ahahahİsim gucum gevezelik canim yaaa cok tesekkur ederim:)
görürsün tabii cnmm ben 5-6 aylardan düştüm bu günlere geldim hala hayal gibi geliyor bana =))
Goreceksin tabiiki Allahin izniyle canim ben saymaya 68gunden basladim simdi saka gibi geliyor ay gercekten evleniyorum galiba inanilir gibi degil hahahaha
Aclar gibi tovbe estagfurullah:)
Anammm hastanelik olan miyanmisiz ki ne yanmisiz
hastanelik olanları bende duydum ama o eşlerin suçu genelde...
benm bi tanıdığım ilk geceden tam 3 kere yapmışlar o yüzden hastanelik olmuş....
çok normal yani wücudun alışık olmadığı bi durum ilk gnden öle yaparsan hastanelere düşersin...
normali 1 kere yapıp snra dinlenmek... o zamn bi sorun olmuyormuş =)
oehehe o yüzden dikkat et sende cnmm isterse bi daha olmaz dinleneyim biraz de
bence düğün gecesi de olmasın zaten düğün stresi yorgunluğu sarılıp uyuyalım o gece çok romantik
Ayyy canım benim ya. Allahın izniyle tabi sana da nasip olacak şafak 0 yazacak inşallah
Zaten o alışma evresinde günlerce ağlanıyor bebeğim, gittiğin gün ağlamamaya çalış. O ilk ankesörlü konuşma hepsinin ilki çok başka..
Sonra bi bakıyorsun, alt devren gelmiş sonra çömez, torun derken has torunun gelmiş nişanlın tezkeresini alıp kollarına gelivermiş
Evet evet bende 2013 diye hatırladım sanki.. :44: Tabi canım, orasıyla ilgili bilgi almak bile yetecek sana..
İnşallah usta birliğide güzel bi yere çıkar
Dün gibi dediğimizin üstünden oysa aylar geçiyorŞükür
Oh git keyfini çıkart canım, güzelce dinlen. Pazartesi ben buralarda olmam salı da anlaştık
Görüşürüüzzz
Seninki çok güzelmiş canımcım bence birbirlerinden farklılar tabi ki sen bilirsin ama nişanlın öğrenmiş artık ve değiştirme diyor
Çok güzeller canım bence yüzüne çok yakışacak kullanımı da kolay oluyor sanırım topuzların ben topuz seviyor olsaydım bu tarz yapardım
Kuzum her daim yanındayım yardımcınım neyi merak ediyorsan sorabilirsin gönlünü ferah tut hayırlısıyla bitecek2013 Mayısta aldım ben askerimi kedifatos arkadaşımızınki gibi istersen alış günümün yazısı var paylaşırım sana artı bir moral olur
:18::18: kuzum sakin olmalıyız yapcak bişey yok sanırım aslında kedifatoş doktordu sanırım o bize bilgi verir bu konuda burdaysa ve okuyorsa??:26:
onlar da abartmış hakkatten ya kadına işkence yapmış resmenbenim duyduğum 3 kere 5 kerelikten değil bayanın kaslmasından olan durumlar :18: bende gergin bi insan olduğum için korkuyorum :26:
Ayy askerlik benim en buyuk korkum yagittiginde nasil dayanirim bilmiorum.Allah yardimcin olsun arkadasim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yanii kaçmıyoruz ya sonuçta
ahahah
inşallah kızlarrr yaa ama benim çok var daha
ne güzelllll
ya hastanelik olanlarda var tanıdığım duyduğum falan onlar korkutuyo beni kuzumm :18:dün yine konuştuk merak etme rahat ol sen diyor sadece [/B]
bence düğün gecesi de olmasın zaten düğün stresi yorgunluğu sarılıp uyuyalım o gece çok romantik
hiç dimi yani en güzeli bu aslında valla ben nişan gecesi bile eve gidince gözümden uyku akıyodu düğün daha yorucu ayakta uyumayı düşünüyorum
inşallah canım hayırlısıyla bakalımOlsun ttlim hep beraber bekleriz ne var kibiz evlenenler de tecrubelerini paylasir ne guzel olur destek oluruz
eşinin öle sarılıp yatacağını sanmıyorum =)
oehehe o yüzden dikkat et sende cnmm isterse bi daha olmaz dinleneyim biraz de
inşallah canım hayırlısıyla bakalım
yatar yatar el mahkum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?