2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Çok güzeller canım bence yüzüne çok yakışacak kullanımı da kolay oluyor sanırım topuzların ben topuz seviyor olsaydım bu tarz yapardım
Edam Rabbim yardımcın olsun çok zordur tahmin ediyoruz yaşamadan bilinmez ama az çok anlıyorum hislerini inşallah hayallerinin evinde daha güzel duracaklar dolaplarda
Çok güzel olmuşsun özlemcim maşallah sana anneyle vedalaşma gecesi çok zor ya bende duygulandım burada Nasıl gidiyor evlilik karşılaşamıyoruz
Canım halletmişsiniz işlerinizi çok sevindim yavaş yavaş düğün gününe doğru ilerliyorsunuz maşallah

Kuzum her daim yanındayım yardımcınım neyi merak ediyorsan sorabilirsin gönlünü ferah tut hayırlısıyla bitecek 2013 Mayısta aldım ben askerimi kedifatos arkadaşımızınki gibi istersen alış günümün yazısı var paylaşırım sana artı bir moral olur

Ayy askerlik benim en buyuk korkum ya gittiginde nasil dayanirim bilmiorum.Allah yardimcin olsun arkadasim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım halletmişsiniz işlerinizi çok sevindim yavaş yavaş düğün gününe doğru ilerliyorsunuz maşallah

Çok şükür bebeğiimm, bi nişanlımın raporu kaldı pazartesi sabah alacak sonra gelip beni alacak. Gidip başvurumuzu yapacağız Allahın izniyle
Sen nasılsın, napıyosun güzelim

Hayirlisi guzelim benimki karisik ama ins 2015 olur :)

Amin canım inşallah herşeyin hayırlısı öncelikle
Caniiim cok tatlisin amin insallah hepimiz cok cok guzel olacagiz:)
Amin kuzum inşallah
Çok şükür bebeğiimm, bi nişanlımın raporu kaldı pazartesi sabah alacak sonra gelip beni alacak. Gidip başvurumuzu yapacağız Allahın izniyle
Sen nasılsın, napıyosun güzelim

İnşallah canım herşey haloluyorİyiyim bende çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz

Kizlar biz dun esyalarimizi almaya gittik istikbal istiyodum ama hic guzel modeller yoktuu bellonadan cok icime sinerek aldim her seyi ordan aldik 24milyar tuttu 2tane 102 ekran tv ve sehpa hediye ettiler :)

Kizlar biz dun esyalarimizi almaya gittik istikbal istiyodum ama hic guzel modeller yoktuu bellonadan cok icime sinerek aldim her seyi ordan aldik 24milyar tuttu 2tane 102 ekran tv ve sehpa hediye ettiler :)

Hayırlı olsun da
24 milyara ne aldınız bellonadan. Bir de 2 televizyon mu hediye ettiler?

ya bu arada kızlar kuaför bana 12 gibi gel demişti nişan için sizce çok erken değil miya? değiştireyim saati diyorum. dış çekim yapmayacağız daha doğrusu profosyonel makinamız var onla arkadaşları çekecek sahilde falan birde salonun stüdyo hediyesi var 2 tane yemek vakti de desek saat 3 iyi değilmi kuaför için? nişan 7.30 ama malum 8 gibi ancak çıkılıyor

Güzel canım alışmaya çalışıyorum, sorumluluklara alisiyorum başka şeylere alisiyorum vakit geçiyor bi şekilde ben okuyorum forumu ama çok yazamıyorum

Kuzular nasılsınız? Ben karabatak gibiyim epeydir biliyorum, bi gelip bi gidiyorum...
Ama aklım öyle dağınık ki, öyle yoğun ve yorgunum ki.
Okul çok çok yoğun, sınavlar, programlar, törenler... Çok bunaldım.
Hazırlıklar da sayıyo öyle... Mayısta nikah kıycaz inşallah, nikah şekeri bakıyorum yarın sipariş vermeliyim ama hala karar veremedim.
Sizlerde ne var ne yok?

24 mü tuttuu Biz de bellona düşünüyorduk da pahalı beğendiğim modeller
Güle güle kullanın inşallah

Canım fotoğraf çekimi yoksa bana da erken gibi geldi. 2-3 gibi gitsen daha iyi gibi, yer varsa değiştir istersen.

Bence cok erken canim 12 dedigin gibi 3 4 iyi olur sanki

haklısın cnm aslında ama bizim çeyiz düğün gününe kadra serili dururki uzktn gelen misafirler için

tatlm link atablrmısın acaba benim hiç bir bilgim yok yani yemek yapamıyorum hala en azndn yazayımda diyorum evimde bakar bakar yaparm deftere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…