2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

dogru diyorsunda cnm ama işte düğün olmıcagı için nikahımızda oldu bttye gelmesin diye güzel birşey hatıra klaması için yapmak istiyorum kahvenin ustune kırk yıl hatırlık kahve fln yazablrz diyorum anahtarlık zaten anahtar olark kullanablrlr diye düşünüyorum ama bakalım

anammm senin kredin varmış :18: senin maaş taksitlere gidddiyo sayılır. azcık hafiflesin öyle al bencede. bunaltma kendini canımm.

he sizin emelleriniz farklı, doğru düşünüyosunuz

evet çok hızlı ve güzel resim cekiyor. görüntüsüde güzel, çok memnunum Allah için

Çok teşekkür ederim canımın içi

Evet canım sende haklısın. Kahveyi daha önce gördüm hatta telefonumda resmi var. Hediyelik olarak düşündüklerimin arasında

Ama anahtarlık fikri bana çok güzel gelmedi. Daha değişik şeyler yaptırabilirsiniz. Davetiyenizi yaptırdığınız yerde yapılmıyor mu?

Genelde her davetiyeci aynı zamanda nikah şekeride yaparda :26:

Bu arada nerede oturuyosun ?

nevresim değil , pike pike hani gelinlik gibi full abartı bişey bak şöyle..

Eki Görüntüle 1095702

erkek tarafı alıyormuş bunu, ablama almışlar misafir geleceği zaman seriliyomuş, çeyizde gözüksünmüş vs vs.

ben sevmiyorum böyle şeyleri sade bişey düşünüyorum

Evet kuzucanım o kredi benim iliğimi kemiğimi kurutuyor resmen Ailem ev alırken destek olmak amaçlı kredi çekmiştim 10.000 tl. Onun taksiti. Çok şükür az kaldı 2015 mart ayında bitiyor Yoksa ben borcu sevmem bir kaç ayda öder bitirirdim çeyizlerimi.

Aynen kuzum şöyle söyliyim mesela ben telefonumu ilk çıktığında babam bana hediye aldı o zaman 1,500 tl di. Şimdi satsam 1000 tl verirler çünkü ter temiz. Bir tane dahi çiziği yok. O kadar sakındım korudum yani. Ama nişanlımda galaxy s3 aldı ve telefon ilk 3 ayında arızalandı. Şimdi elden çıkartmaya çalışıyor 400 tl veririm demiş telefoncu. Bizde düşündük dedik ki iphone şuan 4s bile pahalı yani. 5s çıktığı halde. Neymiş demekki adı olması bile pahalı olmasına yetiyor. Karar verdik ve iphone geçeceğiz.

haaa sen onu diyorsun kız onu kız tarafı almıyor muydu ben öle biliyorum

erkek tarafı almadı bişey de demediler bunla ilgili.

ben zaten özellikle istemedim bunu pike sercem anneme de aldırmadım

benm ablamın var hiç kullanmadı

sende alma boşwer aldırma da şık bi pike al ser gitsin

Ayyyy nefret ederim böyle şeylerden Neyseki kayınvalidem sevmediğimi biliyor

Ben tam bir güpür hayranıyım ve kayınvalidem bunu çok çok iyi biliyor. Bana böyle kabartmalı, fırfırlı şeyler almasınlar zaten

Helal olsun sana Az kalmış, Allah yardım eder.

doğru mantık. artık askerden geldiğinde , borcunuz harcınız bittiğinde gönül rahatlığıyla alırsınız

erkek tarafı aldı bizde genelde o taraf alıyor, hatta bornozu bile ablamın kv. almış getirmişti.

bende hiç sevmem, kullanmayacağım bişeyide aldırmak istemiyorummm

ya dimi. ben sadelikten yanayım

davetiyecide yaptırmıcz biz cnm o yuzdende onda yoktur cd den yaptırmayı düşünüyoruzya davetiye işini cnm istanbulda oturuyoruz cnm biz

Helal olsun sana Az kalmış, Allah yardım eder.

doğru mantık. artık askerden geldiğinde , borcunuz harcınız bittiğinde gönül rahatlığıyla alırsınız

Sağol kuzum benimm

Aynen kuzum. Askerden gelsinde ondan sonrası sonsuz mutluluk zaten bizim içinn

bende sevmiyorum zorla alındı ablama aldırttım bende çok sade aldım fırfırı az olandan

erkek tarafı aldı bizde genelde o taraf alıyor, hatta bornozu bile ablamın kv. almış getirmişti.

Aynen kuzum ya bu ne böyle gelinlik gibi Yok yok kuzum sakın sakın aldırma böyle birşey. Sana sorsalar bile özellikle bu tarz birşey sevmediğini söyle alırlarsa sade birşey almalarını söyle Bir gecelikte olsa zulüm bu ya

davetiyecide yaptırmıcz biz cnm o yuzdende onda yoktur cd den yaptırmayı düşünüyoruzya davetiye işini cnm istanbulda oturuyoruz cnm biz

Hıı evet sen öyle söylemiştin dimi hatırladım şimdi.

Kuzum İstanbul'un neresindesin bilmiyorum ama Eminönü tarafında çok uyguna yaptırırsın bu tarz şeyleri

bizde de kıztarafı alır bornozdu bilmem neydi.. sizinkide iyimiş heee ne şanslısın heheh

ama onlar böle şeyler almadıkları için ben mutfak için masa aldırcam viledamı aldrcam =)

kızın aldığı şeyler erkeklerden daha fazla oluyor zaten brz da onlar alsın

Hıı evet sen öyle söylemiştin dimi hatırladım şimdi.

Kuzum İstanbul'un neresindesin bilmiyorum ama Eminönü tarafında çok uyguna yaptırırsın bu tarz şeyleri

yakınım emin önüne mahmut pasada fln diyorsun evet de orayada vakit lazm olmadı 1 gn izin alıcz patrondan tabi verirse patron kim biliyormusunuz babam saolsun acayip otoriter elemanlar rahatlıkla izin alabiliyor ama ben alamıyorum

Regaib kandiliniz mübarek olsun gelincikler

Zeynommm burda mısın

Gelincikler Günaydınnn

Her ne kadar bugün 1 mayıs işçi bayramı olsada bizede tatil değil Ama ben çalışmıyorum ve protesto ediyorum

Büşbüşşş

Protestona destek veriyorum o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…