2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

desene tam sevdiğime kavuşmuşken gitmesin elden

yaniii olmaz ordan da balayı falan derken geldiğimizde o olaylar unutulur zaten

aynen öle beline falan bşy olur Allah korusun istemem...

ewet iyi düşnmüşsün cnmm unutulur.. geldiğinzde de aileleri görürsünz olay bter...

senın 1 ay kalmış sne düşün artık ben çok korkmuyorum yaa çok fazla gerileceğimi sanmıyorum ilk etapta tabi gerilirsinde sonra geçer

ahahaha allah senii dur kız sabret

:) :) :)super oldu super cok eglendim

zor tabii cnm benden sonra bulup nişanlananlar hemen ewleniyorlardı bende acayip sinir olurdum...

Beklemek cok zor tatlim haklisin insanda sinir falan birsey kalmiyor harap oluyorsun iliskin yipraniyor sen yipraniyorsun ister istrmez karsi tarafi da yipratiyorsun zor iste cok zor gonul ister ki beklemek olmasin hemen nihayete ersin iste o da her zman mumkun olmuyor biraz maddiyat braz kismet birsuru etken var

aynen cnmm kesinliklee biz o dönemleri çok zor atlattık gerçekten o da bende çok yıprandık ama sonunda istediğimiz sonuca ulaşıyoruz çok şükür =)

Allah tüm ewlenmek isteyenlere yardım etsin hemen sewdiceklerine kawuşsunlar inş =)

Gunaydin Günaydın Günaydın :)

nehirrr naptin oglim bu ne laaa
Ne yapmışım kız doğru söylemiyor mu
Evet kuzum daha gitmeden güzel güzel haberler aldıkk Amin canım benim aminnn

Şampiyonluk kutlanmadan olmass

Baattin ne doğru söylemiş yaa

Ayy inşallah kuzum yaa. Hayırlısıyla bir gitsin güzel haberlerini alayım istiyorumm

Ama seni yerim yaaaa Teşekkür ederim Nehirimmm

Rabbim tüm sevenleri mutlu etsin inşallahh Sizde en yakın zamanda nişanlanın
Böyle böyle bir sürü güzel haberler olacak inşallahBaattin hep doğru söylüyor yaŞampiyonluk kutlanmalıAmin inşallah kuzum benim bende sabırsızlanıyorum nişanlı bir hatun olmak için
selam gelincikler nasılsınız bakalım düğün dönemi başladı hazırlıklar ne alemde bakalım
Canım nerelerdesin görüşemiyoruz hiç
Nehirim gelmisss hosgelmisss
Hoşbulduk canım benim nasılsın

Son düzenleme:
Selam bayanlaarrr

Şükür ki sonunda hallettik

Sabah erkenden gittik. Başvuru için girdiğimizde beklettiler nikah salonunda oturduk, birinin nikahı kıyılıyordu. Allahımm nişanlımla ben ellerimizi sıkıca kavradık sanki bizim nikahmış gibi mutlu olduk Gelirken de benzinliğe uğradık yakıt almak için, geri geldiğinde elinde kola söyleniyorum soğuk şu bu diye şapşal şapşal sırıtıyo sonra bi baktım meğer kolanın üstünde ismim yazıyormuş
Bugün çok mutluyum 23 gün sonra evli bi bayan oluyorum
Gün için konuştuğumuz adam da nişanlımdan pasta istedi, o gün nişanlımın doğum günü diye

Sizler nasılsınız bakiiimm

İnşallah solişimm

Aaaa çok sevindim canımm, öyle olması çok çok iyi olmuş. Benimkinin de acemi birliğinde izmirde bi akrabaları çıkmıştı, o almıştı otogardan gezdirip kışlasına bırakmıştı. Onlarada alışma oluyor çok çok sevindim inanki İnşallah tanıdığı komutanlardır, rabbim iyi insanlar çıkartsın karşısına..

Huu koyu fenerlisiniz desene Seninle beraber nice yaşlanmalara o zaman sevdiceğinin
Dünde biz dışardaydık maçla falan hiç işimiz olmadığından yolları kapattılar insanlar çok güldüm ama ya bi tane yaşlı amca nasıl koşuyodu

Masallah tatlim Allah nazarlardan saklasin cok daha guzel gunleriniz olsun canim

Masallah tatlim cok sevindim hayirli ugurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…