2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kuzum özelden yazsam daha iyi olur Düzeldik çok şükür ama özelden anlatayım

Canım bence eşyalarını almadan sakın perde bakma derim. Rengi uymaz falan kayınpederin desin öyle erkekler pek anlamaz bu işlerden. Kayınvaliden neden sormuyorda kayınpederin ilgileniyor bununla? :44:

Hiç ağlamadım canım o an. herkes başıma toplanmış.
Ondan herhalde. :)

anam o ne şafat animmm kız 1 gün kalmıs yaaa ayyy senin tarihi görünce kalbim pırtladı kızzz hadi bakalım hayırlısı olsun nasıl gidiyor heycan varmı nediyon yerinde durabiliyonmu

Amanın baba epey sert çıktı Kız olur mu öyle şey. Bu işler erkeklere teslim edilmez öyle eksik çıkar yanlış olur. Onlar bizim karar detaylı olamıyorlar her zaman

Tamam bebeğim yaz bakayım

Ya açıkçası perdeyi bakacağım gibi gözüküyor bebeğim. Şurda kaldı 51 güncük.. Eşyalar ne zaman beğenilecek o kesin değil, perdeler özel yapım olacak gibi gözüküyor işçiliği de var yani.. O yüzden ne yapacağımı bilmiyorum :26: Yetişmez diye korkuyorum da
Kayınvalidem den çok kayınpeder anlar ev işlerinden o yüzden bebeğim

Amanın baba epey sert çıktı Kız olur mu öyle şey. Bu işler erkeklere teslim edilmez öyle eksik çıkar yanlış olur. Onlar bizim karar detaylı olamıyorlar her zaman

kızz o konuda çok şanslıyım nişanlım fena detaycı hatta ben halledemem ama o halleder çok güveniyorum ona slayttan anlamaz onu ben yaptım izliyor şurası olmus yada olmamıs diyor cd üstüne resim beyenicz gerisi tamam

zeyno kız benimde kayın peder ilgileniyor perde işiyle o ödücek yaa bizde inş cumartesi kayabilriz perdeciye ama mobilyalar konusunda geç kalıyorsun cnm bi an önce bak bazı yerlerde urun sıkıntısı yasanıyor beyendiğin urun bitebilir tekrar çıkması zman alır imalatı yani sevkiyattada yazya evlenen evlenene sevkiyatı geç olablr o yuzdn bi an önce asıl mobiyalara bakın

Kız öyle deme çok kısa sürede yapıyolar kii. Benim annem yeni evimize taşındığımızda salonun, yatak odası ve mutfağın tüllerini 2 gün içinde teslim aldı. Hemde öyle basit bir tül değildi. Annem tülde en çok pilenin sıklığına dikkat eder ve sık bile yaptırdığı halde o kadar kısa sürede aldı. Onuda geçtim olsun olsun 1 haftada al birşey olmaz. Ama tabi alacağın düz bir tül ise al ama ne biliyim benim içime sinmez açıkcası

Alan biz olsaydık bu zamana beklemezdik açıkçası canım. Ama onlara da illa al denilmiyor malesef. Hem evimin boyası dün bitti, bu hafta parkeleri döşenilecek, kapıları takılacak falan derken bakılır en kısa zamanda.. Öyle yada böyle alınmayacak mı napalım. :26:
Dediğim gibi birşey diyemiyorsun canım.. Benimde elimde olsa çıkıp hemen bakardım ama denilmiyor yani o kadar kolay değil

Hımm ama herkes açabilir mi kı cd yi :26:

Yok yavrum, benim çiçekli böcekli olan tüllerden. Şu klasik modellerden olmayacak yani düz olacak bi renk mesela onun yanına da fon.
Of bilmiyorum bi gideyim olmazsa konuşacağım, ama diyemiyor ki insanda hadi hadi diye. Babam olsa 'baba hadi ya of' diye tribe girerdim

anam o ne şafat animmm kız 1 gün kalmıs yaaa ayyy senin tarihi görünce kalbim pırtladı kızzz hadi bakalım hayırlısı olsun nasıl gidiyor heycan varmı nediyon yerinde durabiliyonmu

Sağolasın canım.
siz de bir günleri görceksiniz inşallah.
Heyecan dün çoktu. alışıyoruz herhalde ama çok farklı duygular gerçekten.

hmm anladım cnm hayırlısı yaa inş istediğin gibi istediğin vakitte gelir gönlüne göre alır gönlüne göre döşersin tatlım

Sağolasın canım.
siz de bir günleri görceksiniz inşallah.
Heyecan dün çoktu. alışıyoruz herhalde ama çok farklı duygular gerçekten.

ayy ne güzel yaa bakalım inş bizde görürüz o günleri oyyhh içimi heycanlar kaplıyor böle slaka salak gülesim geliyor etrafa gülüücükler atıyorum böle aklıma geliyr gören deli der misali

Sende haklısın kuzum. Neyse artık bir şekilde beğenirsin. Belki seçtiğin koltukların falan tüllerine uyar bu şekilde uyum sağlarsın

doğru öğrencilik çok güzel bişey amaa laylaylomu güzel derslerden nefret ederdim ben ama zorla okudum açıkcası

okulun en gzl yanı okuldan kaçıp arkadaşlarla gezmektir eheheh
ne güzel örnek oluyosun sen öyle ahhaha gerçi aramızda öğrenci yok şuan ama

en çok lise yıllarımı özlüyorum üni den hiç bişi anlamamıştım. üni maceralarımızda fena değil ama lise daha başkaydı bana göre

kullanacak olan sensin niye bu kadar ısrar ediyolar ki zaten kullanılmıcak ki gümüşlüğe koycan onları da. nereli ki nişanlın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…