- 14 Ağustos 2011
- 28.817
- 4.553
- 448
çok sevindim canım
bugün kandil,dua et canım,nazar duası da oku kendine bol bol.
Yarım saatten sonra rahatsın ama ona bak yavrum, bak bana 3 gündür devam
Fırlat kız tutmayan adidir
Ona da cesaret edemiyorum, geçen nişanlımın kolu ağrıyordu onlarda öyle şişeye koydum çok akıllıyım ya kaynarın hafif soğuğunu düşün döktüm şişeye anam şişe bi ezik büzük oldu karşımda saygısındanSonra şişe patlamış ya ağrı kesici krem süreyim dedim rezil olmamak için
Şükür atlatmışsınız canım
Baba ocağından ayrılacağının sıkıntısıdır o güzelim, Allahın izniyle bi aksilik çıkmadan düğünüde güzelce geçirip evinize gidersiniz inşallah :97:
Hoşbulduk nazarcımmAmin amin sağol canım
Nasılsın, napıyosun
ayy ben katlanamam senin yerinde olsam :18:
kolu ağrıyınca sıcak su ne alaka bak hiç bilmiyodumben öyle bişi olunca acilen kas gevşetici sürerim
bibibğiiiiimm bibiğimmm aferin sana akıllısuyu ılıştırcan tabisi
inşallah canım.
yok ondan değil de nişanlımla gece bir konuda çatıştık ta. hiç olmayan şey. nazar diye düşündüm canım.
aminn kuzum amin :)) sen stresi bitrdin nerdeyse...))) ay maşallah yahu...en biliyim çok heyecanlı ..benimkine dahaaa 4 ay var bayaaa uzak gelio :)))Kına gecem dün oldu kızlar. Güzel geçti Allah'a şükür.
Ama insan ne olduğunu anlamıyor. Kameradan izleyince anlıycam asıl.
Ama nazar mı değdi nedir gece içimde bir sıkıntı vardı.
Allah kem gözlerden korusun hepimizi.
bendee erkenciydim bugun ..ekmek yaptık sabah sabah:)) snra temizlik cam derken :) ancaaaa....tatilden de bişi anlaşılmıo...asıl tatil de evde olmican :)))Merhaba kizcelerimmm
Calisanlara Allah kolayliklar versin benim gibi tatilde olanlara iyi tatiller guzel dinlenmeler diliyorum
Cumlemize hayirli kandiller
Ben bugun erkenden kalktim anneme temizlikte yardim ettim kahvalti yaptik bugun dugun misafirlerimizden ilki olan teyzem geliyor bur hafta anneme arkadas olacak:)aksam ustu terminalden karsilamaya gidicez o zamana kadar islerimizi halledelim dedik
Bugun pek gelemeyebilirim o yuzden simdiden selamlasalim dedimherkese iyi gunler
hakkat yahuuuuuu .. çalışanlar için 1 gün 1 gün tatil bile büyük kazanc :)))ayy siz deyince baktım ramazan bayramı ne zaman denk geliyo diye. arefe bana tatil oluyodu o da pazar gününe denk geliyo. ay ben ne bahtsız bi insanımmmmmmmmmmmmmm
tüh tüh htühbende buralıyım kızlar bizede tatil yok 2 tatilimiz var bizim kurbanbayramı birde ramazan bayramı
hahaaa tatil meraklsisi :))) yahu ben tatilimi yıllık iznimi düğün izniyle birleştirecem inşallahhımmmmbizde de birim olarak tatil yapılıyor ama burdakilerde çok tatil meraklısı bizim ofis kalabalık
bu sene olmasa bile seneye olur çünkü iznimi haziranda kullancam =)
Bende zor dayanıyorum ama napim yavrum, ağrı kesici aldığımda günleri bozuluyo
Ya hu alakası şu ki bizim evin işlerini yaparken, soğukta kaldı o yüzden ağrıyordu. Eee adam yağmurda kısa kolluyla gezerse olacağı bu
Bende o yüzden sıcak sıcak iyi gelir diye şeyeettiydim ama olmadı nasip
Zekilikten çatlıyorum zaten yavrum, yakında haberlere çıkcam. Bende bu zekilik, sakarlık olduğu sürece
Ayyy canııımmmmm ne güzel maşallah
aman canım dua et geçer heycandandır o
çok ağladın mı kızz
aminn kuzum amin :)) sen stresi bitrdin nerdeyse...))) ay maşallah yahu...en biliyim çok heyecanlı ..benimkine dahaaa 4 ay var bayaaa uzak gelio :)))
bendee erkenciydim bugun ..ekmek yaptık sabah sabah:)) snra temizlik cam derken :) ancaaaa....tatilden de bişi anlaşılmıo...asıl tatil de evde olmican :)))
hakkat yahuuuuuu .. çalışanlar için 1 gün 1 gün tatil bile büyük kazanc :)))
tüh tüh htüh( neyse sabırrrr
hahaaa tatil meraklsisi :))) yahu ben tatilimi yıllık iznimi düğün izniyle birleştirecem inşallah
Öyle öyle bişi ollursa kim bu diye düşünmem direkt sen aklıma geliceksin ahaha
Şaka yaptım yaa ciddiye alma o ben değilimdir, o benim dıdımın dıdısının dıdısıdır
Kına gecem dün oldu kızlar. Güzel geçti Allah'a şükür.
