Yok bebeğim bizim seneye Mayıs
Yalova da olacak inşallah güzel bi yer buluruz.Oraları hiç bilmem etmem.
Oh çok güzel canım,güzel geçsin her gününüz
özgecik hızlandırmışsınız ne güzel yaaa. darısı hayırlısı ile bana inşallah
vallahi nehircim bende çok sevindim şok oldum
kızlar süperdi mükemmel ötesiydi hala soktayım şaka gibi yaa nişanlım haftasonu beni balayı yeri ayırtmak için çıkardı bahaneler bahaneler bişekilde yunus gösterisini izlemeye ikna etti tamam gittik izliyoruz fln çok güxeldi çok eylendik sonunda 2 gönüllü istediler biz de el kaldırdık bizi seçtiler sonra elimizi halka verdiler terş tarafa atın dediler 1,2,3 diyince biz dayanamayıp 2 de attık yunus balıkları almaya gittiler alıp getirdiler görevli nişanlımın çemberinde bi not oldugunu söyledi yunuslr getirdi misali okuyun dediler bana aldım okurken gözlerimdn yaslar aktı sesli okuyamadım illk görevli lütfen sesli okuyun dedi hep seninle dolu benim hayatım ümitlerle bezeli dunyamı senle kılarmısın tek umudum benimle evlenirmisin yazıyordu duygulandım bişey diyemeedim sok olmustum beklemiyordum nişanlım diz çöküp benimle evlenirmisin dedi bende evet diye bagırdım sarıldık agaladık süperdii ya herkes tebrik etti izliyenler gösteriyi süperdi çıkıstada konfeti patlattılara arkadasları
Günaydın eylüll hepimiz keyifliyiz o zaman oh maşallah bizeGünaydın kızlarrr
Bende çok güzel bir hafta sonu geçirdim
Bütün gün gitmem o zaman 15 dakika geç kalacaksamewet öyle kötü bi durum ama napalım 15 dk yı geçince keşiyorlarmış galiba...
bütün gün gitmemezlik yapsan da böyle işte napcan
iyi bari sagolsunlar canımbana kalırsa aksesuar işini daha sonraya bırak derim canım sakin kafayla en iyisi bak bizim ayakkabılık bile kaldı tv zaten dügünden sonra ara ara bulamadım istedigim gibi ayakkabılık olmadı yaptırırız
kuzum iyi sennn
oyyyyy kuzum yaaaa masallah size bir ömür mutlu olun inşallahhhh
neeeeeeeeeeeee
ayyyyyevetttt azıcık kaldıııı bizim bugün imam nikahımız kıyıldı..sol tafaımda babam oturuyordu yüzüne bakınca gözlerim doldu birden aglıcaktım zor tuttum kendimi :26: veee gelinligimi teslim aldım gelin ciceginide yaptıklarını düzenlemişler begendim hatta bugün görenler aaa ne güzelmiş cicegin dedi bende aramaktan kurtuldum zaten daha güzelini bulamadım bulsam :44::44:cok az kaldı cok azzzz
nehirim bu arada o gün baktım ama yazmaya fırsat olmadı sagol canım yükledigin içinnncok sade geldiler ama ben gelin basımı buldum sayılır en azından önünü
Çok çok güzel olmuş canım çok romantik:132:
Günaydın eylüll hepimiz keyifliyiz o zaman oh maşallah bize
Bütün gün gitmem o zaman 15 dakika geç kalacaksam
eheheh güzel bi teklif olmuş canımmm ben olsam bende duygulanırdım =)
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah en kötü günüüz böle olsun
ehehhe yaaaniii dimii öle yapmak lazım aslında da o da olmazzz
Baktın çok geç kalıyorsun canımcım illa bütün gün kesiliyorsa neden gidip çalışasın ki boşaEğer saatlik kesiyorlarsa o başka tabi ki :26:
saatlik kesiliyordur herhalde bütün günü kesmezler zaten
insan geç kalınca da çok utanıyor çok mahçup oluyor yaaa o gün nasıl utandım yerin dibine girdim resmen
bi daha olmaz inşallah ...
Amin inşallah Bitanem ya.
Bizim ki biraz acele ediyor.
Enişte Bey'de inşallah sağ salim hayırlısı ile gelirde güzel bir iş bulur çabucak kavuşursunuz
İnsallah canim cok tesekkurler
Ayy katılıyorum sana. Ne gerek var bu kadar masrafa. İnsan oğlunu, sevdiğini eğlencelerle uğurlar mı askere? İllaki eğlence yapılacaksa neden gelince yapılmıyor ki hem. Gelince yapılsın.
alınabiliyomuş canım bizimkilre kalsa almazlardı dha erken diyolardıda nişanlımın babası garanti olsun orkestrayıda ona göre ayarlayalım ddi bende bu tarihi sectim
Aynen öyle canım ama dinletemiyorsun işte. Dalgılı, çengili bildiğin eğlence yaptılar
Herkesin gönlü oldu, mutlu oldular. Sevdiğim geldikten sonra en büyük eğlenceyi yapacağız inşallah düğünümüzle
kuzummm gitti mi nişanlın?
Yarın gece 1:30 da gidicek kuzummmAma hiç üzülmüyorum biliyo musun? İlk zamanlar gibi değilim. Ağlayan insanları gördükçe, sevdiğiminj yüzündeki o mutluluğu gördükçe neden ağlıyorum dedim. Ağlayıpta sevdiğimin aklı bende mi kalsın dedim. Üzülmüyorum herkesede göğsümü gere gere söylüyorum. Allahın izniyle askerliğini yapıp gelicek. Ben üzülsemde üzülmesemde gelecek ama onu belli etmeden gitsin istiyorum..
İnsanlık hali canım olur bence hepimizin başına gelmiştir yani sıkma canını
Kızlarrrr Günaydınnnn
Çok güzel bir hafta sonu geçirdim. Karışık duygular vardı. Hüzün, mutluluk, sevinç hepsi bir aradaydı. Öğle namazından sonra nişanlım için kuran okutuldu. Dualarımızı ettik, yemeklerimizi dağıttık. Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah. Sevdiğimde sağ salim gidip gelsin..
Akşam 18:30 gibi eğlencemiz başladı. Ben çok garip bir haldeydim sevdiğimde öyle.. Sanki bir başkasının eğlencesini yapıyor gibiydik. Çok rahattım. Ağlamadım da. Üzüldüm ama belli etmedim. Bir ara şaka yapılmış nişanlıma. Büşra çok ağladı zor susturduk diyeNişanlım soluğu yanımda aldı. Ağladın mı doğru söyle diye. Vallahi ağlamadım sana verdiğim sözü tutucam dedim. Alnımdan öptü teşekkür ederim dedi. Gözyaşlarını görmek istemiyorum dedi
Harikaydı eğlence her ne kadar olmasından yana olmasamda. Marşlar söylendi, oyunlar oynandı. En son konvoy yapıldı.. Allahın izniyle yarın gece 1:30 da askerimi yolcu edeceğizRabbim bu zamana kadar hep yüzümüzü güldürdü. Her şey de nasipli olduk. Rabbime şükürler olsun ki bu günleri yaşattığı, gösterdiği için.. Allahım tüm askerlere ve ailelerine sabırlar versin. Hem çok gurur verici hemde çok zor dayanılan bir durum..
Bu arada bugün bizim günümüzBugün 5 Mayıs bizim Yıl Dönümümüz Rabbim bir ömür boyu ömrünü ömrüme nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?