bende öyle hahahİyiyim bende kuzusu napıyım çalışıyorum ama şuan burda takılıyorum çaktırma
yok yaa görüntüyü bozuyo kaldırHe ya çok alıştırdım benim akılsız kafam
Ayyy ne güzel fikirler sunuyosun büşbüş :18: Evimizin boyası bu hafta yapılacak, eşya bakmaya çıkmadık ki daha :26:
Ay bana yapılsa bi daha bi daha bi daha doğmak isterdim
Şu rentorant fikri çok yattı amaa başka her ihtimale karşı birşey olsun yavrumm hadi düşün
Onu unuttum bak çünkü o an çok sinir oldum çelenk dedi pis pis güldü bi de Allahımm
ÇççananeeeBen gördükçe mutlu oluyorum kızım, hala dün gibi geliyor 460 yazıyodu orda hani
Napim yavrum fikir düşünüyoruz, sende sun bi fikir hadi bakim
Sen napıyosunnn
Merhabaa nasılsınnn
Hoşbuldummm
Kızlarrr bana damatlı bakmak için önerebileceğiniz markalar var mı?Damat ve Sarar'ı önerdi bir kaç arkadaşım
çok sevindim senin adına tatlımmm hayırlı olsunn
yok yaa görüntüyü bozuyo kaldır
ne fikri kız
Çok sağoll canımmm amin inşallah
Sen nasılsın ? Napıyosun
Hıııhh hiçte çok çekici baksana büyük gurur
Nikah günümüzü aldık, 21 Mayıs dediydim ya doğum günü ayrıca benm herifin diye.. O yüzden fikir :44::44::26:
ona en büyük hediye senle nikahlanmakdaha ne olsun
bilemedim ki şimdi :26::26:
O da öyle demiyo işte ben sana hediye veriyorum soyadımı alıyorsun diyo
o kadar stresten sonra rahat olur muyum bilmiyorum ama en iyisi oluruna bırakmak sanırım düşündükçe gözümde büyüyor
Rabbim yardımcımız olsun kızz :18:
inşaAllah kuzucummm zıbartesi de çok iyi fikir uyukluyorum bende ofiste saat 2 de toplantımız var 5 e kadar uyumam inşaAllah
özlemcimm benim burnum bi yere çarpınca oturup ağlıyorum kız sen naptın iyice korkuttun ya beni :18::18:
o mevzuları bende sevmiyorum canım ya biz gündüz düğünü yaptık o yüzden ama yemeğe falan gideriz gezeriz herhalde geç vakitlere kadar
çok sevindim senin adına tatlımmm hayırlı olsunn
o kadar stresten sonra rahat olur muyum bilmiyorum ama en iyisi oluruna bırakmak sanırım düşündükçe gözümde büyüyor
Çok sağoll canımmm amin inşallah
Sen nasılsın ? Napıyosun
Morincim aşk olsun özelden mesaj attım cevap vermedin canım tarifleri denedin mi memnun kaldın mı diye sormuştum:26:yoğunsun sanırım
Ahahaha bebeğim korkulacak bişey yok ama ilk biraz sıkıntı yani şöyle diyeyim erkekler tabiki daha rahat ama bayanlarda ilkten kaynaklanan bi tedirginlik var ya ondan dolayı yani ama eşinlesin çok özel bi an açıdan sizidan çok duygusallikta çok fazla oluyor yanikorkma yani kuzum o senden korksun kafanda bunu sorun haline getirme ben hep korkarsam daha çok buyuturum o anı zehir etmicem çok bekledik hersey güzel olucak dedim sende bunları geçir içinden :))
bencede oluruna bırak herkes o yollardan geçiyor
kızlarrr hani irem dericinin bi şarkısı vardı "kalbimin tek sahibine" parçası...
bu şarkı ttnet müzikte war dinledim orjinali çok güzel...
youtube da da war orjinalini arayınca bulunuyor isteynler indirebilir =))
Eeeee yaniHakkımız o kadar dırdırlarını çekiyoruz
Dün bana beni ne kadar çok seviyorsun diye sordu şebeklik yapıyor. Babamın soyadından vazgeçecek kadar çok dedim.
Yine öküzlük yapıp bende kimlikte ki bekar yazısından vazgeçiyorum hava mı atıyosun diyo ayar oldum yaaaa
Kızlar,
Bugün ev baktım. İlk defa baktım hem de. Sevgilimsiz, babamla
Ama iyi ve kötü yönlerini söyleyeceğim size.
İyi yanları:
Sevdiğim bir mahalle
Her yere yakın
Elit insanlar
Çok yüksek de değil, 1. kat tam istediğim gibi
Caddeye değil de arka bahçeye bakıyor. Böyle severim
Ev büyük. 3+1
Salon kocaman,koridorlar kocaman
2 balkon var. birisi büyük
2 odada dolap var.
Laminant parke camlar pimapen
Kirası uygun, depozito yok
Emlakçı yok sahibinden
Kötü yanları:
Halamın evi, halamın kiracısı olcam.
Halam ve kocasını hiç sevmem
Üstelik tam karşı dairesi, 3 adım ilerisi
Yapış yapış olmak istemiyorum onlarla. Ne kadar kapatıp kapımı evimde otursam da illaki gir çık oalcaktır
Mutfak dökülüyor. Eski kahverengi dolaplardan. 20 yıllıktır kesin.
Mutfak tezgahı kırık
Banyo da dökülüyor.
duşa kabin yok. Küvet var. duş perdesi var.
Klozet eski
Muslukları eski, banyo dolabı yok.
Düşündüm taşındım olumsuz yönleri daha ağır bastı
ben de dinledimm orjinali daha bi güzelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?