nişanlım bi sayfa söylemişti musait oldugunda sorayım oraya bak istersen cnm ordada gzl şeyler vr ve uygn
Hımm iyi iyi güzel yavaş yavaş tamamlanıyor eksikler
Hiç bakmadım ben kuzum nikah şekeri falan. Bizim düğün olacağı için :26: Ama çokta maliyetli birşey yapma derim. Herkes senin gibi özen göstermeyebiliyor :26:
Ooo senin taksitler azmış canım. Birde ben sayayım mı sana
Her ay İng banka kredi taksitim var 475 tl
Tencere+Yemek tk+Çatal bıçak setim için 150 tl
Pike+Nevresim+salon takımı ıvır zıvır bir sürü şey var içinde onlarada 66 tl
Birde eliptik bisikletim var 36 tl
Birde bornoz setim var 50 tl
Şimdilik bunlar
Şuan için ihtiyacım yok kuzum çok şükür telefonum gayet iyi Samsung Galaxy S 2. Gayette memnunum takır takırda çalışıyor ama sıkıldım
Evlenince biz İphone geçmeyi düşünüyoruz. Artık Samsung, Nokia gibi markaların telefonunu istemiyoruz. Ben değil ama nişanlım çok çekti
Oda almışken iyi olsun hem alırken hemde satarken para etsin azıcık dediBu nedenle iphone karar kıldık. Şimdi neden almıyorum nişanlım askerden gelene kadar biraz daha düşer fiyatı ve benim taksitlerim azalır. Sonuçta 2 tane alıcaz az para değil
Senin aldığın telefonuda çok duydum. Yakın arkadaşımda almış memnun olduğunu söyledi. Hayırlı olsun kuzum güzel günlerde kullanın aşkitinle
hıımmm söle de bana o zman bende bakayım sen öğren onu mutlaka cnm =)
dogru diyorsunda cnm ama işte düğün olmıcagı için nikahımızda oldu bttye gelmesin diye güzel birşey hatıra klaması için yapmak istiyorum kahvenin ustune kırk yıl hatırlık kahve fln yazablrz diyorum anahtarlık zaten anahtar olark kullanablrlr diye düşünüyorum ama bakalım
bizim davetiyeler hazır dağıtılmayı bekliyor =) nikah şekerini nasıl kime yaptrcaz bizde blmiyoruz:/
unutmaz o alır düğünden sonra diye düşünüyorm. artık unutursa da başının etini yer aldırtırım heheh
ewet kv.de de yaptırdı bi tane newresim oda güzell süslü püslü bişey....
anammm senin kredin varmış :18: senin maaş taksitlere gidddiyo sayılır. azcık hafiflesin öyle al bencede. bunaltma kendini canımm.
he sizin emelleriniz farklı, doğru düşünüyosunuz
evet çok hızlı ve güzel resim cekiyor. görüntüsüde güzel, çok memnunum Allah için
Çok teşekkür ederim canımın içi
nevresim değil , pike pikehani gelinlik gibi full abartı bişey bak şöyle..
Eki Görüntüle 1095702
erkek tarafı alıyormuş bunu, ablama almışlar misafir geleceği zaman seriliyomuş, çeyizde gözüksünmüş vs vs.
ben sevmiyorum böyle şeyleri sade bişey düşünüyorum
Eki Görüntüle 1095702
erkek tarafı alıyormuş bunu, ablama almışlar misafir geleceği zaman seriliyomuş, çeyizde gözüksünmüş vs vs.
Evet kuzucanım o kredi benim iliğimi kemiğimi kurutuyor resmenAilem ev alırken destek olmak amaçlı kredi çekmiştim 10.000 tl. Onun taksiti. Çok şükür az kaldı 2015 mart ayında bitiyor Yoksa ben borcu sevmem bir kaç ayda öder bitirirdim çeyizlerimi.
Aynen kuzum şöyle söyliyim mesela ben telefonumu ilk çıktığında babam bana hediye aldı o zaman 1,500 tl di. Şimdi satsam 1000 tl verirler çünkü ter temiz. Bir tane dahi çiziği yok. O kadar sakındım korudum yani. Ama nişanlımda galaxy s3 aldı ve telefon ilk 3 ayında arızalandı. Şimdi elden çıkartmaya çalışıyor 400 tl veririm demiş telefoncu. Bizde düşündük dedik ki iphone şuan 4s bile pahalı yani. 5s çıktığı halde. Neymiş demekki adı olması bile pahalı olmasına yetiyor. Karar verdik ve iphone geçeceğiz.
erkek tarafı aldı bizde genelde o taraf alıyor, hatta bornozu bile ablamın kv. almış getirmişti.haaa sen onu diyorsun kız onu kız tarafı almıyor muydu ben öle biliyorum
erkek tarafı almadı bişey de demediler bunla ilgili.
ben zaten özellikle istemedim bunu pike sercem anneme de aldırmadım
benm ablamın var hiç kullanmadı
sende alma boşwer aldırma da şık bi pike al ser gitsin
Ayyyy nefret ederim böyle şeylerdenNeyseki kayınvalidem sevmediğimi biliyor
Ben tam bir güpür hayranıyım ve kayınvalidem bunu çok çok iyi biliyor. Bana böyle kabartmalı, fırfırlı şeyler almasınlar zaten
Evet canım sende haklısın. Kahveyi daha önce gördüm hatta telefonumda resmi var. Hediyelik olarak düşündüklerimin arasında
Ama anahtarlık fikri bana çok güzel gelmedi. Daha değişik şeyler yaptırabilirsiniz. Davetiyenizi yaptırdığınız yerde yapılmıyor mu?
Genelde her davetiyeci aynı zamanda nikah şekeride yaparda :26:
Bu arada nerede oturuyosun ?
Helal olsun sanaAz kalmış, Allah yardım eder.
doğru mantık. artık askerden geldiğinde , borcunuz harcınız bittiğinde gönül rahatlığıyla alırsınız
Eki Görüntüle 1095702
erkek tarafı aldı bizde genelde o taraf alıyor, hatta bornozu bile ablamın kv. almış getirmişti.
bende hiç sevmem, kullanmayacağım bişeyide aldırmak istemiyorummm
ya dimi. ben sadelikten yanayım
davetiyecide yaptırmıcz biz cnm o yuzdende onda yoktur cd den yaptırmayı düşünüyoruzya davetiye işini cnm istanbulda oturuyoruz cnm biz
erkek tarafı aldı bizde genelde o taraf alıyor, hatta bornozu bile ablamın kv. almış getirmişti.
bende hiç sevmem, kullanmayacağım bişeyide aldırmak istemiyorummm
ya dimi. ben sadelikten yanayım
Sağol kuzum benimm
Aynen kuzum. Askerden gelsinde ondan sonrası sonsuz mutluluk zaten bizim içinn
Hıı evet sen öyle söylemiştin dimi hatırladım şimdi.
Kuzum İstanbul'un neresindesin bilmiyorum ama Eminönü tarafında çok uyguna yaptırırsın bu tarz şeyleri
Zeynommm burda mısın
Gelincikler Günaydınnn
Her ne kadar bugün 1 mayıs işçi bayramı olsada bizede tatil değilAma ben çalışmıyorum ve protesto ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?