Ama insan ne olduğunu anlamıyor. Kameradan izleyince anlıycam asıl.
Ama nazar mı değdi nedir gece içimde bir sıkıntı vardı.
Allah kem gözlerden korusun hepimizi.
Merhaba kizcelerimmm
Calisanlara Allah kolayliklar versin benim gibi tatilde olanlara iyi tatiller guzel dinlenmeler diliyorum
Cumlemize hayirli kandiller
Ben bugun erkenden kalktim anneme temizlikte yardim ettim kahvalti yaptik bugun dugun misafirlerimizden ilki olan teyzem geliyor bur hafta anneme arkadas olacak:)aksam ustu terminalden karsilamaya gidicez o zamana kadar islerimizi halledelim dedik
Bugun pek gelemeyebilirim o yuzden simdiden selamlasalim dedimherkese iyi gunler
ayy siz deyince baktım ramazan bayramı ne zaman denk geliyo diye. arefe bana tatil oluyodu o da pazar gününe denk geliyo. ay ben ne bahtsız bi insanımmmmmmmmmmmmmm
bende buralıyım kızlar bizede tatil yok 2 tatilimiz var bizim kurbanbayramı birde ramazan bayramı
bilmez miyim :)))elbette öyle. 1 gün 1 gündür ü geçtim. 1 saat erken cıkmak bile ne kadar iyi geliyo anlatamammmmm
Hahahaa. yazdın bi kereeee
*
ee hazırlıklar nasıl gidiyor bakalım. seninkiyle aran nasıl? sürekli bi atışma halindesiniz ya hani
aminn kuzum amin :)) sen stresi bitrdin nerdeyse...))) ay maşallah yahu...en biliyim çok heyecanlı ..benimkine dahaaa 4 ay var bayaaa uzak gelio :)))
bendee erkenciydim bugun ..ekmek yaptık sabah sabah:)) snra temizlik cam derken :) ancaaaa....tatilden de bişi anlaşılmıo...asıl tatil de evde olmican :)))
hahaaa tatil meraklsisi :))) yahu ben tatilimi yıllık iznimi düğün izniyle birleştirecem inşallah
bilmez miyim :)))
zaman ne de kıymetliymiş insan iş yaşamına girince anlıo...öğrencilik neymiş ne güzlemiş yahuu
çok heyecanlı gerçekten canım. 4 ay çabuk geçiyor emin ol. :)
Hiç ağlamadım canım o an. herkes başıma toplanmış.
Ondan herhalde. :)
öğrencilikte zordu Allah için
şimdi okumak hiç yemiyo valla ama öğrencililere hep nasihat veriyorum, şöyle yapın, şöyle değerlendirin diye onlarında bi kulağından girip diğerinden cıkıyo tabi.
ilerde anlayacaklar..
e bu işler böyle zaten, yaşadıkça öğreniyo insan
ya bide o var dimi. insana zorla aldırtıyolar illa olsunmuşmuş
neyse öyle çok abartı almamışsın kullanırsın özel günlerde.
[/FONT]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?