- 22 Nisan 2008
- 2.397
- 757
- 363
- 37
ahaahah hemen uyku moduna geç
amann onlarda anlayışlı olacaktır sonuçta kıyamazlar sevdiceklerine(öyle sanıyorum )
Evliliğin ilk ayları alışma dönemi sefası sonrasında çıkacaktır canımGüzel canım alışmaya çalışıyorum, sorumluluklara alisiyorum başka şeylere alisiyorum vakit geçiyor bi şekilde ben okuyorum forumu ama çok yazamıyorum
Nihanım nerelerdesin ya özlettin kendini çok yoğunsun farkındayım ama gel aradaKuzular nasılsınız? Ben karabatak gibiyim epeydir biliyorum, bi gelip bi gidiyorum...
Ama aklım öyle dağınık ki, öyle yoğun ve yorgunum ki.
Okul çok çok yoğun, sınavlar, programlar, törenler... Çok bunaldım.
Hazırlıklar da sayıyo öyle... Mayısta nikah kıycaz inşallah, nikah şekeri bakıyorum yarın sipariş vermeliyim ama hala karar veremedim.
Sizlerde ne var ne yok?
Rabbim yardımcın olsun çok güzel geçecek canım dualarım seninleaz kaldıııııııı... Allah herkesin yardımcısı olsun.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=600426 bir link kadar kolay tatlım öğrenirsin pratiklerden başlatatlm link atablrmısın acaba benim hiç bir bilgim yok yani yemek yapamıyorum halaen azndn yazayımda diyorum evimde bakar bakar yaparm deftere
Günaydın eylülGünaydın kızlarrr
Günaydın tatlım ben yine yoruldum bir pazar günü film keyfi yapamıyorum yagünaydın kızlaaarrr =))
haftasonu neler yaptınız bakiim
Günaydın kuzumGunaydin herkeseeeee:) :) :)
Azıcık kaldı ki maşallahBugunu sayma kina gecesine kadar 10gun kaldiiiii:)
Günaydınlar canımcım Amin inşallah mükemmel bir hafta olsun
günaydın kızlarrr nasıllsınız hayırlı haftalar olsun inşaAllah
İyiyim eylülcüm sen nasılsın işte geldim buradayımnasılsınız kızlarrr
nehir yok bugün
Alıştınız tabi zor geldi dimiewet yok nerde aceep sabahın köründe burda olurdu şimdi yok yoğun sanırım[/B]
Yağmurlu bir İstanbul'dan günaydınYağmurlu bir izmir sabahından herkese günaydın iyi haftalar gelinler
cumartesi gelinlik provam vardı gayet iyi geçti görevliler çok ilgili bilgili beni havaya soktular hemenne sorsam hemen yanıtladılar.bi dahaki provamda dantelleri seçicem
ev işi hala bekliyor bi usta bulamadık çok fiyat veriyolarlar :26::26:
Kuzum çok sevindim Safranbolu hep uğurludur bak Rabbim yardımcınız olsun çok güzel ve kolay olacak inşallah evet bu akşam bizde şampiyonluk kutlayacağızEvet kuzum bu nedenle dayanmaya çalışacağım inşallahh
Sana müthiş bir haberim var. Bu haberi aldıktan sonra içim öyle rahatladı ki huzur doldum resmen
Nişanlımın amcasının oğlu Safranboluda bir köye atanmış. Orada çalışıyormuş. Telefonla görüştü. Gelmenden 1 gün önce ara sabah otogarda olayım seni gezdirir sonrada birliğine teslim ederim demişAyrıca tanıdığım komutanlar var inşallah senin komutanlarındır olmasa bile yardımcı olmalarını isterim demiş Rabbime şükürler olsun. Her zaman bize güzel kapılar açtı. Bunda da yüzümüzü güldürdü şükürler olsun
Sevdiceğimin bugün doğum günü. Akşam beraber yemek yicezHem doğum gününü hem fenerbahçemizin şampiyonluğunu hemde bu güzel haberi kutlıycaz
