2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Ah kuzum ah. Dertli başım neden yaptıysam o kadr şey şimdi yapardım ne güzel

Varla yok arası.. Hiç mi hiç belli olmaz ki.. Aklıma çok yattı bu ya vallahii Onun dışında başka fikir ver bana büşbüşş hadii

Bende ona peşin peşin söyledim 10. ay da benim doğum günüm kocaman güller istiyorum dedim. Bana çelenk yaptırcam dedi :26:

Dimi Bide pek bir alışmış baksana sana hatırlatmalar falan

Kuzum bak şimdik aklıma yeni birşey daha geldi Eviniz tutuldu mu eşyalar geldi mi bilmiyorum ama eğer tutuldu ve eşyalarınız geldiyse. Dışarda yemek yemek istemezsen kendi evinizde çok güzel romantik bir sofra hazırlayabilirsin. Yanlış anlaşılma gibi bir durum söz konusu olur mu bilmem ama o saatten sonra çokta skntı etmez kimse

Masayı çok güzel donatabilirsin. Aslında bunun bir bayana yapılması daha hoş olur sankim :26: Ay bilemedim Dur az daha düşüneyim ben :44:

Çelenke falan gerek yok sadece taşıyamayacağım kadar gül olsun yeter de

He ya çok alıştırdım benim akılsız kafam

Ayyy ne güzel fikirler sunuyosun büşbüş :18: Evimizin boyası bu hafta yapılacak, eşya bakmaya çıkmadık ki daha :26:

Ay bana yapılsa bi daha bi daha bi daha doğmak isterdim

Şu rentorant fikri çok yattı amaa başka her ihtimale karşı birşey olsun yavrumm hadi düşün
Onu unuttum bak çünkü o an çok sinir oldum çelenk dedi pis pis güldü bi de Allahımm

şu asker şeyini kaldırsana dönmüş askerin

napıyosun

Çççananeee Ben gördükçe mutlu oluyorum kızım, hala dün gibi geliyor 460 yazıyodu orda hani

Napim yavrum fikir düşünüyoruz, sende sun bi fikir hadi bakim

Sen napıyosunnn

Evet eşya olmaması kötü bir durum. En azından bir masa, sandalye bile olsa yeterdi ama :26:

Bende kendime inanamıyorum ve düşünmeden bir anda aklıma geliyor bu fikirler

Restorant cepte olsun o zaman kuzum alternatif düşünelim :44:

Sana güzel sürpriz yapmazsa siyah çelenki sen ona hediye edeceğini söyle Ne fena bu erkekler yahu

Merhabaa nasılsınnn

Hoşbuldummm

Kızlarrr bana damatlı bakmak için önerebileceğiniz markalar var mı? Damat ve Sarar'ı önerdi bir kaç arkadaşım

Suvari canım. Hem uygun hemde kaliteli olduğunu duymuştumm

Hatta internet sitesinde fiyatlar mevcut canım bi bak istersen. Güncel fiyatlar mıdır bilmiyorum ama fikir olur en azından

Son düzenleme:
Suvari canım. Hem uygun hemde kaliteli olduğunu duymuştumm

Hatta internet sitesinde fiyatlar mevcut canım bi bak istersen. Güncel fiyatlar mıdır bilmiyorum ama fikir olur en azından

Teşekkürler kuzu not alayım hemen de araştırayım Maaşım yatana kadar araştırmasını yapayım da
sonra gidip yerinde görüp deneriz artık

Yok anam yok ki olsaaaa Kaynanamlardada masayla köşe koltuk birleşik onuda hiç taşıyamam

Ayyyşş sağol büşbüş vallahi çok yardımcı oluyorsun kuzum

Hahahahhahahaha çok güldüm ya Bunu söyleyeceğimm kesinlikle

Teşekkürler kuzu not alayım hemen de araştırayım Maaşım yatana kadar araştırmasını yapayım da
sonra gidip yerinde görüp deneriz artık

Evet tatlım sezona girmeden alırsanız büyük kar edersiniz. Şimdi 500-600 olan takımlar düğün sezonunda 1000 tl den başlıyor

Ve mümkünse pazarlık yapın. Hiç çekinme bu konuda da. Çünkü gelin-damat dediğinde olabildiğince fiyatları yüksek tutuyolar. Koparabildiklerine yani

Aklıma geldikçe ya buraya yada özelden yazarım kuzumm Yardımcı olabildiysem ne mutlu

Söyle söyle tabi. Hemde senin doğum gününde evli olacaksınız onun istediği gibi sürpriz yapmasına engel birşey olmayacak Sen daha şanslısın

Tamam bebeğim beklerim güzelce fikirlerini

Eğer ki güzel birşey yapmazsa onu almam ki eve banane Allah Allah 2 yıldır ben yapıyorum o yapsın birazda

Tamam bebeğim beklerim güzelce fikirlerini

Eğer ki güzel birşey yapmazsa onu almam ki eve banane Allah Allah 2 yıldır ben yapıyorum o yapsın birazda

Bence de kuzum bu saatten sonrada birazcık eşlerini şımartsınlar bir zahmet dimi ama

Bence de kuzum bu saatten sonrada birazcık eşlerini şımartsınlar bir zahmet dimi ama

Eeeee yani Hakkımız o kadar dırdırlarını çekiyoruz

Dün bana beni ne kadar çok seviyorsun diye sordu şebeklik yapıyor. Babamın soyadından vazgeçecek kadar çok dedim.
Yine öküzlük yapıp bende kimlikte ki bekar yazısından vazgeçiyorum hava mı atıyosun diyo ayar oldum yaaaa

bilemiyorum belki kasılmadanm da olablr ama 3 kere yapmak abartmak doğru değil bence...

seni rahatlatck olan da şin olacak...

kasma kendini sende cnmm o zamn çok zor olur...

rahat olmaya çalış..

o kadar stresten sonra rahat olur muyum bilmiyorum ama en iyisi oluruna bırakmak sanırım düşündükçe gözümde büyüyor

Onu bende duymadım değil kuzum. Çok yakın arkadaşımın teyzesi hastanelik olmuştu Ayyy korkunç bir durum yaa :26: Sende düşünüp iyice strese girme. Nişanlına güven

Rabbim yardımcımız olsun kızz :18:

Günaydınlar canımcım Amin inşallah mükemmel bir hafta olsun

Eki Görüntüle 1090764

inşaAllah kuzucummm zıbartesi de çok iyi fikir uyukluyorum bende ofiste saat 2 de toplantımız var 5 e kadar uyumam inşaAllah

özlemcimm benim burnum bi yere çarpınca oturup ağlıyorum kız sen naptın iyice korkuttun ya beni :18::18:

o mevzuları bende sevmiyorum canım ya biz gündüz düğünü yaptık o yüzden ama yemeğe falan gideriz gezeriz herhalde geç vakitlere kadar

çok sevindim senin adına tatlımmm hayırlı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…