradaAyy kuzum sen çok çok iyi anlıyorum bitanem ev boşaldikca resmen mala bağlıyor insan , su gibi hecsin zaman, degisuk duygular ya bugün bi kına fotomu gördüm başladım ağlamaya ya
Eki Görüntüle 1088862 Eki Görüntüle 1088861
Canım halletmişsiniz işlerinizi çok sevindim yavaş yavaş düğün gününe doğru ilerliyorsunuz maşallahHeyooo selam gelincikler
Eve geleli bi saat oldu olacak, çok yorgunum. Nişanlımla evimizin dış cephesinin ufak tefek yerlerini boyadık perşembe günü..
Bu arada nikah için evraklarımın hepsini hallettim ben şükür kiCuma da nişanlıma akciğer filmi çektirdik, sağlık ocağına gittik raporu almak için ama internet yokmuş :26: O yüzden pazartesi gidip gün alacağız inşallah
Nasılsınız, napıyosunuz ?
Ben öğrendiğimden beri tuhafım
Akrabaları Avrupa Yakasında oturuyor kuzum ve çalışan insanlar sürekli gelemiyorlar. Bu nedenle böyle olsun dedik. Öğlen kuran akşam eğlence. Hafta içi de akrabalarının bir kısmı gelecek yine otobüs terminaline yolcu etmek için.
Ben elimden geldiğince güçlü durmaya çalışıyorum, ne kadar beceriyorum orası tartışılır
Çokta iyi değerlendirdiğimiz söylenemez bu günleri.. Akraba ziyaretleri v.s. var. Vakit buldukça geliyor zaten yanıma. Sürekli dillendirip sıkmakta istemiyorum..
İnşallah kuzum su gibi geçsin.. Bu dönemde o kadar çok desteğe ihtiyacım var ki buraya takılarak tamamen kafa dağıtıyorum yoksa daha da kötü olurdum biliyorum. Sağolsun Nehirnil bana çok fazla destek. Benim nişanlımda onun sevgilisinin yaptığı yere düştü. Çok fazla destek oldu. Bildiklerini anlattı. Hakkını ödeyemem. Bu 1 yılda da daha da desteğini göreceğime eminim
Kuzum her daim yanındayım yardımcınım neyi merak ediyorsan sorabilirsin gönlünü ferah tut hayırlısıyla bitecekAsker bekleyen yarenleri dinledikçe içim daha da huzur buluyor. Daha da çok umutlu, mutlu hissediyorum kendimi. Onlarda benim gibiydi diyorum ama çok şükür kavuştular. Allahın izniyle bende kavuşacağım diyorum
Bende ağlamamak için kendimi sıkacağım ama inşallah başarabilirim bunu
Çok şükür kuzum en çokta ona seviniyorum biliyo musun. İlişkimizi ciddi bir adım ile taçlandırdıktan sonra askerliğin 12 aya düştüğünü öğrendik ve çok çok mutlu oldukSevdiceğimde hemen tecilini bozdurdu ve Allahın izniyle 7 mayısta gidiyor.
Nehirnilin sevgilisi geldi kuzum askerden. 2013 yılında geldi yanılmıyorsamAma yinede ondan yaşadıklarını öğrenmek nasıl olduğunu bilmek bile yetiyor insana
Evet kuzum bizde öyleydik geçer mi geçer mi diyorduk ama üniversiteden mezun olalı 2 yıl olmuş ve nişanlanalıda 5 ayı geçmiş bile. Halbuki hepsi dün gibi
Rabbim girdiğimiz bu yolda bizi utandırmasın inşallah. Hayırlısıyla sevdiğimde gitsin gelsin. Son şafağımız olarakda düğün günümüzü sayalım inşallahh
Kuzum ben çıkıyorum. Malum mesai bitti. Yarın büyük ihtimal girmem ama pazartesi görüşürüz inşallah. Kendine çok çok iyi bak. İyi hafta sonları olsun inşallah