2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

günaydın kızlarrr nasıllsınız hayırlı haftalar olsun inşaAllah

Sakin ol kuzum. Düşünmemeye çalış :18:

ya hastanelik olanlarda var tanıdığım duyduğum falan onlar korkutuyo beni kuzumm :18:dün yine konuştuk merak etme rahat ol sen diyor sadece
:18:

Ben de cok tirsiyorum tatlim yaa amin canim insallah iyi olur

nasıl bi yol izlememiz gerekiyor biri bize anlatsa ne güzzel olur insan bunu yakınına soramıyor çünkü :18:

Çıktım evet kuzum 12 de çıktım hemde Bitti bak senin gününde :13:

bitti iş başı bile yaptık kuzum ya pazar günü hemencicik bitiyor pazar demeden ertesi olur

Anammm hastanelik olan mi yanmisiz ki ne yanmisiz

nasılsınız kızlarrr

nehir yok bugün

İyi diyelim iyi olsun canim sen nasilsin
Nefret ediyorum ise gelmekten yaaa sicacik yatakta uyumak debelenmek varken offff
Bu gidisle son gun bile birda yazicam ben milletin isleri hep yogun oluyordu gelemiyorlardi son gunler ben hala burdayim is guc bitti sayilir valla eksik kalan da kalsin napayim dugun yemegi tatlisi falan kaldi eve de mobilyalar gelecek onlarla nisanlim ilgilenecek zaten artik valla bir copu kaldirip baska yere koycak mecalim kalmadi yaaaa
Cumartesi gunu pankart aldim sirf gevezelik olsun diye kina gecesinde bekarliga veda gecesi yapistircam arabaya dugunde zaten araba suslencek ekstra pankarta gerek yok annemin evin kapisina evleniyorlar yapistircam balayina giderken teneke baglicam bir de just married pankartini yapistircam arabaya bir de biyikla dudak:)iste bu tarz gevezeliklerle ilgileniyorum bu aralar:)

Anammm hastanelik olan mi yanmisiz ki ne yanmisiz

hastanelik olanları bende duydum ama o eşlerin suçu genelde...

benm bi tanıdığım ilk geceden tam 3 kere yapmışlar o yüzden hastanelik olmuş....

çok normal yani wücudun alışık olmadığı bi durum ilk gnden öle yaparsan hastanelere düşersin...

normali 1 kere yapıp snra dinlenmek... o zamn bi sorun olmuyormuş =)

Yuh yani daha ilk seferde de 3defa yapilir mi sanki bir Allahin gecesi o gece bi daha gorusmeyecekmis gibi

iyiyiz tatlım sen nasılsın =)

ewet yok nerde aceep sabahın köründe burda olurdu şimdi yok yoğun sanırım [/B]
çok şükür canım ne olsun
herhalde gelir birazdan

hahaah güzelmiş allah senii nerden aklına gelmiş öyle şeyler

hayırlısı olsun canımm

kızlar bende şu günleri görebilicek miyim yaaaa :113::113: 1 ay kaldı 10 gün kaldı

Goreceksin tabiiki Allahin izniyle canim ben saymaya 68gunden basladim simdi saka gibi geliyor ay gercekten evleniyorum galiba inanilir gibi degil hahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…