2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Aminnn kuzum teşekkür ederim.. Evet çok farklı bir durumda oluyorlar orada. Bende onu anlamaya çalışıyorum. Destek olmaya çalışıyorum kendimce. Bende o şekilde görüyorum zorunluluk. Er yada geç olacak mı olacak. En azından şimdi gidip geliyor ve artık ondan sonra önümüze bakacağız, mutluluğumuza bakacağız diyorumm

Canim benimmm yıldonumunuz kutlu olsun 6 yılı devirdiniz masallah nice nice yillara tatlim
Ne guzel eglenmissiniz bence iyi olmus askerine moral olmustur
İlk gunler o eglence anisini zihninde tekrar ederek vakit gecirir hic degilse
Bol bol foto cekinin yaaa bakar bakar durursun o gidince :)

Allah sagsaglim donmesini nasip etsin

Canım nice beraber mutlu yıllara inşallah herşeyiniz gönlünüzdeki gibi olsun çok güzel geçmiş kuran sonra eğlence maşallah ağlamak yok hayırlısıyla gidip gelecek
aynen ölee canımm napalım olmuşla ölmüşe çare yok
Evet tatlım

Teşekkür ederim Lokumumm Mesajın çok mutlu etti beni

Evet en azından içinde kalmadı diye mutluyum

Vakit buldukça çekildik canım benimm.. Aminn inşallahh tek temennimiz o

Teşekkür ederim Lokumumm Mesajın çok mutlu etti beni

Evet en azından içinde kalmadı diye mutluyum

Vakit buldukça çekildik canım benimm.. Aminn inşallahh tek temennimiz o

Seni takdir ettim canim
Bu olaya ne guzel yaklasiyorsun olmasi gerekyordu olsun artik bir an evvel atlatalim gozuyle bakiyorsun
Masallah sana

Canım nice beraber mutlu yıllara inşallah herşeyiniz gönlünüzdeki gibi olsun çok güzel geçmiş kuran sonra eğlence maşallah ağlamak yok hayırlısıyla gidip gelecek

Evet tatlım

Teşekkür ederimm Nehirimmmm Amin inşallahh

Senin desteğinle çok iyiyim çok şükür. Rabbim öyle güzel şeylerle karşılaştırıyor ki dün kuranımızı okuyan imamda Safranboluda yapmış askerliğini

Ağlamak yok

Seni takdir ettim canim
Bu olaya ne guzel yaklasiyorsun olmasi gerekyordu olsun artik bir an evvel atlatalim gozuyle bakiyorsun
Masallah sana

Sağol canım benim. İnan böyle olmazsam geçmez o 1 yıl. Her gün ağlar dururum hem kendime hem sevdiğime zarar veririm. Ben nişanlımada söylüyorum ben aklımdan askerliği siliyorum sadece sonrasına odaklanıyorum dedim. Sonrasına sana sonsuza kadar kavuşmak var daha ne olsun diyorum. Oda benim desteğimden güç alıyor. Dün sürekli yanıma geldi gitti beni kontrol ediyor ağlıyor muyum diye Dedim sana söz verdiysem ağlamam merak etme sen

İyi yapiyosun tatlim cunku icinde bulundugn duruma osyan ederek gecmyor vakit
Kabullenince her sey daha kolay oluyor
Biz de annemle kuzenimin asker ugurlamasina gidecegiz yarin gece

Ayy kuzum bak tanıdıklar çoğalıyor Bir bakalım hangi komutana düşecek sen söylersin ismini ben sorarım sevdiceke yardımcı oluruz belki komutanın keyifli anlarını biliyordur

İyi yapiyosun tatlim cunku icinde bulundugn duruma osyan ederek gecmyor vakit
Kabullenince her sey daha kolay oluyor
Biz de annemle kuzenimin asker ugurlamasina gidecegiz yarin gece

Kesinlikle öyle kuzum. Kime, neye isyan edeceğim. Rabbimden gelen herşeye şükrediyorum. Bizim için böylesi hayırlıymış demekki diyorum

Nişanlımla aynı gün gidiyorlar demekki. Bizde yarın gece 1:30 uğurlayacağız Allahın izniyle

Ayy kuzum bak tanıdıklar çoğalıyor Bir bakalım hangi komutana düşecek sen söylersin ismini ben sorarım sevdiceke yardımcı oluruz belki komutanın keyifli anlarını biliyordur

Evet kuzum ve bir çok arkadaşı Safranbolu da yapmış. Onlarda da bir kaç taktik falan aldı Gitmeden epey bilgilendi yani. İnşallah herşey güzel olur canım öğrendiğimde muhakkak sana söyleceğim

Evet tatlim ayni gun gidiyorlar
Bu askerligin tek kotu yani 1 yil boyunca para kazanamiyorsun
Dugun masraflarini ne yapacaksiniz tatlim

Evet tatlim ayni gun gidiyorlar
Bu askerligin tek kotu yani 1 yil boyunca para kazanamiyorsun
Dugun masraflarini ne yapacaksiniz tatlim

Aynen kuzum en kötü yanı o zaten. Biz şu şekilde düşündük. Askerden geldikten 4 ay sonra olacak düğünümüz Allahın izniyle. Geldikten sonra babası kredi çekecek. O şekilde eşyalar alınacak. Emekli olduğu için babası rahat kredi çekiyor. Altınlarım ise hazır olduğu için sadece ev masraflarımız olacak. Ne kadar bütçe ayırmamız gerek net bilemiyorum ama genelde bakıldığında 15.000-20.000 tl arası gidiyor.

Evet kuzum ve bir çok arkadaşı Safranbolu da yapmış. Onlarda da bir kaç taktik falan aldı Gitmeden epey bilgilendi yani. İnşallah herşey güzel olur canım öğrendiğimde muhakkak sana söyleceğim

Askerlik zaten taktiklerle bitiriliyorİnşallah canım içiniz ferah olsun önünüzden kocaman bir engel kalkacak artık sıra bitirmede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…