2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İsim gucum gevezelik canim yaaa cok tesekkur ederim:)
ahahah
görürsün tabii cnmm ben 5-6 aylardan düştüm bu günlere geldim hala hayal gibi geliyor bana =))

Goreceksin tabiiki Allahin izniyle canim ben saymaya 68gunden basladim simdi saka gibi geliyor ay gercekten evleniyorum galiba inanilir gibi degil hahahaha

inşallah kızlarrr yaa ama benim çok var daha

ne güzelllll

Anammm hastanelik olan mi yanmisiz ki ne yanmisiz

:18::18: kuzum sakin olmalıyız yapcak bişey yok sanırım aslında kedifatoş doktordu sanırım o bize bilgi verir bu konuda burdaysa ve okuyorsa??:26:

onlar da abartmış hakkatten ya kadına işkence yapmış resmen benim duyduğum 3 kere 5 kerelikten değil bayanın kaslmasından olan durumlar :18: bende gergin bi insan olduğum için korkuyorum :26:

Yağmurlu bir izmir sabahından herkese günaydın iyi haftalar gelinler

cumartesi gelinlik provam vardı gayet iyi geçti görevliler çok ilgili bilgili beni havaya soktular hemen ne sorsam hemen yanıtladılar.bi dahaki provamda dantelleri seçicem

ev işi hala bekliyor bi usta bulamadık çok fiyat veriyolarlar :26::26:

Evet kuzum bu nedenle dayanmaya çalışacağım inşallahh

Sana müthiş bir haberim var. Bu haberi aldıktan sonra içim öyle rahatladı ki huzur doldum resmen

Nişanlımın amcasının oğlu Safranboluda bir köye atanmış. Orada çalışıyormuş. Telefonla görüştü. Gelmenden 1 gün önce ara sabah otogarda olayım seni gezdirir sonrada birliğine teslim ederim demiş Ayrıca tanıdığım komutanlar var inşallah senin komutanlarındır olmasa bile yardımcı olmalarını isterim demiş Rabbime şükürler olsun. Her zaman bize güzel kapılar açtı. Bunda da yüzümüzü güldürdü şükürler olsun

Sevdiceğimin bugün doğum günü. Akşam beraber yemek yicez Hem doğum gününü hem fenerbahçemizin şampiyonluğunu hemde bu güzel haberi kutlıycaz

Seninki çok güzelmiş canımcım bence birbirlerinden farklılar tabi ki sen bilirsin ama nişanlın öğrenmiş artık ve değiştirme diyor

Bende değiştirmemeye karar verdim kuzum Nişanlım çok istedi beğendiği model bu olduğu için Bu akşam vereceğim nişanlıma

Teşekkür ederim inşallah yakışır Ben bu topuzu çok sevdim şuanlık bunu düşünüyorum

Sağol kuzum benim senin desteğin çok iyi geliyor bana. Bu arada üst mesajlarımda da belirttim harika bir haber geldi. Nişanlımın amcasının oğlu Safranboluya atanmış. Konuşmuşlar gelmeden 1 gün önce bana haber ver sabah otogardan alayım seni gezdireyim sonrada birliğine bırakırım demiş. AYrıca tanıdığı komutanlar varmış. Onlardan sana yardımcı olmalarını rica ederim demiş Ben şuan bulutların üstündeyim resmen

Rabbime binlerce kez şükürler olsun

bilemiyorum belki kasılmadanm da olablr ama 3 kere yapmak abartmak doğru değil bence...

seni rahatlatck olan da şin olacak...

kasma kendini sende cnmm o zamn çok zor olur...

rahat olmaya çalış..

Ayy askerlik benim en buyuk korkum ya gittiginde nasil dayanirim bilmiorum.Allah yardimcin olsun arkadasim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sağol kuzum benim bizim içinde zor olacak ama dayanacağız

ya hastanelik olanlarda var tanıdığım duyduğum falan onlar korkutuyo beni kuzumm :18:dün yine konuştuk merak etme rahat ol sen diyor sadece
[/B]

Onu bende duymadım değil kuzum. Çok yakın arkadaşımın teyzesi hastanelik olmuştu Ayyy korkunç bir durum yaa :26: Sende düşünüp iyice strese girme. Nişanlına güven

hiç dimi yani en güzeli bu aslında valla ben nişan gecesi bile eve gidince gözümden uyku akıyodu düğün daha yorucu ayakta uyumayı düşünüyorum

ahaahah hemen uyku moduna geç

amann onlarda anlayışlı olacaktır sonuçta kıyamazlar sevdiceklerine (öyle sanıyorum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…