2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ayy ben katlanamam senin yerinde olsam :18:

kolu ağrıyınca sıcak su ne alaka bak hiç bilmiyodum ben öyle bişi olunca acilen kas gevşetici sürerim

bibibğiiiiimm bibiğimmm aferin sana akıllı suyu ılıştırcan tabisi

inşallah canım.
yok ondan değil de nişanlımla gece bir konuda çatıştık ta. hiç olmayan şey. nazar diye düşündüm canım.

Bende zor dayanıyorum ama napim yavrum, ağrı kesici aldığımda günleri bozuluyo

Ya hu alakası şu ki bizim evin işlerini yaparken, soğukta kaldı o yüzden ağrıyordu. Eee adam yağmurda kısa kolluyla gezerse olacağı bu
Bende o yüzden sıcak sıcak iyi gelir diye şeyeettiydim ama olmadı nasip

Zekilikten çatlıyorum zaten yavrum, yakında haberlere çıkcam. Bende bu zekilik, sakarlık olduğu sürece

aminn kuzum amin :)) sen stresi bitrdin nerdeyse...))) ay maşallah yahu...en biliyim çok heyecanlı ..benimkine dahaaa 4 ay var bayaaa uzak gelio :)))

bendee erkenciydim bugun ..ekmek yaptık sabah sabah:)) snra temizlik cam derken :) ancaaaa....tatilden de bişi anlaşılmıo...asıl tatil de evde olmican :)))

ayy siz deyince baktım ramazan bayramı ne zaman denk geliyo diye. arefe bana tatil oluyodu o da pazar gününe denk geliyo. ay ben ne bahtsız bi insanımmmmmmmmmmmmmm
hakkat yahuuuuuu .. çalışanlar için 1 gün 1 gün tatil bile büyük kazanc :)))

bende buralıyım kızlar bizede tatil yok 2 tatilimiz var bizim kurbanbayramı birde ramazan bayramı
tüh tüh htüh ( neyse sabırrrr

hımmmmbizde de birim olarak tatil yapılıyor ama burdakilerde çok tatil meraklısı bizim ofis kalabalık

bu sene olmasa bile seneye olur çünkü iznimi haziranda kullancam =)
hahaaa tatil meraklsisi :))) yahu ben tatilimi yıllık iznimi düğün izniyle birleştirecem inşallah

Öyle öyle bişi ollursa kim bu diye düşünmem direkt sen aklıma geliceksin ahaha

elbette öyle. 1 gün 1 gündür ü geçtim. 1 saat erken cıkmak bile ne kadar iyi geliyo anlatamammmmm

Şaka yaptım yaa ciddiye alma o ben değilimdir, o benim dıdımın dıdısının dıdısıdır

Hahahaa. yazdın bi kereeee

*

ee hazırlıklar nasıl gidiyor bakalım. seninkiyle aran nasıl? sürekli bi atışma halindesiniz ya hani

ayy siz deyince baktım ramazan bayramı ne zaman denk geliyo diye. arefe bana tatil oluyodu o da pazar gününe denk geliyo. ay ben ne bahtsız bi insanımmmmmmmmmmmmmm

bende buralıyım kızlar bizede tatil yok 2 tatilimiz var bizim kurbanbayramı birde ramazan bayramı

elbette öyle. 1 gün 1 gündür ü geçtim. 1 saat erken cıkmak bile ne kadar iyi geliyo anlatamammmmm
bilmez miyim :)))
zaman ne de kıymetliymiş insan iş yaşamına girince anlıo...öğrencilik neymiş ne güzlemiş yahuu

Hahahaa. yazdın bi kereeee

*

ee hazırlıklar nasıl gidiyor bakalım. seninkiyle aran nasıl? sürekli bi atışma halindesiniz ya hani

Onu ben yazmadım kuzenim yazmış

Hazırlıklar şuanlık duruldu bebeğim bu ay başlıyo işte telaş vay geldi halime
Benimkiyle atışmaya tam gaz devam Trip atıyo kaç gündür, beni sabahın köründe dikti ayağıya bende tersledim onu o yüzden

Sen nasılsın canımm, sizin enişte beyle aranız nasıl

çok heyecanlı gerçekten canım. 4 ay çabuk geçiyor emin ol. :)

sennde çok ii yaaa benm öle bi şansım yok şuan daha ben çalışalı 8 ay oldu birleştirme yapamıyoırm

bilmez miyim :)))
zaman ne de kıymetliymiş insan iş yaşamına girince anlıo...öğrencilik neymiş ne güzlemiş yahuu

öğrencilikte zordu Allah için

şimdi okumak hiç yemiyo valla ama öğrencililere hep nasihat veriyorum, şöyle yapın, şöyle değerlendirin diye onlarında bi kulağından girip diğerinden cıkıyo tabi.

ilerde anlayacaklar..

e bu işler böyle zaten, yaşadıkça öğreniyo insan

doğru öğrencilik çok güzel bişey amaa laylaylomu güzel derslerden nefret ederdim ben ama zorla okudum açıkcası

okulun en gzl yanı okuldan kaçıp arkadaşlarla gezmektir eheheh

ya bide o var dimi. insana zorla aldırtıyolar illa olsunmuşmuş

neyse öyle çok abartı almamışsın kullanırsın özel günlerde.

[/FONT]

evet cnm abartılı almadım abartıyı sevmem ztn kristal takım almak istemedim çay takımı fln onlarıda zorla aldırttılar bende gittim en sadesini 6 kişilik takım aldım fazla olmasın diye kaynanamlarda adet varmıs duydum beynimden vuruldum olmaz o adet dedim kaldırın o adeti nişanlımda Allahtan yanımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…