ewet çok güzel hemdee indirdim bendee
canımm bana da olumsuz yönleri daha çok gibi geldii..:44:tabii sen daha iyi bilirsinn
200 lira fazla verip daha güzel bir ev aramaya karar verdim.
Ama babam acayip derecede gerildi.
Neden tutmuyormuşum da çok şımarıkmışım da. Daha iyisini daha uygununu nasıl bulacakmışım da falan.
Bundan sonra hiç bir alışverişinde yokum dedi.
Sanki şimdiye kadar vardı da?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=712486
topiğim bile var. :2::2:
tamm düğün dans şarkısı yaaa
yok yaaasende benımle hayatını birleştiriyosun ya ne olacaktı de
iyi diyelim iyi olsun tatlım telaşımız çok canım nerden başlasam bilmiyorum valla
Evet
Allahımmhiç altta kalmıyo maşallah
vuuuu
Ama anlamaz ki abi tırt çıkart dediğim
O zaman çok çok kolay gelsin canımm, Allah yardımcın olsun diyeyim ne diyeyim başka
Hiç kalır mıKalmaz ki adam romantik olduğunda bile illa öküzlük yapacak
Dün pizza yedik orta boy ikimiz, doymadım dedi. Sonradan doydum da gözüm aç kalmış sanırım dedi.
Aç gözlüsün diye lafa girdim pat 'Evet gözlerim sana hep aç' demz miNe diyeceğimi şaşırdım büşbüş Allahım ya
Yaşlılık halleriO duruma geldik dimi artıkYıllandık yahu
Canım hayırlı olsun alyansları halletmişsini hangi modele karar verdiniz özel değilseHu huuuu herkese selammmmNasılsınız bakalımmm
Alyanslarımı aldık hastasonu yavaş yavaş ilerliyoruz eksiklerimi gideriyorum
Ay başında takım elbıselerı de aldık mı baya rahatlicam ben:18:
Eylülüm ne olduben gideyım buralardan
Damat Tween,Sarar tatlımKızlarrr bana damatlı bakmak için önerebileceğiniz markalar var mı?Damat ve Sarar'ı önerdi bir kaç arkadaşım
Kuzum bende çok yoğunum bugün ve sabah zor uyandım geldim ya işkence gibi bugün zıbartesi olması gerekti bugününinşaAllah kuzucummm zıbartesi de çok iyi fikir uyukluyorum bende ofiste saat 2 de toplantımız var 5 e kadar uyumam inşaAllah
Olsun canım benim beğendiğine sevindim ellerine sağlık afiyet bal şeker olsunaaaaaaaaaaaa
canım benımmmmm
ya alıntılarda mesaj olarak geliyor ya genelde toplu siliyorum belki o ara gitmiştir görmedimmmmmmm kusura bakmaa :26::26:
evet denedim çıtır böreğini yaptım haşhaşlı kekinide yaptım çokkkkkkkkkkkta güzel oldular sağol tatlım benimmmmmmmmmmmmm
Güzel şarkı değil mi çok duygu yüklükızlarrr hani irem dericinin bi şarkısı vardı "kalbimin tek sahibine" parçası...
bu şarkı ttnet müzikte war dinledim orjinali çok güzel...
youtube da da war orjinalini arayınca bulunuyor isteynler indirebilir =))
Olumsuz yönleri oldukça fazla canım halanın olmayan daha iyi şartlarda o fiyatlara yakın bir yer vardır muhakkak canını sıkma baban için onun için halanın evi ama oturacak olan sizsiniz o yüzden gerileceksen şuan geril sonra içerisindeyken gerilsen de sinirlensen de taşınmak zor ilk zamanların günleri geçecek o evde çeyizin serilmesi ilk misafir ağırlaman o yüzden önemli takma kimseyiKızlar,
Bugün ev baktım. İlk defa baktım hem de. Sevgilimsiz, babamla
Ama iyi ve kötü yönlerini söyleyeceğim size.
İyi yanları:
Sevdiğim bir mahalle
Her yere yakın
Elit insanlar
Çok yüksek de değil, 1. kat tam istediğim gibi
Caddeye değil de arka bahçeye bakıyor. Böyle severim
Ev büyük. 3+1
Salon kocaman,koridorlar kocaman
2 balkon var. birisi büyük
2 odada dolap var.
Laminant parke camlar pimapen
Kirası uygun, depozito yok
Emlakçı yok sahibinden
Kötü yanları:
Halamın evi, halamın kiracısı olcam.
Halam ve kocasını hiç sevmem
Üstelik tam karşı dairesi, 3 adım ilerisi
Yapış yapış olmak istemiyorum onlarla. Ne kadar kapatıp kapımı evimde otursam da illaki gir çık oalcaktır
Mutfak dökülüyor. Eski kahverengi dolaplardan. 20 yıllıktır kesin.
Mutfak tezgahı kırık
Banyo da dökülüyor.
duşa kabin yok. Küvet var. duş perdesi var.
Klozet eski
Muslukları eski, banyo dolabı yok.
Düşündüm taşındım olumsuz yönleri daha ağır bastı
Merhaba şekermeraba şekerlerrr
Kaç gün geçti canım ilaç bitiminden en geç 10 gün sonraya olabilirsin birkaç gün bekle bakalım bu hafta içerisinde olman gerekirnehirrrrr ben hala regl olmadım yaaa :84::84::84:
sana aç olmasına
NT]
[
Kaç gün geçti canım ilaç bitiminden en geç 10 gün sonraya olabilirsin birkaç gün bekle bakalım bu hafta içerisinde olman gerekir
Hiç kalır mıKalmaz ki adam romantik olduğunda bile illa öküzlük yapacak
Dün pizza yedik orta boy ikimiz, doymadım dedi. Sonradan doydum da gözüm aç kalmış sanırım dedi.
Aç gözlüsün diye lafa girdim pat 'Evet gözlerim sana hep aç' demz miNe diyeceğimi şaşırdım büşbüş Allahım ya
AhahahahhaahBende çok güldüm, hala daha gülüyorum daha bunlar ne ki adam da öyle laflar var ki kalakalıyorum
Amanınnn yandın sen kuzum Seninle kafayı bozmuş
Allah kolaylık versin
kesinlikleee ....
bi de şu ferhat göçerin sarıl bana şarkısı war onu da çalıcaz...
kararsız kaldım şimdi iremin mi yoksa ferhatın şarkısı mı ilk dans şarkısı olsa die =)
karar weremiyorum :2:
Yandım ki ne yandım
Sağol büşbüşş amiin amin
neyseki düğüne az kalmış
kesinlikle irem diyorum bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?