2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ahaahah hemen uyku moduna geç

amann onlarda anlayışlı olacaktır sonuçta kıyamazlar sevdiceklerine (öyle sanıyorum )

Dun dalga gecmek icin mesaj attim uzerinde ne var diye hahahahha kaza yaptircan bana yazmis gulucuk atmis benim maymun:)

biz salondan .ıkınca direkt yemeğe gidicez bikaç kişi...

anahtarda bizde olcak zaten ewe kmse giremez biz yemkteyken..
yemekten sonra ewe gidicez kmseyi de amayız ewe zaten öle olur saçmalıklar maruz kalmak istemiyorm =)

aynen öyle canım gerçi bizde allahtan öyle şeyler yok düğün bitince herkes kendi evine dağılır

bende allah nasip ederse başka şehire gelin gideceğim bir de benimkinin ailesiyle aynı apartmanda olucaz büyük ihtimal o yüzden ben o gece eve gitmek istemiyorum aynı apartmanda olucaz çünkü otelde falan kalmayı düşünüyorum düğün gecesi sonra da direk balayına zaten

evet o kısım çok saçma herkes o duruma odaklanıyor bir de :18:

en iyisi salondan çıkıp basıp gitmek

Haklisin canim valla biz daha icki icmeye dansa falan gidicez bir bara bakalim nasil olcak eve donus sabah 4-5i bulacak

korkma korkma duş alıyorsun yaa yatmadan önce rahatlarsın bi dua oku içinden rahatlarsın o zman =)
senın 1 ay kalmış sne düşün artık ben çok korkmuyorum yaa çok fazla gerileceğimi sanmıyorum ilk etapta tabi gerilirsinde sonra geçer
Dun dalga gecmek icin mesaj attim uzerinde ne var diye hahahahha kaza yaptircan bana yazmis gulucuk atmis benim maymun:)

ahahaha allah senii dur kız sabret

Nehirim gelmisss hosgelmisss

aaa çok güzel hadi inşallah yaa

ne güzel dilerim hep böyle güzel geçer hayırlı geçer hayatınız canım.

o an oldu bitti ye mi gelsin yani

haahah evett sonuçta sevdiğin beklediğin insan çokta korkacak bişey yok gibime geliyor eşin de aşkla anlayışla yaklaştıktan sonra

tabiki de öcü değil yani doğanın kanunu zaten biz kızlar kendimizi kastığımız için öcü gibi gördüğümüz için bazen sorunlar olabiliyor

aynen tatlım ben öyle düşünmüyorum işte

bizde hemen dağılmazlar gelin ewe gideceği zaman arkasından bir ordu gelir bi de arkadan damadın sırtına wurup ewe sokarlar en nefret ettiğim şeydir o yüzden onlardan kaçmak için direk tyemeğe gtmek istiyorum =)

aa ewet cnm iyi düşünmüşlsün rtahatsız olur insan aynı apartmandayken ilk geceyi yaşamaktan... en iyisi olmuş gtme ewe bencede =)

anaam yok yok iyiki de yok öyle şeyler istemezdim sinir olurdum çok eskidendi hem onlar ne o öyle hadi koçum diye vurmak

evet canım aynen benımkine söylüyorum başından beri eve gitmem o gece diye düşünsene onlar alt katta biz üstte :18::18::18:

ewet bzde war malesef eski adetleri uygulamaya pek bayılırlar o yüzden eşimi döwdürmem o gün çok sinir olurum ...

bencede insan bağırsa bağıramaz bilee =))

ewet bzde war malesef eski adetleri uygulamaya pek bayılırlar o yüzden eşimi döwdürmem o gün çok sinir olurum ...

bencede insan bağırsa bağıramaz bilee =))

desene tam sevdiğime kavuşmuşken gitmesin elden

yaniii olmaz ordan da balayı falan derken geldiğimizde o olaylar unutulur zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…