2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

anaaam kıyamam yaa niye ağlıyon

amin canımm inşallah

utanmaz snei

Rabbim herkese böyle mutlu olmayı nasip etsin Stresli bir zamanda bile yüzünüz gülüyorsa ne alâ

Amin bebeğim amin.. Bu aralar çok şükür ki iyiyiz Şu 53 günde hayırlısıyla bi gelip geçse böyle aramız güzelken..

Amin bebeğim amin.. Bu aralar çok şükür ki iyiyiz Şu 53 günde hayırlısıyla bi gelip geçse böyle aramız güzelken..

O günlerde hayırlısıyla geçer kuzum. 460 gün asker beklemişsin sen 53 gün mü geçmeyecek

Ahahahahhaah Bende çok güldüm, hala daha gülüyorum daha bunlar ne ki adam da öyle laflar var ki kalakalıyorum
Sizi siziHayırlı olsun canım belgeyi gördüm ama bulamadım kaybettim önceki sayfalarda yoğunduya burası azıcık zamanınız kaldı maşallah
ama geçenkinde ilaç bitmesine 1-2 gün kala olmuştum biteli 2-3 gün oldu
Geneli ama bittikten 2-5 gün aralığıdır canım en geç 10 gün içerisinde o yüzden sıkıntı yapma eli kulağındadır
Genç yaşta yaşlandık
Bazen ciddi anlamda yaşlandığımı hissediyorumyaş 24 ama sanki çok uzun
meraba canımcımmm
Nasılsın canımcım

offf yaaa bayılıcam artık :117::117::117:

offf yaaa bayılıcam artık :117::117::117:
Sakin canımcım ya az bir zamanın kaldı rahatlayacaksın
Bende hissetmiyor değilim. Birde 6 yıllık birlikteliğim olunca o daha çok bana yaşlı gibi hissettiriyor

Ama halbuki gencecikim

Ondanda oluyor canım benim erken tanışma yapacak bir şey yok her şey kısmet

Kızlar ben hep fransız kaldım bugün konulara yoğunluktan yahu çok şeyler kaçırdım farkındayımutandım susuyorumEki Görüntüle 1091299

Fransız kalma Nehirimm

Şöyle bir baktım bende. Sabah ki konu ilk gece korkusu

Daha sonra benim Zeynom ile askerlikle ilgili konuşmalarımız. Ardından ise Zeynomun hem nikah hemde artık eşi olacağı için eşinin doğum günü onun için sürprüzler düşündük

Daha sonrasında yoğun bir konu yoktu şimdi olduğu gibi

kvlerle aynı apartman mıydı :26:

tamam hadi utanma sen sabahki konuları kaçırıdn z aten :18:

Yok be ne apartmanı Apartman değil ki onlarındaki dubleks ev sadece.. Hatırlamıyon mu 3 katlı bi binaları vardı da oraya hırsız girince evlerinin karşılarına bana çelik ev yapmışlardı. Hatta bak bu benim evim
En son daki son hali Daha bitmedi tabi

Ne konusu ya ne oldu ne olduuu :26:

O günlerde hayırlısıyla geçer kuzum. 460 gün asker beklemişsin sen 53 gün mü geçmeyecek

460 değil bebeğim 365 gün bekledim 460'la başladık, 190 da 90 gün sildik
Geçsin su gibi geçsin kuzuummm

Sizi siziHayırlı olsun canım belgeyi gördüm ama bulamadım kaybettim önceki sayfalarda yoğunduya burası azıcık zamanınız kaldı maşallah

Nehirtoşşş naber bebeğimm

Sorun değil kuzum, olsun varsın kaybolsun :86: Az kaldı ya ayyy vallahi az kaldı
Darısı başına canımmm

Kızlar ben hep fransız kaldım bugün konulara yoğunluktan yahu çok şeyler kaçırdım farkındayımutandım susuyorumEki Görüntüle 1091299

Nehir, büşbüş'ünde dediği gibi bugün genel olarak muhabbet bendim utanması gereken ben miyim neyim

ay evet hatırladımmm

ev niye öyle oldu normal daire niye değil

halanın ewinde oturmamalısın cnm uzak ol... sana da gelir sürekli belki eşin istemeyecek sen rahatsız olacaksın..

hadi bunu da geçtim es resmen eski... çeyizlerini o ewe nasıl yerleştrceksin hem o kadar büyük ew bakma 2+1 olsun koca koca odaları ıstmakta zor olur...

bi de halanın ewi belliki eski bina o ewi asla ısıtamazsın bi de üstüne dünyanın doğalgaz faturasını ödersin...

sen ne yap et başka ew bak cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…