2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

vallahi nehircim bende çok sevindim şok oldum

Çok çok güzel olmuş canım çok romantik :132:
Günaydın kızlarrr

Bende çok güzel bir hafta sonu geçirdim
Günaydın eylüll hepimiz keyifliyiz o zaman oh maşallah bize
ewet öyle kötü bi durum ama napalım 15 dk yı geçince keşiyorlarmış galiba...

bütün gün gitmemezlik yapsan da böyle işte napcan
Bütün gün gitmem o zaman 15 dakika geç kalacaksam

Son düzenleme:

Ay canim cok sevindim gelinligin icine sinmis masallah cok cok mutlu olursunuz umarim butun problemlerden kurtulursun insallah
Annecigin nasil ne durumda edacim?

Baktın çok geç kalıyorsun canımcım illa bütün gün kesiliyorsa neden gidip çalışasın ki boşa Eğer saatlik kesiyorlarsa o başka tabi ki :26:

saatlik kesiliyordur herhalde bütün günü kesmezler zaten

insan geç kalınca da çok utanıyor çok mahçup oluyor yaaa o gün nasıl utandım yerin dibine girdim resmen

bi daha olmaz inşallah ...

saatlik kesiliyordur herhalde bütün günü kesmezler zaten

insan geç kalınca da çok utanıyor çok mahçup oluyor yaaa o gün nasıl utandım yerin dibine girdim resmen

bi daha olmaz inşallah ...

İnsanlık hali canım olur bence hepimizin başına gelmiştir yani sıkma canını

Ayy katılıyorum sana. Ne gerek var bu kadar masrafa. İnsan oğlunu, sevdiğini eğlencelerle uğurlar mı askere? İllaki eğlence yapılacaksa neden gelince yapılmıyor ki hem. Gelince yapılsın.

Aynen öyle canım ama dinletemiyorsun işte. Dalgılı, çengili bildiğin eğlence yaptılar

Herkesin gönlü oldu, mutlu oldular. Sevdiğim geldikten sonra en büyük eğlenceyi yapacağız inşallah düğünümüzle

alınabiliyomuş canım bizimkilre kalsa almazlardı dha erken diyolardıda nişanlımın babası garanti olsun orkestrayıda ona göre ayarlayalım ddi bende bu tarihi sectim

Hımm iyi yapmışsınız o zaman canım. Hayırlı olsun tekrardan

kuzummm gitti mi nişanlın?

kuzummm gitti mi nişanlın?

Yarın gece 1:30 da gidicek kuzummm Ama hiç üzülmüyorum biliyo musun? İlk zamanlar gibi değilim. Ağlayan insanları gördükçe, sevdiğiminj yüzündeki o mutluluğu gördükçe neden ağlıyorum dedim. Ağlayıpta sevdiğimin aklı bende mi kalsın dedim. Üzülmüyorum herkesede göğsümü gere gere söylüyorum. Allahın izniyle askerliğini yapıp gelicek. Ben üzülsemde üzülmesemde gelecek ama onu belli etmeden gitsin istiyorum..

Kızlarrrr Günaydınnnn

Çok güzel bir hafta sonu geçirdim. Karışık duygular vardı. Hüzün, mutluluk, sevinç hepsi bir aradaydı. Öğle namazından sonra nişanlım için kuran okutuldu. Dualarımızı ettik, yemeklerimizi dağıttık. Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah. Sevdiğimde sağ salim gidip gelsin..

Akşam 18:30 gibi eğlencemiz başladı. Ben çok garip bir haldeydim sevdiğimde öyle.. Sanki bir başkasının eğlencesini yapıyor gibiydik. Çok rahattım. Ağlamadım da. Üzüldüm ama belli etmedim. Bir ara şaka yapılmış nişanlıma. Büşra çok ağladı zor susturduk diye Nişanlım soluğu yanımda aldı. Ağladın mı doğru söyle diye. Vallahi ağlamadım sana verdiğim sözü tutucam dedim. Alnımdan öptü teşekkür ederim dedi. Gözyaşlarını görmek istemiyorum dedi

Harikaydı eğlence her ne kadar olmasından yana olmasamda. Marşlar söylendi, oyunlar oynandı. En son konvoy yapıldı.. Allahın izniyle yarın gece 1:30 da askerimi yolcu edeceğiz Rabbim bu zamana kadar hep yüzümüzü güldürdü. Her şey de nasipli olduk. Rabbime şükürler olsun ki bu günleri yaşattığı, gösterdiği için.. Allahım tüm askerlere ve ailelerine sabırlar versin. Hem çok gurur verici hemde çok zor dayanılan bir durum..

Bu arada bugün bizim günümüz Bugün 5 Mayıs bizim Yıl Dönümümüz Rabbim bir ömür boyu ömrünü ömrüme nasip etsin inşallah

Allah tez zamanda kavuştursun inşallah. Üzülme tabii. Orası çok farklı bir psikoloji bide aklı sende kalmasın. Bu geçici bir ayrılık. Geleceğiniz mutluluğunuz için zorunlu olan bişey. Sen düğününüze, çeyizine, hayallerine odaklan

Amiiin canıımmmm

Allah dualarınızı kabul etsin tez zamanda sağ salim kawuştursun Rabbim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…