Hıı ailelerde gelecekse orası sıkıntı işte :26: Başbaşa olmanız çok daha iyi olurdu yada bir iki arkadaş :26:
Beraber yemeğe gitme gibi bir şansınız yok mu kuzum. Nikahtan sonra yani. Yada akşamına. Yani ailelerde az izin versinler artık nikahlı karısı oluyosun baş başa yemek yemekte hakkınız
Evet kuzum biliyorum bir sürü şey yaptığınıHımm bişeyler yapmalısın o zaman damat bey bekliyor sürprizler
ben gideyım buralardan
Ah kuzum ah. Dertli başım neden yaptıysam o kadr şey şimdi yapardım ne güzel
Varla yok arası.. Hiç mi hiç belli olmaz ki.. Aklıma çok yattı bu ya vallahiiOnun dışında başka fikir ver bana büşbüşş hadii
Bende ona peşin peşin söyledim 10. ay da benim doğum günüm kocaman güller istiyorum dedim. Bana çelenk yaptırcam dedi :26:
Ooo kimler var mışşşş
ben gideyım buralardan
Hu huuuu herkese selammmmNasılsınız bakalımmm
Alyanslarımı aldık hastasonu yavaş yavaş ilerliyoruz eksiklerimi gideriyorum
Ay başında takım elbıselerı de aldık mı baya rahatlicam ben:18:
Nabeysin Eylülümm
Oo sende hoş geldin telaşlı bayan
iyiyim soyeil sen napıyosun
DimiBide pek bir alışmış baksana sana hatırlatmalar falan
Kuzum bak şimdik aklıma yeni birşey daha geldiEviniz tutuldu mu eşyalar geldi mi bilmiyorum ama eğer tutuldu ve eşyalarınız geldiyse. Dışarda yemek yemek istemezsen kendi evinizde çok güzel romantik bir sofra hazırlayabilirsin. Yanlış anlaşılma gibi bir durum söz konusu olur mu bilmem ama o saatten sonra çokta skntı etmez kimse
Masayı çok güzel donatabilirsin. Aslında bunun bir bayana yapılması daha hoş olur sankim :26: Ay bilemedimDur az daha düşüneyim ben :44:
Çelenke falan gerek yok sadece taşıyamayacağım kadar gül olsun yeter de
şu asker şeyini kaldırsana dönmüş askerin
napıyosun
ben gideyım buralardan
Nabeysin Eylülümm
Oo sende hoş geldin telaşlı bayan
He ya çok alıştırdım benim akılsız kafam
Ayyy ne güzel fikirler sunuyosun büşbüş :18: Evimizin boyası bu hafta yapılacak, eşya bakmaya çıkmadık ki daha :26:
Ay bana yapılsa bi daha bi daha bi daha doğmak isterdim
Şu rentorant fikri çok yattı amaa başka her ihtimale karşı birşey olsun yavrumm hadi düşün
Onu unuttum bak çünkü o an çok sinir oldum çelenk dedi pis pis güldü bi de Allahımm
Merhabaa nasılsınnn
Hoşbuldummm
Kızlarrr bana damatlı bakmak için önerebileceğiniz markalar var mı?Damat ve Sarar'ı önerdi bir kaç arkadaşım
Suvari canım. Hem uygun hemde kaliteli olduğunu duymuştumm
Hatta internet sitesinde fiyatlar mevcut canım bi bak istersen. Güncel fiyatlar mıdır bilmiyorum ama fikir olur en azından
Evet eşya olmaması kötü bir durum. En azından bir masa, sandalye bile olsa yeterdi ama :26:
Bende kendime inanamıyorum ve düşünmeden bir anda aklıma geliyor bu fikirler
Restorant cepte olsun o zaman kuzum alternatif düşünelim :44:
Sana güzel sürpriz yapmazsa siyah çelenki sen ona hediye edeceğini söyleNe fena bu erkekler yahu
Teşekkürler kuzu not alayım hemen de araştırayımMaaşım yatana kadar araştırmasını yapayım da
sonra gidip yerinde görüp deneriz artık
Yok anam yok ki olsaaaaKaynanamlardada masayla köşe koltuk birleşik onuda hiç taşıyamam
Ayyyşş sağol büşbüş vallahi çok yardımcı oluyorsun kuzum
Hahahahhahahaha çok güldüm yaBunu söyleyeceğimm kesinlikle
Aklıma geldikçe ya buraya yada özelden yazarım kuzummYardımcı olabildiysem ne mutlu
Söyle söyle tabi. Hemde senin doğum gününde evli olacaksınız onun istediği gibi sürpriz yapmasına engel birşey olmayacakSen daha şanslısın
Tamam bebeğim beklerim güzelce fikirlerini
Eğer ki güzel birşey yapmazsa onu almam ki eve banane Allah Allah 2 yıldır ben yapıyorum o yapsın birazda
Bence de kuzum bu saatten sonrada birazcık eşlerini şımartsınlar bir zahmet dimi ama
bilemiyorum belki kasılmadanm da olablr ama 3 kere yapmak abartmak doğru değil bence...
seni rahatlatck olan da şin olacak...
kasma kendini sende cnmm o zamn çok zor olur...
rahat olmaya çalış..
Onu bende duymadım değil kuzum. Çok yakın arkadaşımın teyzesi hastanelik olmuştuAyyy korkunç bir durum yaa :26: Sende düşünüp iyice strese girme. Nişanlına güven
Canlarım Günaydın sabah sabah bişey dürttü sayfaya bakayım dedim.Bahsettiğiniz konu için şunu diyeyim evet kasmamak gerekiyor ama eşin anlayışlı olmasida çok önemli, ben ilki kolay atlattım sayılır, hani burnunu bi yere vurursunda zonklar ya öyle bi sizlama sadece, sonrasida zamanla alışma yani :) sizi o kadar iyi anlıyorum ki ama düğün dernek geçince bişeyler alışmaya başlayinca hersey kolay geliyor.Bende çok tecrübeli değilim de destek olayım size dedim opuldunuz kosmocaman :)))
Ay evet canim ben de cok gerginimdir oyle gevseyebilmek lazim da onca stresle nasil gevsicez merak ediyorum valla bir de insanlar gelinle damat eve girerken birsuru sacmalik falan yapiyorlar ya hic sevmiyorum ben onlari ya beni daha da geriyor zaten eve gidis olcak gecenin biri ikisi
Selam bayanlaarrr
Şükür ki sonunda hallettik
Eki Görüntüle 1090845
Sabah erkenden gittik. Başvuru için girdiğimizde beklettiler nikah salonunda oturduk, birinin nikahı kıyılıyordu. Allahımm nişanlımla ben ellerimizi sıkıca kavradık sanki bizim nikahmış gibi mutlu oldukGelirken de benzinliğe uğradık yakıt almak için, geri geldiğinde elinde kola söyleniyorum soğuk şu bu diye şapşal şapşal sırıtıyo sonra bi baktım meğer kolanın üstünde ismim yazıyormuş
Bugün çok mutluyum23 gün sonra evli bi bayan oluyorum
Gün için konuştuğumuz adam da nişanlımdan pasta istedi, o gün nişanlımın doğum günü diye
Sizler nasılsınız bakiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?