Hoşbulduk büşbüüşşş
Ne oldu kuzum, düzeldiniz mi ? Dökül bakayım
Bende kayınpederi aradım kandilini kutlamak için, şey dedi kızım perdeleri nerden beğeneceksin ne yapacaksın falan. Bilmiyorum baba dedim. O da burda bi perdeci var (hem nişanlımında arkadaşıymış) ordan beğen istersen dedi. Bende tamam baba gelince hallederiz dedim.
Kafam karıştı, şimdi eşyalar beğenilmeden perde ayarlanıyor ya.. Perdelerin çoğunu fon perdeli olacak, ama eşyaları beğenmedim henüz :26:
Nasıl olacak diye düşünüyorum. Ya da perdeleri beğencem, perdecide kumaş alıcam onlara uygun mu beğeneceğim baya kafam karıştı ya :44:
Hiç ağlamadım canım o an. herkes başıma toplanmış.
Ondan herhalde. :)
kızz izin vermez hayatta böle yumurta kapıya dayanınca anca öle izin verir oda burnunun ucuylaev bakmaya nişanlım izin aldı evi bulmus sadece bakıcm oda kesin bir evse ön izlemeye göre beyeniceğim bir yerse öle izin alıyoruz nikah günü alcagımız zaman gitsn nişanlın alsın dedi sonra olmuyor fln deyip gitsinler sabh öğlen gelsinler dedi ama btmedi işimiz ertesi hafta bidaha istedik huhu
bensiz alınmaz zaten. daha sade şık bişi alırım diye düşünüyorum
Kuzum özelden yazsam daha iyi olurDüzeldik çok şükür ama özelden anlatayım
Canım bence eşyalarını almadan sakın perde bakma derim. Rengi uymaz falan kayınpederin desin öyle erkekler pek anlamaz bu işlerden. Kayınvaliden neden sormuyorda kayınpederin ilgileniyor bununla? :44:
Ne kadar zor. sıcak su falan koy karnına biraz ağrısını hafifletiyo, gerçi herkese iyi gelmiyo ama :26:
bende ilk gün majezik alırım bi daha ağrı sızı olmaz, bide ben kesilmiyorum Allah tan
Amanın baba epey sert çıktıKız olur mu öyle şey. Bu işler erkeklere teslim edilmez öyle eksik çıkar yanlış olur. Onlar bizim karar detaylı olamıyorlar her zaman
Tamam bebeğim yaz bakayım
Ya açıkçası perdeyi bakacağım gibi gözüküyor bebeğim. Şurda kaldı 51 güncük.. Eşyalar ne zaman beğenilecek o kesin değil, perdeler özel yapım olacak gibi gözüküyor işçiliği de var yani.. O yüzden ne yapacağımı bilmiyorum :26: Yetişmez diye korkuyorum da
Kayınvalidem den çok kayınpeder anlar ev işlerinden o yüzden bebeğim
Tamam bebeğim yaz bakayım
Ya açıkçası perdeyi bakacağım gibi gözüküyor bebeğim. Şurda kaldı 51 güncük.. Eşyalar ne zaman beğenilecek o kesin değil, perdeler özel yapım olacak gibi gözüküyor işçiliği de var yani.. O yüzden ne yapacağımı bilmiyorum :26: Yetişmez diye korkuyorum da
Kayınvalidem den çok kayınpeder anlar ev işlerinden o yüzden bebeğim
zeyno kız benimde kayın peder ilgileniyor perde işiyleo ödücek yaa bizde inş cumartesi kayabilriz perdeciye ama mobilyalar konusunda geç kalıyorsun cnm bi an önce bak bazı yerlerde urun sıkıntısı yasanıyor beyendiğin urun bitebilir tekrar çıkması zman alır imalatı yani sevkiyattada yazya evlenen evlenene sevkiyatı geç olablr o yuzdn bi an önce asıl mobiyalara bakın
kızz o konuda çok şanslıyım nişanlım fena detaycı hatta ben halledemem ama o halleder çok güveniyorum ona slayttan anlamaz onu ben yaptım izliyor şurası olmus yada olmamıs diyorcd üstüne resim beyenicz gerisi tamam
Kız öyle deme çok kısa sürede yapıyolar kii. Benim annem yeni evimize taşındığımızda salonun, yatak odası ve mutfağın tüllerini 2 gün içinde teslim aldı. Hemde öyle basit bir tül değildi. Annem tülde en çok pilenin sıklığına dikkat eder ve sık bile yaptırdığı halde o kadar kısa sürede aldı. Onuda geçtim olsun olsun 1 haftada al birşey olmaz. Ama tabi alacağın düz bir tül ise al ama ne biliyim benim içime sinmez açıkcası
anam o ne şafat animmmkız 1 gün kalmıs yaaa ayyy senin tarihi görünce kalbim pırtladı kızzz hadi bakalım hayırlısı olsun nasıl gidiyor heycan varmı nediyon yerinde durabiliyonmu
Alan biz olsaydık bu zamana beklemezdik açıkçası canım. Ama onlara da illa al denilmiyor malesef. Hem evimin boyası dün bitti, bu hafta parkeleri döşenilecek, kapıları takılacak falan derken bakılır en kısa zamanda.. Öyle yada böyle alınmayacak mı napalım. :26:
Dediğim gibi birşey diyemiyorsun canım.. Benimde elimde olsa çıkıp hemen bakardım ama denilmiyor yani o kadar kolay değil
Sağolasın canım.
siz de bir günleri görceksiniz inşallah.
Heyecan dün çoktu. alışıyoruz herhalde ama çok farklı duygular gerçekten.
hmm anladım cnm hayırlısı yaa inş istediğin gibi istediğin vakitte gelir gönlüne göre alır gönlüne göre döşersin tatlım
Hımm ama herkes açabilir mi kı cd yi :26:
Yok yavrum, benim çiçekli böcekli olan tüllerden. Şu klasik modellerden olmayacak yani düz olacak bi renk mesela onun yanına da fon.
Of bilmiyorum bi gideyim olmazsa konuşacağım, ama diyemiyor ki insanda hadi hadi diye. Babam olsa 'baba hadi ya of' diye tribe girerdim
açamayanlar için üstündede yazıcak cd nin cnm kına içinde ufak kartlara basılıcak içine atılıcak
ne güzel örnek oluyosun sen öyle ahhaha gerçi aramızda öğrenci yok şuan amadoğru öğrencilik çok güzel bişey amaa laylaylomu güzel derslerden nefret ederdim ben ama zorla okudum açıkcası
okulun en gzl yanı okuldan kaçıp arkadaşlarla gezmektir eheheh
evet cnm abartılı almadım abartıyı sevmem ztn kristal takım almak istemedim çay takımı fln onlarıda zorla aldırttılar bende gittim en sadesini 6 kişilik takım aldım fazla olmasın diye kaynanamlarda adet varmıs duydum beynimden vuruldum olmaz o adet dedim kaldırın o adeti nişanlımda Allahtan yanımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?