2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

İnşallah inşallah..

Ne güzel olur sende aramıza katılırsın

Hayırlı olsun Zeynomm çok sevindimmm Allahım bir yastıkta kocatsın inşallahhh musmutlu olunnn

Evet kuzum inan çok çok iyi oldu. O kadar çok rahatladım ki. Otogardan karşılayacak olmasına en çok sevindim. Çünkü tek başına inecek ve telefon v.s. olmayacak elinde. Damdan düşer gibi olacak bu nedenle bu içimi çok çok rahatlattıı Aminn canım benimmm cümlemizin karşısına iyi güzel insanlar çıkartsın Rabbim

Evet koyu fenerliyiz Aminnnnn çok teşekkür ederim ama beni bugün çok çok mutlu ettinis Sabah sabah o kadar güzel şeyler söyledinis ki mutluluğuma mutluluk kattınıs

Rabbim sizin gibi gönlü güzel insanların her zaman yolunu açık etsin inşallahh

Amiin bebeğiim amiin sen bi de beni görsen yerimde duramıyorum Darısı senin başına

Tatlım biz şöyle yapmıştık, giderken götürmüştü telefonunu yolda giderken indiğinde yada birliğe teslim olmadan hep haber vermişti konuşmuştuk. Nişanlında götürebilir, amcasının oğluna bırakır sonra.. Amiin canım amin

Nıısss'larını yerim senin solişş Tatlım sen hep musmutlu ol yeter ki

Rabbim hepimizin yolunu açık etsin canımm

Amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

Peki nereye bıraktı sonra telefonunu kuzum :26: Askeriyeye mi:26:

Evet aslında kuzenine bırakabilir telefonu. Hafta sonu alır. Daha sonra alışıncada alıp kullanabilir telefonu

Sisde çok mutlu olunnn

Tatlım akrabası bıraktığı için birliğe, o zaman kışlasına teslim ettiğinde o aldı. Tabi bizim acemilik 75 gün'dü bide orda pay çıkartırsak yemin töreninden sonra ki hafta sonu çarşı izinlerinde alıp kullanıyordu. Askerde 6. ve 7. aydan sonra karşısında ki komutanlar ve tertiplerini kafaya alırsa nişanlın rahatça kullanır ilerde

Amin canımm amiiiinnnn

Soliiişşş 21 mayısta ben napcam :26:

Hıı anladım tatlımm Ben bunu sevdiceğime söyliyim oda götürsün Bizim acemi birliği ne kadar bilmiyorum ama araştırdığıma göre 28 gün olanda var daha erken olanda var daha geç olanda. Hayırlısı olsun

Neden kuzum. Nişanlının doğum günü diye mi :26: Aynı zamanda nikahınızda var

Söyle söylee götürsün, sen de rahatlarsın hem. Haber verince canım. Vallahii en güzeli canım ya 75 gün nedir arkadaş Hayırlısı canımm

Evet bebeğim. Napcam bilmiyorum ya :26:

Söyle söylee götürsün, sen de rahatlarsın hem. Haber verince canım. Vallahii en güzeli canım ya 75 gün nedir arkadaş Hayırlısı canımm

Evet bebeğim. Napcam bilmiyorum ya :26:

Söyledim bakalım ne dicekk

Bence çok kasma kendini. Bir restoranta gidin. Nikah sonrası yemek yiyin. Daha sonra lavobaya gidiyor bahanesiyle gidip garsonlardan biriyle konuş. Yaş pasta var mı diye öğren (daha önce gidipte konuşabilirsin bunu her restorantta olmayabiliyor) Eğer varsa. Pastayı ayarla ve mumları yakıp sen götür sevdiceğinin önüne. Garsonlardan da rica et o anı ufak bir şekilde ya fotoğraflandırsınlar yada video çeksinler

Aklıma bu geldi kuzum. Senin varsa düşüncen söyle bizde ona göre yardımcı olalım

Çok güzel fikir bebeğim lakin o gün restoranta gitme gibi bi şansımız olur mu o da belirsiz. Benim sülale, onun sülalesi derken bilmiyorum ki ya :26:
Aklımda hiç bi fikir yok adama o kadr çok şey yaptım ki tükendi Bugünde ağzımı arıyor, hani 23 gün sonra evleniyoruz ya benim doğumde falan yapıyo

Hıı ailelerde gelecekse orası sıkıntı işte :26: Başbaşa olmanız çok daha iyi olurdu yada bir iki arkadaş :26:

Beraber yemeğe gitme gibi bir şansınız yok mu kuzum. Nikahtan sonra yani. Yada akşamına. Yani ailelerde az izin versinler artık nikahlı karısı oluyosun baş başa yemek yemekte hakkınız

Evet kuzum biliyorum bir sürü şey yaptığını Hımm bişeyler yapmalısın o zaman damat bey bekliyor sürprizler

Hu huuuu herkese selammmm Nasılsınız bakalımmm
Alyanslarımı aldık hastasonu yavaş yavaş ilerliyoruz eksiklerimi gideriyorum
Ay başında takım elbıselerı de aldık mı baya rahatlicam ben:18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…