Ne yapmışım kız doğru söylemiyor mu
Böyle böyle bir sürü güzel haberler olacak inşallahBaattin hep doğru söylüyor ya Şampiyonluk kutlanmalı Amin inşallah kuzum benim bende sabırsızlanıyorum nişanlı bir hatun olmak için
Canım nerelerdesin görüşemiyoruz hiç
Hoşbulduk canım benim nasılsın
Masallah tatlim cok sevindim hayirli ugurlu olsun
İnşallah inşallah..
Ne güzel olur sende aramıza katılırsın
Masallah tatlim Allah nazarlardan saklasin cok daha guzel gunleriniz olsun canim
Selam bayanlaarrr
Şükür ki sonunda hallettik
Eki Görüntüle 1090845
Sabah erkenden gittik. Başvuru için girdiğimizde beklettiler nikah salonunda oturduk, birinin nikahı kıyılıyordu. Allahımm nişanlımla ben ellerimizi sıkıca kavradık sanki bizim nikahmış gibi mutlu oldukGelirken de benzinliğe uğradık yakıt almak için, geri geldiğinde elinde kola söyleniyorum soğuk şu bu diye şapşal şapşal sırıtıyo sonra bi baktım meğer kolanın üstünde ismim yazıyormuş
Bugün çok mutluyum23 gün sonra evli bi bayan oluyorum
Gün için konuştuğumuz adam da nişanlımdan pasta istedi, o gün nişanlımın doğum günü diye
Sizler nasılsınız bakiiimm
İnşallah solişimm
Aaaa çok sevindim canımm, öyle olması çok çok iyi olmuş. Benimkinin de acemi birliğinde izmirde bi akrabaları çıkmıştı, o almıştı otogardan gezdirip kışlasına bırakmıştı. Onlarada alışma oluyor çok çok sevindim inankiİnşallah tanıdığı komutanlardır, rabbim iyi insanlar çıkartsın karşısına..
Huu koyu fenerlisiniz deseneSeninle beraber nice yaşlanmalara o zaman sevdiceğinin
Dünde biz dışardaydık maçla falan hiç işimiz olmadığından yolları kapattılar insanlar çok güldüm ama ya bi tane yaşlı amca nasıl koşuyodu
İnşallah kuzumdüğün için şafak saymalıyım artık
Hayırlı olsun Zeynomm çok sevindimmmAllahım bir yastıkta kocatsın inşallahhh musmutlu olunnn
Evet kuzum inan çok çok iyi oldu. O kadar çok rahatladım ki. Otogardan karşılayacak olmasına en çok sevindim. Çünkü tek başına inecek ve telefon v.s. olmayacak elinde. Damdan düşer gibi olacak bu nedenle bu içimi çok çok rahatlattııAminn canım benimmm cümlemizin karşısına iyi güzel insanlar çıkartsın Rabbim
Evet koyu fenerliyizAminnnnn çok teşekkür ederim ama beni bugün çok çok mutlu ettinis Sabah sabah o kadar güzel şeyler söyledinis ki mutluluğuma mutluluk kattınıs
Rabbim sizin gibi gönlü güzel insanların her zaman yolunu açık etsin inşallahh
Amiin bebeğiim amiinsen bi de beni görsen yerimde duramıyorum Darısı senin başına
Tatlım biz şöyle yapmıştık, giderken götürmüştü telefonunu yolda giderken indiğinde yada birliğe teslim olmadan hep haber vermişti konuşmuştuk. Nişanlında götürebilir, amcasının oğluna bırakır sonra..Amiin canım amin
Nıısss'larını yerim senin solişşTatlım sen hep musmutlu ol yeter ki
Rabbim hepimizin yolunu açık etsin canımm
Amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
Peki nereye bıraktı sonra telefonunu kuzum :26: Askeriyeye mi:26:
Evet aslında kuzenine bırakabilir telefonu. Hafta sonu alır. Daha sonra alışıncada alıp kullanabilir telefonu
Sisde çok mutlu olunnn
Tatlım akrabası bıraktığı için birliğe, o zaman kışlasına teslim ettiğinde o aldı. Tabi bizim acemilik 75 gün'dü bide orda pay çıkartırsak yemin töreninden sonra ki hafta sonu çarşı izinlerinde alıp kullanıyordu. Askerde 6. ve 7. aydan sonra karşısında ki komutanlar ve tertiplerini kafaya alırsa nişanlın rahatça kullanır ilerde
Amin canımm amiiiinnnn
Soliiişşş 21 mayısta ben napcam :26:
Hıı anladım tatlımmBen bunu sevdiceğime söyliyim oda götürsün Bizim acemi birliği ne kadar bilmiyorum ama araştırdığıma göre 28 gün olanda var daha erken olanda var daha geç olanda. Hayırlısı olsun
Neden kuzum. Nişanlının doğum günü diye mi :26: Aynı zamanda nikahınızda var
Söyle söylee götürsün, sen de rahatlarsın hem. Haber verince canım. Vallahii en güzeli canım ya 75 gün nedir arkadaşHayırlısı canımm
Evet bebeğim. Napcam bilmiyorum ya :26:
Saymadan hemen evlenmeye de razıyım
Söyledim bakalım ne dicekk
Bence çok kasma kendini. Bir restoranta gidin. Nikah sonrası yemek yiyin. Daha sonra lavobaya gidiyor bahanesiyle gidip garsonlardan biriyle konuş. Yaş pasta var mı diye öğren (daha önce gidipte konuşabilirsin bunu her restorantta olmayabiliyor) Eğer varsa. Pastayı ayarla ve mumları yakıp sen götür sevdiceğinin önüne. Garsonlardan da rica et o anı ufak bir şekilde ya fotoğraflandırsınlar yada video çeksinler
Aklıma bu geldi kuzum. Senin varsa düşüncen söyle bizde ona göre yardımcı olalım
Çok güzel fikir bebeğim lakin o gün restoranta gitme gibi bi şansımız olur mu o da belirsiz. Benim sülale, onun sülalesi derken bilmiyorum ki ya :26:
Aklımda hiç bi fikir yok adama o kadr çok şey yaptım ki tükendiBugünde ağzımı arıyor, hani 23 gün sonra evleniyoruz ya benim doğumde falan yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?