2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Güzel canım alışmaya çalışıyorum, sorumluluklara alisiyorum başka şeylere alisiyorum vakit geçiyor bi şekilde ben okuyorum forumu ama çok yazamıyorum
Evliliğin ilk ayları alışma dönemi sefası sonrasında çıkacaktır canım
Nihanım nerelerdesin ya özlettin kendini çok yoğunsun farkındayım ama gel arada
az kaldıııııııı... Allah herkesin yardımcısı olsun.
Rabbim yardımcın olsun çok güzel geçecek canım dualarım seninle
tatlm link atablrmısın acaba benim hiç bir bilgim yok yani yemek yapamıyorum hala en azndn yazayımda diyorum evimde bakar bakar yaparm deftere
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=600426 bir link kadar kolay tatlım öğrenirsin pratiklerden başla
Günaydın kızlarrr
Günaydın eylülEki Görüntüle 1090753
günaydın kızlaaarrr =))

haftasonu neler yaptınız bakiim
Günaydın tatlım ben yine yoruldum bir pazar günü film keyfi yapamıyorum yaakşam maç izledim ŞAMPİYONUZ
Gunaydin herkeseeeee:) :) :)
Günaydın kuzum
Bugunu sayma kina gecesine kadar 10gun kaldiiiii:)
Azıcık kaldı ki maşallah

günaydın kızlarrr nasıllsınız hayırlı haftalar olsun inşaAllah
Günaydınlar canımcım Amin inşallah mükemmel bir hafta olsun
nasılsınız kızlarrr

nehir yok bugün
İyiyim eylülcüm sen nasılsın işte geldim buradayımEki Görüntüle 1090761
ewet yok nerde aceep sabahın köründe burda olurdu şimdi yok yoğun sanırım [/B]
Alıştınız tabi zor geldi dimiYoğunum bugün ya:97:
Yağmurlu bir İstanbul'dan günaydınGüzel geçmesine sevindim tatlım oh inşallah ustayı da halledersiniz çabucak
Kuzum çok sevindim Safranbolu hep uğurludur bak Rabbim yardımcınız olsun çok güzel ve kolay olacak inşallah evet bu akşam bizde şampiyonluk kutlayacağız

Günaydın gelincikleerrrrr

Ben bugün çok çok keyifliyim, çok mutluyummm Sizler nasılsınız

Sizlere güzel haberlerle geldim

Malum nişanlım 7 mayısta asker

Nişanlımın amcasının oğlu Safranboluda bir köye atanmış. Orada çalışıyormuş. Telefonla görüştü. Gelmenden 1 gün önce ara, sabah otogarda olayım seni gezdirir sonrada birliğine teslim ederim demiş. Ayrıca tanıdığım komutanlar var inşallah senin komutanlarındır, olmasa bile yardımcı olmalarını isterim demiş Rabbime şükürler olsun. Her zaman bize güzel kapılar açtı. Bunda da yüzümüzü güldürdü şükürler olsun.

Hemde bugün sevdiceğimin doğum günüsüüüü

Allahım mutluluğumuzu bozmasın inşallahh

Son düzenleme:
aslında yorgunluktan bşy anlamazsın belki yap da o gün btsin bence sonra dinlenmiş bi şeklde yaaprsanz korkarsın [/B]
o an oldu bitti ye mi gelsin yani
öyle diyoruz da bakalım biz napcaz adamlara suç bulmayalım hemen

haahah evett sonuçta sevdiğin beklediğin insan çokta korkacak bişey yok gibime geliyor eşin de aşkla anlayışla yaklaştıktan sonra

Tanıdık komutanlar oluyor kuzum ve çok iyileri var aralarında o yüzden diyorum sana içini rahat tut belki benim erkek arkadaşımda komutan varsa yardımcı olur

nehirrr naptin oglim bu ne laaa

Son düzenleyen: Moderatör:
Canlarım Günaydın sabah sabah bişey dürttü sayfaya bakayım dedim.Bahsettiğiniz konu için şunu diyeyim evet kasmamak gerekiyor ama eşin anlayışlı olmasida çok önemli, ben ilki kolay atlattım sayılır, hani burnunu bi yere vurursunda zonklar ya öyle bi sizlama sadece, sonrasida zamanla alışma yani :) sizi o kadar iyi anlıyorum ki ama düğün dernek geçince bişeyler alışmaya başlayinca hersey kolay geliyor.Bende çok tecrübeli değilim de destek olayım size dedim opuldunuz kosmocaman :)))

Son düzenleme:
Kuzum çok sevindim Safranbolu hep uğurludur bak Rabbim yardımcınız olsun çok güzel ve kolay olacak inşallah evet bu akşam bizde şampiyonluk kutlayacağız

Eki Görüntüle 1090764

Evet kuzum daha gitmeden güzel güzel haberler aldıkk Amin canım benim aminnn

Şampiyonluk kutlanmadan olmass

Baattin ne doğru söylemiş yaa

Ay evet canim ben de cok gerginimdir oyle gevseyebilmek lazim da onca stresle nasil gevsicez merak ediyorum valla bir de insanlar gelinle damat eve girerken birsuru sacmalik falan yapiyorlar ya hic sevmiyorum ben onlari ya beni daha da geriyor zaten eve gidis olcak gecenin biri ikisi

Tanıdık komutanlar oluyor kuzum ve çok iyileri var aralarında o yüzden diyorum sana içini rahat tut belki benim erkek arkadaşımda komutan varsa yardımcı olur

Ayy inşallah kuzum yaa. Hayırlısıyla bir gitsin güzel haberlerini alayım istiyorumm

evet o kısım çok saçma herkes o duruma odaklanıyor bir de :18:

en iyisi salondan çıkıp basıp gitmek

selam gelincikler nasılsınız bakalım düğün dönemi başladı hazırlıklar ne alemde bakalım

evet o kısım çok saçma herkes o duruma odaklanıyor bir de :18:

en iyisi salondan çıkıp basıp gitmek

biz salondan .ıkınca direkt yemeğe gidicez bikaç kişi...

anahtarda bizde olcak zaten ewe kmse giremez biz yemkteyken..
yemekten sonra ewe gidicez kmseyi de amayız ewe zaten öle olur saçmalıklar maruz kalmak istemiyorm =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…