ahaahah hemen uyku moduna geç
amann onlarda anlayışlı olacaktır sonuçta kıyamazlar sevdiceklerine(öyle sanıyorum )
biz salondan .ıkınca direkt yemeğe gidicez bikaç kişi...
anahtarda bizde olcak zaten ewe kmse giremez biz yemkteyken.. yemekten sonra ewe gidicez kmseyi de amayız ewe zaten öle olur saçmalıklar maruz kalmak istemiyorm =)
evet o kısım çok saçma herkes o duruma odaklanıyor bir de:18:
en iyisi salondan çıkıp basıp gitmek
senın 1 ay kalmış sne düşün artıkkorkma korkma duş alıyorsun yaa yatmadan önce rahatlarsın bi dua oku içinden rahatlarsın o zman =)
Dun dalga gecmek icin mesaj attim uzerinde ne var diye hahahahha kaza yaptircan bana yazmis gulucuk atmis benim maymun:)
Haklisin canim valla biz daha icki icmeye dansa falan gidicez bir bara bakalim nasil olcak eve donus sabah 4-5i bulacak
Evliliğin ilk ayları alışma dönemi sefası sonrasında çıkacaktır canım
Nihanım nerelerdesin ya özlettin kendini çok yoğunsun farkındayım ama gel arada
Rabbim yardımcın olsun çok güzel geçecek canım dualarım seninle
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=600426 bir link kadar kolay tatlım öğrenirsin pratiklerden başla
Günaydın eylülEki Görüntüle 1090753
Günaydın tatlım ben yine yoruldum bir pazar günü film keyfi yapamıyorum yaakşam maç izledim ŞAMPİYONUZ
Günaydın kuzum
Azıcık kaldı ki maşallah
Günaydınlar canımcım Amin inşallah mükemmel bir hafta olsun
İyiyim eylülcüm sen nasılsın işte geldim buradayımEki Görüntüle 1090761
Alıştınız tabi zor geldi dimiYoğunum bugün ya:97:
Yağmurlu bir İstanbul'dan günaydınGüzel geçmesine sevindim tatlım oh inşallah ustayı da halledersiniz çabucak
Kuzum çok sevindim Safranbolu hep uğurludur bak Rabbim yardımcınız olsun çok güzel ve kolay olacak inşallah evet bu akşam bizde şampiyonluk kutlayacağız
Eki Görüntüle 1090764
Günaydın gelincikleerrrrr
Ben bugün çok çok keyifliyim, çok mutluyummmSizler nasılsınız
Sizlere güzel haberlerle geldim
Malum nişanlım 7 mayısta asker
Nişanlımın amcasının oğlu Safranboluda bir köye atanmış. Orada çalışıyormuş. Telefonla görüştü. Gelmenden 1 gün önce ara, sabah otogarda olayım seni gezdirir sonrada birliğine teslim ederim demiş. Ayrıca tanıdığım komutanlar var inşallah senin komutanlarındır, olmasa bile yardımcı olmalarını isterim demiş Rabbime şükürler olsun. Her zaman bize güzel kapılar açtı. Bunda da yüzümüzü güldürdü şükürler olsun.
Hemde bugün sevdiceğimin doğum günüsüüüü
Allahım mutluluğumuzu bozmasın inşallahh
o an oldu bitti ye mi gelsin yani
haahah evettsonuçta sevdiğin beklediğin insan çokta korkacak bişey yok gibime geliyor eşin de aşkla anlayışla yaklaştıktan sonra
aaa çok güzel hadi inşallah yaa
ne güzel dilerim hep böyle güzel geçer hayırlı geçer hayatınız canım.
tabiki de öcü değil yani doğanın kanunu zaten biz kızlar kendimizi kastığımız için öcü gibi gördüğümüz için bazen sorunlar olabiliyor
aynen öyle canımgerçi bizde allahtan öyle şeyler yok düğün bitince herkes kendi evine dağılır
bende allah nasip ederse başka şehire gelin gideceğim bir de benimkinin ailesiyle aynı apartmanda olucaz büyük ihtimal o yüzden ben o gece eve gitmek istemiyorum aynı apartmanda olucaz çünküotelde falan kalmayı düşünüyorum düğün gecesi sonra da direk balayına zaten
aaa çok güzel hadi inşallah yaa
ne güzel dilerim hep böyle güzel geçer hayırlı geçer hayatınız canım.
bizde hemen dağılmazlar gelin ewe gideceği zaman arkasından bir ordu gelir bi de arkadan damadın sırtına wurup ewe sokarlar en nefret ettiğim şeydir o yüzden onlardan kaçmak için direk tyemeğe gtmek istiyorum =)
aa ewet cnm iyi düşünmüşlsün rtahatsız olur insan aynı apartmandayken ilk geceyi yaşamaktan... en iyisi olmuş gtme ewe bencede =)
yazık bende 0 hazırlık vah zavalli ben
senın 1 ay kalmış sne düşün artıkben çok korkmuyorum yaa çok fazla gerileceğimi sanmıyorum ilk etapta tabi gerilirsinde sonra geçer
ahahaha allah seniidur kız sabret
senin zamanın var daha o zaman
ayy ewet yaaaa ben napcm bakalım =)
sen kurtulmuş olcaksın ne gzll =)
Teşekkür ederim Denizimm
Amin aminnn inşallahh.. Ne güzel dilekler bunlar böyle yaaCansınız can
anaam yok yok iyiki de yok öyle şeyler istemezdim sinir olurdum çokeskidendi hem onlar ne o öyle hadi koçum diye vurmak
evet canım aynen benımkine söylüyorum başından beri eve gitmem o gece diyedüşünsene onlar alt katta biz üstte :18::18::18:
ewet bzde war malesef eski adetleri uygulamaya pek bayılırlar o yüzden eşimi döwdürmem o gün çok sinir olurum ...
bencede insan bağırsa bağıramaz bilee =))
benımde daha çok var sen kurtulmuş olcaksın asıl ben evlenene kadar
Aaaa hadi yaaa senn ne kadar kaldıkiii :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?