desene tam sevdiğime kavuşmuşken gitmesin elden
yaniii olmazordan da balayı falan derken geldiğimizde o olaylar unutulur zaten
eee yani acelesi ne daha çook yapıcaksınız nasıl olsa =)
ben diyim 2 yıl sen de 3:2::2:
aynen öle beline falan bşy olur Allah korusun istemem...
ewet iyi düşnmüşsün cnmm unutulur.. geldiğinzde de aileleri görürsünz olay bter...
Aaaa niye o kadar uzunki cnmmm nişanlanmadın mı yoksa :2:
Evet yani:)bunca sene beklemis biraz daha beklesin dimi
,,yok tatlım 2,5 yılı geçti birlikteyizsevgilimle denizcilik okuyor işte okul-iş durumları var bakalım hayırlısı
doğru canım
evet tatlım inşallah o günler bi gelsin de
,,
hıı ondan yaniii olsun okul btnce olur herşey....
bende 4 yıl bekledim =)
senın 1 ay kalmış sne düşün artıkben çok korkmuyorum yaa çok fazla gerileceğimi sanmıyorum ilk etapta tabi gerilirsinde sonra geçer
ahahaha allah seniidur kız sabret
evet inşallah bakalım
beklemek zor yaaa puff 1 yıl içinde evlenenler ne şanslı
:) :) :)super oldu super cok eglendim
zor tabii cnm benden sonra bulup nişanlananlar hemen ewleniyorlardı bende acayip sinir olurdum...
zor tabii cnm benden sonra bulup nişanlananlar hemen ewleniyorlardı bende acayip sinir olurdum...
Beklemek cok zor tatlim haklisin insanda sinir falan birsey kalmiyor harap oluyorsun iliskin yipraniyor sen yipraniyorsun ister istrmez karsi tarafi da yipratiyorsun zor iste cok zor gonul ister ki beklemek olmasin hemen nihayete ersin iste o da her zman mumkun olmuyor biraz maddiyat braz kismet birsuru etken var
Gunaydin Günaydın Günaydın :)Canlarım Günaydın sabah sabah bişey dürttü sayfaya bakayım dedim.Bahsettiğiniz konu için şunu diyeyim evet kasmamak gerekiyor ama eşin anlayışlı olmasida çok önemli, ben ilki kolay atlattım sayılır, hani burnunu bi yere vurursunda zonklar ya öyle bi sizlama sadece, sonrasida zamanla alışma yani :) sizi o kadar iyi anlıyorum ki ama düğün dernek geçince bişeyler alışmaya başlayinca hersey kolay geliyor.Bende çok tecrübeli değilim de destek olayım size dedim opuldunuz kosmocaman :)))
Ne yapmışım kız doğru söylemiyor munehirrr naptin oglim bu ne laaa
Evet kuzum daha gitmeden güzel güzel haberler aldıkkAmin canım benim aminnn
Şampiyonluk kutlanmadan olmass
Baattin ne doğru söylemiş yaa
Ayy inşallah kuzum yaa. Hayırlısıyla bir gitsin güzel haberlerini alayım istiyorumm
Böyle böyle bir sürü güzel haberler olacak inşallahAma seni yerim yaaaaTeşekkür ederim Nehirimmm
Rabbim tüm sevenleri mutlu etsin inşallahhSizde en yakın zamanda nişanlanın
Canım nerelerdesin görüşemiyoruz hiçselam gelincikler nasılsınız bakalım düğün dönemi başladı hazırlıklar ne alemde bakalım
Hoşbulduk canım benim nasılsınNehirim gelmisss hosgelmisss
Evet kuzum bu nedenle dayanmaya çalışacağım inşallahh
Sana müthiş bir haberim var. Bu haberi aldıktan sonra içim öyle rahatladı ki huzur doldum resmen
Nişanlımın amcasının oğlu Safranboluda bir köye atanmış. Orada çalışıyormuş. Telefonla görüştü. Gelmenden 1 gün önce ara sabah otogarda olayım seni gezdirir sonrada birliğine teslim ederim demişAyrıca tanıdığım komutanlar var inşallah senin komutanlarındır olmasa bile yardımcı olmalarını isterim demiş Rabbime şükürler olsun. Her zaman bize güzel kapılar açtı. Bunda da yüzümüzü güldürdü şükürler olsun
Sevdiceğimin bugün doğum günü. Akşam beraber yemek yicezHem doğum gününü hem fenerbahçemizin şampiyonluğunu hemde bu güzel haberi kutlıycaz
aynen cnmm kesinliklee biz o dönemleri çok zor atlattık gerçekten o da bende çok yıprandık ama sonunda istediğimiz sonuca ulaşıyoruz çok şükür =)
Allah tüm ewlenmek isteyenlere yardım etsin hemen sewdiceklerine kawuşsunlar inş =)
Selam bayanlaarrr
Şükür ki sonunda hallettik
Eki Görüntüle 1090845
Sabah erkenden gittik. Başvuru için girdiğimizde beklettiler nikah salonunda oturduk, birinin nikahı kıyılıyordu. Allahımm nişanlımla ben ellerimizi sıkıca kavradık sanki bizim nikahmış gibi mutlu oldukGelirken de benzinliğe uğradık yakıt almak için, geri geldiğinde elinde kola söyleniyorum soğuk şu bu diye şapşal şapşal sırıtıyo sonra bi baktım meğer kolanın üstünde ismim yazıyormuş
Bugün çok mutluyum23 gün sonra evli bi bayan oluyorum
Gün için konuştuğumuz adam da nişanlımdan pasta istedi, o gün nişanlımın doğum günü diye
Sizler nasılsınız bakiiimm
İnşallah solişimm
Aaaa çok sevindim canımm, öyle olması çok çok iyi olmuş. Benimkinin de acemi birliğinde izmirde bi akrabaları çıkmıştı, o almıştı otogardan gezdirip kışlasına bırakmıştı. Onlarada alışma oluyor çok çok sevindim inankiİnşallah tanıdığı komutanlardır, rabbim iyi insanlar çıkartsın karşısına..
Huu koyu fenerlisiniz deseneSeninle beraber nice yaşlanmalara o zaman sevdiceğinin
Dünde biz dışardaydık maçla falan hiç işimiz olmadığından yolları kapattılar insanlar çok güldüm ama ya bi tane yaşlı amca nasıl koşuyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?