Allah tez zamanda kavuştursun inşallah. Üzülme tabii. Orası çok farklı bir psikoloji bide aklı sende kalmasın. Bu geçici bir ayrılık. Geleceğiniz mutluluğunuz için zorunlu olan bişey. Sen düğününüze, çeyizine, hayallerine odaklan
Aminn canım benimm çok teşekkür ederimmmAmiiin canıımmmm
Allah dualarınızı kabul etsin tez zamanda sağ salim kawuştursun Rabbim inşallah
Kızlarrrr Günaydınnnn
Çok güzel bir hafta sonu geçirdim. Karışık duygular vardı. Hüzün, mutluluk, sevinç hepsi bir aradaydı. Öğle namazından sonra nişanlım için kuran okutuldu. Dualarımızı ettik, yemeklerimizi dağıttık. Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah. Sevdiğimde sağ salim gidip gelsin..
Akşam 18:30 gibi eğlencemiz başladı. Ben çok garip bir haldeydim sevdiğimde öyle.. Sanki bir başkasının eğlencesini yapıyor gibiydik. Çok rahattım. Ağlamadım da. Üzüldüm ama belli etmedim. Bir ara şaka yapılmış nişanlıma. Büşra çok ağladı zor susturduk diyeNişanlım soluğu yanımda aldı. Ağladın mı doğru söyle diye. Vallahi ağlamadım sana verdiğim sözü tutucam dedim. Alnımdan öptü teşekkür ederim dedi. Gözyaşlarını görmek istemiyorum dedi
Harikaydı eğlence her ne kadar olmasından yana olmasamda. Marşlar söylendi, oyunlar oynandı. En son konvoy yapıldı.. Allahın izniyle yarın gece 1:30 da askerimi yolcu edeceğizRabbim bu zamana kadar hep yüzümüzü güldürdü. Her şey de nasipli olduk. Rabbime şükürler olsun ki bu günleri yaşattığı, gösterdiği için.. Allahım tüm askerlere ve ailelerine sabırlar versin. Hem çok gurur verici hemde çok zor dayanılan bir durum..
Bu arada bugün bizim günümüzBugün 5 Mayıs bizim Yıl Dönümümüz Rabbim bir ömür boyu ömrünü ömrüme nasip etsin inşallah
Canım nice beraber mutlu yıllara inşallah herşeyiniz gönlünüzdeki gibi olsunKızlarrrr Günaydınnnn
Çok güzel bir hafta sonu geçirdim. Karışık duygular vardı. Hüzün, mutluluk, sevinç hepsi bir aradaydı. Öğle namazından sonra nişanlım için kuran okutuldu. Dualarımızı ettik, yemeklerimizi dağıttık. Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah. Sevdiğimde sağ salim gidip gelsin..
Akşam 18:30 gibi eğlencemiz başladı. Ben çok garip bir haldeydim sevdiğimde öyle.. Sanki bir başkasının eğlencesini yapıyor gibiydik. Çok rahattım. Ağlamadım da. Üzüldüm ama belli etmedim. Bir ara şaka yapılmış nişanlıma. Büşra çok ağladı zor susturduk diyeNişanlım soluğu yanımda aldı. Ağladın mı doğru söyle diye. Vallahi ağlamadım sana verdiğim sözü tutucam dedim. Alnımdan öptü teşekkür ederim dedi. Gözyaşlarını görmek istemiyorum dedi
Harikaydı eğlence her ne kadar olmasından yana olmasamda. Marşlar söylendi, oyunlar oynandı. En son konvoy yapıldı.. Allahın izniyle yarın gece 1:30 da askerimi yolcu edeceğizRabbim bu zamana kadar hep yüzümüzü güldürdü. Her şey de nasipli olduk. Rabbime şükürler olsun ki bu günleri yaşattığı, gösterdiği için.. Allahım tüm askerlere ve ailelerine sabırlar versin. Hem çok gurur verici hemde çok zor dayanılan bir durum..
