haklısın cnm aslında ama bizim çeyiz düğün gününe kadra serili dururki uzktn gelen misafirler için
Günaydın kızlarrr
Sakin ol kuzum. Düşünmemeye çalış:18:
Ben de cok tirsiyorum tatlim yaa amin canim insallah iyi olur
Çıktım evet kuzum 12 de çıktım hemdeBitti bak senin gününde :13:
Gunaydinnnnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kızlaaarrr =))
haftasonu neler yaptınız bakiim
Gunaydin herkeseeeee:) :) :)
günaydın kızlarrr nasıllsınız hayırlı haftalar olsun inşaAllah
ya hastanelik olanlarda var tanıdığım duyduğum falan onlar korkutuyo beni kuzumm :18:dün yine konuştuk merak etme rahat ol sen diyor sadece :18:
nasıl bi yol izlememiz gerekiyor biri bize anlatsa ne güzzel olur insan bunu yakınına soramıyor çünkü :18:
bitti iş başı bile yaptık kuzum ya pazar günü hemencicik bitiyor pazar demeden ertesi olur
nasılsınız kızlarrr
nehir yok bugün
nasılsınız kızlarrr
nehir yok bugün
günaydın kızlarrr nasıllsınız hayırlı haftalar olsun inşaAllah
ya hastanelik olanlarda var tanıdığım duyduğum falan onlar korkutuyo beni kuzumm :18:dün yine konuştuk merak etme rahat ol sen diyor sadece :18:
nasıl bi yol izlememiz gerekiyor biri bize anlatsa ne güzzel olur insan bunu yakınına soramıyor çünkü :18:
bitti iş başı bile yaptık kuzum ya pazar günü hemencicik bitiyor pazar demeden ertesi olur
Anammm hastanelik olan miyanmisiz ki ne yanmisiz
hastanelik olanları bende duydum ama o eşlerin suçu genelde...
benm bi tanıdığım ilk geceden tam 3 kere yapmışlar o yüzden hastanelik olmuş....
çok normal yani wücudun alışık olmadığı bi durum ilk gnden öle yaparsan hastanelere düşersin...
normali 1 kere yapıp snra dinlenmek... o zamn bi sorun olmuyormuş =)
çok şükür canım ne olsuniyiyiz tatlım sen nasılsın =)
ewet yok nerde aceep sabahın köründe burda olurdu şimdi yok yoğun sanırım[/B]
İyi diyelim iyi olsun canim sen nasilsin
Nefret ediyorum ise gelmekten yaaa sicacik yatakta uyumak debelenmek varken offff
Bu gidisle son gun bile birda yazicam ben milletin isleri hep yogun oluyordu gelemiyorlardi son gunler ben hala burdayim is guc bitti sayilir valla eksik kalan da kalsin napayim dugun yemegi tatlisi falan kaldi eve de mobilyalar gelecek onlarla nisanlim ilgilenecek zaten artik valla bir copu kaldirip baska yere koycak mecalim kalmadi yaaaa
Cumartesi gunu pankart aldim sirf gevezelik olsun diye kina gecesinde bekarliga veda gecesi yapistircam arabaya dugunde zaten araba suslencek ekstra pankarta gerek yok annemin evin kapisina evleniyorlar yapistircam balayina giderken teneke baglicam bir de just married pankartini yapistircam arabaya bir de biyikla dudak:)iste bu tarz gevezeliklerle ilgileniyorum bu aralar:)
Yuh yani daha ilk seferde de 3defa yapilir mi sanki bir Allahin gecesi o gece bi daha gorusmeyecekmis gibi
Yuh yani daha ilk seferde de 3defa yapilir mi sanki bir Allahin gecesi o gece bi daha gorusmeyecekmis gibi
eheheh bende duyunca şok olmuştum insan rezil olur yaaa bozulunca bırakılmalı bencee 3 kere yapmanın ne anlamı war
çok şükür canım ne olsun
herhalde gelir birazdan
hahaah güzelmiş allah senii nerden aklına gelmiş öyle şeyler
hayırlısı olsun canımm
kızlar bende şu günleri görebilicek miyim yaaaa :113::113: 1 ay kaldı 10 gün kaldı
eheheh bende duyunca şok olmuştum insan rezil olur yaaa bozulunca bırakılmalı bencee 3 kere yapmanın ne anlamı war
kızlar bende şu günleri görebilicek miyim yaaaa :113::113: 1 ay kaldı 10 gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?