2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

arkadaşlar yasadıgım bi olayı anlatmak istedim ve heryerde de anlatacağım. gelinlik 21 subesi en özel gününüzü en kara güne çevirebilir benimki öyle oldu. 3 provaya gittim alınmadım gelinliğim teslim dediler gittim dikilmemiş vee diktiklerinde giydiğim gün gelinlik parçalandı... alta yırtık kumaşlar konulmuş falan filan vee müşteri temsilcisinden tut oranın sahibinin nişanlısı (kapalı bayan sema) saygsısız seviyesiz biri. bana gelinlik almamam gerektiğini önce doktora gitmem gerektiğini söyleyebilcek kadar da müşteri ile ilişkisi sıfır bi bayan. lütfen arkadaşlar buraya gitmeyin reklam yaptığına bakmayın ve gerçekten gitmeyin. düğünüm bitti ve özür dilicek dediler sema hanım için hala aranmadım... rezil olmak istemiyorsanız gitmeyin

canımm bana da olumsuz yönleri daha çok gibi geldii..:44:tabii sen daha iyi bilirsinn

200 lira fazla verip daha güzel bir ev aramaya karar verdim.

Ama babam acayip derecede gerildi.

Neden tutmuyormuşum da çok şımarıkmışım da. Daha iyisini daha uygununu nasıl bulacakmışım da falan.
Bundan sonra hiç bir alışverişinde yokum dedi.
Sanki şimdiye kadar vardı da?

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=712486

topiğim bile var. :2::2:

sonuçta sen oturcaksın o evde canımm içine sinmedikten sonra boşver yanii ne derse desin

yok yaaa sende benımle hayatını birleştiriyosun ya ne olacaktı de

Ama anlamaz ki abi tırt çıkart dediğim

iyi diyelim iyi olsun tatlım telaşımız çok canım nerden başlasam bilmiyorum valla

O zaman çok çok kolay gelsin canımm, Allah yardımcın olsun diyeyim ne diyeyim başka

Evet

Allahımm hiç altta kalmıyo maşallah

Hiç kalır mı Kalmaz ki adam romantik olduğunda bile illa öküzlük yapacak
Dün pizza yedik orta boy ikimiz, doymadım dedi. Sonradan doydum da gözüm aç kalmış sanırım dedi.
Aç gözlüsün diye lafa girdim pat 'Evet gözlerim sana hep aç' demz mi Ne diyeceğimi şaşırdım büşbüş Allahım ya

vuuuu

ahahhah

O duruma geldik dimi artık Yıllandık yahu
Yaşlılık halleri
Hu huuuu herkese selammmm Nasılsınız bakalımmm
Alyanslarımı aldık hastasonu yavaş yavaş ilerliyoruz eksiklerimi gideriyorum
Ay başında takım elbıselerı de aldık mı baya rahatlicam ben:18:
Canım hayırlı olsun alyansları halletmişsini hangi modele karar verdiniz özel değilse
ben gideyım buralardan
Eylülüm ne oldu
Kızlarrr bana damatlı bakmak için önerebileceğiniz markalar var mı? Damat ve Sarar'ı önerdi bir kaç arkadaşım
Damat Tween,Sarar tatlım
inşaAllah kuzucummm zıbartesi de çok iyi fikir uyukluyorum bende ofiste saat 2 de toplantımız var 5 e kadar uyumam inşaAllah
Kuzum bende çok yoğunum bugün ve sabah zor uyandım geldim ya işkence gibi bugün zıbartesi olması gerekti bugünün
Olsun canım benim beğendiğine sevindim ellerine sağlık afiyet bal şeker olsun
Güzel şarkı değil mi çok duygu yüklü
Olumsuz yönleri oldukça fazla canım halanın olmayan daha iyi şartlarda o fiyatlara yakın bir yer vardır muhakkak canını sıkma baban için onun için halanın evi ama oturacak olan sizsiniz o yüzden gerileceksen şuan geril sonra içerisindeyken gerilsen de sinirlensen de taşınmak zor ilk zamanların günleri geçecek o evde çeyizin serilmesi ilk misafir ağırlaman o yüzden önemli takma kimseyi
meraba şekerlerrr
Merhaba şeker
nehirrrrr ben hala regl olmadım yaaa :84::84::84:
Kaç gün geçti canım ilaç bitiminden en geç 10 gün sonraya olabilirsin birkaç gün bekle bakalım bu hafta içerisinde olman gerekir

Amanınnn yandın sen kuzum Seninle kafayı bozmuş

Allah kolaylık versin

kesinlikle irem diyorum bennn

neyseki düğüne az kalmış

Utandırma beni

Şaka gibi geliyo zaten hala daha :44:

Dün kuzenini istemeye geldiler. Akşam bi 15 dk uğrayıp çıktık. Onlara geçtik, bi tuhaf oldum. Karşı tarafta da bizim evimiz falan..
Başladım ağlamaya, onunda gözleri doldu. Darısı başına kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…