Bu arada bugün bizim günümüzBugün 5 Mayıs bizim Yıl Dönümümüz Rabbim bir ömür boyu ömrünü ömrüme nasip etsin inşallah
Evet tatlımaynen ölee canımm napalım olmuşla ölmüşe çare yok
Canim benimmm yıldonumunuz kutlu olsun 6 yılı devirdiniz masallahnice nice yillara tatlim
Ne guzel eglenmissiniz bence iyi olmus askerine moral olmustur
İlk gunler o eglence anisini zihninde tekrar ederek vakit gecirir hic degilse
Bol bol foto cekinin yaaa bakar bakar durursun o gidince :)
Allah sagsaglim donmesini nasip etsin
Teşekkür ederim LokumummMesajın çok mutlu etti beni
Evet en azından içinde kalmadı diye mutluyum
Vakit buldukça çekildik canım benimm.. Aminn inşallahh tek temennimiz o
Canım nice beraber mutlu yıllara inşallah herşeyiniz gönlünüzdeki gibi olsunçok güzel geçmiş kuran sonra eğlence maşallah ağlamak yok hayırlısıyla gidip gelecek
Evet tatlım
Seni takdir ettim canim
Bu olaya ne guzel yaklasiyorsun olmasi gerekyordu olsun artik bir an evvel atlatalim gozuyle bakiyorsun
Masallah sana
Sağol canım benim. İnan böyle olmazsam geçmez o 1 yıl. Her gün ağlar dururum hem kendime hem sevdiğime zarar veririm. Ben nişanlımada söylüyorum ben aklımdan askerliği siliyorum sadece sonrasına odaklanıyorum dedim. Sonrasına sana sonsuza kadar kavuşmak var daha ne olsun diyorum. Oda benim desteğimden güç alıyor. Dün sürekli yanıma geldi gitti beni kontrol ediyor ağlıyor muyum diyeDedim sana söz verdiysem ağlamam merak etme sen
Teşekkür ederimm NehirimmmmAmin inşallahh
Senin desteğinle çok iyiyim çok şükür. Rabbim öyle güzel şeylerle karşılaştırıyor ki dün kuranımızı okuyan imamda Safranboluda yapmış askerliğini
Ağlamak yok
İyi yapiyosun tatlim cunku icinde bulundugn duruma osyan ederek gecmyor vakit
Kabullenince her sey daha kolay oluyor
Biz de annemle kuzenimin asker ugurlamasina gidecegiz yarin gece
Ayy kuzum bak tanıdıklar çoğalıyorBir bakalım hangi komutana düşecek sen söylersin ismini ben sorarım sevdiceke yardımcı oluruz belki komutanın keyifli anlarını biliyordur
Kesinlikle öyle kuzum. Kime, neye isyan edeceğim. Rabbimden gelen herşeye şükrediyorum. Bizim için böylesi hayırlıymış demekki diyorum
Nişanlımla aynı gün gidiyorlar demekki. Bizde yarın gece 1:30 uğurlayacağız Allahın izniyle
Cok tesekkur ederim canim amin
Darisi sizlere insallah en uygun zamanda mutlulukla canim
Evet tatlim ayni gun gidiyorlar
Bu askerligin tek kotu yani 1 yil boyunca para kazanamiyorsun
Dugun masraflarini ne yapacaksiniz tatlim
Nehirnil
Nasilsin tatlim napiyorsun
Evet kuzum ve bir çok arkadaşı Safranbolu da yapmış. Onlarda da bir kaç taktik falan aldıGitmeden epey bilgilendi yani. İnşallah herşey güzel olur canım öğrendiğimde muhakkak sana söyleceğim
Askerlik zaten taktiklerle bitiriliyorİnşallah canım içiniz ferah olsun önünüzden kocaman bir engel kalkacak artık sıra bitirmede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?