Aynen aynen canim isterse de artik de get basimdan derim:)
o an oldu bitti ye mi gelsin yaniaslında yorgunluktan bşy anlamazsın belki yap da o gün btsin bence sonra dinlenmiş bi şeklde yaaprsanz korkarsın[/B]
öyle diyoruz da bakalım biz napcazadamlara suç bulmayalım hemen
Teşekkür ederim inşallah yakışırBen bu topuzu çok sevdim şuanlık bunu düşünüyorum
Sağol kuzum benim senin desteğin çok iyi geliyor bana. Bu arada üst mesajlarımda da belirttim harika bir haber geldi. Nişanlımın amcasının oğlu Safranboluya atanmış. Konuşmuşlar gelmeden 1 gün önce bana haber ver sabah otogardan alayım seni gezdireyim sonrada birliğine bırakırım demiş. AYrıca tanıdığı komutanlar varmış. Onlardan sana yardımcı olmalarını rica ederim demişBen şuan bulutların üstündeyim resmen
Rabbime binlerce kez şükürler olsun
Bende değiştirmemeye karar verdim kuzumNişanlım çok istedi beğendiği model bu olduğu için Bu akşam vereceğim nişanlıma
Evliliğin ilk ayları alışma dönemi sefası sonrasında çıkacaktır canım
N
Günaydın eylülEki Görüntüle 1090753
Günaydın tatlım ben yine yoruldum bir pazar günü film keyfi yapamıyorum yaakşam maç izledim ŞAMPİYONUZ
Günaydın kuzum
Azıcık kaldı ki maşallah
Günaydınlar canımcım Amin inşallah mükemmel bir hafta olsun
İyiyim eylülcüm sen nasılsın işte geldim buradayımEki Görüntüle 1090761
[FONT:
Eki Görüntüle 1090764
Kuzum çok sevindim Safranbolu hep uğurludur bak Rabbim yardımcınız olsun çok güzel ve kolay olacak inşallah evet bu akşam bizde şampiyonluk kutlayacağız
Eki Görüntüle 1090764
:18::18: kuzum sakin olmalıyız yapcak bişey yok sanırım aslında kedifatoş doktordu sanırım o bize bilgi verir bu konuda burdaysa ve okuyorsa??:26:
onlar da abartmış hakkatten ya kadına işkence yapmış resmenbenim duyduğum 3 kere 5 kerelikten değil bayanın kaslmasından olan durumlar :18: bende gergin bi insan olduğum için korkuyorum :26:
o an oldu bitti ye mi gelsin yani
haahah evettsonuçta sevdiğin beklediğin insan çokta korkacak bişey yok gibime geliyor eşin de aşkla anlayışla yaklaştıktan sonra
Tanıdık komutanlar oluyor kuzum ve çok iyileri var aralarında o yüzden diyorum sana içini rahat tut belki benim erkek arkadaşımda komutan varsa yardımcı olur
Ay evet canim ben de cok gerginimdir oyle gevseyebilmek lazim da onca stresle nasil gevsicez merak ediyorum valla bir de insanlar gelinle damat eve girerken birsuru sacmalik falan yapiyorlar ya hic sevmiyorum ben onlari ya beni daha da geriyor zaten eve gidis olcak gecenin biri ikisi
Nişanlınla kocaman musmutlu bir ömür diliyorum kuzum:127::123:
oldu bittiye gelsin nolcak cnmmm öteki türlüde korkuyorsun =)
evet o kısım çok saçma herkes o duruma odaklanıyor bir de:18:
en iyisi salondan çıkıp basıp gitmek
selam gelincikler nasılsınız bakalım düğün dönemi başladı hazırlıklar ne alemde bakalım
bilemiyorum o anı yaşamadan bilemiycez gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?