2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ne zaman geliyor askerden cnm askr yolu beklediğini b,ilmiyordum bizim çok zor geçmişti askerliğimiz o askerde ben burda askerlik yaptık

Salı günü gidecek kuzum. Allahın izniyle 2015 mayısta gelecek. İzinlerini kullanmazsada ona göre erken gelecek

Aaa neden alamıyosun

Hoş geldin zeynommm

Yaşasın çalışmamak

Hoşbulduk büşbüüşşş

Ne oldu kuzum, düzeldiniz mi ? Dökül bakayım

Bende kayınpederi aradım kandilini kutlamak için, şey dedi kızım perdeleri nerden beğeneceksin ne yapacaksın falan. Bilmiyorum baba dedim. O da burda bi perdeci var (hem nişanlımında arkadaşıymış) ordan beğen istersen dedi. Bende tamam baba gelince hallederiz dedim.
Kafam karıştı, şimdi eşyalar beğenilmeden perde ayarlanıyor ya.. Perdelerin çoğunu fon perdeli olacak, ama eşyaları beğenmedim henüz :26:
Nasıl olacak diye düşünüyorum. Ya da perdeleri beğencem, perdecide kumaş alıcam onlara uygun mu beğeneceğim baya kafam karıştı ya :44:

Aaa neden alamıyosun

kızz izin vermez hayatta böle yumurta kapıya dayanınca anca öle izin verir oda burnunun ucuyla ev bakmaya nişanlım izin aldı evi bulmus sadece bakıcm oda kesin bir evse ön izlemeye göre beyeniceğim bir yerse öle izin alıyoruz nikah günü alcagımız zaman gitsn nişanlın alsın dedi sonra olmuyor fln deyip gitsinler sabh öğlen gelsinler dedi ama btmedi işimiz ertesi hafta bidaha istedik huhu

Kına gecem dün oldu kızlar. Güzel geçti Allah'a şükür.
Ama insan ne olduğunu anlamıyor. Kameradan izleyince anlıycam asıl.
Ama nazar mı değdi nedir gece içimde bir sıkıntı vardı.
Allah kem gözlerden korusun hepimizi.

çok sevindim canım
bugün kandil,dua et canım,nazar duası da oku kendine bol bol.

bende sevmiyorum zorla alındı ablama aldırttım bende çok sade aldım fırfırı az olandan
ya bide o var dimi. insana zorla aldırtıyolar illa olsunmuşmuş

neyse öyle çok abartı almamışsın kullanırsın özel günlerde.

bensiz alınmaz zaten. daha sade şık bişi alırım diye düşünüyorum
ben değil kuzum ablama alındı gerçi mutfak masasını da ablam aldı

evet kızın aldıkları bencede daha fazla. incik cincik bi sürü masraf oluyoo

Regaib kandiliniz mübarek olsun gelincikler

Büşbüşşş

Protestona destek veriyorum o zaman

hoşgeldin zeyno, seninde kandilin mübarek olsun canımcım

Hadi kınayı atlattın, gözün aydın

Dua et, kendine oku bol bol mübarek günde.

detaylar nasıldı peki? kına yakılırken falan

Şükür atlatmışsınız canım
Baba ocağından ayrılacağının sıkıntısıdır o güzelim, Allahın izniyle bi aksilik çıkmadan düğünüde güzelce geçirip evinize gidersiniz inşallah :97:

hoşgeldin zeyno, seninde kandilin mübarek olsun canımcım

Hoşbulduk nazarcımm Amin amin sağol canım
Nasılsın, napıyosun

İşteyim tatlım nasıl olayım

zaman geçirmeye çalışıyorum malesef cok sıkıldım saat daha 1:30 5 de cıkıp gidicem banane

sen nasılsın

İşteyim tatlım nasıl olayım

zaman geçirmeye çalışıyorum malesef cok sıkıldım saat daha 1:30 5 de cıkıp gidicem banane

sen nasılsın

Sizede mi 1 mayıs tatili yok aaaa Ya tanıdığım çoğu kişi bugün tatilde :44:
Sancılıyım canım, 3. günümdeyim ama hala çok ağrım var :26:

Sizede mi 1 mayıs tatili yok aaaa Ya tanıdığım çoğu kişi bugün tatilde :44:
Sancılıyım canım, 3. günümdeyim ama hala çok ağrım var :26:

yoookk benimde öyle ama gaddarlaaar bbize tatil yapmadılar müşteri gelip gidio diye, sabahtan beri bi Allahın kulu gelmedi

benimde 3.günüm. neden hala ağrıyo ki? ilaç içmiyor musun ?

yoookk benimde öyle ama gaddarlaaar bbize tatil yapmadılar müşteri gelip gidio diye, sabahtan beri bi Allahın kulu gelmedi

benimde 3.günüm. neden hala ağrıyo ki? ilaç içmiyor musun ?

Yaa Allahın işi işte izin vermezlerse, gelmez müşteride

Bilmiyorum canım, sanırım önceden sancılanmadım o yüzden.. Normalde regl olmadan 2-3 gün önceden başlıyor sancılarım ama bu sefer olduğum gün sancılandım ve hala tam gaz devam :26: İlaç içtiğim an kesiliyorum o yüzden içemiyorum canım :26:

Ayyy canııımmmmm ne güzel maşallah

aman canım dua et geçer heycandandır o

çok ağladın mı kızz

Ne kadar zor. sıcak su falan koy karnına biraz ağrısını hafifletiyo, gerçi herkese iyi gelmiyo ama :26:

bende ilk gün majezik alırım bi daha ağrı sızı olmaz, bide ben kesilmiyorum Allah tan

Ne kadar zor. sıcak su falan koy karnına biraz ağrısını hafifletiyo, gerçi herkese iyi gelmiyo ama :26:

bende ilk gün majezik alırım bi daha ağrı sızı olmaz, bide ben kesilmiyorum Allah tan

Sıcak su torbası da patladı aksilik midir nedir Allahtan sıcak değildi bi baktım su kaçırıyor meğer patlamış :26: Yenisini almaya çıkacağım, ama bu sancıyla üşeniyorum açıkçası.. :44: Sen alda bana getirsene nazar
Oh be ne rahatsın vallahi

ama o ilk yarım saat beni mahvediyoooo

alıp fırlatayım burdan sana ayıp ettin

su şişesine cok kaynar olmıcak şekilde koy. şişe biraz ezilip büzülüyo ama olsun idare eder yenisini alana kadar

ama o ilk yarım saat beni mahvediyoooo

alıp fırlatayım burdan sana ayıp ettin

su şişesine cok kaynar olmıcak şekilde koy. şişe biraz ezilip büzülüyo ama olsun idare eder yenisini alana kadar

Yarım saatten sonra rahatsın ama ona bak yavrum, bak bana 3 gündür devam
Fırlat kız tutmayan adidir

Ona da cesaret edemiyorum, geçen nişanlımın kolu ağrıyordu onlarda öyle şişeye koydum çok akıllıyım ya kaynarın hafif soğuğunu düşün döktüm şişeye anam şişe bi ezik büzük oldu karşımda saygısından Sonra şişe patlamış ya ağrı kesici krem süreyim dedim rezil olmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…